253 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

253 jobannoncer

Unit IT
Ballerup Se rejsetid

Project Manager

Vil du være en del af Project Management teamet i Unit IT, hvor vi dagligt bidrager med projektleverancer af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. Infrastruktur, Cloud løsninger, Sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence.

Schultz
Valby Se rejsetid

Serviceminded IT-supporter

Har du en naturlig interesse for teknologi og sætter en ære i at hjælpe andre? Vil du være en del af en teknologidreven virksomhed, der er optaget af at gøre en forskel?

Lige nu søger vi en IT-supporter, som vil være med til at levere en effektiv og kvalificeret IT-support for vores knap 200 medarbejdere.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Senior Functional Consultant

You’ll play back the requirements and prepare functional documentation to exceed client expectations using your deep functional Salesforce product knowledge and understanding of core Salesforce configuration (Sales/Service) and software features.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Senior Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors. You’ll experience variety, one day you could be working with the client to understand their business requirements, the next day you may start building a proof of concept with a development team moving onto developing the final solution that may be used by thousands of end users.

Region Hovedstaden
København Ø Se rejsetid

Helhedsorienteret Storage Platform Engineer med fokus på automatisering

Vær med til at udvikle og præge fremtidens IT-løsninger på en af Danmarks største offentlige IT-arbejdspladser gennem anvendelsen af automatisering af Storage-teknologier

Du kan nikke genkendende til beskrivelsen som en, der arbejder proaktivt, struktureret, team- og udviklingsorienteret og som har et godt øje på automatisering.

Jobindex søger for Danpo A/S
Give Se rejsetid

Dataanalytiker til lille, men centralt team i Danpo

Vil du forme vores fremtid inden for automatisering og dataanalyse? Du udfylder en uundværlig rolle i organisationen, når du får ansvaret for at automatisere vores processer og gøre data mere tilgængelige på tværs af organisationen.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Experienced Scrum Master for greenfield product

You will be scrum master for 2 of our development teams and will be responsible for the team scrum ceremonies, coaching the team and ensuring that focus is on achieving the sprint goals. You will be granted great independence and a mandate to ensure that your teams have the best possible conditions to succeed.

Center For IT og Medicoteknologi
Kbh. Ø Se rejsetid

Windows Platform Engineer med fokus på automatisering

Vær med til at udvikle og præge fremtidens it-løsninger, på en af Danmarks største IT-arbejdspladser, gennem anvendelsen af automatisering af Windows Server-teknologier.

For at kunne tilbyde de mest moderne teknologiske løsninger til vores sundhedsvæsen, er Region Hovedstaden i gang med at udvikle vores Windows-team – og vi vil have dig med ombord.

Kriminalforsorgen
København K Se rejsetid

It-supporter i Kriminalforsorgens Servicedesk

Vil du være med i it-supportens frontlinje? Og trives du med at have mange forskellige typer opgaver om ørerne? Er du samtidig til opfølgning på - og løsning af – en bred vifte af opgaver? Så har vi stillingen til dig, da vi udvider vores ServiceDesk med en ekstra stilling og søger derfor en it-supporter til vores Servicedesk.

VikingGenetics
Randers Se rejsetid

Data Engineer

Are you an experienced Data Engineer (Tech Lead) passionate about data? Then seize the opportunity and join us to shape our future! This newly created position offers the right candidate the chance to lay the groundwork for our company's continued growth and success.

