6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CODAN Companies ApS
Køge Se rejsetid

IT Security Manager

We are looking for a colleague to our team who will be our IT security “go-to-person”.

Analytical and problem-solving skills comes naturally to you, and the ability to interpret data. You exhibit strong communication and teamwork abilities – and you have good collaboration skills and have the greatest interest in achieving CODAN Companies’ goals.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Business Analyst, der vil være 100-meter-mester i SDC's løsning til Erhvervsbetalinger

Vi har allerede Eigil på opgaven – vores Payment Engine-guru – og det er ham vi søger en makker til. Jobbet byder således på både tæt parløb med Eigil og opbakning fra resten af ERP-Integrationteamet, der er ansvarlige for den daglige udvikling og vedligeholdelse af løsningen.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Engageret forretningsudvikler til Capital Market Development

Motiveres du af at optimere komplekse processer i forbindelse med handel med finansielle instrumenter og bliver du ikke skræmt af ord som “compliance” og “lovgivning”, så er det dig vi mangler på holdet af forretningsudviklere i Capital Market Development.

Vi søger nemlig en engageret forretningsudvikler.

Københavns Erhvervsakademi
København Se rejsetid

Konsulent med fokus på GDPR og informationssikkerhed (fuldtid)

Vil du være med til at tage ansvar for sikring af GDPR og informationssikkerhed på en ambitiøs og nyskabende uddannelsesinstitution?

Du vil have ansvaret for driftsopgaverne, som bl.a. omfatter håndtering af henvendelser fra kollegaer, sikkerhedsbrud, gennemførelse af risikovurderinger og indgåelse af nye databehandleraftaler.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Informationsspecialister i PET

Synes du, at compliance lyder kedeligt? Stop op, ryst dine fordomme af dig og læs vores dugfriske stillingsopslag. Vi lover, at det er anderledes og temmelig spændende. Hvis du vil bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel - og på en arbejdsplads hvor vi dagligt arbejder på at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler, så læs mere her!

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Forretningssystemejere, der tør tage ejerskab for PET's digitale arbejdsplads

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at bygge bro mellem forretning og IT? Så er du måske vores nye forretningssystemejer!