54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Teamleder til Coreservices, Koncern IT, Region Sjælland

Vi søger en teamleder, der kan være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse? Er du en erfaren og dygtig personaleleder med flair for it? Så er dette en spændende mulighed for dig, som både kan og vil gøre en forskel.

NIRAS
Allerød Se rejsetid

Erfaren IT-projektleder med Microsoft 365 viden til NIRAS Global IT i Allerød

Har du erfaring med implementering af IT-projekter, og vil du være med til at flytte én af de store danske rådgivningsvirksomheder til et nyt niveau, når det drejer sig om brugen af samarbejdsplatformen på Microsoft 365, så er muligheden her!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Applikationsdriftsansvarlig med DevOps-mindset til intern udviklingsenhed

Som Applikationsdriftsansvarlig i kontoret er du bindeleddet mellem support, vedligeholdelse og videreudvikling af kontorets egenudviklede IT-løsninger. Du skal i samarbejde med kontorchefen, Scrum masters og Product owners tage ansvaret for løsningerne i kontoret.

Magenta ApS
Nuuk Se rejsetid

Projektleder til implementering af ESDH-projekt i Grønland

Vil du på eventyr, eller bor du i Grønland og kunne tænke dig et særdeles spændende arbejde, så læs og søg. Grønlands fællesoffentlige IT har netop udbudt en opgave på projektledelse af implementering af et ESDH-system i de grønlandske kommuner.

Scan Global Logistics
Kastrup Se rejsetid

IT Operations Technical Coordinator

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en koordinator til vores IT Operations-team i Kastrup. I en nyoprettet stilling bliver du ansvarlig for at koordinere og implementere alt fra mindre opgaver til større systemopgraderinger og IT-setup til nye kontorer.

AUTOProff A/S
Vejle or Copenhagen Se rejsetid

IT Project Manager

As our new IT Project Manager, you’ll join us in this newly created role and will be responsible for managing our IT- and Technology implementation projects.

Rigspolitiet (PET)
Søborg Se rejsetid

Systemejere til PET (genopslag)

Vi tilbyder en rolle som systemejer for PET’s mest centrale systemer; du skal være med til at drive og udvikle den tekniske ramme for, at brugerne kan løse deres kerneopgaver, ligesom du skal agere forandrings- og procesleder for at sikre den bedst mulige anvendelse af systemerne.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Completely Hooked by Project Management - come join our agile journey

For nogle er projektledelse en livsstil. Det mister aldrig charmen, for hvert nyt projekt byder på fokus, facilitering, gruppedynamikker, forandringsledelse og kommunikation. What’s not to like. Kompleksitet og tidshorisont kan der også skrues på, så der er noget for enhver smag.

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Vil du være sygehusapotekets lokale IT-systemadministrator og hovedperson i Apovision? Så er det dig, vi har brug for på Apoteket Sygehus Lillebælt.

Som forretningsspecialist skal du løbende afdække behov, krav og ønsker til videreudvikling af Apovision, så systemet understøtter forretningen og ikke forældes, men også være primus motor og sparringspartner for at lokale arbejdsgange tilpasses og tilrettelægges, så Apovision anvendes mest optimalt i hverdagen.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager - Operational Insight

Based out of our HQ in Hedehusene, you will be heading the newly established Operational Insight team, which is part of Global IT. The team’s purpose is to centralise DSV’s business intelligence and reporting needs, with the mission to enable fact-based decision-making and provide transparency and visibility in the Global IT organisation.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Management Assistant til Finance & Business Support

Kunne du tænke dig at blive en del af en førende bank central i Norden? Hos SDC søger vi lige nu en Management Assistant til Finance & Business Support. Hvis du nyder at have stor berøringsflade, evner at have mange bolde i luften, samt ønsker at bidrage til den finansielle sektor i norden, så har vi jobbet for dig!

Bloom søger for Egmont
København Se rejsetid

Super struktureret Product Owner med tung cloud-erfaring

Vil du være en af de drivende kræfter i Egmonts cloud rejse, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS? Egmont er midt i en spændende cloud rejse, hvor migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur, står højt på agendaen.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Technical Project Manager

You will be a part of the CIO Office, IT Asset Management and IT Master data Governance, and lead IT Service Management implementation projects across Global IT. This requires you to be responsible for delivering IT projects within scope, time and budget and ensure effective implementation into daily operations.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektleder til Motor- og ESDH-systemer

Vil du være med til som projektleder at videreudvikle og vedligeholde systemer med stor betydning for finansieringen af den offentlige sektor? Brænder du for at sikre og udbygge optimal it-understøttelse og automatisering af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kollegaer? Så er du måske den projektleder vi søger .

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Erfaren it-generalist til stort it-transformationsprogram

Brænder du for it-udvikling og for at levere kvalitetssikrede it-systemer? Og har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det måske dig, vi leder efter til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering i programmet ImplementeringsCenter for Ejendomsvurderinger (ICE).

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Solution Architect – Better together

Kan du se dig selv som bindeleddet mellem førende europæiske uddannelsesinstitutioner og vores Saas-platform WISEflow? Er du til partnerskaber og konceptudvikling, hvor man udvikler platformen sammen med kunden? Og kan du din SDLC? Så læs med her.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Release Train Engineer, Software Operations Team

Are you ready to make a bold career move and take a key role in driving the agile development in MiR’s R&D Software department? Do you have a knack for turning complexity into simplicity? Then do not hesitate to learn more about this position and connect with us – we would love to hear from you!

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Agil Product Owner som brænder for den grønne omstilling

Vil du arbejde agilt med digitalisering af den grønne omstilling, og være med til at sætte nye standarder for fremtidens SaaS-løsninger? Og vil du derudover være en del af et af Danmarks største IT-udviklingshuse? Så er du måske vores nye Product Owner!

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Kreditorfunktionsspecialist til SAP Kompetencecenter

Er du specialist i SAP med stort kendskab til kreditorområdet, og vil du være med til at sætte retningen for udviklingen af SAP i Københavns Kommune? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Proaktiv IT-opgavekoordinator

Har du lyst til at deltage i et af Danmarks mest spændende IT-udviklingsprojekter, hvor du arbejder med state-of-the-art cloud infrastruktur og avanceret softwareudvikling? Så er du måske vores nye IT-opgavekoordinator.

HOFOR
København Se rejsetid

Teknisk Projektleder til IT-afdelingen

Vil du være ansvarlig for tværfaglig og tværorganisatorisk forretningsudvikling og være med til at fremtidssikre vores IT? Som projektleder vil du typisk være ansvarlig for tværfaglig og tværorganisatorisk forretningsudvikling, hvor du gennem teknologiske udviklingsinitiativer og -projekter bidrager til at understøtte vores forretningsprocesser.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektkonsulent til forretningskritisk projekt i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vil du bidrage til løsningen af store it-projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med koordinering og projektstyring på komplekse projekter med stor variation i opgaverne? Er du struktureret, ansvarsfuld og kan du facilitere samarbejde med mange interessenter? Så er det måske dig vi søger som projektkonsulent i Opkrævningsløsninger!

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Technical Project Manager

For our client Secomea, we are looking for a Technical Project Manager to their Solutions Design Team, based in Herlev close to Copenhagen. You will be responsible for driving their international customer implementations from A to Zuccess.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger applikationsspecialist til Regions Sjællands område for bygningsdrift og logistik

Overvejer du et jobskifte? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.