61 job matcher din søgning 61 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Nuuday
Copenhagen and Aarhus Se rejsetid

Security Architect

We are looking for a technically sound security architect to strengthen our operational security team. Your responsibilities include reviewing new projects and recommending enhancements as well as assisting in designing the new areas we are moving towards.

itm8
Herning eller Aarhus Se rejsetid

Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus

Itm8 er i hastig vækst, og søger derfor en passioneret Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus. Søger du fantastiske kollegaer, fleksible arbejdstider og er du vild med at arbejde med de nyeste brands indenfor netværk – så kan du meget vel være vores kommende kollega.

SCR Rekruttering A/S søger for SCALES A/S
Aarhus, Aalborg eller Odense

Senior D365 Finanskonsulent

Som senior konsulent kommer du til at arbejde med at definere, analysere og implementere Dynamics 365 F&O-løsninger, som understøtter kundernes behov. Du vil blive en del af et stort kundeprojekt og skal sammen med andre kollegaer skabe relationer til kundens stakeholders i projektet samt løbende rådgive om løsninger i de forskellige projektfaser.

SCR Rekruttering A/S recruiting on behalf of BioMar Group
Aarhus Se rejsetid

Global Data Warehouse Consultant

Our client, BioMar, offers a truly unique opportunity to utilise your skills in BI and data warehouse to create solutions that will transform how they work with data/BI – now and in the future. You will collaborate with stakeholders across departments and cultures while improving a dataware house set-up that will be implemented on a global scale.

SCR Rekruttering A/S søger for kunde
Aarhus

Full Stack Developer

Er du en skarp udvikler, der både har styr på dine frontend og backend-teknologier? Har du mod på at videreudvikle dig og dygtiggøre dig? Vil du arbejde et sted, hvor der er et stærkt sammenhold? Du bliver en del af et kompetent og erfarent udviklingsteam på 9 medarbejdere.

SCR Rekruttering A/S søger for Cryos International – Denmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Business Central / NAV Developer

Vil du være med til at implementere Cryos’ ambitiøse strategi om standardisering af forretningsprocesser? Brænder du for Business Central udvikling og vil hjælpe med at gøre en forskel for barnløse par og singler over hele verden? Så læs mere her.

SCR Rekruttering A/S søger for Vindenergi Danmark
Aarhus Se rejsetid

Systemudvikler

Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling? Har du lyst til at indgå i et mindre udviklingsteam med stor medbestemmelse? Har du erfaring med SCRUM? Som systemudvikler vil du komme til at arbejde med videreudvikling af systemer og applikationer.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Produktansvarlige til essentielle, administrative it-systemer

Har du gode it-evner og mod på at samarbejde med gode kolleger om at forvalte regionens it-systemer? Vil du være en del af et område, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd? Og vil du bruge dit engagement til at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland? Så er det dig, vi søger!

Per Aarsleff A/S
Viby J Se rejsetid

Udvikler til integration og automatisering

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i automatiseringsteamet. Vi udvikler og vedligeholder løsninger på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier i Azure, med fokus på at opfylde vores høje sikkerhedsstandarder og compliancekrav.

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Software Engineer for Cryptomathic

You will become part of Cryptomathic’s Hardware Team, specialising in building software components for integrating Hardware Security Modules from various vendors in our products. The team also develops dedicated software to run inside the trusted execution environment within the hardware module.

9altitudes
Kolding, Odense, Aarhus, Aalborg eller Hørsholm Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central Konsulent med erfaring indenfor produktion eller logistik

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik? Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

IT systems engineer for Linux and Container solutions

As our new IT systems engineer you will join our IT Infrastructure & Platforms team, a sub-team part of the overall IT Operations & Services team. In the team, we build new platforms, handle new infrastructure and maintain core services – tasks that are essential to DC.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Experienced IT systems engineer for Windows platform

As our new IT Systems Engineer, you will join our IT Infrastructure & Platforms team, a sub-team part of the overall IT Operations & Services team. In the team, we enable, develop, operate and manage the enterprise IT environment that hosts the organisational IT services and solutions in DC.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

IT-specialist på digitale arbejdspladsløsninger

Vil du være en del af et ambitiøst team, der håndterer fremtidens digitale IT-arbejdsplads for Jyske Bank og dermed sikrer, at dine knap 4000 kollegers vigtigste arbejdsredskab, PC’en, fungerer smidigt og effektivt? Hvis du derudover har et højt fokus på eksekvering og koordinering, så er det dig, vi gerne vil have som vores nye kollega.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Tech Team Lead for Web Developers

If you thrive in the mix of creating a great professional environment, managing people, setting the technical direction, and executing projects, then you might be our new Tech Team Lead.

AURA A/S
Odder Se rejsetid

IT-administratorer til digital transformation

Brænder du for robust IT-infrastruktur, og vil du skabe verdensklasse digitale arbejdsbetingelser for dine medarbejdere og kunder? Er du blandt de bedste inden for Microsoft Azure og 365? ... og ønsker du et job med reel indflydelse, masser af ansvar og ejerskab? Hvis ja, så er du måske en af vores 2 nye IT-administratorer!

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

Tester / Senior quality engineer med teknisk flair / QA specialist / QA Engineer

Titler er ikke noget, vi går op i. Så du bestemmer selv, hvad vi skal kalde dig. Du er selv ansvarlig for at forme din rolle, og bevæge dig i den retning, du mener, er den rigtige – selvfølgelig med sparring fra erfarne testere, støtte fra dit team og dine kollegaer.

Boyum IT Solutions A/S
Aarhus or Budapest Se rejsetid

Lead Software Engineer

We are currently looking for a Lead Software Engineer with experience in architecting and developing software and services on Microsoft Azure. A strong team player who will be the liaison among the development team, the Product Manager, and the business-oriented organization.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Har du lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter? Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger, som du kan lære af.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Har du erfaring med udvikler-opgaver, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle for et større projekts fremdrift, og samtidig sikre at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning. Vi benytter den teknologi, der er den rigtige for projektet og kunden. Det er derfor vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye, varierende områder og teknologier for løbende at øge din viden.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

IGNITE graduate program 2023

When joining IGNITE, you choose a career path – a customized education and development program to build your skills in the field of your choice. It’s an aggregate of teacher-led training, certifications, and self-study from a wide range of educational materials that will boost your role as an associate consultant at Capgemini.

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren UI- & visuel designer

Kan dit visuelle design skabe begejstring, og kan du samtidig sikre en intuitiv brugerflade? Og vil du gerne lave designs, som hver dag får flere tusinde danskere til at sige ”waow”? Så vil vi gerne give dig muligheden for at bringe alle dine færdigheder i spil med en kombineret rolle som UI- & visuel designer i Vertica.