51 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

51 jobannoncer

Itm8 A/S
Viby J eller København Ø Se rejsetid

Supportspecialist

Er du klar til at blive en del af vores dedikerede hold hos itm8, Team Products?

Hos itm8 byder vi mange nye kunder velkommen, og derfor har vi brug for en supportspecialist, som kan være med til at tage imod vores nye kunder og sikre en optimal support og drift af både eksisterende og nye kunder på vores hostede GDPR-scanningsløsning.

NRGi
Århus N. Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent

Du vil med reference til CIO blive en del af et mindre team med fire medarbejdere, der varetager opgaver indenfor IT-proces og kvalitet.

I dialog med dine kollegaer i teamet og nærmeste leder varetager du en række analyseopgaver indenfor IT-sikkerhed og er med til at sikre, at der konstant er fokus på IT-sikkerhed i NRGi-koncernen.

NRGi
Horsens Se rejsetid

GIS-konsulent

Vil du være med til at sikre, at NRGi’s GIS-applikationer kører perfekt, så vi kan fokusere på udvikling af grønne løsninger?

Dit primære arbejdsområde bliver GIS herunder de systemer, der integreres med og de forretningsprocesser, der understøttes.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Modern Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du også for at gøre hverdagen lettere for dine kunder? Kan du lide at tage ejerskab over dine opgaver og er du nysgerrig, når det kommer til nye opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren Modern Workplace Consultant.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper som gerne vil prøve kræfter med forretningsudvikling

Har du lyst til at arbejde med markedsanalyser og databehandling til dækning af behov til forretningsudvikling? Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og en masse forskelligartede opgaver? Så er vores stilling som Junior Forretningsudvikler (Studentermedhjælper) i udviklingsområdet Kernebank den helt rigtige mulighed for dig.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Jyske Finans søger en Business Developer - Har du viljen til at gøre en forskel?

Har du et brændende engagement og et skarpt øje for at udvikle forretning? Bliver du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, du arbejder med - og for at levere løsninger, der giver værdi for interne og eksterne kunder?

Så er det måske dig, vi leder efter!

Nuuday
København SV, Tranbjerg Se rejsetid

Conversational AI Product Owner til Telmore (barselsvikariat)

Har du drive, finanserfaring og interesse i at være en central del af en historisk transformation af Danmarks største teleselskab? I så fald er du måske vores nye kollega i Nuuday.

Opgaverne vil give dig mulighed for at arbejde på tværs af en række finans- og kommercielle funktioner og derigennem få en bred eksponering til hele Nuudays forretning.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.
Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Data Management Consultant

Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle af de mest komplekse og moderne dataløsninger? Så er du måske vores nye kollega.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent. Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Projektkoordinator med teknisk forståelse

Vil du bidrage til vores ambition om fuld digitalisering af bruger- og rollestyring? Og har du mod på at være projektkoordinator, når vi administrerer vores 36.000+ brugere i hundredvis af forskellige it-systemer? Så læs videre her.

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Quantitative analyst for Risk Modelling

Do you have an analytical mindset? Would you like to use your quantitative skills in the complex energy markets? And does it motivate you to be a part of a committed and international environment, where there is always room for a good laugh? Keep reading – it could be one of the best career decisions you ever make!

Verdo
Randers NV Se rejsetid

IT Security Manager

I Verdo Koncernen har vi et naturligt fokus på sikkerhed og på IT-sikkerhed i særdeleshed. Vi ser ind i øgede krav til IT-sikkerhed og øget behov for kollegernes fokus på dette. Rollen som IT Security Manager er derfor en central rolle i IT-afdelingen, og til den stilling søger vi dig.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Hele Danmark

Digital Konsulent til FTZ

Du bliver en del af et engageret team og får en alsidig hverdag med implementeringer af digitale løsninger ude på værkstederne samt service både der og på supporttelefonen. Mindre administrative opgaver og oplæg på kundeaftener er også en del af det meget selvstændige og afvekslende job.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk or Aarhus Se rejsetid

Sr. Data Consultant for our fast-growing Insights & Data team

Join our fast-growing Insights & Data practice as a Data Engineer/Cloud Engineer to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering while living your best work life.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Senior driftskonsulent

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling.

Evida
Viborg Se rejsetid

IT Security Operations Engineer

Er du passioneret omkring at bygge sikre platformsløsninger samt at bidrage til den generelle IT- sikkerhed? Så har du chancen for at indgå i et stærk fagligt team, der håndterer driftsmæssige infrastruktur og it-sikkerhedshændelser samt sikre og styrke IT-sikkerheden så vi understøtter Danmarks kritiske infrastruktur.

Eltronic Group A/S
Hedensted Se rejsetid

IT Supporter

Har du et stort servicegen og erfaring som IT Supporter? Så kom med på holdet og bliv en del af Eltronic Groups IT afdeling!

Som IT Supporter hos Eltronic Group får du din daglige gang i en uformel og innovativ afdeling, der vægter åbenhed, ærlighed og frihed under ansvar meget højt.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Netværksspecialist til at drifte og udvikle et af Danmarks største netværk

Vil du arbejde i et stort it-landskab, hvor du hver dag leverer sikker og stabil drift samt digitalisering til nogle af landets bedste hospitaler? Vi søger efter den dygtigste netværkstekniker, som ønsker et meningsfyldt job med rig mulighed for at udvikle og forvalte vores driftsplatform.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Dedikeret økonomicontroller til en af landets største it-afdelinger

Brænder du for økonomistyring, controlling og regnskabsoverblik og det at have et selvstændigt ansvar? Og har du lyst til at være en del af en udviklingsorienteret organisation?

Så er du måske vores nye controller.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Økonomimedarbejder med udviklingspotentiale til økonomisupporten

Som økonomimedarbejder i Digitalisering og It, er du med til at varetage vores bogføringsopgaver, interne kontroller samt afregninger ud mod den øvrige del af vores forretning. Du skal også være en aktiv deltager i udvikling og øget automatisering og digitalisering af vores arbejdsprocesser.

Devoteam A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren Power Platform Consultant til næste skridt som Solution Architect

Vil du hjælpe med at modernisere spændende virksomheders IT Landskab med Power Platformen som strategisk værktøj? Er du klar på at tage ansvar for løsningsarkitektur og udvikling af applikationer? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega i Devoteam Digital Impulse.

SEGES Innovation
Aarhus N Se rejsetid

Passioneret Scrum Master med lyst til at udvikle mennesker

Er du klar til at lede med hjertet, handle med mod og udforske dybden af teamets potentiale som vores næste Scrum Master? I SEGES Digital søger vi en passioneret Scrum Master med en ægte interesse i mennesker og deres udvikling. Velkommen til en spændende mulighed for at forme ikke kun software, men også mennesker og teams.

Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Consulting

Vi søger en studerende, der ønsker at tage del i vores mest innovative projekter. Her får du chancen for at få indflydelse på vores løsninger og samtidig arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste kollegaer, som vil inspirere og lære dig en masse.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Tech Team Lead

If you thrive in the mix of executing projects, creating a great environment, and managing people, then you might be the new Tech Team Lead for our web developers.

One of your most important tasks will be to be the professional manager for web developers and solution architects in the Professional Service department.