50 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

50 jobannoncer

Bloom søger for OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

SharePoint infrastrukturspecialist

Du får ansvaret for at implementere og vedligeholde deres Sharepoint backend infrastruktur, så de fortsat opfylder forretningsbehov og sikrer optimal ydeevne.

Du bliver en del af det team, som varetager kernedriften – og du får især et tæt samarbejde med automatiseringsudviklerne, som er en del af Integrationsteamet.

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Senior software developer

Are you passionate about your craft and do you see yourself working with business-critical systems? Would you like to join a team that develops solutions for our global offices and supports our green transition journey?

Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape.

Jysk Energi
Holstebro eller Aarhus Se rejsetid

Senior Software Developer til nøglerolle i udviklingsafdeling

Som fullstack-udvikler er dit omdrejningspunkt at skabe langsigtet arkitektur og udvikling af det samlede systemlandskab, så den enkelte forretning har den bedst tænkelige konkurrenceevne, fleksibilitet og skalerbarhed. Din evne til at skabe gode menneskelige relationer giver de bedste forudsætninger for samarbejdet med dine kolleger.

Gaming A/S
Viby J Se rejsetid

Ambitiøs softwa­re­ud­vik­ler

  • Er du allerede god til, eller vil du lære C#/.Net, Eventstore og RabbitMQ?
  • Vil du være en del af et team der får spillene til at køre på vores website?

Vi søger en softwareudvikler med godt overblik og ønske om at udvikle og deploye systemer med høj tilgængelighed.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler til Dagligt Erhverv

I Jyske Bank er Erhvervsområdet et strategisk vigtigt indsatsområde og under stor forandring med nye teknologiske muligheder, nye markedsaktører og nye produkter. Vi skal fortsat sætte dagsorden på markedet og vil derfor gerne have dig med på holdet, så vi sammen kan skabe de bedste løsninger for vores erhvervskunder.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Leder med strategisk blik og stærke samarbejdsevner til Hospitalslogistik

Vi søger en leder til at sætte retning og understøtte områdets arbejde med at levere it-systemer til kapacitetsstyring, flow, aktivitetsplanlægning og Præhospitalet, som er hjertet i den daglige koordinering og planlægning af hospitalernes drift.

VikingGenetics
Randers Se rejsetid

Data Engineer

Are you an experienced Data Engineer (Tech Lead) passionate about data? Then seize the opportunity and join us to shape our future! This newly created position offers the right candidate the chance to lay the groundwork for our company's continued growth and success.

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Chief Information Security Officer

Do you want to drive, improve and further develop the information security agenda in a tech driven organisation? Then this is your chance to manage a team of specialists and play a key role in setting the strategic direction for information security.

JP/Politikens Hus
Aarhus C Se rejsetid

Product Manager til JP/Politikens publiceringsplatform

Brænder du for produktledelse, og kunne du tænke dig en væsentlig rolle på et af vores mest centrale udviklingsteams? Hos JP/Politikens Hus søger vi en erfaren Product Manager til at forme fremtidens publiceringsplatform.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Product Owner og leder til AML-udviklingsteam

Er du motiveret af at arbejde med automatiserede løsninger og processer inden for anti-hvidvaskområdet og samtidig have en central rolle i at udarbejde vision og mål for området, så er jobbet som Product Owner og leder i AML-udvikling måske noget for dig.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

It-projektledere til meningsfulde projekter i en af Danmarks største digitaliserings og it-afdelinger

Har du it-viden og erfaring med projektledelse? Kan du mærke motivationen helt ude i fingerspidserne, når du bidrager til et godt samarbejde i et til tider hektisk projektmiljø? Vores største fokus er at gøre en forskel for patienter og hospitaler i Region Midtjylland. Kom med på holdet, vi har brug for dig.

Jyske Bank
Silkeborg eller København V Se rejsetid

Data scientist til Hvidvask AML

Er du en erfaren data scientist, data engineer eller IT-programmør, og vil du bidrage med din faglighed til at gøre en forskel for at bekæmpe svindel og hvidvask? Så har du nu muligheden for et meningsfuldt job i Hvidvask AML.

