202 job matcher din søgning 202 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NaviPartner søger for NaviPartner
København Se rejsetid

React-udvikler til et af Danmarks førende Business Central-huse

Er du klar til at udfolde dine evner inden for frontend-udvikling hos en virksomhed, hvor du samtidig er med til at definere retningen for vores fremtidige produkter? Du behøver ikke at være ekspert i React. Så længe du har flair for frontend, så skal vi nok klæde dig godt på og bygge videre på din faglighed.

Carl Ras A/S
Herlev Se rejsetid

AX-supporter

Er du serviceminded, og har du solid erfaring med Microsoft Dynamics AX? Vil du være en del af en af virksomhed, der igennem flere år er blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser? Så har vi en sjælden mulighed i en nyoprettet fuldtidsstilling i vores IT-afdeling på vores hovedkontor i Herlev.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Customer Service Manager

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. We are looking for a Customer Service Manager ready to share and grow.

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Senior Business Developer

Do you want to be a part of the Digital business at MAN Energy Solutions?

As a Business Developer, you will be:

  • An important partner in transforming our strategy into products and services
  • Working together with a wide range of experts in each of their fields to identify and scope digital products
Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Visitationscenteret i PET

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sikre, at informationer når den rette modtager? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere.

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

Technical Project Manager

Would you like to be responsible for project management of secure remote access management embedded platform and prioritise the day-to-day activities for your project team? As Technical Project Manager, you will have a key role in driving the development, production, approvals, certification, and support of Secomea hardware products.

Topsil GlobalWafers A/S
Frederikssund Se rejsetid

PLC Programmer - internal production

Can you make a difference in our high-tech company that drives production towards full automation? To strengthen the automation department, we are looking for an additional PLC Programmer - preferably in combination with a good understanding of PLC hardware and software development. Are you going to join the journey?

Inspari A/S
Lystrup eller Lyngby Se rejsetid

Data Engineer

Som Data Engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere data projekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Topsil GlobalWafers A/S
Frederikssund Se rejsetid

Software Quality Controller - til automatisk produktion

Holder du af en dagligdag med mennesker i centrum, kan du lide en arbejdsplads og fabrik, hvor dine kollegaer og dermed SW-brugerne er helt tæt på dit arbejde, og hvor der ikke er langt fra ide til handling? Så er den nye rolle som SW Koordinator noget for dig!

HCLTech Denmark ApS
Hellerup Se rejsetid

SAP Manufacturing Subject Matter Expert

Vi leder lige nu efter en SAP Manufacturing Subject Matter Expert til en ledende pre-sales rolle i vores voksende EMEA-team. Du vil blive en del af vores client facing operation, med fokus på presales, løsningsdesign og implementering.

AK Techotel A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemudvikler søges til innovativt firma med godt arbejdsmiljø og mulighed for hjemmearbejde

Vi er en dynamisk IT-virksomhed på 38 år og med 40 ansatte, der udvikler, sælger og servicerer store reservations-, kasse- og CRM-systemer til hoteller og kursuscentre i Danmark, Sverige, Norge, Island og Irland. Vi søger til denne afdeling endnu en dygtig og dynamisk systemudvikler.

MailCore ApS
Allerød Se rejsetid

MailCore søger en Linux systemudvikler med speciale i infrastruktur

Vi on-boarder i øjeblikket mange nye kunder, og vores strategi for skalering skal optimeres og videreudvikles. Vi søger derfor en systemudvikler (eller lignende profil) som kan varetage videreudviklingen og drift af vores infrastruktur og platform, og være med til at løfte vores virksomhed til næste niveau.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT System Administrator

I Capgemini Danmark vokser vores AMS-forretning og vi søger derfor flere tekniske konsulenter indenfor drift og support. For at understøtte vores spændende rejse har vi brug for dig, som kan levere fantastisk service, drift og support til vores kunder indenfor forskellige platforme og teknologier.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Passionerede databasespecialister til Systemplatforme, Koncern IT

Vil du være med til at udvikle og supportere Region Sjællands databaseplatforme? Vil du hjælpe vores projekter med etablering af nye systemer og understøtte stabil drift efterfølgende? Og er du interesseret i optimering, automatisering og ikke mindst virtualisering, så passer du godt ind i vores dedikerede team.

