25 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

25 jobannoncer

Unique Human Capital søger for LARS LARSEN GROUP
Silkeborg Se rejsetid

Project Manager, Digital & It

Vil du være med til at drive den digitale agenda på tværs af Lars Larsen Group?

Du vil komme til at bidrage til prioritering og implementering af værdiskabende projekter på tværs af virksomheden, herunder at understøtte udvælgelse, udvikling og implementering af nye eller eksisterende systemer, der berører de enkelte teams og organisationen.

Knowledge Cube A/S
København S Se rejsetid

Projektleder til agilt udviklingsteam

Brænder du for at skabe de bedste offentlige it-løsninger i markedet? Vil du lede et team af dygtige og skarpe udviklere, forretningsanalytikere og UX’ere, og sikre, at vi får det maksimale ud af de rammer vi bliver givet? Så søger vi i Knowledge Cube lige nu en it-projektleder!

Politi
København V Se rejsetid

Vil du være drivkraften bag forandring i politiet? Skab en agil fremtid med os i Rigspolitiet som Scrum Master eller Agil Coach og vær med til at løse nogle af samfundets vigtigste opgaver.

Er du passioneret omkring at facilitere og optimere udviklings- og arbejdsprocessen for agile teams? Bliv en central del af vores agile transformation og bidrag til effektivitet og innovation i politiets arbejde. Vi søger dedikerede Scrum Masters og Agile Coaches med stærke kommunikationsfærdigheder og evnen til at skabe selvkørende teams.

Recruit IT ApS søger for Epoka A/S
Svenstrup J Se rejsetid

ITAD Manager til Epoka A/S

Har du ekspertisen til at opstarte og drive Epokas ITAD-afdeling? Vil du være med til udvikle og styrke Epokas salgskanaler, hvor de er ambitiøse og signifikant søger at øge deres tilstedeværelse, først i det nordiske marked og siden globalt? Så har du her muligheden for at få sat din indre igangsætter 100 % i spil.

Fødevarestyrelsen
Glostrup Se rejsetid

Vi søger to dygtige medarbejdere til vores pmo-team

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling af tilsynet med fødevaresikkerhed og dyrevelfærd samt skabe digital service i verdensklasse? Vil du være med til at koordinere vores digitale transformation og arbejde med agile metoder og porteføljestyring? Så er du måske vores nye kollega i Fødevarestyrelsens IT- og digitaliseringsenhed.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Projektkoordinator til udviklingsprojekt indenfor boligskatteområdet

Hvis du motiveres af at få et projekt til at fungere smidigt med blik for effektiv og værdiskabende eksekvering i tæt samarbejde med projektlederen, så har vi brug for dig.

Du spiller en nøglerolle i teamet, som har ansvaret for at gennemføre et stort udviklingsprojekt, der skal sikre it-understøttelse af genberegninger af ejendomsskat.

Recruit IT ApS søger for Vitrolife A/S
Viby J. Se rejsetid

Product and Support Engineer til Vitrolife

Konkret søges vi en Project Manager, Product and Support Engineer, som vil indgå i et tværfagligt team med 10 dedikerede kollegaer. Du vil samarbejde med virksomhedens forskellige afdelinger, og derfor vil du få en dyb og bred forståelse for hele Vitrolifes organisation.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med flair for økonomi i projekter og drift

Vil du være en del af et nyoprettet kontor, og vil du stå i spidsen for at vores drift og projekter gennemføres på det korrekte og løbende opdaterede økonomisk grundlag? Så er det måske dig, vi søger.

Københavns Professionshøjskole
København N Se rejsetid

Nytænkende og agil IT-projektleder

Brænder du for at drive digitale projekter med udgangspunkt i brugernes behov? Motiveres du af at være en del af en dynamisk organisation? Så er du måske den engagerede projektleder og kollega, som vi søger.

Du bliver en del af Digitalisering, IT og Bibliotek (DIB) og vil til dagligt være tilknyttet Forretnings-IT.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalister med flair for ledelsesrapportering og koordinering

Vil du arbejde med kommunikation og ledelsesrapportering tæt på projektledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen? Så kunne du være vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-projektledere til forretningskritiske projekter

Kunne du tænke dig en rolle, hvor dine ideer og metoder bidrager til løsningen af it-projekter med høj samfundsrelevans? Og vil du med støtte fra dygtige projektdeltagere koordinere og projektstyre på komplekse projekter med stor variation i opgaverne? Det får du mulighed for hos os!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist med flair for ledelsesrapportering og koordinering til SAP Transition

Vil du arbejde med kommunikation og ledelsesrapportering tæt på projektledelsen i et dynamisk miljø med en omskiftelig hverdag? Er du struktureret, skriftligt stærk og formidabel til at skrive korrekt og formelt med sans for detaljen? Vi søger en generalist til at indgå i en tværgående rolle i kontoret SAP Transition.