C2IT
Kolding Se rejsetid

Supportansvarlig

C2IT A/S har etableret et nyt forretningsområde hvor vi tilbyder vores kunder at outsource driften af deres it til os med udgangspunkt i Microsoft 365 platformen. Vi er godt i gang og leder nu efter endnu en dygtig kollega til en hovedrolle i opbygning af vores support-team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Testere til et af Danmarks største IT-transformationsprogrammer

Kom og bliv en del af vores team, der udvikler og drifter features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du kan være med til at sikre forretningens krav testes på den mest hensigtsmæssige måde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Tekniske testere der brænder for automatisering

Er du klar til at tage ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet, og sikre, at vi får den bedste kvalitet igennem automatiserede test? Så kom og bliv del af vores team. Vi udvikler IT-systemerne til fremtidens toldområde. Du bliver ansvarlig for at automatisere test og validering.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Dataarkitekt til Analytics cloud platform med stærke kompetencer indenfor datamodellering og kommunikation

Er du god til at formidle teknisk kompleks viden til andre, og har du praktisk erfaring med at lave datamodellering og udarbejde udviklingsstandarder i et Data Warehouse? Så er du måske vores nye dataarkitekt?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Azure udviklere til udvikling af fremtidens Analytics platform

Vil du være med til at videreudvikle vores Azure-baserede analytiske dataplatform, som skal understøtte Skatteforvaltningen i at bekæmpe svig og sikre korrekt opkrævning af told og afgifter? Så er du måske en af vores nye Azure-udviklere.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Manager

Vil du være med til at skabe hurtig sagsbehandling for alle – herhjemme og i resten af verden? Vil du være den nye Product Manager, der bidrager til, at kunder anvender vores løsningen til hurtig, effektiv og konsistent sagsbehandling? Så skal du læse videre.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Power Platform Developer til Semler IT

Er du vild med at udvikle fede apps og automatiseringer på Power Platformen? Har du styr på Power Apps, Power Automate, Azure og AI? Og elsker du at være en del af et ungt, energisk team? Så er det dig, vi mangler i vores proces- og automatiseringsteam, der er en del af Semler IT.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Database Administrator til Statens It

Statens It mangler dig, som er en analytisk og dygtig holdspiller, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger. Vi søger en DBA med gode kompetencer inden for MS SQL Database. Derudover vil kendskab til en eller flere af databasetyperne: PostgreSQL, MySQL eller MariaDB være et yderligere plus.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper til Platformsudvikling

Ønsker du at bidrage til at levere IT-løsninger til den digitale arbejdsplads og medvirke til at udvikle vores anvendelse af IT for samtlige ansatte i Jyske Bank?

Så giver vi dig mulighed for at få både oplæring og erfaring i arbejdet med at skabe en effektiv IT-anvendelse gennem et spændende og udviklende studiejob.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper - der gerne vil have indsigt i ledelsesopgaver

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du kommer tæt på ledelsen af et driftskontor, samtidig med du kommer tæt på et af de største it-udviklingsprogrammer i Danmark og EU? Er du interesseret i at prøve kræfter med at arbejde i en styrelse og arbejde med it-opgaver inden for drift og systemforvaltning? Så læs mere her.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Java-udvikler til Pharma Nords webafdeling

Vi søger en Java-udvikler, som kan hjælpe os med at videreudvikle back-end delen af vores Java-baserede webshop og content management system.

Du vil blive en vigtig del af onlinestrategien i en alsidig stilling med alt fra fejlrettelser i eksisterende kode, design og kodning af nye moduler fra grunden og til support af kolleger i afdelingen.

HOFOR
København S Se rejsetid

Konsulent til organisatorisk implementering af digitale løsninger

Som vores nye konsulent bliver du en del af området Digitalisering, og får primært ansvaret for at omsætte den digitale udvikling til brugeraccepterede digitale løsninger ude i forretningen.

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Chief Information Security Officer

Do you want to drive, improve and further develop the information security agenda in a tech driven organisation? Then this is your chance to manage a team of specialists and play a key role in setting the strategic direction for information security.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen or Stockholm Se rejsetid

Client Relationship Manager

What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. Are you ready to be a change-maker?

Gogift.Com A/S
Valby Se rejsetid

Senior Backend Developer .NET to GoGift

GoGift.com, a leading gifting company, is experiencing high growth and now looking for a back end developer to strengthen our internal development team.

You will play a very important role developing and maintaining our core platform as well as designing and implementing new solutions.