5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

5 jobannoncer

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Enhedschef til Digital Transformation – Stå i spidsen til at blive nordens førende i digitalisering i Sundhedsvæsenet

Er du passioneret omkring digital transformation og strategisk ledelse? Har du erfaring med at drive store forandringer og skabe værdi gennem teknologi? Så er du måske vores kommende enhedschef!

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

Vi søger en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger pr. 1. august 2024 eller snarest muligt, en underviser til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Arkitekturchef – vær med til at tegne next level af IT-arkitekturen i Region Sjælland

Er du en inspirerende og visionær leder, der har lyst til at stå i spidsen for at styrke vores arkitekturfunktion, der skal sikre, at vores it-løsninger og it-infrastruktur understøtter Region Sjællands behov for innovative, værdiskabende og robuste it-løsninger. Så er det måske netop dig, vi mangler!

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Er du god til at drive og udvikle? Vi søger en teamleder til Dialog & Portefølje, Koncern Digitalisering

Er du en erfaren personaleleder, har kendskab til porteføljestyring, og vil du arbejde i en afdeling, hvor du er tæt på regionens sygehuse og virksomhedsområder? Så har vi en spændende stilling til dig.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Supportchef – vær med til at transformere vores nye supportenhed hos Koncern Digitalisering

Er du en udviklingsorienteret leder med erfaring inden for ledelse af ledere? Har du en involverende ledelsesstil, og ønsker du at være med til at skabe forandringer, så har du nu chancen for at blive vores nye supportchef.