275 job matcher din søgning 275 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for ACO Nordic Group A/S
Ringsted Se rejsetid

IT Business Project Manager til ACO Nordic Group A/S i Ringsted

Har du flair for at skabe løsninger, hvor IT møder forretning med en bred international kontaktflade? Så er du måske den nye IT Business Project Manager hos ACO Nordic Group A/S i Ringsted! Du bliver ansvarlig for interne IT-projekter med fokus på at forbedre virksomhedens forretningsprocesser fra A-Z.

Arbejdernes Landsbank
København Se rejsetid

Datakvalitetsansvarlig til Arbejdernes Landsbank

Forstår du betydningen og effekten af høj datakvalitet? Har du lyst til at overvåge den løbende forbedring af datakvaliteten? Som datakvalitetsansvarlig vil du i samarbejde med forretningsområderne få sat fokus på bankens datakvalitet og afrapportere til bankens direktion.

Digitaliseringsstyrelsen
København Se rejsetid

Kollega med flair for forvaltning og videreudvikling af MitID

Vi søger en profil med naturlig interesse for digitale løsninger, som har lyst til at specialisere sig i MitID og medvirke til at sikre en løsning af høj kvalitet. Vi søger dig, som har en naturlig nysgerrighed og opsøger viden, sætter dig ind i brugernes behov samt finder og formidler konkrete løsninger.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Solution Manager med styr på teknik og relationer

I Danske Spil har vi et konstant fokus på at sikre forbedrede spiloplevelser for vores kunder. Dette sker ofte i et komplekst samspil mellem interne og eksterne leverandører. Den udvikling skal du som Solution Manager bidrage til gennem et tæt og stærkt samarbejde med den interne forretning og de eksterne leverandører.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Data Scientist med teknisk flair

Vi er virkelig gode til modellering og statistik, og vi har brug for en, der vil være med på holdet til vores state of the art løsninger. Hen over efteråret idriftsætter vi flere strategisk vigtige modeller inden for anti-hvidvask og marketing. Vi vil være ét BI & Data Science team, der ejer hele dataproduktet – fra kilde til indsigt.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til Adoxa - vores GDPR compliance-software

Formpipe ønsker at skabe fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum. Vi udvikler blå-briller-og-blød-hat-software, som bekæmper risikoen for at vi oplever store persondatalæk i Danmark. Hvis du vil være med til at gøre dig selv og alle dine medborgere en kæmpe tjeneste, så læs trygt videre.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Testansvarlig til agil systemudvikling og -vedligehold

Vil du være med til at sikre gode kvalitetsløsninger til brug for det danske erhvervsliv? Har du styr på at udføre test og kvalitetssikring, så vi får skabt gennemtestede løsninger? Kan du tage ansvar for at holde vores leverandører op på at levere kode i god kvalitet med et minimum af fejl? Så er det lige dig, vi mangler i vores test team.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Teamleder (barselsvikariat) for Informations- & Cybersikkerhed i Lægemiddelstyrelsen

Har du lyst til at udfordre os inden for informations- & cybersikkerhed? Kan du lede dedikerede medarbejdere og sikre en stærk koordination af området? Er du den, der kan skabe bevidsthed om informationssikkerhed i et særdeles vigtigt kerneområde? Så er det dig vi søger til en stilling som teamleder til Informations- & Cybersikkerhedsteamet.

Kassow Robots ApS
Kastrup Se rejsetid

Embedded Software Developer

Are you seeking a challenging opportunity in an exciting, innovative and growing tech company in Copenhagen? The embedded software engineer needs to be creative and analytically strong. Designing robotic systems includes a wide variety of tasks and you will be involved in the majority of these tasks.

Zoologisk Have – Copenhagen ZOO
København Se rejsetid

Spændende Salesforce job i ZOO!

Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for ZOOs Salesforce-platform? Har du erfaring med Salesforce, og har du generelt en analytisk og kommerciel tilgang til dit arbejde? Så er du måske vores nye kollega.

Jobindex A/S søger for Efuma ApS
Kastrup Se rejsetid

IT-koordinator med potentiale inden for projektledelse

Har du mod på nye udfordringer i en hurtigtvoksende international virksomhed, hvor du kommer til at sætte store præg på udviklingen af vores online platforme? Vil du arbejde i krydsfeltet mellem IT og projektledelse?

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S
Copenhagen or Lisbon Se rejsetid

Global CSV Senior Manager OT

Does it sound interesting to be a Global CSV Senior Manager OT in a newly created position? Does an international working environment where the key priority is to be data driven sound challenging? Do you want to make a difference in the fields of reproductive medicine and maternal health, and in specialty areas within gastroenterology and urology?

