92 job matcher din søgning 92 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Komponent - Kommunernes Udviklingscenter
Aarhus

Udadvendt og erfaren it-manager til drift og udvikling af Komponents it-setup og forretningssystemer

Vores it-manager har fået nyt job som chef i en anden virksomhed. Derfor leder vi nu efter en ny kollega, som kan stå i spidsen for den fortsatte drift og udvikling af vores it-setup og vores forretningssystemer.

SWIRE ENERGY SERVICES
Lystrup Se rejsetid

Student Assistant, IT

Har du interesse for IT, og har du lyst til at hjælpe os med at holde styr på stort og småt? Så er du muligvis Swire Energy Services’ nye studentermedhjælper.

Per Aarsleff A/S
Viby J Se rejsetid

Big Data Engineer/BI-udvikler til international entreprenørvirksomhed

Brænder du for at arbejde med nye teknologier og sammenstille og præsentere data, der kan gøre en forskel i forretningen?

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft 365 konsulent

Vi er et innovativt, allround it-konsulenthus i vækst, og lige nu mangler vi endnu en dygtig Microsoft 365 konsulent. Her får du en række dygtige og engagerede kollegaer og et hyggeligt arbejdsmiljø, præget af høj faglighed, innovativ tankegang og et godt sammenhold.

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft Dynamics Business Central konsulent

Kunne du tænke dig at arbejde med alt fra superligaklubber, store entreprenørfirmaer og landsdækkende medlemsorganisationer til små snedkerværksteder og lokale busselskaber? Vi er et innovativt, allround it-konsulenthus i vækst, og vi mangler lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central konsulent til vores kontor i Odder.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Back End Software Developer

Kan du kode i .Net og C#? Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne Ecommerce, CMS PIM og online marketing løsninger? Vil du indgå i et team, hvor vi ikke bare bruger tid bag skærmen, men har et stærkt socialt sammenhold?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Lead Database Administrator

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med Microsoft SQL? Trives du med at være teknisk lead, hvor du vil blive ansvarlig for performance optimering og tuning? Så har vi stillingen til dig!

Barona IT ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Frontend Developer (UX/UI) til succesrig dansk finansiel virksomhed

Barona søger på vegne af Solitwork A/S en frontend udvikler (UX=UI) til nyoprettet stilling i enten København eller Århus! Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en.

Barona IT ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til succesrig dansk finansiel virksomhed

Barona søger på vegne af Solitwork A/S en backend-udvikler til enten København eller Århus! Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en.

Barona IT ApS
København eller Aarhus Se rejsetid

Junior backend-udvikler til succesrig dansk finansiel virksomhed

Barona søger på vegne af Solitwork A/S en junior backend-udvikler til enten København eller Århus! Solitwork arbejder med at løse de komplekse behov i finansielle virksomheder ved at levere State-of-the-art digitale finansielle løsninger til CFO'en.
PATRADE A/S
Aarhus Se rejsetid

Systemudvikler med stor forretningsmæssig forståelse

Vil du spille en central rolle i den digitale udvikling hos et af Danmarks førende konsulenthuse inden for IP (Intellectual Property)? Så har du muligheden nu. Vi har en ledig stilling som systemudvikler på vores kontor i Aarhus.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Key account executive til IT-virksomhed i vækst

Søg nu – og kom i betragtning til Danmarks mest interessante salgsjob indenfor IT-branchen! Vi er i rivende udvikling, og søger derfor en stærk profil, der kan være med til at understøtte og styrke vores fortsatte vækstrejse med målrettet rådgivning og salg til både nye og eksisterende kunder.

RIT A/S
Lystrup Se rejsetid

Systemkonsulent til RIT Akademiet

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid? Så har vi jobbet til dig!

NOVAX A/S
Lystrup eller Taastrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Vil du spille en central rolle i at implementere vitale IT-systemer til de danske almen praktiserende læger, speciallæger og privathospitaler? Har du lyst til at være en del af vores product-team, der er kendetegnet af stor ansvarsfølelse, energi, fællesskab og et større formål?

Bloom søger for Elisa
Aarhus

Backend-udvikler til softwarevirksomhed

Vil du være med til at videreudvikle på ELISA - softwarerobotten, der gør det nemt for fysiske og digitale retailers at sælge på de sociale medier? Her har de fundet nøglen til fremtiden, og nu kan du komme med på rejsen.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus or Odense Se rejsetid

KMD Architecture Academy

The road to become an architect can be confusing at times. The options are many, and there is rarely a direct or obvious path into IT architecture. However, that is all about to change! In KMD, we have launched our Architecture Academy, offering talented candidates a fast-track program to become an IT architect.

ENKOTEC
Skanderborg Se rejsetid

Softwareudvikler til Cloud-løsninger

Ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor beslutningsvejen er kort, og hvor du selv har mulighed for at præge udviklingen af vores cloud-rejse samt være en del af et godt team, hvor kulturen og din trivsel vægtes højt - så kig nærmere på denne stilling.

Clearhaus A/S
Aarhus Se rejsetid

Full Stack Student Developer

We are looking for a new Full Stack Student Developer to join our Tech Skunk team. On our Tech Skunk team, you will be working 15-20 hours per week as a Full Stack Student Developer and get to work hands-on with a variety of different technologies and projects.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden. Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Brænder du for automatisering, og søger du et job med mulighed for at få indflydelse på en ny proces?

Brænder du for automatisering? Og har du lyst til at være en del af et stærkt team, der er med til at udbrede anvendelsen af automatiseret test til Region Midtjyllands kritiske kliniske og administrative systemer? Så har du muligheden nu.

Skanderborg Kommune
Skanderborg Se rejsetid

IT-konsulent til IT-afdelingen

IT/Digitalisering og Forretningsudvikling i Skanderborg Kommune søger en kompetent og engageret IT-konsulent til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 interne brugere samt til vores undervisnings- og gæstebrugere.

Systemate
Aarhus Se rejsetid

Erfaren projektleder med stærk teknisk indsigt

Har du overblikket til at styre projekterne i mål til tiden? Vi søger en projektleder med stærke kommunikationsevner, der både har lysten og evnen til at skabe god og konstruktiv fremdrift i projekter i et tæt samarbejde med kunden og teamkollegaerne.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Silkeborg og Aalborg

Freelance kvalitetskonsulent til kunde i Midt- og Nordjylland

Til et nyt stort eMobility projekt søges en konsulent, der kan etablere et sammenhængende kvalitetssikrings-setup for kunden. Herunder etablering af operating model for kvalitetssikring af leverance, opsætning, test/efterprøvning/validering af ladestandere til el- og hybridbiler (eMobility).

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft Dynamics Business Central-udvikler

Drømmer du om et spændende og alsidigt job, hvor nysgerrighed, udvikling og sparring er en stor del af hverdagen? Sætter du pris på at kunne planlægge din egen tid? Vi søger lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central udvikler til vores hyggelige kontor i Odder.

Synergyxr ApS
Aarhus Se rejsetid

Backend/Full stack Developer

We are looking for a backend or full stack developer for our backend team. Our ideal candidate is passionate about XR technologies and already has a few years’ experience from a similar position. We expect you to be comfortable within technologies like: C#/.NET, NoSQL databases, RESTful APIs, and similar backend technologies.