Styrelsen For It og Læring
Højbjerg eller København Se rejsetid

Kan du facilitere den agile proces i et udviklingsteam?

Vi søger scrum mastere i både Aarhus og København, som vil være med til at fremme digitaliseringen i uddannelsessystemet. Falder rollen som den inspirerende facilitator dig naturligt, og har du et godt kendskab til den agile metode, så er det dig, vi søger.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Sales Executive

You create relationships with and match the relevant management levels of your customers. You establish a strategic dialogue, position KMD as a professional partner, and create a good and healthy business for both customers and KMD while focusing on customer satisfaction.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus Se rejsetid

Senior Product Manager

Would you like to work in an ever-changing environment, where we always try our best to support our customer’s growth and maintain Denmark’s position as one of the most digitalized countries in the world while helping to grow our business internationally? Then this may be the job for you.

Social- og Boligstyrelsen
København Se rejsetid

Projektleder til stort sagsunderstøttende IT-system

Vi søger en ny kollega, som skal være en del af et tværfagligt samarbejde. Vi forestiller os, at du som den ene af to projektledere, især vil få ansvaret for den overordnede IT-mæssige videreudvikling af BOSSINF, og de IT-mæssige aspekter af leverandørkontrakter.

Social- og Boligstyrelsen
København Se rejsetid

Projektleder til stort sagsunderstøttende IT-system

Vi søger en ny kollega, som skal være en del af et tværfagligt samarbejde. Vi forestiller os, at du som den ene af to projektledere, især vil få ansvaret for den overordnede IT-mæssige videreudvikling af BOSSINF, og de IT-mæssige aspekter af leverandørkontrakter.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
København Se rejsetid

IT-udvikler til Danmarks største open source datadistributionsløsning

Er open source-software og Linux noget for dig? Vil du med på holdet, som står for Danmarks største open source-infrastruktur for geografiske data, Dataforsyningen? Vi søger en IT-udvikler, som brænder for at udvikle arkitektur og distributionsløsninger, der skaber værdi med frie geografiske data.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Technical Product Owner for Open Banking

You will work on technical development and deliveries, defining and driving a prioritized development and maintenance backlog across multiple functions, including releases, incidents, and customer support.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Compliance savvy Product Owner for Open Banking

With you on our team we will be able to reach next level related to payments experience and PSD2 compliance. You understand how to translate regulatory and payment TPP requirements to updated or new product features, user journeys and business processes, in a way that delivers a great customer experience.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Kontorchef til etablering af nyt kontor for SAP S/4 Hana Transition

Som kontorchef for kontoret ”SAP Transition” har du ansvar for at etablere en afdeling med ansvar for migrering af SAP-fagsystemerne. Kontoret skal gennemføre de nødvendige projekter samt skabe rammen for samarbejdet mellem eksterne leverandører og de relevante fagstyrelser i Skatteforvaltningen.

Domea.dk
Taastrup Se rejsetid

It-systemkonsulent inden for Facility Management eller ERP-systemer

Vil du være med til at udvikle og implementere nye it-systemer, som gør en stor forskel for både vores beboere og dine mange kollegaer rundt i landet? Og har du erfaring med Facility Management Systemer, drifts- og vedligeholdelsessystemer eller ERP-systemer? Så læs med her.

Jobindex søger for Artha Kapitalforvaltning A/S
Hellerup Se rejsetid

Python-profil med styr på procesoptimering til kapitalforvalter i vækst

Vil du udfolde dit Excel- og programmeringstalent, når du indtager en helt central generalistrolle med fokus på udvikling og procesoptimering? Her er du med til at udtænke og implementere optimeringsløsninger, mens du samtidig får ansvar for at implementere og drifte vores nye porteføljestyringssystem.