205 job matcher din søgning 205 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Orifarm
Søborg or Odense Se rejsetid

SuccessFactors IT Consultant

If you are familiar with SAP SuccessFactors to streamline HR processes with a Human Resource Information System, you may be interested in this position within IT. You will take responsibility in the construction, installation, support and configuration of the new software in a growing pharma company.

GEA
Søborg Se rejsetid

SharePoint Developer

Er du en erfaren SharePoint-udvikler med interesse for alt det nye på Microsoft 365 platformen? Så kom og slut dig til vores super velfungerende team på fem erfarne M365 specialister i Søborg og hjælp os med at lave solide løsninger til vores 18.000 brugere.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Områdechef til Center for Infrastruktur og Datacenter i Statens It

Har du lysten og evnerne til at stå i spidsen for Center for Infrastruktur og Datacenter i Statens It? Og vil du være med til at videreudvikle et velfungerende center, så vi fortsat kan måle os med de bedste i branchen inden for de it-services, vi leverer til vores kunder? Så er dette måske jobbet for dig.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Process Excellence Manager

Do you want to plant the seed in creating value and to facilitate continuous development in a service administrative IT context? Do you want to make visible impact by improving processes and facilitating changes? Do you enjoy working in a team-oriented environment and like to be challenged? Then read more here.

Tecsys A/S
Glostrup Se rejsetid

IT-konsulent

Hos Tecsys har vi fart på og ingen dage ligner hinanden, men vi har det sjovt og vi hjælpes ad med at nå i mål. Vi mangler lige nu en IT-konsulent, med erfaring indenfor SQL, Powershell, rapportering, datacenter og netværk. Er det dig der har det? Så synes vi du skal læse videre her.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Junior Account Manager

Har du et stort salgsdrive, masser af gåpåmod og interesse for IT og netværk? Så er her den perfekte mulighed for at lære om salg og et af markedets mest innovative produkter. Har du gåpåmodet og salgsdrivet, så har vi resten!

WireOnAir A/S
Gentofte Se rejsetid

C#/.NET softwareudvikler søges

WireOnAir A/S søger en proaktiv og engageret medarbejder til at være en del af udviklingsafdelingen, der skal varetage software- og eventuelt firmware-udviklingsopgaver inden for digital og RF elektronik – herunder Bluetooth, GSM, 3G, 4G og GPS.

Twins Recru­it­ment søger for Minuba ApS
Lyngby Se rejsetid

Twins Recruitment søger DevOps Engineer

Vil du være med til at digitalisere en hel branche? Brænder du for at være en del af et team hvor man løfter i flok og deler viden på tværs af teams? Hos Minuba har de travlt og de søger derfor en DevOps-profil, så de kan blive ved med at skalere og have markedets bedste produkt. Måske du er Minuba’s nye DevOps Engineer?

Fiskeristyrelsen
København Se rejsetid

Analytisk og systematisk serviceejer og BI-koordinator

Fiskeristyrelsen arbejder med at gennemføre en ambitiøs digitaliseringsstrategi. I den nuværende og fremtidige fiskerikontrol vil it spille et vigtigt element, og du får en central funktion i det løbende samarbejde mellem Fiskerikontrolkontoret og it-afdelingen.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Functional Consultant

You’ll play back the requirements and prepare functional documentation to exceed client expectations using your deep functional Salesforce product knowledge and understanding of core Salesforce configuration (Sales/Service) and software features.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce Technical Consultant

You’ll be working across a wide spectrum of industry sectors, from Consumer Products, Automotive to Telecommunications. You’ll be working with our clients to transform their business using the Salesforce.com platform supported by the one of the largest eco system of Salesforce apps.

MOL Chemical Tankers Europe A/S
Hellerup Se rejsetid

IT Infrastructure Specialist

For the MOL Chemical Tankers Europe IT Department, we are looking for a new infrastructure colleague with Cloud skills who will help us manage, support and upgrade the IT infrastructure of all systems in our global locations.

