34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TDC NET
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

Vulnerability Engineer

Do you have the necessary technical and communication skills to support TDC NET improve the security posture, prioritize vulnerabilities and reduce the attack surface? If yes, please keep reading.

Rigspolitiet
Frederiksberg Se rejsetid

It-sikkerhedsrådgiver der brænder for informationssikkerhed

Kan du bygge bro mellem informationssikkerhed og forretning? Trives du i en uforudsigelig hverdag med informationssikkerhed på mange niveauer? Så har du nu muligheden for at indtage en central position i Center for Beredskabskommunikation.

Region Syddanmark
Vejle

IT-blæksprutte med sund fornuft

Har du det der skal til for at gøre en forskel for dine kollegaer? Vil du være den vi går til med svære spørgsmål? Bevarer du det store overblik og har du samtidig styr på detaljen? Vil du arbejde med sundheds IT i en stor organisation, hvor enhver beslutning har konsekvenser? Så er du måske vores nye kollega.

TDC NET
Copenhagen Se rejsetid

Head of Cyber Analysts

Join the Blue Team in protecting Denmark’s largest telco company and Denmark's digital infrastructure. We are the TDC NET Cyber Defense Team detecting and protecting against cyber threats. We are looking for a colleague with strong leadership skills as well as cyber analysis knowledge to head the cyber analyst team.

ATP
Allerød Se rejsetid

Security Architect til IT

Har du erfaring med cybersikkerhed? Vil du have ansvaret for design og implementering af løsninger? Og kan du rådgive på alle niveauer i forretningen? Så er du den IT Security Architect, vi søger i IT Security & Cloud – en del af ATP’s IT-organisation med 300 ansatte.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Skarp IT-konsulent som vil ”forkæles” af kunder og kolleger

Du har sikkert oplevet, at kunder spørger efter dit navn, når du har hjulpet dem. Det gør de, fordi de fik en ekstraordinær god kundeservice – dette faktum afsejler det vi arbejder for i FLC Danmark. Du har sikkert en fin hverdag, men savner måske nye kolleger og tid til vidensdeling med dem i hverdagen.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist for SDC's 2. linje

Brænder du for IT-sikkerhed og compliance? Er du klar til at blive en del af en moderne it-virksomhed og et datacenter for mere end 100 skandinaviske banker? Vil du hjælpe topledelsen med at sikre overholdelse af lovgivning og sikkerhedskrav? Hvis ja – fortsæt med at læse...

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Region Syddanmark søger IT-sikkerhedskonsulent til Operationel Sikkerhed i Regional IT

Kan du bidrage aktivt til sikring af et højt it-sikkerhedsniveau i Region Syddanmark i en sådan grad, at din indsats er afgørende for, at dine kolleger og vores systemer er i stand til effektivt at beskytte følsomme data for de 1,2 millioner borgere i Region Syddanmark? Så er du måske vores nye IT-sikkerhedskonsulent i Operationel Sikkerhed.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Vil du være med til at sikre et fornuftigt sikkerhedsniveau i vores it-løsninger både internt og eksternt? Formår du at sætte dig ind i og forstå både vores egen og kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

TORM A/S
Hellerup Se rejsetid

Technical Security Manager

Group IT in TORM is looking for a Technical Security Manager to help us continue to stay ahead of the cyber pirates as part of our cross functional cyber and information security team. We offer a competitive salary, which will reflect your experience and qualifications, and an attractive benefits package including bonus and pension.

Finanstilsynet
København Se rejsetid

Informationssikkerhedskoordinator til Finanstilsynet

Har du erfaring med implementering og drift af informationssikkerhed, baseret på ISO27001, gerne fra en statslig myndighed og har du lyst til at bruge den på at styrke Finanstilsynets interne IT- og informationssikkerhed? Så er du måske vores nye kollega, som vil varetage de daglige opgaver med at drive vores ISMS.