Matas A/S
Lystrup Se rejsetid

Team Lead Development hos Matas Group Digital

Matas Group Digital er en af Nordens mest succesfulde e-commerce-aktører, og de søger en dygtig Team Lead til deres Udviklingsteam, som har det primære ansvar for udviklingen af deres Apoteker-services. Teamet er en del af Matas Group Digital, som består af tre udviklingsteams: ét søsterteam i Lystrup og et team i Pakistan.

Danoffice IT
Svendborg, Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Hybrid Cloud Infrastructure Architect, Managed Services

Drømmer du om at fortsætte din karriere inden for Hybrid Cloud-feltet i en virksomhed med store ambitioner? Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og vil du arbejde sammen med nogle af feltets dygtigste hoveder? Så er du måske vores nye kollega.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus N Se rejsetid

Head of Development

Vil du være med til at udvikle og implementere innovative løsninger, der understøtter vores kunder i deres hverdag? Er det at lede og motivere et team af kompetente og alsidige mennesker det, der giver dig et kick i hverdagen?

Region Midtjylland
Århus N Se rejsetid

Leder til meningsfulde dataopgaver i Digitalisering og It

Vær med til at sætte retning og udvikle den måde, vi i Region Midtjylland bruger data. Du får her et spændende lederjob med gode udviklingsmuligheder og en hverdag med mening, når du løfter en stor og vigtig opgave, der rækker helt ud i klinikken. Vi mangler dig, der vil være med til at gøre en data-forskel i Digitalisering og It.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Kvantitativ analytiker til Data Analytics and Development

Som kvantitativ analytiker får du ansvaret for videreudvikling og vedligeholdelse af Jyske Banks kvantitative investeringsmodeller, som anvendes direkte og indirekte i bankens investeringsrådgivning mod pensionskasser, kapitalforvaltere og wealth management kunder

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Aarhus N Se rejsetid

Application Architect

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til den offentlige sektor i Danmark?

Vi søger en engageret og visionær Applikationsarkitekt til produktteamet omkring løsningerne KMD LetBetaling og MomsTjek, samt vores tværgående team for AI i KMD.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Leder til Fællesoffentlige Produkter med politisk tæft

Er du lederen, der kan stå i spidsen for udvikling og forvaltning af fællesoffentlige produkter? Har du strategisk blik og gennemslagskraft på tværs af sektorer og regionsgrænser? Kan du jonglere med komplekse it-løsninger, og er du en dygtig og erfaren personaleleder? Så kan dette spændende og udfordrende job være lige noget for dig.

Itm8
Viby J, Odense S, København Ø, Skovlunde Se rejsetid

Business Intelligence Konsulent

Er du passioneret omkring dataanalyse og business intelligence? Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med at omdanne data til indsigt, der driver forretningsbeslutninger? Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent.

NRGi
Århus N. Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent

Du vil med reference til CIO blive en del af et mindre team med fire medarbejdere, der varetager opgaver indenfor IT-proces og kvalitet.

I dialog med dine kollegaer i teamet og nærmeste leder varetager du en række analyseopgaver indenfor IT-sikkerhed og er med til at sikre, at der konstant er fokus på IT-sikkerhed i NRGi-koncernen.

NRGi
Horsens Se rejsetid

GIS-konsulent

Vil du være med til at sikre, at NRGi’s GIS-applikationer kører perfekt, så vi kan fokusere på udvikling af grønne løsninger?

Dit primære arbejdsområde bliver GIS herunder de systemer, der integreres med og de forretningsprocesser, der understøttes.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Modern Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du også for at gøre hverdagen lettere for dine kunder? Kan du lide at tage ejerskab over dine opgaver og er du nysgerrig, når det kommer til nye opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren Modern Workplace Consultant.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper som gerne vil prøve kræfter med forretningsudvikling

Har du lyst til at arbejde med markedsanalyser og databehandling til dækning af behov til forretningsudvikling? Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og en masse forskelligartede opgaver? Så er vores stilling som Junior Forretningsudvikler (Studentermedhjælper) i udviklingsområdet Kernebank den helt rigtige mulighed for dig.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Jyske Finans søger en Business Developer - Har du viljen til at gøre en forskel?

Har du et brændende engagement og et skarpt øje for at udvikle forretning? Bliver du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, du arbejder med - og for at levere løsninger, der giver værdi for interne og eksterne kunder?

Så er det måske dig, vi leder efter!