179 jobannoncer matcher din søgning 179 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsikringsakademiet A/S
Rungsted Kyst Se rejsetid

Implementeringskonsulent inden for IT

Vil du have ansvaret for at planlægge IT-relaterede projekter, styre dem og folde dem ud i hele organisationen? Er du god til at formidle brugen af IT-systemer videre? Vil du være en del af et rigtig godt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye kollega.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

DevOps-udviklere i PET

Tag ansvar for at levere moderne infrastrukturservices. I PET står vi med en unik opgave; at værne om demokratiet og nationens sikkerhed. Til dette har vi brug for dygtige DevOps-udviklere, som kan sikre udviklingen af vores IT-fundament. Er du klar på at gøre en forskel?

Immeo
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Studiejob i ambitiøst it-konsulenthus

Du bliver tilknyttet et af vores mange spændende projekter, og du kommer til at løse opgaver for vores kunder på lige fod med vores fuldtidskonsulenter. Opgaver, som du oftest først ville få lov til at prøve kræfter med som færdiguddannet. Og jo dygtigere du bliver, jo mere ansvar får du.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

IT-arkitekt til en rivende udvikling og modernisering af legacy-systemer

Er du, eller drømmer du om at blive IT-arkitekt? Og vil du sammen med os slå de første streger og at være med til at designe, udvikle og implementere fremtidens IT-løsninger? Så har vi i Udviklings og Forenklingsstyrelsen her stillingen, der bringer din faglighed til nye højder.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Sikkerhedsarkitekt, der kan sikre ATP's it-infrastruktur mod trusler

Er du typen, der har antennerne ude? Har du erfaring med it-sikkerhed? Og vil du være med til at passe på et af de suverænt største tandhjul i Velfærdsdanmark? Så er du den sikkerhedsarkitekt, vi søger til 1. forsvarslinje i ATP.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Erfaren Data Engineer til arbejdet med data warehouse og BI

Har du stor erfaring med full-stack BI? Kan du sikre et effektivt data warehouse og Business Intelligence-setup? Og vil du være med til at bygge fundamentet for indsigter til beslutningsgrundlag i ledelsen? Så er du den Data Engineer, vi søger til dataenheden i Digital Solutions.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Maineframe Developer

Vil du være en del af et spændende team, hvor samarbejde og løsninger er i fokus? Trives du i selvstændigt arbejde men er samtidig en naturlig holdspiller? Så er du måske vores nye Mainframe Developer.

Som Mainframe-udvikler vil du blive en del af vores team i Ballerup, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring.

Bloom søger for Forenede Gruppeliv
Valby Se rejsetid

IT-koordinator med projektlederevner

Til vores kunde Forenede Gruppeliv søger vi en IT-koordinator, der skal være afdelingens lead på struktur og metode for, hvordan aktiviteter på tværs internt i IT udføres. Du skal derudover være bindeled mellem IT og forretningen i forhold til planlægning af opgaver, herunder ressourceplanlægning.

Bloom recruiting on behalf of Printix
Herlev Se rejsetid

Senior Software Engineer

If you are interested in having lots of influence developing core tech with Cloud, microservices architecture, Spring etc. to platform used by more than 1.5 million worldwide, this might be just the right position for you!

FTFa
København S Se rejsetid

.Net-udvikler med interesse for AI

Har du .Net og C#-erfaring? Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale selvbetjeningsløsninger til gavn for vores mere end 150.000 medlemmer? Og drømmer du om at arbejde et sted, hvor du har stor mulighed for at udvikle og påvirke dit job? Så har du chancen nu!

Domstolsstyrelsen
København S Se rejsetid

Chef for Support og Service Management i Domstolsstyrelsen

Vil du være en del af en omfattende digital transformation af det danske retssystem? Vil du være med til at sikre tidssvarende brugerrettede it-produkter til retterne? Er du en kompetent og inddragende personaleleder?

Så er du måske vores nye chef for Support og Service Management.

Digitaliseringsstyrelsen
København K Se rejsetid

IT-arkitekt søges til at skabe digital sammenhæng i den offentlige sektor og på tværs af landegrænser

Digitaliseringsdagsordenen er vigtig som aldrig før og derfor ønsker vi at udvide vores team af it-arkitekter, der alle har en afgørende rolle for rammesætningen af den fællesoffentlige digitalisering af Danmark. Du vil få fantastiske kolleger og blive en del af et dynamisk miljø, hvor vi er passionerede og hjælper hinanden i hverdagen.