Nævnenes Hus
Viborg Se rejsetid

Genopslag: Engageret it-profil med stærke ESDH-kompetencer søges til Erhvervsministeriet

Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle i, at vi i Nævnenes Hus får mest mulig forretningsmæssig værdi ud af vores ESDH-system? Og synes du, at det kunne være spændende at arbejde for, at vi har den nødvendige it-sikkerhed? Så er det måske dig, som skal være nyt medlem af vores It-team i Nævnenes Hus.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

It-specialist til arbejde med driftsstrategi og compliance

Vil du være med til sikre og forbedre it-sikkerhedskvaliteten i en stor it-organisation? Har du erfaring med at arbejde i en driftsorganisation og med It-sikkerhed, og har du mod på at sikre den fortsatte drift og vedligeholdelsen af det nye system, der er udviklet til brug for den offentlige ejendomsvurdering? Så er er du måske vores nye kollega.

Twins Consulting ApS søger for Hillerød Forsyning
Hillerød Se rejsetid

OT-specialist (SRO) til produktionsdriften

Vi søger en OT (Operational Technology) Specialist, som har lyst til indgå i IT-afdelingen, og arbejde med fokus på vores driftsorganisation og produktionssystemerne i driftsselskaberne. Du vil få en central rolle i forhold til vores SRO-systemer og netværk i produktionen.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Sikkerhedsanalytiker til at udvikle og styrke vores indsats inden for cybersikkerhed

Vi søger en ny medarbejder til vores Detection And Response Team (DART), som har ansvaret for at forebygge, opdage og håndtere sikkerhedshændelser i Statens It og for vores aktuelt mere end 100 kunder og 35.000 brugere. Vi leverer en række ydelser vedrørende sikkerhed både internt i Statens It og til vores kunder.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

DSV
Horsens Se rejsetid

IT-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast Se rejsetid

Cloud Infrastrukturspecialist, med fokus på sikkerhed

Vi har mange spændende opgaver, hvor vi fagligt bliver udfordret, og hvor vi samtidigt udfordrer os selv og vores forretning på, hvor den digitale udvikling bevæger sig hen. Vi har travlt og vil derfor gerne have flere på holdet. Derfor søger vi en Cloud Infrastrukturspecialist med stærkt fundament i IT-sikkerhed, til vores hybrid setup.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Generalist til beredskabsplanlægning og intern koordinering

Er du serviceminded, grundig og struktureret? Og er du dygtig til skriftlig formidling? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter, til at understøtte vores arbejde med styrelsens beredskabsplanlægning og koordinering af interne, administrative opgaver af generel karakter samt på informationssikkerhedsområdet.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Cyber Security Consultant (f/m/x)

Experienced Cyber Security Consultant with a keen eye on the ball and what it takes to live your best work life. We are looking for candidates with a strong background in Cybersecurity who want to be part of an enthusiastic, successful, and growing consulting practice.

Nuuday
Copenhagen Se rejsetid

Senior Director Security Operations and Solutions

Do you want to take the next step of your career and lead a team of experienced cyber security experts? This is an exiting time to be joining Nuuday due to the significant investment and change in the Cyber Security discipline across Nuuday. This role is critical for delivering those improvements.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Specialist til Firewall og sikkerhedsløsninger

Har du interesse og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for netværkssikkerhed? Har du tilmed lyst til at stå for implementering og drift af sikkerhedsløsninger, så kan du meget vel være vores kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Team Leader, IT Network & Security Optimization (ITNSO)

Utrolig global vækst, voksende krav til netværket og et hastigt skiftende trusselsbillede. Alt dette, plus en stor fokus på IT i JYSKs strategi, betyder flere netværks- og sikkerhedsopgaver. Det er baggrunden for at det nye ITNS Optimization team blev dannet. Teamet er klar til udfordringerne, men har brug for en teknisk stærk leder. Er det dig?

Recruit IT ApS søger for Risskov Rejser
Randers Se rejsetid

IT Manager til Risskov Rejser

Brænder du for ERP, IT-sikkerhed, stabil drift og tilfredse brugere, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der har flere spændende IT-projekter på vej, så er det måske dig, vi leder efter til at sætte retningen for den fremtidige IT-infrastruktur hos Risskov Rejser A/S.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Inspektør inden for medicinsk udstyr til Lægemiddelstyrelsen

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde med mange kontaktflader? Har du god teknisk forståelse, godt branchekendskab og lyst til at gå myndighedsvejen? Er du skarp til vurdering af medicinsk udstyr og/eller computersystemer? Så er du måske den vi søger.