40 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

40 jobannoncer

Politi
København V Se rejsetid

Vil du være drivkraften bag forandring i politiet? Skab en agil fremtid med os i Rigspolitiet som Scrum Master eller Agil Coach og vær med til at løse nogle af samfundets vigtigste opgaver.

Er du passioneret omkring at facilitere og optimere udviklings- og arbejdsprocessen for agile teams? Bliv en central del af vores agile transformation og bidrag til effektivitet og innovation i politiets arbejde. Vi søger dedikerede Scrum Masters og Agile Coaches med stærke kommunikationsfærdigheder og evnen til at skabe selvkørende teams.

Devoteam A/S
København V Se rejsetid

Ambitiøs Business Director til vækstrejse i Sourcing & Vendor Management-teamet

Vi søger en erfaren og visionær Business Director med stærke kompetencer til at drive salg og forretningsudvikling, udvide vores kundebase og sikre, at vores projekter opfylder vores kunders forventninger og behov.

Recruit IT ApS søger for Vitrolife A/S
Viby J. Se rejsetid

Product and Support Engineer til Vitrolife

Konkret søges vi en Project Manager, Product and Support Engineer, som vil indgå i et tværfagligt team med 10 dedikerede kollegaer. Du vil samarbejde med virksomhedens forskellige afdelinger, og derfor vil du få en dyb og bred forståelse for hele Vitrolifes organisation.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfarne generalister til koordinering mellem ledelse, forretning og it-fagligheder

Er du en haj til at finde hoved og hale i komplekse organisationer og problemstillinger? Evner du at jonglere mellem forskellige roller i løbet af en travl hverdag? Er du struktureret, og kan du smidigt skifte fokus og målrette din kommunikation til fagnørder, brugere, ledelse og det politiske system? Så er du måske vores nye kollega.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Tekniske konsulenter søges - både nyuddannede og erfarne

Vil du med på rejsen? I Formpipe Software udvikler vi vores egne softwareprodukter og -løsninger, som understøtter den fortsatte digitalisering af Danmark.

For at kunne følge med den stigende efterspørgsel, er vi nu på udkig efter flere forretningskonsulenter – nyuddannede som erfarne med mod og lyst til at lære nyt.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med flair for økonomi i projekter og drift

Vil du være en del af et nyoprettet kontor, og vil du stå i spidsen for at vores drift og projekter gennemføres på det korrekte og løbende opdaterede økonomisk grundlag? Så er det måske dig, vi søger.

Københavns Professionshøjskole
København N Se rejsetid

Nytænkende og agil IT-projektleder

Brænder du for at drive digitale projekter med udgangspunkt i brugernes behov? Motiveres du af at være en del af en dynamisk organisation? Så er du måske den engagerede projektleder og kollega, som vi søger.

Du bliver en del af Digitalisering, IT og Bibliotek (DIB) og vil til dagligt være tilknyttet Forretnings-IT.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalister med flair for ledelsesrapportering og koordinering

Vil du arbejde med kommunikation og ledelsesrapportering tæt på projektledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen? Så kunne du være vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-projektledere til forretningskritiske projekter

Kunne du tænke dig en rolle, hvor dine ideer og metoder bidrager til løsningen af it-projekter med høj samfundsrelevans? Og vil du med støtte fra dygtige projektdeltagere koordinere og projektstyre på komplekse projekter med stor variation i opgaverne? Det får du mulighed for hos os!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med flair for ledelsesrapportering og koordinering til SAP Transition

Vil du arbejde med kommunikation og ledelsesrapportering tæt på projektledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen? Vi søger en generalist til at indgå i en tværgående rolle i kontoret SAP Transition.

Banedanmark
København V Se rejsetid

Systemudviklere – vær med til at understøtte vores projekt- og porteføljestyring

Brænder du for at være med til at udvikle nye og sikre videreudvikle af eksisterende IT-løsninger og dermed være med til at understøtte den grønne dagsorden i en stor styrelse, så er dette job måske noget for dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektkonsulent med flair for ledelsesrapportering og koordinering

Er du klar til at forme fremtiden for it i skatteforvaltningen? Vi søger en projektkonsulent, der er klar til at dykke ned i spændende opgaver i et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø. Hvis du har lyst til at være en del af et team, der udvikler fremtidens it-løsninger med et stærkt forretningsfokus, så er det dig, vi leder efter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Senior it-projektledere til videreudvikling af det nye ejendomsvurderingssystem

Har du erfaringen og den tekniske forståelse til at kunne drive komplekse projekter, der anvender moderne platforme, agile arbejdsformer og en kombination af både interne og eksternt indkøbte kompetencer og leverancer? Så kom og gør en forskel, der rammer både borger og samfund!