Schultz
Valby Se rejsetid

Applikationsspecialist

Trives du i krydsfeltet mellem udvikling, salg og forretning? Er du en nysgerrig og struktureret brobygger, der brænder for at hjælpe? Og drømmer du om en spændende rolle med kontakt til både kunder og udviklere? Så er du måske vores nye applikationsspecialist i Schultz.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren projektleder til at styre projekter inden for Toldområdet i mål

Har du lyst til og god erfaring med at styre et projekt, der både har mange interessenter og er en del af et komplekst systemlandskab? Og vil du have en masse gode kollegaer, ansvar for et samfundsrelevant projekt og mulighed for at videreudvikle dine kompetencer?

Så er stillingen som projektleder hos os nok lige noget for dig.

FOA
København V Se rejsetid

FOA IT søger medarbejder til ServiceDesken

Er du serviceminded og udadvendt, og vil du være med til at hjælpe FOAs ansatte videre, når de har IT-problemer? Du bliver en del af ServiceDesken, som er IT-afdelingens ansigt ud mod de øvrige ansatte i FOA – herunder forbundshuset, 32 lokale fagforeninger og 5 A-kasse regionskontorer i hele landet.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Testarkitekt til at sikre kvaliteten af samfundskritiske it-løsninger i ATP's Test Center of Excellence

Kan du lede os mod de mest effektive kvalitets- og teststrategier? Og er du skarp på nye tendenser inden for test? Så er det måske dig, der skal hjælpe os med at forme fremtiden for softwarekvalitet i ATP.

Specsavers
Nordhavn Se rejsetid

Head of Technology Product Management – Northern Europe

Are you interested in shaping our portfolio plans and evolving our product landscape? Then keep on reading! We’re looking to recruit a Head of Technology Product Management who will help us drive forward future-ready product roadmaps and delivery plans.

Bloom recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

Experienced System Architect to Weibel

For our client Weibel, we are looking for a highly experienced System Architect to their dedicated and growing System Engineering team. You will get plenty of challenges being responsible for highly technical architectural tasks in your efforts to match the requirements of their global customers need for specialized radars.

Jobindex søger for Brandmobile ApS
København Se rejsetid

Frontend-udvikler – skab mobilspil for verdens største virksomheder

Vil du slippe din indre spiludvikler løs til gavn for nogle af de største brands i verden? Og vil du være med til at forme frontenden på vores nye platform, som skal bryde muren til endnu flere internationale markeder?

Så kom og bliv en del af et tæt udviklingsteam, der arbejder med løsninger med global rækkevidde.

Boyum IT Solutions A/S
København K Se rejsetid

.NET Engineer with DevOps experience

We are currently looking for a Senior Software Engineer with .NET skills and experience in architecting and developing software and services for Cloud Providers. A strong team player who contributes positively to the team dynamic and has a lean and agile mindset.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business analyst

Vil du være med til at sikre finansieringen af velfærdssamfundet, når vi bygger fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning? Brænder du for at udvikle, kvalitetssikre og drifte løsninger inden for machine learning og artificiel intelligence i tæt samspil med forretningen?

Solar Danmark A/S
Brøndby Se rejsetid

Vi søger vores nye IT-supporter

Brænder du for IT-support? Er du en imødekommende og serviceminded person, der har erfaring med IT-support? Er du erfaren og uafhængig og kan håndtere det uventede såvel som følge op på længerevarende opgaver? Genkender du dig selv, når vi siger, at du ikke er tilfreds, før de interne kunder er? Hvis ja, så læs videre.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Business Analyst til Årsopgørelsen

Vi søger to medarbejdere, som har lyst til at blive en del af et kontor af engagerede medarbejdere, som i det daglige er ansvarlige for koordinering, styring og udvikling af Årsopgørelsen, samt driften af de systemer, der tilsammen danner grundlaget for personbeskatning i Danmark.

Man Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Technical Advisor

Join our team at the forefront of the green transition! As a Technical Advisor, you'll play a crucial role in facilitating technical knowledge sharing through the editing of decision trees in our MAN ES knowledge sharing tool.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Information architect

This job offers you an opportunity to play a pivotal role in our journey towards data excellence. You will come to a collaborative and supportive work environment within our Enterprise Data Management (EDM) area.