Acrelec Danmark
Rødovre Se rejsetid

IT-supporter

Acrelec søger en IT-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Java Developer

Are you passionate about developing great code and would like to work with critical performance challenging systems? Banking circle is experiencing rapid growth in the volumes of messages flowing through our applications, and we are therefore looking for an ambitious Java Developer to join us on our growth journey.

CSIS Security Group A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Software Developer

Would you like to be part of a mid-sized company that fights cybercrime? Could you see yourself in a workplace in inner Copenhagen with a good work-life balance and the opportunity to work from home? And is it important for you to have exciting work tasks and really nice and skilled colleagues?

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Systemadministrator til Endpoint Management i Statens It

Statens It søger 2 IT-medarbejdere til Client Management SCCM-teamet. Du vil få 10 entusiastiske kolleger, der arbejder med PC Management , herunder patch, incidenthåndtering, udvikling og vedligeholdelse af images og softwarepakker.

Jobindex
Valby Se rejsetid

Senior systemadministrator – vil du fremtidssikre vores interne IT-platform?

Vil du tage ejerskab på vores interne IT-platform i en virksomhed, som prioriterer jobglæde, arbejdsmiljø og work-life balance? Og kunne du tænke dig at arbejde med både strategi og drift og dermed være med til at fremtidssikre infrastrukturen? Så skal du læse videre nu!

Digitaliseringsstyrelsen
København Se rejsetid

Vær med til at skabe fremtidens digitale service på borger.dk

Kontor for borger.dk søger en engageret digital projektleder til videreudvikling af portalen. Borger.dk havde i 2021 mere end 70 mio. besøg fra borgere, der søger information, bruger digitale selvbetjeningsløsninger, læser Digital Post og tjekker personlige data på Mit Overblik.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

Studentermedhjælper søges til Digital Udvikling

Vi søger en studentermedhjælper til at indgå i vores frontend-team til udvikling og vedligeholdelse af vores website www.velliv.dk og andre kundevendte webplatforme. Vores website er bygget på en Umbraco platform, og du vil som studentermedhjælper skulle hjælpe med vedligehold og udvikling af løsningen.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler, der brænder for hele rådgivningsprocessen

Du skaber værdi på styregruppemøder og i sounding boards, hvor du som analytisk forretningsudvikler sætter dig i kundernes sted når det kommer til forretningskrav og forventninger til IT-løsningen. Og så tilbage på kontoret for at bygge broen mellem de IT-faglige termer fra produktionen og det banksprog, rådgiverne bruger i deres daglige arbejde.

Hiper A/S
København Se rejsetid

Business Intelligence Manager til Hiper

Vil du assistere Hiper til at træffe gode datadrevne beslutninger og udvikle vores kommende BI-platform? Er du detaljeorienteret, kreativ og god til data – så har du her muligheden for at blive del af Hipers kommercielle team.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

IT-konsulent med flair for teknik, styring og samarbejde til Rigspolitiets Koncern IT

Har du lyst til at være en af nøglemedarbejderne indenfor styring og forvaltning af it-systemer, der har betydning for udførelsen af politiets samfundsmæssige opgaver? Så er du måske den it-generalist, vi søger.

Tecsys A/S
Glostrup Se rejsetid

Softwareudvikler

Har du erfaring med udvikling af Warehouse Management, sidder du og nikker når du hører begreber som C#, .Net, HTML5 og JavaScript og brænder du samtidig for at være med hele vejen fra design til kundesupport? Så har vi måske jobbet til dig.

Domstolsstyrelsen
København Se rejsetid

Systemejer til portefølje af økonomisystemer ved Danmarks Domstole

Vil du være med til at sikre optimal anvendelse af økonomisystemerne ved retterne og i Domstolsstyrelsen? Har du lyst til at være en del af et team med høj faglig stolthed i opgaveløsningen og tilgangen til brugerne? Så er stillingen som tværgående systemejer måske noget for dig.

TP Aerospace Solutions ApS
Hvidovre Se rejsetid

BI developer

Are you looking for new challenges where you can help drive digitalization efforts and develop your career within a global growth company? Then you are in luck, because we are looking for a BI talent to help us implement the right solutions in our global organization!