182 jobannoncer matcher din søgning 182 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FTFa
København S Se rejsetid

.Net-udvikler med interesse for AI

Har du .Net og C#-erfaring? Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale selvbetjeningsløsninger til gavn for vores mere end 150.000 medlemmer? Og drømmer du om at arbejde et sted, hvor du har stor mulighed for at udvikle og påvirke dit job? Så har du chancen nu!

Domstolsstyrelsen
København S Se rejsetid

Chef for Support og Service Management i Domstolsstyrelsen

Vil du være en del af en omfattende digital transformation af det danske retssystem? Vil du være med til at sikre tidssvarende brugerrettede it-produkter til retterne? Er du en kompetent og inddragende personaleleder?

Så er du måske vores nye chef for Support og Service Management.

Digitaliseringsstyrelsen
København K Se rejsetid

IT-arkitekt søges til at skabe digital sammenhæng i den offentlige sektor og på tværs af landegrænser

Digitaliseringsdagsordenen er vigtig som aldrig før og derfor ønsker vi at udvide vores team af it-arkitekter, der alle har en afgørende rolle for rammesætningen af den fællesoffentlige digitalisering af Danmark. Du vil få fantastiske kolleger og blive en del af et dynamisk miljø, hvor vi er passionerede og hjælper hinanden i hverdagen.

Schultz
Valby Se rejsetid

Applikationsspecialist

Trives du i krydsfeltet mellem udvikling, salg og forretning? Er du en nysgerrig og struktureret brobygger, der brænder for at hjælpe? Og drømmer du om en spændende rolle med kontakt til både kunder og udviklere? Så er du måske vores nye applikationsspecialist i Schultz.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren projektleder til at styre projekter inden for Toldområdet i mål

Har du lyst til og god erfaring med at styre et projekt, der både har mange interessenter og er en del af et komplekst systemlandskab? Og vil du have en masse gode kollegaer, ansvar for et samfundsrelevant projekt og mulighed for at videreudvikle dine kompetencer?

Så er stillingen som projektleder hos os nok lige noget for dig.

FOA
København V Se rejsetid

FOA IT søger medarbejder til ServiceDesken

Er du serviceminded og udadvendt, og vil du være med til at hjælpe FOAs ansatte videre, når de har IT-problemer? Du bliver en del af ServiceDesken, som er IT-afdelingens ansigt ud mod de øvrige ansatte i FOA – herunder forbundshuset, 32 lokale fagforeninger og 5 A-kasse regionskontorer i hele landet.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Testarkitekt til at sikre kvaliteten af samfundskritiske it-løsninger i ATP's Test Center of Excellence

Kan du lede os mod de mest effektive kvalitets- og teststrategier? Og er du skarp på nye tendenser inden for test? Så er det måske dig, der skal hjælpe os med at forme fremtiden for softwarekvalitet i ATP.

Specsavers
Nordhavn Se rejsetid

Head of Technology Product Management – Northern Europe

Are you interested in shaping our portfolio plans and evolving our product landscape? Then keep on reading! We’re looking to recruit a Head of Technology Product Management who will help us drive forward future-ready product roadmaps and delivery plans.

Bloom recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

Experienced System Architect to Weibel

For our client Weibel, we are looking for a highly experienced System Architect to their dedicated and growing System Engineering team. You will get plenty of challenges being responsible for highly technical architectural tasks in your efforts to match the requirements of their global customers need for specialized radars.

Jobindex søger for Brandmobile ApS
København Se rejsetid

Frontend-udvikler – skab mobilspil for verdens største virksomheder

Vil du slippe din indre spiludvikler løs til gavn for nogle af de største brands i verden? Og vil du være med til at forme frontenden på vores nye platform, som skal bryde muren til endnu flere internationale markeder?

Så kom og bliv en del af et tæt udviklingsteam, der arbejder med løsninger med global rækkevidde.

Boyum IT Solutions A/S
København K Se rejsetid

.NET Engineer with DevOps experience

We are currently looking for a Senior Software Engineer with .NET skills and experience in architecting and developing software and services for Cloud Providers. A strong team player who contributes positively to the team dynamic and has a lean and agile mindset.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business analyst

Vil du være med til at sikre finansieringen af velfærdssamfundet, når vi bygger fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning? Brænder du for at udvikle, kvalitetssikre og drifte løsninger inden for machine learning og artificiel intelligence i tæt samspil med forretningen?

