36 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

36 jobannoncer

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

TV2
Odense C Se rejsetid

Staff Software Engineer til Audience Interactions

I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Audience Interactions, hvor TV 2 Play, tv2.dk samt vores apps udvikles og vedligeholdes. Vores digitale services bruges på daglig basis af flere millioner danske brugere.

IT & Co ApS
Rødekro Se rejsetid

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Hele Danmark

Digital Konsulent til FTZ

Du bliver en del af et engageret team og får en alsidig hverdag med implementeringer af digitale løsninger ude på værkstederne samt service både der og på supporttelefonen. Mindre administrative opgaver og oplæg på kundeaftener er også en del af det meget selvstændige og afvekslende job.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense SV Se rejsetid

Senior Supporter til FTZ

Din rolle vil til at starte med centrere sig om at håndtere komplekse fejl og problemer samt ønsker fra kunderne. Du skal være garant for, at alle kritiske fejl og forespørgsler bliver håndteret professionelt og effektivt.

Kinematic
Odense M Se rejsetid

Vi søger en skarp backend-udvikler

Vi søger en dygtig backend-udvikler til vores cloud-team. Du vil være med til at definere og implementere backenden for vores maskinstyringssystemer til bygge- og anlægsbranchen. Vi leder efter en kandidat med ekspertise inden for Java/Kotlin eller C# og moderne cloud-infrastruktur.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Experienced developer for greenfield cloud product

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark's Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS product based on the latest technologies.

Here is your chance to realize that!

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Director of Technology

We are sailing towards new technological horizons – towards service architecture, a scaled agile framework, software recycling and alignment between product teams. Are you ready for the opportunity to take the helm and keep us on the right course?

Recruit IT ApS søger for kunde
Trekantområdet

IT Udviklingschef til anonym kunde

Er du klar til at sætte dit markante aftryk på fremtidens teknologi i en spændende virksomhed? For anonym kunde, søger vi en visionær IT Udviklingschef, der er drevet af innovation, ledelse og ikke mindst lysten til at transformere komplekse teknologiske udfordringer til nye stærke løsninger.

Solita
Vejle Se rejsetid

Projektleder Softwareleverance

Er du en teknisk, pragmatisk og effektiv projektleder, der kan holde styr på flere projekter ad gangen, og har du lyst til at blive en del af vores succes og vækst, hvor du skal stille høje krav til kvaliteten af dit eget samt dine kollegers arbejde? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Recruit IT ApS søger for IntelliFinder A/S
Odense SØ Se rejsetid

Account Manager til IntelliFinder

For vores kunder IntelliFinder, søger vi en dygtig hunter, til at indgå i deres salgsteam, og som vil være med til fortsat at styrke IntelliFinder’s position på markedet.

IntelliFinder søger en medarbejder, som har gå-på-mod og god energi. Du skal kunne spørge og lytte til kundens behov med en naturlig interesse for kunden.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Studiejob i Modeludvikling

Vi tilbyder en fantastisk mulighed for at kickstarte din karriere hvor du kombinerer din uddannelse med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din uddannelse med studierelevant erhvervserfaring.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg SV Se rejsetid

Entusiastisk Junior DevOps-konsulent til innovativt SaaS-projekt

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere og brænder du for en fremtid inden for DevOps? Så er du måske vores nye Junior DevOps-konsulent!

Vi byder dig velkommen til at blive en del af vores spændende greenfield SaaS-projekt, hvor vi skaber og udvikler en driftsplatform til vores markedsledende produkter.

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Microsoft CRM Consultant for Bunker Holding

As a CRM Consultant, you will be responsible for designing, developing, implementing, and optimizing Microsoft Dynamics CRM solutions to meet the unique needs of the business. You will work closely with stakeholders to understand business requirements, configure CRM systems, and provide ongoing support and guidance.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg, Middelfart Se rejsetid

It-medarbejder til drift og videreudvikling af data og analyse platforme

Drømmer du om en rolle som IT-generalist i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Og drives du af faglige udviklingsmuligheder gennem mange forskelligartede opgaver? Så er det dig, vi har brug for!

