8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet
Frederiksberg Se rejsetid

It-sikkerhedsrådgiver der brænder for informationssikkerhed

Kan du bygge bro mellem informationssikkerhed og forretning? Trives du i en uforudsigelig hverdag med informationssikkerhed på mange niveauer? Så har du nu muligheden for at indtage en central position i Center for Beredskabskommunikation.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist for SDC's 2. linje

Brænder du for IT-sikkerhed og compliance? Er du klar til at blive en del af en moderne it-virksomhed og et datacenter for mere end 100 skandinaviske banker? Vil du hjælpe topledelsen med at sikre overholdelse af lovgivning og sikkerhedskrav? Hvis ja – fortsæt med at læse...

Finanstilsynet
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskoordinator til Finanstilsynet

Har du erfaring med implementering og drift af informationssikkerhed, baseret på ISO27001, gerne fra en statslig myndighed og har du lyst til at bruge den på at styrke Finanstilsynets interne IT- og informationssikkerhed? Så er du måske vores nye kollega, som vil varetage de daglige opgaver med at drive vores ISMS.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

It-specialist til arbejde med driftsstrategi og compliance

Vil du være med til sikre og forbedre it-sikkerhedskvaliteten i en stor it-organisation? Har du erfaring med at arbejde i en driftsorganisation og med It-sikkerhed, og har du mod på at sikre den fortsatte drift og vedligeholdelsen af det nye system, der er udviklet til brug for den offentlige ejendomsvurdering? Så er er du måske vores nye kollega.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Cyber Security Consultant (f/m/x)

Experienced Cyber Security Consultant with a keen eye on the ball and what it takes to live your best work life. We are looking for candidates with a strong background in Cybersecurity who want to be part of an enthusiastic, successful, and growing consulting practice.

Jobindex A/S søger for Siscon ApS
Søborg Se rejsetid

Jurist med speciale i GDPR

Kunne du tænke dig at rådgive virksomheder om GDPR? Har du ambitioner om at blive skarp til informationssikkerhed, så du kan hjælpe vores kunder med at samle alt i vores intelligente complianceværktøj? Og vil du arbejde med rare og erfarne kolleger, som altid er klar til at give en hjælpende hånd, når du har brug for sparring?

Norlys A/S
Aalborg, Silkeborg, Aarhus, København eller Esbjerg Se rejsetid

Struktureret og relationsskabende GRC Specialist til videreudvikling af risikostyring og compliance

Sætter du pris på ordentlighed og på at gennemføre opgaver med høj kvalitet og har du erfaring med risikostyring, rapportering, og relevante lovgivningsmæssige informationssikkerhedskrav? Så læs videre for at læse om et spændende arbejde i Danmarks førende energi- og fiberinfrastruktur virksomhed.

Recruit IT ApS søger for Ankestyrelsen
Aalborg eller København Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent til Ankestyrelsen

For Ankestyrelsen søger vi en sikkerhedskonsulent til at arbejde med ISO27001 og risikostyring. Du trives i krydsfeltet mellem compliance, awareness og rådgivning. Du er metodisk stærk og vil sammen med Team Sikkerhed og Processer sætte og udfordre rammerne for informationssikkerheden i Ankestyrelsen.