231 jobannoncer matcher din søgning 231 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for Tier1 Asset A/S
Allerød Se rejsetid

Account Manager - sælg bæredygtigt IT-udstyr, der mindsker CO2-aftrykket

Er du en hunter, der elsker at få nye kunder i hus – og efterfølgende opbygge relationer til dem? Og vil du have chancen for at skabe dig en god salgskarriere?

Bidrag til en grønnere fremtid i en international virksomhed, der reducerer elektronisk spild og gør en forskel for miljøet.

Microbizz
København Se rejsetid

Klar til at blive frontend-figur for vores design? Så er du måske vores nye UI webudvikler!

Vi søger en passioneret og talentfuld frontend-udvikler med erfaring i UX/UI design, der vil være med til at skabe intuitive og visuelt tiltalende designs. Hvis du har en stærk forståelse for brugeradfærd og en lidenskab for at skabe smukke og funktionelle brugergrænseflader, så er dette din mulighed for at gøre en markant forskel i vores team.
Edora A/S
København Se rejsetid

Teknisk Forretningsanalytiker søges

Er du Forretningsanalytiker med erfaring fra agile udviklingsprocesser? Kan du omsætte komplekse tekniske udfordringer til strategiske forretningsmuligheder? Vil du være en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor kreativitet og teknisk dygtighed er i tæt samspil? Så er du måske vores kommende Forretningsanalytiker!
Edora A/S
København Se rejsetid

Fullstack udviklere søges

Er du udvikler med styr på de nyeste teknologier? Og har du samtidig erfaring med de mere kendte? Vil du arbejde i et miljø, der pulserer af dynamik, hvor kreativitet og teknisk ekspertise går hånd i hånd? Så er denne stilling som Fullstack udvikler måske lige noget for dig.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Ø Se rejsetid

IT-operatør

Er du detaljeorienteret og grundig, og har du flair for IT?

Du bliver en del af DMI’s operatør-team og skal sammen med dygtige kolleger varetage 24/7- overvågning og drift af vores operationelle IT-løsninger, herunder applikationer, servere, netværk samt nationale og internationale kommunikationslinjer.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Ø Se rejsetid

Ansvarsbevidst netværksadministrator

Vil du gerne arbejde i en IT-afdeling, som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling?

Du kommer til at arbejde med et topmoderne Cisco ACI samt WIFI-setup og generelt netværk. Samtidig vil du også være med til at transformere eksisterende produkter over på nye platforme.

Civilstyrelsen
Viborg Se rejsetid

Teknisk stærk it-konsulent

Brænder du for at arbejde med digitalisering og it-systemer, der gør en forskel i en kompleks hverdag? Vil du have indflydelse og ansvar i den daglige forvaltning og drift af vigtige systemer sammen med et team af dygtige, ambitiøse og erfarne medarbejdere? Så har vi måske det job, du søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Engageret softwareudvikler til et af Danmarks største website-platform

Vi søger en softwareudvikler, der har fokus på brugercentreret design, stabil drift og høj kvalitet i sin tilgang til udvikling. Så hvis du brænder for at udvikle fremtidssikre løsninger og har lyst til at være en del af både den daglige drift og videreudviklingen gennem større og mindre projekter – så er det dig, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren styringsprofil med souscheffunktion til agilt udviklingskontor - internationalt samarbejde

Er du en erfaren IT-udviklingsleder og har du evnerne til at sikre den daglige fremdrift i en udviklingsafdeling? Brænder du for at arbejde med kompetente udviklere, testere, scrum masters og andre teknikere i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vi søger dig, som brænder for at gøre en forskel.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Processpecialist og UX'er der kan designe de bedste løsninger til vores arbejdsskadesystem

Vil du være med til at sikre, at vores systemer og løsninger er brugervenlige for sagsbehandlere, rådgivere og eksterne interessenter? Kan du gøre vores processer smidige, enkle og effektive, når dine kolleger skal håndtere sager? Og vil du være en del af et team, der arbejder agilt og prioriterer det gode samarbejde?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Studentermedhjælper til arbejdet med kommunikation og markedsføring i employer branding-team

Vil du hjælpe med at tiltrække de rigtige medarbejdere med målrettede kampagner på sociale medier? Kan du skrive tekster, der får folk til at klikke? Og vil du blive endnu bedre til annoncering og employer branding i en stor virksomhed? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til vores Employer Branding-team.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Forretningsspecialister, som kan omsætte data og viden til samfundsvigtige IT-løsninger

