5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SCR Freelance ApS søger for kunde
Silkeborg og Aalborg

Freelance kvalitetskonsulent til kunde i Midt- og Nordjylland

Til et nyt stort eMobility projekt søges en konsulent, der kan etablere et sammenhængende kvalitetssikrings-setup for kunden. Herunder etablering af operating model for kvalitetssikring af leverance, opsætning, test/efterprøvning/validering af ladestandere til el- og hybridbiler (eMobility).

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Motiveret Forretningsudvikler til bæredygtig investering

Som Forretningsudvikler fremmer du udviklingen af bæredygtig investering gennem et konstant fokus på at give kunden mulighed for at vælge attraktive bæredygtige investeringsløsninger, der samtidigt lever op til gældende lov og sektorkrav.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Dygtig Product Owner - Anti hvidvask og kundekendskab

Brænder du for at arbejde med automatiserede løsninger og processer inden for anti-hvidvaskområdet og samtidig have en central rolle i at udarbejde vision og mål for området, så er jobbet som Product Owner i AML/KYC-udvikling måske noget for dig.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Dygtig IT-udvikler til Kapitalmarkedsområdet

Vil du være med til at levere softwareløsninger i verdensklasse, et sted hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet? Et sted, hvor respekt og læring går begge veje uagtet faglig baggrund, kulturel baggrund, erfaring eller køn. Fra første dag kommer du til at gøre en forskel.