Banedanmark
København V Se rejsetid

Systemudviklere – vær med til at understøtte vores projekt- og porteføljestyring

Brænder du for at være med til at udvikle nye og sikre videreudvikle af eksisterende IT-løsninger og dermed være med til at understøtte den grønne dagsorden i en stor styrelse, så er dette job måske noget for dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Erfaren teamleder til årsopgørelsen

Vil du være teamlead for et erfarent og dygtigt team, der har ansvaret for systemer, som 4,6 mio. danskere benytter hvert år? Har du lyst til at koordinere og styre implementeringen af ændringer i komplekse systemer i tæt samarbejde med leverandør og interessenter? Så er du måske den teamlead, som vi søger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektkonsulent med flair for ledelsesrapportering og koordinering

Er du klar til at forme fremtiden for it i skatteforvaltningen? Vi søger en projektkonsulent, der er klar til at dykke ned i spændende opgaver i et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø. Hvis du har lyst til at være en del af et team, der udvikler fremtidens it-løsninger med et stærkt forretningsfokus, så er det dig, vi leder efter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Senior it-projektledere til videreudvikling af det nye ejendomsvurderingssystem

Har du erfaringen og den tekniske forståelse til at kunne drive komplekse projekter, der anvender moderne platforme, agile arbejdsformer og en kombination af både interne og eksternt indkøbte kompetencer og leverancer? Så kom og gør en forskel, der rammer både borger og samfund!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektleder til implementering af metoder og standarder på tværs af stor it-portefølje

Vil du være en del af et implementeringsteam, som arbejder med lokal implementering af standarder, metoder og værktøjer? Har du erfaring med it-, projekt- og forandringsledelse? Så har vi et spændende job til dig!

Capgemini Danmark A/S
Viby J Se rejsetid

Projektleder med sundheds-IT erfaring

Er du klar til at lede projekter med videreudvikling og implementering af verdens førende planlægnings- og bookingløsning til hospitaler? Hos Bookplan i Aarhus søger vi en passioneret IT-projektleder med sundheds-IT erfaring, der vil gøre en forskel for patienter, læger og sygeplejersker i 3 ud af Danmarks 5 regioner.

Magasin
København K Se rejsetid

IT-projektleder

Har du sans for god projektledelse, og vil du være med til at drive Magasins vigtigste strategiske projekter på tværs af organisationen?

Du vil, som vores nye projektleder, komme med på en spændende rejse, hvor ambitionerne er høje, og hele virksomheden har sit primære fokus rettet mod at skabe den bedste omnichannel oplevelse for vores kunder.

MAN Energy Solutions
København SV Se rejsetid

Technical Project Manager – Oracle DB / OS & Middleware

We want to make the world a better place and reduce global CO2 emissions by 10 % with our sustainable products and solutions. We need experts with skills, interest, and enthusiasm to achieve this goal. Our department Global IT sites management is looking for someone who knows her/his way around Oracle and other technologies in OS and Middleware.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektledere til nyetableret PMO-kontor

Har du erfaring med at opbygge velfungerende og robuste PMO-strukturer fra bunden? Og kan du sammen med os definere og styre en portefølje af forretningskritiske it-drift projekter? Så er du måske vores nye projektleder i Udviklings -og Forenklingsstyrelsen.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

Teknisk projektleder til IT-afdelingen på IT-Universitetet i København

Vi søger en dygtig teknisk projektleder der kan håndtere både simple og komplekse projekter til vores Service Delivery team. Du vil spille en central rolle i at skabe sammenhæng i et udfordrende systemlandskab, forbedre vores IT-processer og sikre fokus på levering af kvalitetsløsninger.

TV2
Odense C Se rejsetid

Projektledere til TV 2 Teknologi

TV 2 sætter i 2024 fart på rejsen fra at være Danmarks ledende mediehus til at blive Danmarks ledende medie-tech hus. Det betyder både nye færdigheder, nye kollegaer og nye måder at arbejde på. For at komme i mål med vores ambitioner søger vi to projektledere med erfaring med projektledelse af både plandrevne og agile projekter.

ATP
Hillerød Se rejsetid

NewTech Consultant, der kan drive NewTech-afprøvninger hos Danmarks største pensions- og administrationshus

Du kommer til at drive teknologiafprøvninger i tæt samarbejde med forretningen, arkitekter, specialister og udviklere i Digital Solutions, og så får du en vigtig rolle i at hjælpe med at skubbe til kulturen i ATP og fremme en innovativ og eksperimenterende arbejdskultur.

Recruit IT ApS søger for Mannaz A/S
København K Se rejsetid

IT Manager

Are you passionate about leveraging IT to make a difference? Do you excel at enabling your colleagues through innovative IT solutions? Are you seeking a role where you can make an impact while enjoying your work?

We are looking for a talented, energetic, and responsible colleague who is passionate about IT and software development.