30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Center For IT og Medicoteknologi
København Se rejsetid

Erfaren agil coach og/eller metodeforvalter og/eller agil porteføljeleder

Sammen med gode kolleger kommer du til at understøtte vores agile udvikling i hele CIMT og for alle roller og ledelseslag. LACE (Lean-Agile Center of Excellence) er i dag på 5 agile coaches og metodeforvaltere, og skal over de næste måneder vokse til et team bestående af 10 coaches, metodeforvaltere og APMO’ere.

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Senior Lean Expert

With commitment to create our own future you will join a future state-of-the-art factory as MAN Energy Solution in 2027 will relocate to Trekroner, Roskilde – until then you will be a FutureMaker in our current facilities, driving, supporting and coaching a broad variety for optimization initiatives.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!

Strandmøllen A/S
Klampenborg Se rejsetid

IT-projektkoordinator

Har du flair og god erfaring med planlægning og styring af IT-projekter og er du en haj til at være bindeled mellem IT og brugerne i organisationen? Så kan denne stilling helt sikkert være noget for dig. Du vil indgå som en uundværlig del af vores IT-afdeling på syv medarbejdere.

Recruit IT ApS is recruiting for IFU
Copenhagen Se rejsetid

IT Service Manager for IFU – the Investment Fund for Developing Countries

Are you thrilled about IT, supporting users, and would you like to take part in a great IT transformation, AND want to do all of this in an independent government-owned fund that makes the world a better place through our investments, then please read on.

Recruit IT ApS is recruiting for IFU
Copenhagen Se rejsetid

IT Project Manager for IFU – the Investment Fund for Developing Countries

Be a pivotal part in transforming our entire IT set-up as you procure and implement our new investment management and people systems. Are you thrilled about working with international suppliers and being close to top management?

ATP
Allerød Se rejsetid

Projektledere til styring af IT-projekter

Kan du holde snor i interessenter og bidrage til, at dit team når i mål? Har du erfaring med at lede og skabe fremdrift i tekniske IT-projekter? Og vil du samtidig arbejde til gavn for samfundet? Så er du en af de projektledere, vi søger til ATP’s Project & Agile Center of Excellence.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

Experienced Management Consultants (f/m/x)

Do you have what it takes to help shape Capgemini Denmark’s management consulting practice? And are you passionate about future-proofing your clients’ businesses – turning disruption into opportunities and allowing them to succeed in a market increasingly shaped by digital technologies?

Jobindex A/S søger for Lærernes a-kasse
København Se rejsetid

Senior projektleder til spændende IT-transition

Vil du sikre en smidig overflytning af vores systemportefølje? Så kom og hold orden i trådene, når vores komplekse systemportefølje med store gensidige afhængigheder skal overflyttes til et samarbejde på tværs af a-kasser, der skal tage sig af fremtidens drift og udvikling.

Region Syddanmark
Odense

Teknisk IT-seniorprojektleder til at understøtte de særlige kritiske IT-systemer på det nye OUH.

Tænder du på en opgave men ikke en opskrift, og er du IT-seniorprojektleder, der trives i maskinrummet tæt på dine projektdeltagere? Så kom med på holdet i Forberedelse og Flytning, hvor vi sammen skal forberede flytningen af hele sygehuset til det nye OUH.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

SCRUM Master med interesse for budget- og opgavestyring

Vil du være med til at styre design, udvikling og support af den Microsoft C# .NET-platform som understøtter vores vigtigste banksystem, så kan du blive en central person i dette område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

It-projektleder til arbejde med NFR og risk management

Vil du være med til at arbejde med NFR-området i en stor it-organisation? Har du mod på at bistå en stor udviklingsorganisation i overgangen til DevOps samt at koordinere og sikre den fortsatte drift og vedligeholdelse af det nye system, der er udviklet til brug for den offentlige ejendomsvurdering? Så er er du måske vores nye kollega.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Gør en forskel som erfaren it-projektleder til Region Sjællands NASA-program

Er du klar til nye spændende udfordringer, og brænder du for projektledelse samt for at skabe løsninger, der gør en forskel for regionens borgere? Hvis du samtidig har erfaringen, ambitionerne og drivet, så kan det blive dig, der ”flyver” videre som vores nye it-projektleder til NASA-programmet.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Implementeringsprojektledere med ambitioner

Som projektleder får du ansvar for at udføre professionel projektledelse samt udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, ligesom du deltager i den løbende udvikling af projektmodeller og processer. En stor del af vores projekter er it-anskaffelsesprojekter inden for områderne; sundhed, administration og infrastruktur.

