31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Erfaren specialist til 1. forsvarslinje i ATP’s IT-beredskab

Kan du foretage risikovurdering af vores IT-systemer og både videreudvikle og vedligeholde dem?

Du skal være med til at sikre, at vores IT-infrastruktur er beskyttet mod trusler, og at vi kan reagere hurtigt på sikkerhedshændelser og minimere skader, hvis der opstår sikkerhedsbrud.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Security Advisor til Sydbank

Vi søger profiler, der kan være med til at løfte vores store ambitioner på området. Som vores Security Advisor, kommer du til at drive store og små projekter samt rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til cyber- og informationssikkerhed.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Leder, der også kan være spillende træner i arbejdet med informationssikkerhed i IT Security

Vi søger en leder til IT Security (din titel bliver sektionschef), som kan stå i spidsen for et team bestående af dygtige specialister, der hele tiden stræber efter at levere sikre løsninger til gavn for det danske samfund. Du sikrer den rette forankring og et højt kompetenceniveau indenfor IT-sikkerhed i organisationens første forsvarslinje.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IAM-medarbejder til spændende sikkerhedsorganisation

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med adgangsstyring og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Taler du flydende Citrix?

Vi mangler en skarp Citrix-specialist, der har lyst til at arbejde med understøttelsen af forretningskritiske operative it-løsninger. I denne stilling får du mulighed for at arbejde med implementering, drift og vedligehold af vores Citrix-miljøer og sikre, at vores betjente får hurtig og sikker adgang til vores it-systemer.

KommuneKredit
København Se rejsetid

IT-teknisk wing(wo)man til en helt særlig finansiel virksomhed

Vi søger en dygtig og løsningsorienteret IT Procurement and Security Analyst, der har lyst til at arbejde i en finansiel virksomhed i stor udvikling – ikke mindst på it-området.

Din primære opgave bliver at guide os igennem IT-kontrakter, leverandørstyring og sikkerhed.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Informations- og IT-sikkerhedsspecialister til PET - Genopslag

Vil du arbejde med sikkerhed på et højt niveau, og vil du være en del af en organisation, som hver dag arbejder for et mere sikkert Danmark?

Vi søger kollegaer til vores sektion for informations- og IT-sikkerhed. PET er i gang med en digital udvikling, som du har muligheden for at blive en del af.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Security Architect

As our new Security Architect, you will be responsible for transforming customer security and IT security network requirements into deliverable solutions. You will be the network and security expert in projects and document the solution in close cooperation with other security architects and system engineers.

BEC
Roskilde Se rejsetid

IT Auditor

You will assist in ensuring that the BEC’s solutions are secure, up to date, and stable. You will have the responsibility for the entire audit process of the assigned audit tasks.

At BEC, we work in a hybrid remote model, coming into the office 3 days a week and working remotely for 2 days.

BEC
Roskilde Se rejsetid

IT Risk Consultant

We are looking for an operational IT Risk consultant with deep knowledge and understanding of IT and Information Security risks. As a person you thrive with and are motivated by changes that you create both individually and as a team member implementing and operating the newly implemented IT risk process in BEC.

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Schneider Electric Danmark A/S
Kolding Se rejsetid

Senior Cloud Engineer for Schneider Electric

Are you interested in working in a workplace that understands the value of giving employees time to experiment with different technologies and methods? This is something Schneider Electric makes time for several times a quarter! At the same time, it's a workplace where you'll find that your ideas and inputs are highly valued.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Processtærke generalister til koordinering, styring og compliance

Vil du bidrage til løsning af IT-projekter og understøttelse sikker og stabil af IT-drift med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med koordinering, compliance og styring i et kontor med stor variation i opgaverne? Er du struktureret, skriftligt stærk og har sans for detaljen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega.

Recruit IT ApS søger for Aarhus Airport A/S
Kolind Se rejsetid

IT-infrastrukturspecialist

Vi søger en infrastrukturspecialist, der kan hjælpe it-chefen hos Aarhus Airport med at få deres it-installation løftet til nye højder. I rollen som den vigtige 2. pilot, får du en unik mulighed for at opbygge en ny og moderne Aviation it-infrastruktur.

