18 job matcher din søgning 18 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SCR Rekruttering A/S søger for SCALES A/S
Aarhus, Aalborg eller Odense

Senior D365 Finanskonsulent

Som senior konsulent kommer du til at arbejde med at definere, analysere og implementere Dynamics 365 F&O-løsninger, som understøtter kundernes behov. Du vil blive en del af et stort kundeprojekt og skal sammen med andre kollegaer skabe relationer til kundens stakeholders i projektet samt løbende rådgive om løsninger i de forskellige projektfaser.

Unik System Design A/S
Aalborg Se rejsetid

Udviklingschef

Som udviklingschef bliver du leder af en udviklingsafdeling opdelt i flere teams som arbejder selvstændigt med forskellige dele af løsningen. Udviklingsarbejdet udføres med de nyeste Microsoft udviklingsværktøjer og baseret på en Microservice strategi.

9altitudes
Kolding, Odense, Aarhus, Aalborg eller Hørsholm Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central Konsulent med erfaring indenfor produktion eller logistik

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik? Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål.

Bone Consult A/S
Aalborg og Ballerup Se rejsetid

IT-Supporter

Til vores kontor i Aalborg og Ballerup, søger vi en udadvendt, ambitiøs og tillidsskabende IT-Supporter, som har flair for at forstå forretning og yde support til vores kunder, i et højt fagligt niveau. Vi søger en person som har erfaring med både 1. og 2. line support, eller lignede.

Specsavers
Hvidovre og Aalborg Se rejsetid

Scrum Master (Retail)

You’ll be part of a team responsible for delivering continuous improvement to our Patient Management Systems in stores and delivering updates to our ongoing Retail delivery roadmap across a number of different applications and systems to develop and enable our business in its ambitious plan for market ownership Northern Europe.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Driftstekniker til Hosting Team

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores Hosting Team! Vi tilbyder dig at blive en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer i en kultur, hvor der er højt til loftet og hvor vi i høj grad har fokus på kunder, kvalitet og ikke mindst personlig og faglig udvikling.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Har du lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter? Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger, som du kan lære af.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Har du erfaring med udvikler-opgaver, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle for et større projekts fremdrift, og samtidig sikre at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning. Vi benytter den teknologi, der er den rigtige for projektet og kunden. Det er derfor vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye, varierende områder og teknologier for løbende at øge din viden.

Continia Software A/S
København, Nørresundby Se rejsetid

Solution Specialist - Document Output

In close cooperation with our development team, you must be our external face towards the channel and the market for Document Output. As you can imagine, you will build and develop skills and in-depth knowledge of the solution you are working with and communicate and pass on the value of Document Output to our partners.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg Se rejsetid

Seasoned Scrum Master wanted

Are you “Full Stack Agile” enough for non-IT and an experienced Scrum Master with the passion and talent to help both IT and non-IT areas improve and become more effective and engaged? Then we want YOU! This is the opportunity for you to utilize your Scrum Master expertise as part of Centrica Energy Trading’s Agile Coach team!

Centrica Energy Trading A/S
Copenhagen or Aalborg Se rejsetid

Senior Software Developer

We are hiring a senior developer for our IT department. This position is for you, if you enjoy a varied workday where the fruits of your labor are used immediately, and if you want influence within a leading energy trading company.

2operate A/S
Aalborg Se rejsetid

Softwareingeniør

Kan du optimere radionetværk og spare på energien, eller har du lyst til at lære det? Vi søger endnu en kollega til udvikling af strømbesparende løsninger i telesektoren. Som person tænker du som en ingeniør. Du tiltrækkes af komplicerede opgaver, er helt naturligt nysgerrig og konstant søgende efter viden på nye områder.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Business Consultant

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som konsulent og få muligheden for at indgå i projekter, hvor hele Dynamics Platformen er i spil? Så har du hos CGI nu muligheden for at udvikle dine kompetencer og brede dig over flere elementer af Dynamics Platformen, hvis det er dét, du ønsker.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.

Centrica Energy Trading A/S
Copenhagen or Aalborg Se rejsetid

Intraday Power Trading Analyst

Do you have what it takes to join the top Intraday European Power trading desk? Centrica Energy Trading is looking for a motivated team player, who thrives while working under pressure in a fast-paced environment. We want you to join our power desk and help us deliver the best trading results in the European power markets.

TimePlan Software A/S
Aalborg Se rejsetid

Teknisk supporter til TimePlan

Din primære arbejdsopgave vil være at varetage den daglige tekniske support i TimePlan Supportafdelingen. Herunder at servicere nye og eksisterende kunder, der anvender vores eget softwareprodukt TimePlan til vagtplanlægning, tidsregistrering og HR-administration.