4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Simteq A/S
Ringsted eller Herning Se rejsetid

System owner / digitaliseringskonsulent

SIMTEQ A/S er en software- og konsulentvirksomhed, som blev startet i 2020 med en mission om at optimere, udvikle og supportere alle processer og arbejdsgange omkring regnskab, bogføring, udlæg, betalinger. Med andre ord, at minimere og automatisere alle de administrative opgaver, der knytter sig til at drive virksomhed.

Region Sjælland
Ringsted

Engageret sikkerhedsanalytiker til Region Sjællands Security Operations Center

Vil du være med til at beskytte danske hospitaler mod cybertrusler, og vil du være med til at sikre, at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp og samtidig passe godt på deres data? Så er du måske vores nye kollega.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger dygtig Incident Manager til vores Incident og Problem team

Er du problemknuser med stort P og interesseret i at arbejde med at hjælpe it-medarbejderne med at løse Incidents? Vil du arbejde i en funktion, hvor vores brugere og kunder har høje forventninger? Så er du måske vores kommende kollega.