43 job matcher din søgning 43 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Scrum Master til Tribe Kreditmodeller og Datawarehouse

Motiveres du af at få kollegerne omkring dig og squadet som helhed til at blomstre? Er du nysgerrig på det agile mindset – hvad det er og hvad vi kan opnå med det? Og vil du være med til at sikre kontinuerlig forbedring og kvalitet i løsninger inden for udvikling af bankens kreditrisikomodeller? Så læs mere her.>

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Skovlunde and Brande Se rejsetid

OT SOC Engineer - Vulnerability Handling & Threat Intelligence

We are looking for a skilled OT SOC Engineer responsible for vulnerability analysis, scans and remediation.

As OT SOC Engineer you will be given tasks related to identifying potential vulnerabilities by screening media sites and other news outlets, and investigating how those vulnerabilities relate to our specific domain and systems.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Kender du til IT-udvikling og vil du arbejde med processer & metode

Kan du engagere kolleger med stærke fagligheder indenfor udvikling af IT og være den drivende kraft, der sikrer, at samarbejdet bliver omsat til metoder, der virker i praksis? Så har vi brug for dig.

SEGES Innovation
Aarhus Se rejsetid

Digital/ IT Program Manager

Har du erfaring med at lede strategiske projekter og ønsker du at være med til at transformere den danske landbrugssektor? Er du en passioneret projekt-/programleder, der brænder for at skabe og forme organisationer, der kan udvikle innovative, smarte og banebrydende løsninger, som i sidste ende kommer vores kunder og brugere til gavn?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Produktforvalter og Scrum Master, der vil gøre en forskel for klinikere, borgere og patienter

Vi søger dig, der 100-meter mester i Scrum-disciplinerne, og dig der har helt styr på håndværket som produktforvalter. I vores centrale RPA-team søger vi nemlig en ny kollega til en nyoprettet stilling, der vil være med til at udvikle fremtidens digitale, datadrevne sundhedsvæsen.

Plecto ApS
Åbyhøj Se rejsetid

Head of UX & Design

Vær med at bygge et verdensklasse produkt, der hjælper vores kunder til at opnå succes!

Hos Plecto har vi en mission om at skabe verdens bedste performance platform. Vi er altid på udkig efter nye måder at dygtiggøre os på og det er dét, der motiverer os til at bygge en platform, der hjælper virksomheder og mennesker med at gøre det samme.

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Forretningsorienteret Applikation Manager til at videreudvikle Søfartsstyrelsens IT-systemer

Vores portefølje af systemer skal videreudvikles og vedligeholdes. Systemerne er med til at sikre at Danmark har et højt niveau af sikkerhed til søs og at vi understøtter det maritime erhverv. Vi leder efter en ny kollega, der tager medansvar for at videreudvikle og vedligeholde systemerne i samarbejde med vores brugere og eksterne leverandører.

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Software oriented Technical Project Manager

As Technical Project Manager, you will have a key role in driving the development, approvals, certification, and support of Secomea’s software as well as hardware products.

Together with your colleagues, you will work with the full lifecycle of the products being developed and produced by external consultants and partners in Denmark and abroad.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Product Owner til Trusted Investment

Er du motiveret for den gode kundeoplevelse indenfor investering, og vil du være med til at påvirke sammensmeltningen af den digitale og rådgiversupporterede kunderejse? Vi har en plan der tager afsæt i digitalisering og effektivisering, der samtidig skal forbedre kundens oplevelse af os som investeringsbank.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Agile delivery consultant

As a Lean Agile Process Consultant you are offered the opportunity to improve our processes for delivering value to our customers from start to end. You will work together with various stakeholders from IT development to staff function to ensure a lean delivery process.

Forsvaret
Hvidovre Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent eller it-partner; vær med til at digitalisere Forsvaret

Brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem brugeren og it?

Vil du gerne bruge dine evner til at digitalisere forsvaret? Eller vil du understøtte at Cyberdivisionens kunder bliver mere klar til digitalisering? Så vil vi gerne høre fra dig.

HusCompagniet A/S
Virum Se rejsetid

IT-driftsansvarlig

Vi søger en erfaren og dedikeret Driftsansvarlig til vores IT-afdeling, som er placeret på hovedkontoret i Virum.

