4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

4 jobannoncer

UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole
Vejle Se rejsetid

Adjunkt/lektor til undervisning af fremtidens datamatiker

Vi søger en underviser, som brænder for sit fag og arbejdet med de studerendes læring samt medvirke og tage initiativ til pædagogisk og faglig fornyelse.

Dine primære opgaver er at varetage undervisning og vejledning på Datamatikeruddannelsens 2. studieår, hvor du vil blive ansvarlig for teknologi-området.

Fagligt Fælles Forbund
København V Se rejsetid

3F søger it underviser-supporter

Er du god til at formidle? Kan du forenkle problemstillinger? Har du erfaring med undervisning og digital formidling, og kan du yde support i høj kvalitet? Så er stillingen som underviser/supporter i it-afdelingens ServiceDesk måske noget for dig.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

Vi søger en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger pr. 1. august 2024 eller snarest muligt, en underviser til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Zealand Business College
Vordingborg Se rejsetid

Vi søger en engageret og kompetent kollega til at indgå i vores team som underviser på ZBC

Er du klar til at gøre en forskel? På ZBC Data i Vordingborg søger vi en passioneret og dygtig underviser, der kan være med til at forme og inspirere fremtidens IT-talenter. Har du en baggrund inden for IT og en brændende interesse for at undervise og vejlede unge mennesker? Så kan du være den, vi leder efter!