263 job matcher din søgning 263 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Director for Air & Sea IT in Global IT

Are you ready to maintain and drive growth and digitalisation forward for DSV Air & Sea, ensuring we meet our 2025 strategic goals? And do you want to be responsible for an IT division which currently counts 60 colleagues and that will only grow as we continue our merger and acquisition strategy?

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Content Creator & SoMe-studentermedhjælper

Kunne du tænke dig at være med til at bygge et brand op på sociale medier? Vil du være en del af en global teknologi virksomhed og få indsigt i hvordan man digitaliserer internationale brands? Hvis ja, så tilbyder vi et studierelevant job, hvor du får ansvaret for vores kommunikation på sociale medier.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent til kriminalforsorgen

Har du erfaring med informationssikkerhed, og har du lyst til at arbejde med området i bl.a. de danske fængsler? Så har du nu chancen for at få en masse spændende opgaver og bidrage til kriminalforsorgens ambitiøse indsats vedrørende databeskyttelse og informationssikkerhed.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Data Scientists til Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab

Har du lyst til at være med til at udnytte de teknologiske muligheder i machine learning til at hjælpe virksomheder med at indberette oplysninger korrekt og identificere mønstre og tegn på svindel, som ellers ikke ville være blevet opdaget. Så er du måske én af vores nye kollegaer i Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab.

Egmont
Copenhagen Se rejsetid

Automation Specialist

Egmont IT is looking for an Automation Specialist who, in collaboration with our Product Owner and business partners, will help identify potential automation development tasks in the business and develop these in collaboration with our divisions.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Data Engineer til Erhvervsstyrelsens intelligente kontrolplatform

Det skal være let at drive virksomhed, og svært at være svindler. Har du lyst til at være med til at understøtte Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab med data så de kan udnytte de teknologiske muligheder i machine learning til netop at opnå dette? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Digital Innovation i Erhvervsstyrelsen.

CGI Danmark A/S
København/Ballerup Se rejsetid

Er du professionel og agil Java-troldmand?

…og har du lyst til at bruge dine evner til at udvikle både dig selv, dit team og vores kunder? Hvis du kan kode og trives i en kultur båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold, så er du den vi leder efter!

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Driftsansvarlig projektleder til ambitiøs IT-Drift- og Udviklingsafdeling

Søfartsstyrelsen er i gang med en stor omlægning af vores IT-systemer, så vi i højere grad arbejder digitaliseret og datadrevet. Det stiller også nye krav til vores it-drift. Du kan være med til at præge udviklingen og få det til at ske.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IAM DevOps Operations Engineer

We are currently working on delivering an Identity Governance platform to DSV – a major, multi-year project meant to take identity governance to the next level. To enable the technical delivery, we are building an international IAM team – and we need you!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Lead Database Administrator

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med Microsoft SQL? Trives du med at være teknisk lead, hvor du vil blive ansvarlig for performance optimering og tuning? Så har vi stillingen til dig!

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Netværksadministrator søges til DMI

Har du det tekniske overblik over netværk og firewalls, og motiveres du samtidig af, at arbejde med it-infrastruktur, der sikrer menneskeliv og bidrager til økonomisk og miljømæssig planlægning i samfundet? Så vil jobbet som Netværksadministrator på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være noget for dig!

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup eller Frederiksberg Se rejsetid

Netværks- og infrastrukturspecialister der vil være en del af noget større

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om netværk og infrastruktur? Kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde og dele din viden med andre? Og vil du være med til at sikre, at der også i fremtiden findes kompetencer inden for dit felt? Så har vi jobbet til dig.

Energinet
Ørestaden Se rejsetid

Application Development Lead

Would you like a challenging and inspiring position as our Application Development Lead? Do you have a passion for software quality and the ability to engage in dialogue with both developers and business specialists? Then we are seeking an Application Development Lead to manage the development team.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Developer

Would you like to use your talent where it matters and work on a high-volume payment system that supports large scale financial corporations? Then look no further, as this might be the challenge you need to make your 2021 the beginning of an exciting new career journey.

Nets.as
Ballerup

Cloud engineer - join an ambitious PayTech company (relocation offered)

As the Cloud Engineer in the team, you will primarily work with the Azure PaaS as well as the associated technologies and processes. You will work in an exciting international and environment with experienced colleagues and stakeholders throughout Europe.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Enterprise / Solution Architect with telecom background (f/m/x)

A We are increasing our focus on the telecom sector and are therefore looking for experienced enterprise and solution architects with background in the sector to architect, design and drive complex IT solutions in large-scale transformations.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Experienced Telecom Engagement Manager (f/m/x)

We are increasing our focus on the telecom sector and are therefore looking for an experienced engagement manager / project lead with background in the sector to manage projects or work streams in large-scale transformations.

Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

Kommerciel IT-projektleder med infrastrukturbaggrund

Vi har travlt og søger derfor en IT-projektleder med infrastrukturbaggrund og solide kompetencer indenfor dialog mellem kunden og egen organisation. Du bliver en del af vores konsulent organisation, der er et yderst velfungerende og professionelt team.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
København Se rejsetid

Kontorchef med fokus på digitalisering og it til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (Genopslag)

Inspireres du af at lede og sætte strategisk retning for store offentlige digitaliseringsprojekter i tæt samarbejde med de videregående uddannelsesinstitutioner og forskningsfonde? Har du lyst til at videreudvikle et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med vores it-leverandører?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Linux specialist til Koncern IT, Region Sjælland

Er du en dygtig Linux tekniker med flair for it og erfaring med datacenter drift? Vil du være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder? Så kan du nu blive vores nye kollega.

Statens Serum Institut
København Se rejsetid

It systemforvalter til it-sekretariat på Statens Serum Institut

Trives du med at arbejde struktureret inden for faste rammer – men med plads til at definere egne processer og dokumentation? Har du en god forståelse for it og har du sans for kvalitet? Og kunne du tænke dig, at være med til at sætte dit præg på arbejdet i it-sekretariatet hos Statens Serum Institut?

Netcompany
København Se rejsetid

Netcompany Operations søger skarpe elever!

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Kundepartner til Statens Its Kundeområde

Som It Kundepartner har du ansvaret for, at der fortsat udvikles og vedligeholdes professionelle og tillidsfulde relationer til de kunder, du får ansvaret for, og at Statens It yder proaktiv kundehåndtering samt rådgivning til kunderne i forhold til deres digitaliserings- og it-mæssige ønsker og behov.

iHeadHunt ApS søger for ROCKWOOL International A/S
Hedehusene, Denmark OR Poznan or Warsaw, Poland Se rejsetid

IT Senior Project Manager (IT Infrastructure)

Are you an IT Senior Project manager, who would like to join a Danish founded global company with ambitious growth plans? Do you want to contribute to support sustainability, reduce energy and resource consumption for the world leader in stone wool solutions?

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Bliv graduate i Data Science

Er du uddannet kandidat i 2021 eller 2022, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med dataanalyse, udvikling af datamodeller og algoritmer, automatisering og big data? Som graduate hos os får du mulighed for at arbejde med data science midt i den grønne omstilling.