6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TD SYNNEX Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Solutions Architect, Dell EMC

Motiveres du af at være en del af et superenergisk team og være med til at udvikle, konfigurere samt sælge Dell EMC-datacenterløsninger? Derudover har du mulighed for hele tiden at udvikle dig kompetencemæssigt, hvor du har adgang til træninger & certificeringer.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Serverless software engineers til hurtigt voksende fintech-bank

Bliver du motiveret af at bygge noget nyt? Og vil du have indflydelse på afgørende beslutninger i en serverless og cloud-baseret bank? Så læs videre her. Vi leder lige nu efter serverless software engineers, der kan hjælpe os videre på rejsen.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Frontend-udviklere med flair for UX

Vil du have indflydelse på, hvordan systemer designes, udvikles og implementeres? Og kunne du tænke dig at blive en integreret del af en hurtigt voksende fintech? Så læs endelig videre. Vi leder lige nu efter front-end udviklere, der kan hjælpe os videre på rejsen.

Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Passioneret .Net Backend udvikler til vækstvirksomhed i Nærum

Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Dygtig Fullstack udvikler til vækstvirksomhed i Nærum

Som Fullstack udvikler vil du primært arbejde med nyudvikling og videreudvikling af meget teknisk orienterede websider og platforme til Logos´ kunder. Det er udvikling i C#/.Net 6 og frontend med enten React.js eller Vue.js. De arbejder på en release i .Net 7.

Institut For Cyber Risk ApS
Nærum Se rejsetid

Service Delivery Coordinator søges til ung, men succesfuld cyber risk-virksomhed

Kan du se dig selv som en del af en ny, anderledes og ambitiøs virksomhed med iværksætterånd? En virksomhed, som ønsker at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og derfor har indført 4-dages arbejdsuge – så læs videre her!