41 job matcher din søgning 41 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sentia Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Service Delivery Manager

Er du i stand til at yde verdens bedste service og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og kundesupport i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunder. Så har vi stillingen til dig!

Orifarm
Odense Se rejsetid

BI Specialist

You have experience working with BI, either as a BI Analyst or a Power BI super user, and you would like to take the next step in your BI career. At the same time, you have a solid business understanding and know how to manage expectations from different stakeholders in an organization.

Orifarm
Odense Se rejsetid

Business Intelligence Specialist

You are a skilled BI professional with several years of experience working with the entire BI value-chain, preferably using Microsoft Technology. At the same time, you know how to navigate complex business requests and can give advice in what solutions could provide most value given their challenges and needs.

Unicontrol
Odense Se rejsetid

DevOps & test automation engineer

Are you experienced with automated SW testing for apps/cloud/SaaS systems? Do you have experience with BitBucket, Jira, and/or CI/CD systems? And is your ambition to ensure the highest possible quality of state-of-the-art solutions for highly engaged end-users in a global industry? Then this job could be just the thing for you!

Unicontrol
Odense Se rejsetid

Frontend cloud/SaaS developer

Are you experienced with frontend development of cloud/SaaS solutions? Do you have experience with React/Typescript? And is your ambition to develop state-of-the-art solutions for highly engaged end-users in a global industry? Then this job could be just the thing for you!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Teknisk specialist - Microsoft Cloud

Vil du være en central del af Uniks Team IT, har erfaring med Microsoft teknologier og brænder for at arbejde med central applikationsdrift? Så har vi stillingen til dig! Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs teknisk specialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Som sikkerheds- og netværksspecialist bliver det din opgave at analysere og vurdere de forretningsmæssige krav til og behov for sikkerhedstiltag både i netværkslaget og ved indføring af sikkerhedskomponenter. Herigennem vil du få stor indflydelse på og ansvar for it-sikkerheden i vores løsninger.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Her får du mulighed for at tage ejerskab og sætte dit eget præg på hvordan udfordringernes løses og gribes an. Som vores nye DevOps Engineer vil du i høj grad være med til at præge, hvordan vi arbejder, og være med til at skabe rammerne for, at videndeling er ’top of mind’ på tværs af drift og udvikling.

AIR SUPPORT A/S
Odense M Se rejsetid

Appudvikler

Vi søger en dygtig appudvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt sørger for, at vores kunders fly har de bedste betingelser før, under og efter flyvningen. Det er alt fra traditionel systemudvikling, live tracking af fly overalt i verden, til komplekse ruteberegninger og optimering af brændstofforbrug.

AIR SUPPORT A/S
Odense M Se rejsetid

Scrum Master

SCRUM Master til softwarevirksomhed indenfor luft­farts­branchen. Drømmer du om at være med til at gøre luftfartsindustrien mere bæredygtig ved at bl.a. spare brændstof samt sikre at sikkerhed og procedurer forsat er i top? Så kom og bliv en del af holdet.

ITL A/S
Vejle Se rejsetid

Backendudvikler

Får du energi af at drive projekter, og er du samtidig en dygtig backendudvikler, så er der her en meget spændende mulighed. ITL står over for store nye projekter indenfor digitalisering. Derfor søger vi dig, der vil tage ansvar for at udvikle og være med til at styre disse projekter i mål.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Senior Risk Management-konsulent til IT-organisation

Som vores nye Senior Risk Management- konsulent bliver du ansvarlig for at modne vores IT-risikostyring herunder væsentlige processer og aktiviteter og således være ansvarlig for en helhedsorienteret og tværgående risikostyring.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

IT compliance-konsulent til videreudvikling compliance excellence

Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring og IT-compliance? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte compliance excellence i Energinet IT? Som IT compliance-konsulent er du med til at understøtte IT-ledelsen i at sikre, at Energinet er compliant med international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.

