7 job matcher din søgning 7 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

.NET udvikler til interne forretningssystemer

Drømmer du om at hjælpe andre med at gøre det nemt, at gøre det rigtigt? I et uformelt og agilt miljø, hvor godt humør, faglighed og professionalisme vægtes højt? Så har vi måske dit drømmejob.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Scrum Master til Tribe Capital Markets Development

Er du nysgerrig på det agile mindset – hvad er det, og hvad kan vi opnå med det? Og vil du være med til at sikre kontinuerlig forbedring og kvalitet i løsninger på kapitalmarkedsområdet? Så kan rollen som fuldtids Scrum Master i Tribe Capital Markets Development være det rette næste skridt for dig.

Bachmann Electronic Danmark
Silkeborg Se rejsetid

Application Engineer (f/m/d)

Your days will be filled with working as Software Architect for development and customer support, in an embedded real time environment based on C, C++ and OOP / OOA or similar technologies. You will be collaborating with customers on site and provide consultancy that help customers to identify best possible additions to their current solution.

IT & Co ApS
Ans By Se rejsetid

IT-specialist til vores afdeling i Midtjylland

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Brænder du samtidig for IT-Sikkerhed, infrastruktur og Cloudløsninger og sætter du en ære i at levere en uovertruffen service, så kom og vær med.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Scrum Master til Tribe Investering og Formue

Motiveres du af at få kolleger omkring dig, og squadet som helhed til at blomstre? Er du nysgerrig på det agile mindset – hvad er det, og hvad kan vi opnå med det? Så kan rollen som fuldtids Scrum Master i Tribe Investering og Formue være en ny karrierevej for dig.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Nysgerrig forretningsudvikler søges til Capital Market Development

Danmarks gladeste og mest nysgerrige forretningsudvikler søges til Capital Market Development. Motiveres du af at optimere komplekse processer i forbindelse med handel med finansielle instrumenter, og bliver du ikke skræmt af ord som “compliance” og “lovgivning”, så er det dig, vi mangler på holdet af forretningsudviklere.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.