7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Windows-tekniker med speciale i Sundhedsplatformen søges

En af vores dygtige medarbejdere har fået ny stilling internt i Koncern IT, og derfor har vi brug for dig som vores nye driftstekniker. Du skal hjælpe med at varetage driften af Sundhedsplatformen sammen med andre gode kollegaer. Hvis du er proaktiv, struktureret og god til at bevare overblikket i en travl hverdag, er det dig, vi mangler.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Erfaren testmanager til Koncern IT

Som testmanager i et af Region Sjællands største IT-huse får du en stilling, der giver masser af udfordringer, indflydelse og ansvar. Her navigerer du i et bredt landskab af interessenter, hvor du motiverer både interne og eksterne samarbejdspartnere til at sikre, at vores IT-systemer lever op til vores kvalitetskrav.

Recruit IT ApS søger for ACO Nordic Group A/S
Ringsted Se rejsetid

IT Business Project Manager til ACO Nordic Group A/S i Ringsted

Har du flair for at skabe løsninger, hvor IT møder forretning med en bred international kontaktflade? Så er du måske den nye IT Business Project Manager hos ACO Nordic Group A/S i Ringsted! Du bliver ansvarlig for interne IT-projekter med fokus på at forbedre virksomhedens forretningsprocesser fra A-Z.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Service Level Manager til Koncern IT

Brænder du for IT og for at levere god service? Og har du lyst til at arbejde med Service Level Management, så har vi måske stillingen til dig i Koncern IT - Region Sjælland. Du kommer til at indgå i et fagligt netværk med dygtige Proces Managers i din afdeling og vil have et tæt samarbejde med disse i dagligdagen.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Leder til IT-Applikationer i Koncern IT

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair og interesse for procesoptimering? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger dygtig IT-medarbejder til vores Incident og Problem team

Er du problemknuser med stort P og interesseret i at arbejde med at hjælpe it-medarbejderne med at løse Incidents? Vil du arbejde i en funktion, hvor vores brugere og kunder har høje forventninger? Så er du måske vores kommende kollega.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!