Du kan forvente en alsidig arbejdsdag på en ambitiøs arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, og en virksomhed med stort fokus på digitaliseringsmuligheder.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Erfaren porteføljemanager til Statens It

Vi søger en erfaren porteføljemanager, der i tæt samarbejde med ledelsen, projektledere og øvrige interessenter sikrer, at Statens It igangsætter og gennemfører de ”rigtige” projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT- og managementkonsulent til Epic-løsninger

Gennem tæt samarbejde med hospitaler og offentlige styrelser skaber vi bedre løsninger, der gør en forskel for både vores kunder og deres patienter. Vil du være med til at gøre den store forskel ved at udfordre den elektroniske patientjournal, som den ser ud i dag? Så bliv en del af Capgemini.

Recruit IT ApS recruiting on behalf of A2i Systems A/S
Odense Se rejsetid

Senior Software Engineer til A2i Systems

Are you looking for a position as a System Engineer where your technical skills, know-how and craftmanship in software engineering, will be challenged to the max?

Then A2i has the job for you!

Recruit IT ApS søger for JDM A/S
Odense Se rejsetid

Intune Konsulent til JDM

Det går stærkt, og der er travlhed hos JDM. Derfor søger vi en stærk Azure AD og Intune Konsulent, som kan skabe yderligere værdi og vækst – er du klar til at være med på holdet?

Som medarbejder hos JDM bliver du en del af et team, der sammen skaber resultaterne.

Billund Lufthavn A/S
Billund Se rejsetid

Digitaliseringschef

Vil du være med til at sikre retningen for Billund Lufthavns digitale udvikling? Og evner du at omsætte forretningsbehov til digitale løsninger?

Til en nyoprettet afdeling søger vi en Digitaliseringschef, der forstår samspillet mellem teknologi og mennesker, og som evner at bygge bro mellem forretningen og IT udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektledere til Release management

Vil du være projektleder på et af statens vigtigste og mest komplekse it-transformationsprogrammer? Drømmer du om et job, der understøtter din høje faglighed, store udfordringer og super dygtige kolleger, som glæder sig til at tage godt imod dig? Så er du måske vores nye kollega.

Metro Service A/S
Copenhagen Se rejsetid

IT Business Partner

Can you see yourself in a newly established role as IT Business Partner where you proactively anticipate Metro Service’s technology needs and manage the delivery of these IT solutions? Then this job might be something for you.

It will be your responsibility to understand the specific goals for the department and Metro Service overall.

Magenta ApS
Nuuk Se rejsetid

IT-projektleder – få en hverdag hos vores kunder i Grønland

Er du klar på et nyt eventyr? Og vil du have en hverdag i Grønlands smukke natur blandt høje fjelde og udsigt til fjorden? Bliv IT-projektleder i Magenta. Her kommer du til at udvikle dig fagligt, når du hjælper vores kunder med at drive IT-projekter, der skaber værdi.

Banedanmark
København Se rejsetid

Ambitiøs digitaliseringskonsulent med specialistviden om M365

Interesserer du dig for at drive og udvikle adoption samt implementering af M365? Motiveres du af at sætte dig i brugernes sted og forstå deres arbejdsgange på tværs af M365 og den tilhørende dokumenthåndtering? Og har du et skarpt øje for governance, arkitektur og konfiguration?

Så er det måske dig, vi har brug for hos InfoDok i Banedanmark.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Bliv projektleder hos SDC og få fingrene i de mest spændende projekter

Hvis du er i markedet for at finde et nyt PM job, har du sikkert fået øje på vores jobopslag før, for vi har næsten altid en åben dør, hvis du er drevet af projektledelse. Det er hos SDC, at din karriere kan folde sig ud, både hvis den er ved at tage fart eller allerede er på højt niveau. Der er masser af gode grunde til at kigge i vores retning.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Major Incident Manager til IT

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab? I Situation Management & Tools er vi på udkig efter en ny kollega. Dig, der vil løse opgaver af høj kompleksitet og er i stand til at varetage dialog med både forretningen, teknikere, eksterne samarbejdspartnere og ledelse.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark?

Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany.

Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.