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S
Copenhagen or Lisbon Se rejsetid

Global OT Application & Data Integration Manager

Does it sound interesting to be a Global OT Application & Data Integration Manager in a newly created position? Does an international working environment where a key priority is to be data driven sound challenging? You will be joining a newly created team of five people, with a desire to expand by 2 team members.

Jobindex A/S søger for Northern Partners Group ApS
København Se rejsetid

PHP-udvikler – klar til at sætte skub i din karriere?

PHP, JavaScript og extreme programming. Er det dig? Og vil du være en del af et internationalt, start up-præget miljø lige ved Kongens Nytorvs summende liv? Hvis du vil have det sjovt i en virksomhed, hvor der ikke er grænser for din udvikling, hvad end du vil specialisere dig eller gå ledervejen – så har vi jobbet til dig her.

Jobindex A/S søger for CAVE IT
Albertslund Se rejsetid

Key account manager til virksomhed med mennesket i fokus

Vi er i rivende udvikling og søger nu en ny kollega til kontoret i Albertslund, som har lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor tonen er fri, og du er i centrum – hver dag. Vores fokusområder er salg af forskellige IT-løsninger som IT-sikkerhed, dag-til-dag levering af IT-produkter, bruttoløn og internationale leveringer.

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Full Stack Software Developer

Do you enjoy developing solutions that have a big impact on decarbonization? If you can answer this question with "yes", then you are exactly right with us: because we are looking for a dedicated colleague with the right attitude and also the right experience in creating value out of data from end to end.

Sex & Samfund
København Se rejsetid

Sex og Samfund søger studentermedhjælper til IT-support

Brænder du for at hjælpe kollegaer med IT-support? Kan du levere en god service til kollegaerne og har du gode IT-tekniske kvalifikationer? Så har vi i Sex & Samfund en ledig stilling som studentermedhjælper til IT-support og GDPR snarest muligt.

Bruhn NewTech A/S
Søborg Se rejsetid

Full Stack Developer

Do you want to save lives? And do you have the desire, together with your team, to build software solutions that save and protect as many people’s lives as possible? We are looking for a Software Developer to join our dedicated Development team at our HQ in Copenhagen, Denmark.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Jabra
Ballerup Se rejsetid

Technical Product Owner

Do you have the ability to understand requirements from the organization, make alignment across all functions and to facilitate solutions? Then come join us at GN Audio - we are on a strong growth journey and need talented colleagues to help support and drive this journey to continue being on the absolute technological forefront of our industry.

ATP
Allerød Se rejsetid

Solution Architect til IT

Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til effektive IT-løsninger? Vil du rådgive forretningen? Og kan du tage ansvar og skabe overblik? Så er du måske den Solution Architect, vi søger.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Account Executive

Do you thrive working in an international, dynamic and fast paced environment? Capgemini Denmark’s Life Science sector is seeking an Account Executive to help drive new sales within the life sciences industry. As an account executive, you will become part of a dynamic and fast-growing Life Sciences team.

NetIP A/S
Herlev Se rejsetid

IT-konsulenter

Vil du være med til at løse IT-problemer for Danmarks bedste kunder sammen med Danmarks bedste kolleger? Vi har både en god base og tilgang af kunder og opgaver i Herlev - og nu også rigtig god plads til dig i vores nye lokaler.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

IT-arkitekt – skab fundamentet for digitaliseringen af fremtidens metro

Kunne du tænke dig at bygge videre på din tekniske forståelse for IT-systemer og bruge dit talent til at blive en skarp solution architect? Og vil du være med til at lave det IT-setup, der i sidste ende sikrer, at metroen kører døgnet rundt, så vores passagerer hurtigt kommer videre?

Efficy
Fredericia eller København Se rejsetid

Imødekommende support-medarbejder til IT-virksomhed

Vi søger både en dansk og en norsk imødekommende support-medarbejder, der kan smile gennem telefonen. Vores supportteam hjælper hver dag kunder fra alle brancher, og i alle størrelser virksomheder, med deres CRM og marketingautomation. Du vil få en fantastisk start på en karriere i en IT-virksomhed i rivende udvikling.

Alm. Brand
København Se rejsetid

CloudOps – ServiceDesk Studenterjob

CloudOps i Alm. Brand Group består af ca. 50 personer, som har en virkelig høj anciennitet og professionalisme omkring sig, samtidig med en daglig uformel positiv tone. Vi har fokus på fleksibilitet i arbejdstiden og har styr på work-life balance.