Vil du arbejde med landets mest interessante datagrundlag? Kan du se, forstå og omsætte forretningsbehov til de rigtige løsninger? Og vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer? Så er du en af de forretningsspecialister, vi søger i Digital Solutions – en del af ATP.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Innovationskonsulent til at spotte nye muligheder og omsætte dem til konkrete initiativer og bedre brugeroplevelser

Kan du spotte nye digitale muligheder og tage teten på at omsætte dem til konkrete initiativer? Kan du navigere ubesværet blandt mange forskellige typer aktører? Og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau? Så er du den innovationskonsulent, vi søger.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Studentermedhjælper til Intelligent Process Automation

Vil du kickstarte din karriere inden for digitalisering, automatisering og procesoptimering? Og vil du prøve kræfter med implementering af nye teknologier såsom Robotic Process Automation (RPA) og Robotic Desktop Automation (RDA)? Så er du muligvis den studentermedhjælper, vi søger i sektionen Intelligent Process Automation.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Integrationsspecialist, der kan få data til at flyde på tværs af ATP

Er du interesseret i at forstå forretningens faglige udfordringer? Kan du bygge integrationer? Og vil du arbejde agilt i en afdeling, hvor vi spiller en vigtig samfundsrolle? Så er du den integrationsspecialist, vi søger i Digital Solutions.

Københavns Kommune
København Se rejsetid

It-konsulent med udviklingsorienteret og agilt mindset til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Er du passioneret omkring at skabe digitale brugeroplevelser, der markant forbedrer anvendelsen af it-systemer i Faciliteter? Har du en solid teknisk baggrund og evnen til hurtigt at analysere og løse komplekse problemstillinger? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye it-konsulent til Faciliteter i Kultur- og Fritidsforvaltningen!

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Network Security Architect

As Senior Network Security Architect, you will maintain one of the biggest global enterprise network solutions and become a member of a team consisting of approximately 10 specialists. You will be working on the latest technology systems in great working environment in Hedehusene.

Devoteam A/S
København eller Aarhus Se rejsetid

Lead Advisor indenfor ERP og andre forretningskritiske platform i København eller Aarhus, Permanent contract

Burde du hedde “Trusted ERP Advisor" til mellemnavn? Er du vild med at rådgive kunderne om deres ERP og omkringliggende IT Forretningskritiske systemer og platforme? Vil du gerne hjælpe med at skubbe kundens forretning fremad? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega i Devoteam.
Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Software Developer in Aarhus

Are you dedicated to improving and perfecting processes and IT systems? Do you value teamwork and excel at problem-solving? Bunker Holding Group IT is looking for an experienced developer for our software development team in Aarhus.

Bunker Holding A/S
Hellerup, Middelfart or Aarhus Se rejsetid

Innovation Manager

Are you an innovative trailblazer with a passion for driving digital Innovation? Are you ready to make your mark in the bunkering industry? Look no further! Then you are the Innovation Manager we’re seeking to propel us into the future.
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Strategy Consultant

We are currently looking for a consultant to serve Nordic life sciences and medical device clients out of our Copenhagen office. The role involves all elements of consulting delivery, practice building and business development with significant professional and personal development opportunities.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Senior Security Specialist – EDR

Do you have a passion for Endpoint security and want to help design, implement and develop EDR/NDR/XDR tools? We offer you the ability to influence the security agenda in JYSK, great possibilities for upskilling through certifications and management opportunities, and a well-functioning work-from-home policy.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

SAP Basis Consultant

Do you want to join an international company with highly experienced colleagues? In the SAP Basis team, we aim to have all our SAP Systems updated yearly and a dream of "green lights" everywhere. You will be the operations responsible person for selected SAP systems and help make sure this dream comes true.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Onsite Deskside Support Engineer

Job Description

  • Support workplace lifecycle - IMACD- Install, Move, Add, Change, Dispose for end user, server and network devices (Switches, Wi-Fi devices and Printers)
  • Should have experience in End user support for workstations, mobiles and printers at customer location.
Jobindex søger for PostNord Strålfors A/S
København S Se rejsetid

Teknisk kundesupporter – byg bro mellem kunder og fremtidens teknologiske platform

Vil du arbejde i en cloudplatform med nye releases 1-2 gange om måneden, hvor du kan påvirke, hvordan løsningen udvikler sig?

Vi giver dig al den tekniske viden. Og vi glæder os til dine idéer til, hvordan vi optimerer løsningen, så kunderne får den bedste service.

- Team manager Anette Linkhusen.