49 jobannoncer matcher din søgning 49 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Immeo
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Studiejob i ambitiøst it-konsulenthus

Du bliver tilknyttet et af vores mange spændende projekter, og du kommer til at løse opgaver for vores kunder på lige fod med vores fuldtidskonsulenter. Opgaver, som du oftest først ville få lov til at prøve kræfter med som færdiguddannet. Og jo dygtigere du bliver, jo mere ansvar får du.

Bloom søger for OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

Ambitiøs IT-softwareudvikler/arkitekt til OK

Vil du være med til at udvikle de energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden – så er dette måske det helt rette job for dig. Til vores kunde OK i Aarhus søger vi en dygtig softwareudvikler/arkitekt til deres logistikteam.

Systematic A/S
Aarhus C Se rejsetid

Internship: Software Test Engineer

As a Software Test Engineer Intern, you play a vital role in ensuring the quality of our products. We work in a professional and inspiring environment with exciting challenges, and you will become an integrated part of a team from day one, receiving the sparring and feedback you need to succeed.

Systematic A/S
Aarhus C Se rejsetid

Internship: Software Developer

Dreaming of being able to develop and deliver valuable software solutions that can make a real difference? If so, we can offer an exciting and well-established internship, where the emphasis is on your development and your skills and where your ideas are heard and appreciated!

Intempus
Viby J Se rejsetid

Kundekonsulent til IT-virksomhed i vækst

Vi har en mission om at gøre arbejdstidsregistrering så nemt, effektivt og intelligent som muligt for vores mere end 40.000 daglige brugere! Trives du med en arbejdsdag, hvor problemløsning og kommunikation er i fokus? Brænder du for den gode service? Kan du skabe gode relationer med forskellige kundetyper? Så er det måske dig, vi leder efter!

Cruit Consult ApS søger for Visiolink ApS
Viby J Se rejsetid

DevOps Engineer

Vil du være med til at udvikle et nyt byggesystem og værktøjer til automatisering? Ser du dig selv arbejde med forskellige udviklingsværktøjer, og motiveres du af alsidige og udfordrende udviklingsopgaver? Og har du lyst til at blive en del af en markedsledende virksomhed, der udvikler software til "Online Publishing"?

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Operations and process controller

Are you fluent in German? Are you skilled in Excel, SQL or Power BI, with a key interest in data? And would you like to make a difference for renewable energy asset owners, especially in the German market? If yes, then you might be our new operations and process controller!

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

Test Manager

Vil du være med til at kvalitetssikre fremtidens teknologiske landskab hos AURA? Brænder du for teamarbejde og at være med til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye Test Manager til vores dygtige udviklingsteam.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

IT-systemudvikler til udviklingsteam

Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab hos AURA? Vi søger en IT-systemudvikler, som har interesse i arkitektur samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Man vil sammen med resten af udviklerne være med til at bygge AURAs fremtidige systemlandskab.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

Full-stack webudvikler til udviklingsteam

Vi søger en IT-webudvikler til vores voksende udviklingsteam, som gerne vil deltage i udviklingen af vores nye selvbetjeningsløsning samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Du vil sammen med resten af IT-holdet være med til at bygge AURAs fremtidig IT-landskab.

AURA A/S
Odder Se rejsetid

IT-servicechef

AURA er i øjeblikket midt i et omfattende digitaliseringsprogram, der involverer udskiftning af en betydelig del af vores administrative systemer. Vores IT-afdeling består p.t. af 30 dedikerede medarbejdere, og vi søger en IT-servicechef, der kan bidrage til vores mål om at skabe en agil, effektiv og moderne IT-organisation.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Visionær leder for Capital Market Development

Er du motiveret af at udvikle og lede kapitalmarkedsområdet, hvor medarbejderudvikling er en prioritet? Så kan denne stilling være den rette for dig.

Som Tribe Lead for Capital Market Development sætter du den overordnede retning for området, og har herunder det samlede ansvar for udvikling af både medarbejdere, produkter og systemlandskab.

Jobindex søger for Traels.It
Glamsbjerg eller remote Se rejsetid

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Du har haft fingrene godt nede i back-end i Ruby on Rails og meget gerne også front-end.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus C, Odense C Se rejsetid

Cloud Operations Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologi? Kan du lide at arbejde med Cloud-operation og supportere kunder? Så har vi stillingen til dig!

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Odense SØ, Aarhus N Se rejsetid

Solution Architect

Er du klar på en ny udfordring og har du lyst til at bruge dit talent, din personlighed og dine stærke kompetencer som Solutions Architect til at hjælpe os med at vinde nye opgaver og modernisere, standardisere og udvikle vores applikations- og driftsarkitektur?

9altitudes Denmark
Kolding, Hinnerup eller Odense Se rejsetid

Dynamics 365 CE Field Service konsulent

Kan du lide at arbejde med Customer Engagement og ser du dig selv værende et bindeled mellem forretning og teknologi? Vi søger en erfaren konsulent, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CE), med fokus på Field Service, samt være med til strømline kundernes processer på tværs af enheder.

NOVAX A/S
Lystrup Se rejsetid

Technical Sales Assistant

Er du teknisk stærk og brænder du for at snakke med kunderne? Hvis du samtidig motiveres af at være salgsafdelingens interne ankermand, mens sælgerne er på landevejen, så er du måske vores nye Technical Sales Assistant.

Jobindex søger for AVK Holding A/S
Galten Se rejsetid

Senior project manager – Template projekt til global ERP-implementering

Vil du lede udviklingen af en template for, hvordan vi bedst implementerer et fælles ERP-system for vores selskaber? Og vil du være en del af en virksomhed i vækst, der hele tiden udvider og dermed udvikler sin IT-organisation? Kom og bliv en del af AVK – en global markedsleder inden for ventiler og brandhaner.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Agile coach

Are you motivated by helping others succeed? Do you have experience in agile approaches and ways of working? And are you skilled at facilitating meetings and workshops that make teams work better together and keep improving? Then grab this opportunity to become our new agile coach!

itm8
Skovlunde, Aalborg eller Viby Se rejsetid

Infrastruktur-konsulent søges til itm8

Får du et kick af at arbejde med IT-infrastruktur, vil du arbejde med de nyeste teknologier og være med til at fremtidssikre it-platformen? Motiveres du af løbende at optimere og udvikle løsninger, samt at gennemfører automatiseringsprojekter, så er det dig, vi søger, til stillingen som infrastruktur-konsulent hos itm8.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Process improvement & automation consultant

Do you dream of building high quality software solutions in the dynamic energy trading business – while aiding the green transition? Do you have experience with python and SQL or are you eager to learn? Then keep reading – you might be our new process improvement & automation consultant.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.
JMA A/S
Randers Se rejsetid

Spændende jobmulighed som sælger i markedsledende konsulent- og softwarevirksomhed

Er du klar til at tage din karriere til nye højder?

Har du erfaring med projektsalg, og brænder du for at rådgive kunder og sælge unikke specialiserede løsninger? Så er denne stilling, som sælger hos JMA, måske noget for dig.

InCommodities A/S
Aarhus N Se rejsetid

Senior Portfolio Manager

Are you passionate about portfolio optimization and quantitative modeling? Are you ready to contribute to the growth of one of the world's fastest-growing energy trading companies? Look no further; we have an exciting opportunity for you at InCommodities!