6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

6 jobannoncer

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler til Dagligt Erhverv

I Jyske Bank er Erhvervsområdet et strategisk vigtigt indsatsområde og under stor forandring med nye teknologiske muligheder, nye markedsaktører og nye produkter. Vi skal fortsat sætte dagsorden på markedet og vil derfor gerne have dig med på holdet, så vi sammen kan skabe de bedste løsninger for vores erhvervskunder.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Product Owner og leder til AML-udviklingsteam

Er du motiveret af at arbejde med automatiserede løsninger og processer inden for anti-hvidvaskområdet og samtidig have en central rolle i at udarbejde vision og mål for området, så er jobbet som Product Owner og leder i AML-udvikling måske noget for dig.

Jyske Bank
Silkeborg eller København V Se rejsetid

Data scientist til Hvidvask AML

Er du en erfaren data scientist, data engineer eller IT-programmør, og vil du bidrage med din faglighed til at gøre en forskel for at bekæmpe svindel og hvidvask? Så har du nu muligheden for et meningsfuldt job i Hvidvask AML.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Kvantitativ analytiker til Data Analytics and Development

Som kvantitativ analytiker får du ansvaret for videreudvikling og vedligeholdelse af Jyske Banks kvantitative investeringsmodeller, som anvendes direkte og indirekte i bankens investeringsrådgivning mod pensionskasser, kapitalforvaltere og wealth management kunder

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper som gerne vil prøve kræfter med forretningsudvikling

Har du lyst til at arbejde med markedsanalyser og databehandling til dækning af behov til forretningsudvikling? Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og en masse forskelligartede opgaver? Så er vores stilling som Junior Forretningsudvikler (Studentermedhjælper) i udviklingsområdet Kernebank den helt rigtige mulighed for dig.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Jyske Finans søger en Business Developer - Har du viljen til at gøre en forskel?

Har du et brændende engagement og et skarpt øje for at udvikle forretning? Bliver du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, du arbejder med - og for at levere løsninger, der giver værdi for interne og eksterne kunder?

Så er det måske dig, vi leder efter!