VIKING Life-Saving Equipment A/S
Esbjerg V Se rejsetid

Student Assistant til AI & Robotic Proces Automation (RPA)

Hos VIKING bliver du en værdsat og fuldt integreret del af dit team og virksomheden som helhed. Mange af vores øverste ledere og allerdygtigste specialister har selv startet deres karriere som studentermedhjælper eller trainee – så vi er altid på udkig efter fremtidige talenter og er villige til at lade dig gå hele vejen!

VIKING Life-Saving Equipment A/S
Esbjerg V Se rejsetid

Student Assistent til dataanalyse og Power BI

Er du på jagt efter det perfekte sted, hvor du kan udfolde dit potentiale og kombinere teoretisk viden med praksis? Kan du se dig selv skabe et solidt fundament for din fremtidige karriere i en global virksomhed, som er den førende på markedet?

Kan du svare JA til ovenstående – så grib chancen for at blive Student Assistant hos VIKING.

Danoffice IT
Svendborg, Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Hybrid Cloud Infrastructure Architect, Managed Services

Drømmer du om at fortsætte din karriere inden for Hybrid Cloud-feltet i en virksomhed med store ambitioner? Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og vil du arbejde sammen med nogle af feltets dygtigste hoveder? Så er du måske vores nye kollega.

Familieretshuset
Aabenraa Se rejsetid

Erfaren server- og infrastrukturspecialist til forretningsunderstøttelse

Vil du være med til at understøtte den centrale IT-infrastruktur, bidrage til at sikre stabil drift og skabe et solidt fundament for den digitale understøttelse af Familieretshuset?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med drift af Windows Server-miljøer samt rettighedsstrukturer for brugere og privilegerede roller SQL-databaser.

Familieretshuset
København, Aarhus, Odense eller Aabenraa Se rejsetid

Engageret IT-konsulent til digitalisering

Vil du være med til at understøtte den digitale transformation i Familieretshuset til gavn for børn og familier i ændrede livssituationer i Danmark?

Du vil møde opgaver som at omsætte forretningsprocesser til digitale processer, fx i vores EDSH-system, samt vedligeholdelse og udvikling af forskellige fagapplikationer.

Jobindex søger for MB Solutions A/S
Vejle eller København Ø Se rejsetid

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg, Middelfart Se rejsetid

Kontorchef med erfaring og indsigt i Data Warehouse og Business Intelligence

Brænder du for Data Warehouse og Business Intelligence, der på kort og langt sigt kan gøre en forskel for at understøtte en datadreven Skatteforvaltning? Så er du måske vores nye kontorchef i vores Center for Data Warehouse og Business Intelligence (UFST).

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Infrastructure Architect

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

We are rapidly growing our global business and are seeking an Infrastructure Architect to join our Infrastructure & Security group to manage and improve processes and system infrastructure integrity.

Middelfart Sparekasse
Middelfart Se rejsetid

Robotics-/RPA-udvikler med datakompetencer

Vi søger endnu en kollega til vores IT-afdeling på hovedsædet i Middelfart. Vi søger en robotics-/RPA-udvikler, der kan hjælpe os endnu længere i arbejdet med at automatisere processer.

Vi kan tilbyde et job i en sparekasse, hvor vi er klar til at prøve nye veje, så hvis du vil føre dine egne idéer ud i livet, så lander du det rette sted.

Middelfart Sparekasse
Middelfart Se rejsetid

Erfaren webudvikler

Er du en dygtig webudvikler, der er drevet af nysgerrighed og et ønske om at skabe forandringer gennem teknologi? Så har vi jobbet til dig. Vi står over for en række spændende opgaver, bl.a. med at få opdateret og teknologiløftet vores interne webapplikationer, og vi søger derfor en dygtig og kompetent udvikler.