9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Netværksspecialister til IT-Teknik i Koncern IT

Vi har travlt og søger derfor nye kollegaer. Så kom og bliv en del af Koncern IT, IT-Teknik. Her får du et stort ansvar og medbestemmelse på din opgaveløsning. Der er højt til loftet, en uformel tone og dedikerede kollegaer.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

ZBC søger snarest muligt en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

Vi søger snarest muligt en underviser med stærke netværks- og programmerings-kompetencer, som vil være med til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

Datamanager til TEAM LASERSCAN (LiDAR/Mobile mapping)

Din primære opgave vil være at opbygge og vedligeholde vores datastruktur, og sikre integration med Banedanmarks andre nuværende og fremtidige grænseflader for GIS, CAD, SAP og BIM. Derfor vil det være en fordel hvis du allerede har erfaring med udvekslingsformater, datamanipulation, formatering og transformationer.

Region Sjælland
Ringsted

Driftsteknikere til backend søges til Koncern IT

Brænder du for VMware, storage og/eller backup? Er du selvkørende og drevet af at bringe IT sikkert til næste niveau, og trives du med at gøre en forskel, så er du den kollega vi leder efter. I dagligdagen kommer du til at indgå i og samarbejde med flere teams, hvor der er stort fokus på stabil drift og kvalitet.

Comby Denmark A/S
Slagelse eller Nuuk Se rejsetid

Driftskonsulent til Event-teamet

Vil du være med til at skabe vækst i et firma, som er i en rivende udvikling? Er komplicerede opgaver noget, der motiverer dig? Kunne du tænke dig at være helten bag kulisserne, som holder liv i 3.000 arbejdsstationer og hele 750 servere? Så har vi en plads ledig til dig.

Simteq A/S
Ringsted Se rejsetid

Full-stack Java Spring/Angular developer

At arbejde hos SIMTEQ består bl.a. i at designe og implementere løsninger til komplekse problemstillinger for vores kunder samt at komme med ideer til - og forbedre vores allerede eksisterende løsninger løbende. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor din trivsel og et godt kollegialt sammenhold vægtes højt.

Jobindex søger for Dagrofa ApS
Ringsted eller Ishøj Se rejsetid

Microsoft Dynamics AX-driftsspecialist til en af Danmarks største dagligvarekoncerner

Har du erfaringen til at være ankermand for det driftsmæssige setup på vores Dynamics AX2012 R3-system? Og vil du med på en rejse, der sikrer den nuværende Dynamics AX 2012R3-implementering med vores roadmap for migrering til D365FO?

Jobindex søger for Poul Johansen Maskiner A/S
Fårevejle Se rejsetid

Software designer – vil du være med til at udvikle innovative specialfremstillede maskiner?

Vil du arbejde med den allernyeste teknologi i en af Danmarks førende virksomheder inden for specialfremstillede maskiner? Og har du lyst til at programmere og udvikle maskiner til store danske virksomheder i bl.a. legetøjs- og medico-branchen. Som software designer får du din daglige gang på vores 9000 kvadratmeter store virksomhed i Fårevejle.