Recruit IT ApS søger for Halberg A/S
Svendborg Se rejsetid

Driftsspecialist til Halberg

Vil du med på en spændende digitaliseringsrejse i en virksomhed, der hylder traditionerne og søger fornyelsen? I denne stilling vil du blive mødt af forskellige spændende udfordringer og få udviklingsmuligheder indenfor bl.a. Azure, M365 og forskellige SaaS-løsninger.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

System Engineer

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

You will be responsible for the technical part of projects. You will work with different technologies and plan the system design in close cooperation with other System Engineers, Project Managers and other stakeholders.

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Efterlysning: Netværksnørd med livserfaring

Vi søger erfarne netværksspecialister til sektionen for Netværk Services hos Rigspolitiet. Her får du muligheden for at bruge din omfattende erfaring og viden til at styrke politiets IT-organisation og levere kvalitetsløsninger, der er afgørende for politiets effektive opgaveløsning.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
København Se rejsetid

Kollega til operationel Cybersikkerhed og -beredskab

Kunne du tænke dig at arbejde med cybersikkerhed og cyberberedskab? Har du viden om og interesse indenfor cyberberedskabsøvelser og planlægning? Er du operationelt orienteret i din opgaveløsning og serviceminded, grundig og struktureret? Og er du sidst men ikke mindst dygtig til skriftlig formidling – operationelt som politisk? Så læs her.
TV2
København eller Odense Se rejsetid

Network Specialist til TV 2

Vil du bruge og udvikle dine kompetencer i en rolle som Network Specialist i TV 2 og være en del af et dygtigt og velfungerende team med sund worklife balance?

Kan du tilbyde up-to-date viden og erfaring inden for netværksdesign, planlægning, implementering og fejlfinding, så er du måske vores ny kollega.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
København Se rejsetid

It-koordinator med fokus på drift og sikkerhed

Brænder du for at arbejde med it-sikkerhed, sikring af persondata, risikovurderinger og konsekvensanalyser? Som it-koordinator får du en vigtig rolle i at sikre it-løsninger til vores forskningsområder ved bl.a. at understøtte risikovurderinger, håndtere databehandleraftaler og rådgive om GDPR i praksis.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Medarbejder til risikovurderingsteamet i Domænesikkerhed i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vi søger en ny kollega med erfaring inden for informationssikkerhed og/eller risikovurderinger af it-systemer, så du hurtigt kan medvirke til vurdering af og rådgivning om risici i en af de største og mest komplekse it-porteføljer i den offentlige sektor.
IT & Co ApS

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

IT & Co ApS

IT-supporter

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Brænder du samtidig for IT-sikkerhed, infrastruktur og Cloud-løsninger, og sætter du en ære i at levere en uovertruffen service, så kom og vær med.

Dymak A/S
Odense SV Se rejsetid

IT-supporter

Vi søger en IT-supporter til first level-support fra vores hovedkontor i Odense.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte first level-support, fjernsupport til vores ca. 150 pc'er samt support til Windows 10/11, webportaler, Microsoft 365 og Azure.

IT Relation A/S
Herning, Viby J, Kolding, Aalborg SØ eller København Ø Se rejsetid

Cyber Security Advisor

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan sætte dit personlige præg i dialogen med vores kunder. Som Cyber Security Advisor vil du hjælpe IT Relation's kunder med deres sikkerhedsbehov ved at skabe en service på verdensklasseniveau, der vil hjælpe virksomheder med at højne deres compliance- og sikkerhedsniveau.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Officer til området for cyber- og informationssikkerhed

Vil du være med til at passe på en af Europas største pensionsselskaber? Har du solid viden om cyber- og informationssikkerhed?

Du vil blive en del af sektionen Security, der er en del af ATP’s 2. forsvarslinje. Vi sikrer en effektiv risikostyring på cyberområdet med udgangspunkt i det konkrete trusselsbillede, avanceret cyberovervågning mv.