5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Bliv Product Owner (PO) for Jyske Bank i Bankdatafællesskabet - investering

Er du visionær, kunde- og forretningsorienteret? Har du erfaring med at omsætte produktvisioner til konkrete strategier, leverancer og holdbar IT-udvikling? Kan du samarbejde med mange forskellige interessenter og agere gnidningsfrit i et politisk landskab? Så læs videre her.

IT & Co ApS

IT-tekniker

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Du kommer med solid erfaring fra lignende stilling og har et godt kendskab til Windows-servere, heri AD, GPO, Remote desktop.

IT & Co ApS

IT-supporter

Vil du med på vores spændende rejse og udvikle dig selv?

Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling. Brænder du samtidig for IT-sikkerhed, infrastruktur og Cloud-løsninger, og sætter du en ære i at levere en uovertruffen service, så kom og vær med.

EnviDan A/S
Silkeborg Se rejsetid

IT-chef til spændende stilling i vandbranchen

Er du på udkig efter en udfordrende rolle, hvor drift, ledelse og faglighed er nøgleord? Er det lige dig at have ansvaret for at lede vores it-projekter og komme i mål i samarbejde med dit team? Og motiverer det dig at arbejde ind i den grønne dagsorden sammen med Envidan, som er et nordisk fyrtårn indenfor rådgivningsbranchen?

SAM International søger for SmartTID
Danmark

SQL Udvikler

Du vil særligt skulle have fokus på udvikling af nye features og integration med diverse ERP- og lønsystemer, og du skal både være med til at vedligeholde og udbygge standard funktionalitet, men også til kundespecifikke tilpasninger.