Solar Danmark A/S
Brøndby Se rejsetid

Vi søger vores nye IT-supporter

Brænder du for IT-support? Er du en imødekommende og serviceminded person, der har erfaring med IT-support? Er du erfaren og uafhængig og kan håndtere det uventede såvel som følge op på længerevarende opgaver? Genkender du dig selv, når vi siger, at du ikke er tilfreds, før de interne kunder er? Hvis ja, så læs videre.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Business Analyst til Årsopgørelsen

Vi søger to medarbejdere, som har lyst til at blive en del af et kontor af engagerede medarbejdere, som i det daglige er ansvarlige for koordinering, styring og udvikling af Årsopgørelsen, samt driften af de systemer, der tilsammen danner grundlaget for personbeskatning i Danmark.

Man Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Technical Advisor

Join our team at the forefront of the green transition! As a Technical Advisor, you'll play a crucial role in facilitating technical knowledge sharing through the editing of decision trees in our MAN ES knowledge sharing tool.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Information architect

This job offers you an opportunity to play a pivotal role in our journey towards data excellence. You will come to a collaborative and supportive work environment within our Enterprise Data Management (EDM) area.

Horten Advokatpartnerselskab
Hellerup Se rejsetid

IT-driftssupporter med erfaring indenfor Microsoft

Er du proaktiv, serviceminded og selvstændig, og brænder du for at levere IT-løsninger af høj kvalitet? Trives du med en hverdag, hvor du både arbejder med drift og systemopgaver og yder support til vores brugere, og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-driftssupporter.

Københavns Lufthavne A/S
Kastrup Se rejsetid

Senior IT Specialist, SAP

Til Danmarks mest spændende og unikke virksomhed (hvis vi selv skal sige det), søger vi dig, der brænder for de systemer, der understøtter administrative processer, som kan sikre en stabil drift og udvikle samt optimere forretningsprocesser.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Senior projektleder til modernisering af forretningskritiske systemer

Vil du have en nøglerolle i gennemførslen af den it-tekniske modernisering af forretningskritiske it-systemer på motordomænet og bidrage til at løfte en helt central opgave for Skatteforvaltningen? Har du erfaring med projektledelse af datadrevne domæner i et komplekst interessentlandskab? Så er det måske dig, vi søger.

Scan Global Logistics
Hvidovre Se rejsetid

IT Infrastructure Specialist - drift af Microsoft Enterprise løsninger

Vi søger en IT Infrastructure Specialist til vores IT Operations team i København. Du kommer primært til at arbejde med Azure og Microsoft løsninger, i en transformation af vores on-prem miljø. Vi implementerer og drifter alle firmaets IT-løsninger, og du deltager i både drift og projekter.

Jobindex søger for Gladsaxe Kommune
Søborg Se rejsetid

First-level IT-supporter til udviklingsfokuseret IT-organisation

Vil du:

  • indgå i et supportmiljø, der rykker på tingene, når vi ser, at noget kan optimeres
  • styrke kommunens medarbejdere med effektiv IT-support
  • have fleksible arbejdstider og mulighed for 2 ugentlige hjemmearbejdsdage?

Så kom og få medindflydelse i en stor organisation som en del af et velfungerende team.

Jobindex søger for RAW IT
Hørsholm Se rejsetid

Systemkonsulent – få afslappet stemning og professionelle kolleger

Vil du være en del af et team, der står sammen om at finde den perfekte IT-løsning?

Du bliver en del af vores Drift & Infrastruktur-team, der består af 4 kolleger. Her er din primære opgave at drifte vores kunders IT-miljøer on-site eller fra kontoret i Hørsholm.

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

Digital Forretningsudvikler

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale bankoplevelse? Arbejdernes Landsbank søger en Digital Forretningsudvikler, som kan drive udviklingen af digitale løsninger, der øger kundetilfredsheden og vores effektivitet. Vil du have en central, kommerciel og kundeorienteret rolle med fokus på udnyttelse af digitale løsninger, så læs mere her.

Hejdoktor
København Ø Se rejsetid

Senior visual digital designer til Hejdoktor

Vil du være med til at drive designprocessen for Hejdoktors digitale løsninger, så leder vi efter en dygtig kollega til vores lille designteam.

Vi vægter fællesskabet i Hejdoktor højt, men anerkender samtidig vigtigheden i at have balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Solita
Glostrup, Vejle Se rejsetid

Erfaren Public Business Developer

Din hovedopgave er at åbne nye salgsdialoger, sikre forventningsafstemning og øget værdi for begge parter. Salg sker enten via direkte salg af mindre opgaver i form af analyse og prototype-salg under udbudsgrænsen, SKI-tildelinger eller skriftlige udbudsbesvarelser på EU-udbud og miniudbud.