110 job matcher din søgning 110 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Clearhaus A/S
Aarhus Se rejsetid

Full Stack Student Developer

We are looking for a new Full Stack Student Developer to join our Tech Skunk team. On our Tech Skunk team, you will be working 15-20 hours per week as a Full Stack Student Developer and get to work hands-on with a variety of different technologies and projects.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Brænder du for automatisering, og søger du et job med mulighed for at få indflydelse på en ny proces?

Brænder du for automatisering? Og har du lyst til at være en del af et stærkt team, der er med til at udbrede anvendelsen af automatiseret test til Region Midtjyllands kritiske kliniske og administrative systemer? Så har du muligheden nu.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Kommunikativ stærk informationssikkerhedskoordinator til rolle som programleder

Er din mission at være med til at styrke sikkerheden i Region Midtjylland, så vi proaktivt kan imødegå de øgede trusler mod vores hospitaler? Så passer du perfekt hos os.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent med bred opgaveportefølje

Er du på udkig efter et job, hvor du skal have en bred faglig indsigt i cyber og informationssikkerhed, og hvor du kan bruge dine evner til at rådgive, kommunikere og koordinere? Så læs videre her.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Styrk it-sikkerheden i sundhedssektoren som operativ risk manager

Brænder du for risikostyring og compliance på cyber- og informationssikkerhedsområdet? Og motiveres du af at være med på holdet, der arbejder dedikeret med at styrke it-sikkerheden i sundhedssektoren? Så er muligheden her.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Sikkerhedskonsulent med dyb teknisk indsigt

Har du stor interesse for it-sikkerhed, bred og dyb it-teknisk indsigt, og er du dygtig til at samarbejde? Drømmer du samtidig om at være en del af en stor it-afdeling, som har brug for dine kommunikationsevner og din store organisatoriske forståelse? Så læs videre.

Skanderborg Kommune
Skanderborg Se rejsetid

IT-konsulent til IT-afdelingen

IT/Digitalisering og Forretningsudvikling i Skanderborg Kommune søger en kompetent og engageret IT-konsulent til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 interne brugere samt til vores undervisnings- og gæstebrugere.

Systemate
Aarhus Se rejsetid

Erfaren projektleder med stærk teknisk indsigt

Har du overblikket til at styre projekterne i mål til tiden? Vi søger en projektleder med stærke kommunikationsevner, der både har lysten og evnen til at skabe god og konstruktiv fremdrift i projekter i et tæt samarbejde med kunden og teamkollegaerne.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Silkeborg og Aalborg

Freelance kvalitetskonsulent til kunde i Midt- og Nordjylland

Til et nyt stort eMobility projekt søges en konsulent, der kan etablere et sammenhængende kvalitetssikrings-setup for kunden. Herunder etablering af operating model for kvalitetssikring af leverance, opsætning, test/efterprøvning/validering af ladestandere til el- og hybridbiler (eMobility).

Komponent - Kommunernes Udviklingscenter
Aarhus

Udadvendt og erfaren it-manager til drift og udvikling af Komponents it-setup og forretningssystemer

Vores it-manager har fået nyt job som chef i en anden virksomhed. Derfor leder vi nu efter en ny kollega, som kan stå i spidsen for den fortsatte drift og udvikling af vores it-setup og vores forretningssystemer.

AURA Energi
Odder Se rejsetid

IT-supportelev

Som elev hos os bliver du en naturlig del af en interessant virksomhed, hvor du får masser af spændende opgaver, gode kolleger og et indgående kendskab til de løsninger, vi anvender i virksomheden. Du skal tage et medansvar for din egen læring, så du her igennem får indflydelse på din hverdag og kan koble teori med praksis.

X-link A/S
Odder Se rejsetid

Microsoft Dynamics Business Central-udvikler

Drømmer du om et spændende og alsidigt job, hvor nysgerrighed, udvikling og sparring er en stor del af hverdagen? Sætter du pris på at kunne planlægge din egen tid? Vi søger lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central udvikler til vores hyggelige kontor i Odder.

