50 jobannoncer matcher din søgning 50 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

itm8
Viby J. eller Herning Se rejsetid

Kom med på vores hold af Microsoft Power BI-udviklere

Rollen som Power BI-udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, specificering, implementering og test til den endelige Power BI-rapport overleveres til drift.

Vi er i gang med at løfte vores nuværende OnPrem setup op i Azure i et meta-data drevet Delta Lakehouse.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus, or Odense Se rejsetid

License Manager

Would you like to be part of an exciting transformation journey?

Your role encompasses a diverse array of responsibilities, all of which involve ensuring internal reporting, operational monitoring of customer and system licensing, and the provision of expert guidance and consultancy to our clients on how to optimize their licensing portfolios.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

IGNITE graduate program 2024

When joining IGNITE, you choose a career path – a customized education and development program to build your skills in the field of your choice. It’s an aggregate of teacher-led training, certifications, and self-study from a wide range of educational materials that will boost your role as an associate consultant at Capgemini.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

AI & Cloud Architect, Professional Services

Er du passioneret omkring AI & Cloud-løsninger, og har du evnerne til at omsætte komplekse udfordringer til innovative løsninger med kundens behov i fokus? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren AI & Cloud Architect til vores konsulentteam.

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Development Director Credit Risk

Do you demonstrate a comprehensive understanding of how to build complex Credit Risk IT? Are you a talented people manager with experience in driving innovation and making your organisation deliver to customers? Then we are looking forward to hearing from you.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

iOS udvikler / C# programmør

Dygtig og ambitiøs iOS / C# udvikler / programmør til udvikling af udvidelser og integrationer.

Du vil spille en central rolle og hjælpe kunderne med deres forskellige forretningsprocesser baseret på Uniconta. Derudover vil du fungere som bindeled til vores sælgere/konsulenter og udvikle iOS C# API-interface til Uniconta.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

Erfaren Uniconta-konsulent – support med et stærkt servicegen

Concept Data er i vækst, og derfor udvider vi vores Uniconta-team. Vi søger enten en erfaren Uniconta-konsulent eller en person, der gerne vil udvikle sig til at blive vores nye Uniconta-konsulent på sigt. Du bliver en del af en veletableret virksomhed, der byder på store muligheder for personlig udvikling og videreuddannelse.

Rambøll Management Consulting
Aarhus Se rejsetid

Senior Software Engineer hos Rambøll Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce

Brænder du for at udvikle webbaserede produkter, med gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø? Som Senior Software Engineer vil du være med til at udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Verdo
Randers Se rejsetid

Data Engineer til Digital Forsyning

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger indenfor forsyningsområdet i samarbejde med et hold kolleger med stærk faglighed indenfor både det forsyningstekniske og det digitale? Så er det lige dig, vi søger!

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Bliv Product Owner (PO) for Jyske Bank i Bankdatafællesskabet - investering

Er du visionær, kunde- og forretningsorienteret? Har du erfaring med at omsætte produktvisioner til konkrete strategier, leverancer og holdbar IT-udvikling? Kan du samarbejde med mange forskellige interessenter og agere gnidningsfrit i et politisk landskab? Så læs videre her.

Recruit IT ApS søger for Aarhus Airport A/S
Kolind Se rejsetid

IT-infrastrukturspecialist

Vi søger en infrastrukturspecialist, der kan hjælpe it-chefen hos Aarhus Airport med at få deres it-installation løftet til nye højder. I rollen som den vigtige 2. pilot, får du en unik mulighed for at opbygge en ny og moderne Aviation it-infrastruktur.

Statens IT
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

Systemadministrator til Client Management i Statens It

Vi søger en systemadministrator til at håndtere softwareudrulning, pakke-applikationer, fejlsøgning og optimering i Windows 10 til statens 37.500 brugere. Du bliver en del af et team, der vedligeholder og udvikler softwaredistributionen og du får en central rolle i forhold til at opfylde de tekniske minimumskrav, udvikle og vedligeholde platformen.

KOLLAB
Aarhus, Ballerup eller Kolding

IT-ansvarlig

I KOLLAB søger vi en ny kollega med god generel viden inden for it, som er klar på at tage ansvaret for vores it-løsninger og medarbejdernes anvendelse af it efter en overdragelsesperiode fra den nuværende it-ansvarlige, som har fået andre opgaver i koncernen.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Tech Team Lead

If you thrive in the mix of executing projects, creating a great environment, and managing people, then you might be the new Tech Team Lead for our web developers.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Cloud Infrastructure Engineer

Are you passionate about cloud infrastructure, container technology and automation? Would you like to be the architect behind a new cloud infrastructure reaching numerous customers. Then keep reading.

Bloom søger for kunde

C/C++ eller Java-softwareudvikler til vækstvirksomhed i Aarhus

Har du lyst til at udvikle dig fagligt, erfaring med C og/eller C++ og har lyst til også at kode i Java – eller omvendt – så er dette job måske lige noget for dig.

Du bliver en del af et mindre team i udviklingsafdelingen, som er specialiseret i bl.a. at bygge softwarekomponenter til at integrere op mod hardware fra forskellige leverandører.

Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Step into the Future of Technology as a Pipeline innovation Engineer at Cryptomathic!

At Cryptomathic, we are searching for a passionate Pipeline Engineer, eager to drive technological evolution. In this role, you'll be at the helm of high-quality solutions, collaborate with the best in the field, and be instrumental in shaping the tech horizon.

Cryptomathic A/S
Aarhus or London Se rejsetid

Embark on a Journey in Digital Security as a Software Test Engineer at Cryptomathic!

Cryptomathic is actively seeking a dynamic Software Test Engineer to be a part of our dedicated and talented team. In this role, you will tackle cutting-edge digital security projects, collaborate with highly qualified experts, and play a crucial role in shaping the quality of our solutions and the digital security landscape.

JMA A/S
Randers Se rejsetid

Forretningskonsulent til konsulent- & softwarevirksomhed i international vækst

Vi søger nye medarbejdere til vores forretnings- & konsulentteam i Danmark, hvor du vil få ansvar for at sætte vores kunder i gang med deres nye it-projekt.

Du bliver en del af vores forretningsrådgiver / konsulent-team, som består af 16 kollegaer i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI- og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.

TV MIDTVEST
Holsterbro Se rejsetid

Frontendudvikler

Som frontendudvikler hos TV MIDTVEST bliver du en del af et moderne mediehus med en sund virksomhedskultur og dedikerede kollegaer. Du bliver også en del af et lille, kreativt team af webentusiaster, som ikke er bange for at nørde i dybden.

Conversio ApS
Åbyhøj Se rejsetid

Studiejob som IT-supporter

Ønsker du et studiejob, hvor du beskæftiger dig med en kombination af opsætning, opdatering og vedligeholdelse af IT-systemer og udstyr? Sætter du en ære i at sikre, at alt der har med IT at gøre virker optimalt for dine kolleger? Så har vi hos Conversio den helt rigtige stilling til dig.

Region Midtjylland
Gødstrup Se rejsetid

Serviceminded mobil it-supporter

Er du supergod til at levere it-support? Og har du lyst til at være en vigtig del af at sikre, at pc’ere, mobile enheder, printere, it-systemer og netværk kører problemfrit hos vores mange brugere i klinikken på Regionshospitalet Gødstrup? Så læs videre her.