8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Operationel Proces Manager søges til Koncern IT

Vil du være med til sætte agendaen for vores it-processer og standarder i Koncern IT i Region Sjælland? Og kan du samtidig operere på det operationelle plan og sikre forankring i organisationen? Så er det måske dig, vi leder efter.

Jobindex søger for Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

License Manager søges til Koncern IT

Har du lyst til at være vores frontfigur, der optimerer og højner kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en region i stærk udvikling? Til vores Aftale- og Udbudsteam på 10 kolleger søger vi nu en kollega, der har har lyst til at tage ansvar i professionaliseringen af licensaftaler.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Ambitiøs teamleder til IT Projektledelse

Motiveres du af at levere fremragende IT-løsninger til det danske sundhedssystem? Og er du en erfaren personaleleder? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT. Vi har brug for en ny teamleder for vores projektledere og testmanagere.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder med passion for service og uddannelse til IT Service i Koncern IT

Er du en erfaren personaleleder med flair og interesse for uddannelsesområdet? Så kom og bliv en del af IT Service. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur, hvor vi sætter medarbejderne i højsædet.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder med erfaring for arbejdet i en administrativ Servicedesk

Er du en erfaren personaleleder med interesse for servicering af brugere via telefoner og sagsløsning? Så kom og bliv en del af IT Service. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur, hvor medarbejderne er vores vigtigste aktiv.

Region Sjælland
Ringsted

IT-konsulent til den Administrative Servicedesk, Koncern IT, Region Sjælland

Vil du være med til at yde førsteklassessupport til regionens ca. 19.000 brugere? Vi yder fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen via telefon og sagshenvendelser. Vi søger en kollega med en IT-teknisk baggrund, der kan indgå i vores Administrative Servicedesk.

Region Sjælland
Ringsted

Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland; vi søger nye kliniske IT-konsulenter til On-site Services KIK-team

Koncern IT i Region Sjælland har netop etableret et nyt team af kliniske IT-konsulenter. Hvis du kan højne brugen af Sundhedsplatformen og hjælpe med til at sikre en bedre udnyttelse, så har vi jobbet til dig.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.