Jobindex søger for GASA GROUP Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Nav-udvikler med ambitioner inden for Business Central

Har du erfaring med NAV, og vil du hjælpe med at sætte retningen for vores BC-rejse? Ønsker du et fleksibelt job med mulighed for hjemmearbejde ved behov? Og vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads med en grøn strategi på dagsordenen?

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Se rejsetid

Forlænget ansøgningsfrist: Datawarehouse Engineer søges til Sikkerhedsstyrelsen

Vil du være med til at opbygge og vedligeholde Sikkerhedsstyrelsens dataløsninger? Har du lyst til at være med til at sætte rammerne for en endnu mere effektiv brug af data, og sætte dit præg på vores data platform? Så vil vi blive glade for at høre fra dig.

Recruit IT ApS søger for ERPgruppen ApS
Kolding Se rejsetid

ERP-konsulent - Dynamics 365 Business Central

ERPgruppen søger en ny konsulent, der kan skabe yderligere værdi for kunderne og for det i forvejen dynamiske og kompetente team af konsulenter og udviklere. ERPgruppen kan tilbyde dig at blive del af en spændende og rummelig virksomhed med fuld fart på og i vækst, hvor der ikke er langt mellem idé og handling.

SCR Rekruttering A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen
Kolding Se rejsetid

Digital Business Partner

Har du erfaring med at drive IT-projekter og forstår du at hjælpe stakeholders med at blive succesfuld i en digital transformation? Du vil få ansvar for dine egne IT-projekter og derigennem komme til at samarbejde med de mange stakeholders ude i organisationen.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Applikationsspecialist

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende udvikling, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Du vil blive en del af et team på tre, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus og Odense Se rejsetid

Modern Workplace Engineer

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for alle Cloud-ting og har erfaring med at arbejde med M365-platformsteknologier? Kan du lide at implementere løsninger og yde rådgivning til kunder? Så har vi stillingen til dig!

Region Syddanmark
Odense

FynBus søger erfaren systemadministrator

FynBus står overfor en spændende periode med implementering af ny brugerrettet software, øget digitalisering og videreudvikling af IT-infrastruktur. Derfor søger vi 1-2 nye kollegaer, der vil være med til at understøtte virksomheden med sikker drift i et fællesskab med en faglært medarbejder og en kommende IT-elev.

Halberg A/S
Svendborg Se rejsetid

ERP-konsulent med solid forståelse for forretningssystemer søges til IT-afdelingen

Trives du i en hverdag, hvor varierende opgaver og kommunikation er en naturlig del af jobbet? Og trives du med frihed under ansvar? Hos Halberg Group har vi ambitiøse vækstmål, og derfor søger vi lige nu en ERP- og forretningssystemkonsulent til en nyoprettet stilling i vores IT-afdeling.

Orifarm
Odense Se rejsetid

IT System Administrator

Are you a skilled system administrator? Are you ready to operate within an international and constantly developing company? Are you comfortable working in a team and with the business to deliver top notch infrastructure? If this is you, we might have a job for you in our IT Operations team.

Genitor A/S søger på vegne af Tønder Kommune
Tønder Se rejsetid

Digitaliserings- og IT-chef - Genopslag

Digitaliseringsindsatsen er højprofileret i Tønder Kommune og både politisk og administrativt prioriteret. Afdelingen Digital Service har en central placering og en afgørende rolle i den kommunale drift.

Nordfyns Bank
Odense Se rejsetid

IT-konsulent

I Nordfyns Bank har vi fokus på at bruge så meget af vores tid som muligt til at tale med vores kunder. Det kræver maksimal IT-anvendelse, og en væsentlig del af opgaven bliver at medvirke til en fortsat styrkelse af IT- og forretningsudviklingsområdet - både i forhold til optimering af interne processer og til den forretningsmæssige del.

Recruit IT ApS søger for Ecreo
Odense Se rejsetid

Project Manager

For vores kunde, Ecreo, søger vi lige nu en stærk Project Manager, som trives i et stærkt digitalt bureau med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og online selvbetjening, baseret på Umbraco, Ucommerce, Struct PIM suppleret med andre teknologier.