205 job matcher din søgning 205 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Wunderman A/S
Copenhagen Se rejsetid

Product Owner

Are you eager to learn about innovative technologies and create world-class experiences for some of the best brands out there? Are you product-minded and have a troubleshooting attitude? Are you interested in developing your (technical) skills and building a product for the cookieless future? Then you might be the one we’re looking for!

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Softwareudviklere til Operativt Teknisk Center i PET

Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på den nyeste teknologi? Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for Danmarks sikkerhed? Så læs mere her.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Citrix Specialist

As a Senior Citrix Specialist, you will be working with a high degree of professional freedom, as well as contributing to a wide range of projects and global applications.

Unik System Design A/S
København, Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder. Det er både vores eksterne kunder, der bruger vores to produkter Unik Bolig og Unik Advosys og dine kolleger internt i huset. Det er vigtigt for os, at du ser IT i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.

Nuuday
Copenhagen and Aarhus Se rejsetid

Security Architect

We are looking for a technically sound security architect to strengthen our operational security team. Your responsibilities include reviewing new projects and recommending enhancements as well as assisting in designing the new areas we are moving towards.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Testere med teknisk flair i PET

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye tester.

PFA
København Se rejsetid

AI & Data - Graduate

Vil du specialisere dig i data science, AI og innovative dataløsninger? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Graduate til IT Infrastructure Planning

Går du med en IT-arkitekt i maven, og vil du være med til at sætte scenen for, hvordan PFA styrer og planlægger IT-infrastruktur på tværs af teknologier? Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Graduate til Kommerciel strategi

Vil du være med til at anvende data til at skabe kundeindsigter og sætte den strategiske retning fremad? Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Graduate til Product & Digital offering

Vil du være med til at udvikle, drifte og lancere fremtidens pensionsprodukter og digitale løsninger til PFA’s kunder? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

PFA
København Se rejsetid

Marketing automation - Graduate

Vil du lære alt det, der er værd at vide om dialog-markedsføring af de mest engagerede specialister? Så er du måske én af vores kommende graduates. Som graduate i PFA får du et skræddersyet forløb, der kickstarter din karriere som specialist eller leder med stor personlig og faglig udvikling.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Security Officer til IT

Du løser en bred vifte af opgaver og samarbejder med et stort udvalg af interne og eksterne interessenter. Du har dyb faglig viden om cybersikkerhed og ekspertise inden for områder som Active Directory, Azure eller SIEM-løsninger.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

Full Stack Web Developer

Vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Drømmer du om at implementere de bedste løsninger i C#, samt udvikle Frontend-løsninger, der giver kunderne den bedste oplevelse? Så er her en unik mulighed.

Timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

Vi søger endnu en kollega til vores Cloud Operations, hvor du vil blive en del af et team af erfarne kollegaer. Her arbejder vi med kundernes cloudløsninger og har fokus på at levere en høj kvalitet af services gennem automatisering og dyb forståelse af, hvad der er kundernes behov.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler med styr på kernesystemer og Data Migration

Det faglige fundament er forudsætningen for succes i jobbet – dvs. solid erfaring med bank processer og anvendelse af understøttende it-systemer. Når vi siger kernesystem og tilhørende konfiguration/kernesnedkeri, så ved du lige præcis hvad vi taler om.

Unik System Design A/S
Vejle, København eller Aalborg Se rejsetid

Systemtekniker til hostingløsninger

Sammen med resten af teamet vil du få ansvaret for drift og videreudvikling af den it-platform, som vi baserer både vores egen forretning og Unik Hosting på. Du vil også møde de mere komplekse problemstillinger i 3rd line supporten. Platformene er baseret på Microsoft serverteknologi og VMWare.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Vil du være med til at drive, supportere og udvikle en Talent Management Løsning i det offentlige?

Har du lyst til at arbejde med drift, support og udvikling af en digital kompetenceudviklings- og læringsplatform? Så er det nu du har chancen, da vi søger en Driftsspecialist.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Head of Digital Development and User Experience

Som Head of Digital Development and User Experience arbejder du på tværs af forretningen og bliver en ledestjerne for hele virksomhedens digitale rejse. Du indgår i vores digitale ledergruppe og bliver ansvarlig for både at drive udviklingen af nye funktioner og services samt optimere eksisterende flows.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Chief Technical Officer i Statens It

Statens It søger en selvstændig kollega, som kan stå i spidsen for den teknologiske udvikling og nye teknologier i Statens It, der udgør fundamentet for den fortsatte digitalisering i staten, så Statens It fortsat kan måle sig med de bedste i branchen inden for de it-services, Statens It leverer.

Infomedia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer

As a backend developer at Infomedia, you will take an active role in driving the development of our many microservices and webapps, which make up our application landscape, aimed at changing the way professionals in the Nordics work with media content and technology.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Ka’ du BPM og vil du være med til at bygge et CoE op?

Ka’ du BPM - har du forretningsforståelse - og vil du være med til at bygge et CoE op? Hos SDC er vi først med det sidste – og vi er godt i gang med at implementere BPM værktøj i form af et open-source arbejdsgange og en ny beslutningsautomatiseringsplatform.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Bankkyndig Forretningsudvikler, der ved noget om Data Migration

Hvor tit har du ikke hørt ” Kan du bygge bro mellem IT og forretningen”. Men altså! Det er jo lige præcis det, du kommer til at lave. Så den er god nok, for hverdagen byder på masser af dialog med vores kunder og analyse og faglig sparring i SDC’s maskinrum, hvor tingene også skal passe ind og fungere i den store sammenhæng.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Løsningsarkitekt til udvikling af fremtidens finansielle løsninger på Investeringsområdet

Dine arbejdsopgaver vil være at deltage i den løbende modernisering af investeringssystemerne men også i tæt samarbejde med kunder, projekter og udviklere, at omsætte kundernes krav til den rette forretningsmæssige løsningsarkitektur. Du skal derfor både have sans for både den forretningsmæssige side og den tekniske side af arkitekturudvikling.

Jobindex søger for Saint-Gobain Nordic
København Se rejsetid

IT-specialist til en af verdens førende byggematerialekoncerner

Som det nyeste skud på stammen i vores nordiske Datacenter Services-team er du – sammen med dine 3 dedikerede kolleger – med til at drifte vores datacenter, designe nye løsninger og tjenester samt yde third-level support til forretningen på en bred vifte af systemer og løsninger.