Magenta ApS
Nuuk Se rejsetid

Projektleder med fokus på regnskab og ERP til Grønland

Vil du på eventyr, eller bor du i Grønland og kunne tænke dig et særdeles spændende arbejde, så læs mere her. Grønlands fællesoffentlige IT har netop udbudt en opgave på projektledelse af implementering af et nyt lånemodul til Grønlands Selvstyre.

Bloom søger for HusCompagniet A/S
Virum Se rejsetid

IT-projektleder til landsdækkende virksomhed

Vil du skabe store forandringer i en landsdækkende virksomhed, der skaber familiers drømmehuse? Kan du binde forretning og IT sammen og implementere IT-systemer på en måde, hvor du får alle med fra starten? Så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor hos HusCompagniet.

Human Point Recruitment søger for Intermail Danmark A/S
Hvidovre eller Malmø Se rejsetid

Teknisk projektleder med C# erfaring søges til InterMail

Er du en dygtig projektleder? Og har du også erfaring med C#? Vil du være med på en spændende digital rejse? Er du god til at være bindeleddet i en koordinerende rolle? Hvis du kan svare ja til dette, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Bloom recruiting on behalf of Microchip Denmark
Herlev

SW Project Manager

For our client, Microchip Denmark, we are looking for an experienced Project Manager of embedded software solutions projects. You will ensure that the projects are developed as intended, and you will collaborate with software and system engineers as well as architects and stakeholders in Denmark and in several countries.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Produktejer for WorkZone

Vil du skabe værdi for forretningen gennem digital procesunderstøttelse? Kan du se dig selv i rollen som brobygger mellem forretningens forventninger og IT via identificering, analyse og prioritering af forretningens behov og krav til systemunderstøttelse af processer?

Empact Denmark
Copenhagen

Join our team in Copenhagen – Senior Software Project Manager, Empact Denmark

Are you ambitious and passionate about technology and project management? Do you want to take part of an interesting growth journey – and be part of the Empact environment that is characterized by: a high degree of freedom, strong teamwork, ambition and outstanding results whilst having fun?

Recruit IT ApS søger for Matas A/S
Allerød Se rejsetid

IT-Program Manager til Matas

Som Program Manger får du en vital rolle i Matas` fortsatte succes. Du vil med din indsigt i forretning, IT og generel projektledelse løfte den samlede projekt-portefølje, skabe overblik, gennemføre taktiske justeringer og i det hele taget aligne IT-programmet til koncernvirksomhedsstrategien.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Project/Delivery Manager

Do you get a kick from managing a quality delivery for customers with a team of professionals? Doing just that bit more to cement your role and relationship? Then we are looking for you.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

IT-projektchef i Domstolsstyrelsen

Da vores nuværende IT-projektchef skal have et andet ansvarsområde i styrelsen, søger vi en ny IT-projektchef med stærke faglige kompetencer og gode lederevner, som kan stå i spidsen for vores projektportefølje af samfundskritiske digitaliseringsprojekter.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Completely Hooked by Project Management - come join our agile journey

For nogle er projektledelse en livsstil. Det mister aldrig charmen, for hvert nyt projekt byder på fokus, facilitering, gruppedynamikker, forandringsledelse og kommunikation. What’s not to like. Kompleksitet og tidshorisont kan der også skrues på, så der er noget for enhver smag.

AURA A/S
Viby eller Odder Se rejsetid

Projektleder til IT-udvikling

Skal du spille en central rolle på denne rejse som vores nye, passionerede IT-projektleder? Hvis du har en god forretningsforståelse evt. erfaring med projektledelse fra IT-projekter, så er det muligvis dig, vi søger. I denne stilling bliver du en del af Koncern IT, der har til opgave at skabe værdi for alle AURAs forretningsområder.