Synergyxr ApS
Aarhus Se rejsetid

Backend/Full stack Developer

We are looking for a backend or full stack developer for our backend team. Our ideal candidate is passionate about XR technologies and already has a few years’ experience from a similar position. We expect you to be comfortable within technologies like: C#/.NET, NoSQL databases, RESTful APIs, and similar backend technologies.

Kyndryl Danmark ApS
Aalborg, Aarhus, Odense or Copenhagen Se rejsetid

We are looking for a Citrix System Administrator at Kyndryl

You will be responsible for the day-2-day administration, planning, and problem solving for the various Citrix environments supported from Denmark and work closely with our great colleagues in Europe. Come and join us!

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-produktforvalter til stort økonomisystem

Bringer orden i tallene og økonomistyring dit smil frem? Kan du leve dig ind i dine kollegers forretningsgange og understøtte dem? Og drømmer du om at komme ind i en organisation med fokus på den enkelte medarbejder? Så læs videre her.

Verdo
Randers Se rejsetid

Dygtig studentermedhjælper med flair for IT og økonomi, søges til vores IT Business Applications team

Nu har du chancen for at blive en del af Verdo koncernen, hvis kerneforretning er at drive og udvikle bæredygtig, kritisk infrastruktur til de lokalsamfund, vi er en del af. Stillingen som studentermedhjælper giver en god start på din karriere, hvor du får indsigt i arbejdet i en stor og moderne virksomhed.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Inspirerende IT-konsulent som vil ”forkæle” faste kunder

Er du vores nye kollega, som kunderne har svært ved at slippe, når du er på visit hos dem, som altid er smilende og ved, hvor meget kunderne værdsætter dine faglige inputs og magiske touch, når du løser dagligdagen problemer for dem? Så er du vores nye holdspiller.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Java Developer – new backend e-commerce platform

As a Java Developer, you will be responsible for developing our various applications. You will also be involved in specifying and refining features and tasks, in corporations with different business areas.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Java Developer, Site Reliability & Operations (SRO)

Do you want to be a part of the development of our new Unified Commerce platform with more than 3.000 stores and 28 web shops? In that case, come and join our 50 Java Developers in the IT department at JYSK.

Bunker Holding A/S
Athens, Aarhus or Middelfart Se rejsetid

Senior IT Supporter

Are you an experienced Senior IT Supporter with flair for good customer service? Do you have a proactive approach and the ability to keep an overview when facing many IT challenges? Bunker Holding Group offers an exciting position as Senior IT Supporter in our service desk, supporting our more than 800 users around the world.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

IT-kollega med sort bælte i drift og overvågning

Er du vores nye kollega, som med et falkeblik på overvågningen sikrer proaktiv aktion, har du sort bælte i løsning af fejl og er du blandt de ”IT-nørder”, som mener at alt altid skal holdes opdateret... Så er du vores nye holdspiller.

DANISH CROWN A/S
Viby J

SAP FI/CO Business Consultant, Randers 

Are you an experienced SAP FI/CO Consultant who would like to contribute to the development and support of finance solutions in a global company? Do you want to work on several large and interesting SAP projects including a S/4 Hana upgrade?

SCR Rekruttering A/S søger for DANISH CROWN A/S
Randers Se rejsetid

SAP Material Management Business Consultant, Randers

Are you an experienced SAP MM Consultant who would like to make a real impact and contribute within a global company? Do you want to work on several large and interesting SAP projects including a S/4 Hana upgrade? SCR Rekruttering is on behalf of Danish Crown looking for a SAP Material Management Business Consultant.

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Frontend-udvikler

Til vores kontor i Aarhus søger vi en Frontend-udvikler til vores feature-team som brænder for frontend-teknologier som bl.a. React. Vi søger en som kan hjælpe os med at bygge fantastiske frontend-løsninger for vores kunder.

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.