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Valby Se rejsetid

Forretningsudvikler med fokus på digitalisering og AI

Kontoret for Forretningsudvikling i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger en ny kollega, der kan spotte og analysere digitale muligheder, omsætte forretningens behov til kravspecifikationer og understøtte, at de nye løsninger kommer ud og leve i organisationen til gavn for vores brugere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Scrum Master

Er du tillidsvækkende, struktureret og brænder du for at skabe udvikling og optimering? Som Scrum Master bliver du en del af et team, hvori din rolle er at sikre, at teamet arbejder agilt, og at teamet trives. Det gøres bl.a. ved at facilitere agile events og arbejdsmetoder og coache og undervise teamet i det agile mindset.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektleder til implementering af metoder og standarder på tværs af stor it-portefølje

Vil du være en del af et implementeringsteam, som arbejder med lokal implementering af standarder, metoder og værktøjer? Har du erfaring med it-, projekt- og forandringsledelse? Så har vi et spændende job til dig!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Processtærk koordinator med en skarp pen til stor offentlig it-organisation

Har du sans for at koordinere, facilitere og designe processer med brede samarbejdsflader, og kan du lave skarpe beslutningsoplæg med udgangspunkt i store mængder information? Du får ansvar for at være tovholder på tilrettelæggelse af processer, som favner både udviklingsprocesser forankret i et team af scrummasters.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejere / Application Managers med stort samarbejdsgen

Kan du nikke genkendende til at du, via empatisk og inkluderende dialog, formår at indsamle viden fra fagligt dygtige kollegaer og samarbejdspartnere? Så er det dig, vi søger.

Som systemejer hos os er du med til at koordinere drift, support, vedligehold og videreudvikling af vores it-systemer på toldområdet.

Capgemini Danmark A/S
Viby J Se rejsetid

Projektleder med sundheds-IT erfaring

Er du klar til at lede projekter med videreudvikling og implementering af verdens førende planlægnings- og bookingløsning til hospitaler? Hos Bookplan i Aarhus søger vi en passioneret IT-projektleder med sundheds-IT erfaring, der vil gøre en forskel for patienter, læger og sygeplejersker i 3 ud af Danmarks 5 regioner.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren projektleder til Integrationsplatforme

Vil du have ansvar for at lede vigtige projekter med et stort gevinstpotentiale? Kan du skabe ro, transparens i et samarbejde på tværs af flere organisatoriske enheder og med hele Skatteforvaltningens systemlandskab som målgruppe?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Service Delivery Managers til bolig- og ejendomsdata

Brænder du for at sikre velfungerende IT-systemer og høj service? Kan du skabe gode relationer på alle niveauer i en organisation og til kunder og leverandører? Vil du gøre tingene rigtigt fra starten? Så kom med på holdet i kontoret ”Bolig Drift”, hvortil vi søger to nye Service Delivery Managers.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

ITSM-koordinator

Er du den, der tager fat, nå IT-systemer fejler? Sætter du en ære i at undgå, at fejl opstår igen? Og nyder du både kontakten med brugere og at dykke ned i teknikken bag løsningen? Så er her muligheden for at komme med på holdet i kontoret ”Bolig Drift”.

Magasin
København K Se rejsetid

IT-projektleder

Har du sans for god projektledelse, og vil du være med til at drive Magasins vigtigste strategiske projekter på tværs af organisationen?

Du vil, som vores nye projektleder, komme med på en spændende rejse, hvor ambitionerne er høje, og hele virksomheden har sit primære fokus rettet mod at skabe den bedste omnichannel oplevelse for vores kunder.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

IT-generalister til rollen som systemejer

Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Og drives du af faglige udviklingsmuligheder gennem mange forskelligartede opgaver? Så er det dig vi har brug for!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist til modernisering af SKAT Ligning, et komplekst sagsbehandlingssystem i Skatteforvaltningen

Er du skarp til skriftlig formidling, koordinering og styring, og har du lyst til at spille en central rolle i moderniseringen af Skatteforvaltningens primære sagsbehandlingssystem? Så kan du komme med fra starten af projektet ”Modernisering af SKAT Ligning”, hvor vi til projektets analysefase er ved at sætte holdet.