178 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

178 jobannoncer

Jobindex søger for kunde

IT-pro­jekt­le­der – form et job, du med garanti vokser i

Vil du være med til at sætte standarderne for, hvordan vi arbejder med projektledelse og samtidig være medforfatter til din egen stillingsbeskrivelse? Og vil du samle trådene i både danske og internationale IT-projekter?

Så kom og arbejd med klassisk projektledelse, samtidig med at du selv indgår hands-on i opgaveløsningen.

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

Itm8 A/S
Viby J eller København Ø Se rejsetid

Supportspecialist

Er du klar til at blive en del af vores dedikerede hold hos itm8, Team Products?

Hos itm8 byder vi mange nye kunder velkommen, og derfor har vi brug for en supportspecialist, som kan være med til at tage imod vores nye kunder og sikre en optimal support og drift af både eksisterende og nye kunder på vores hostede GDPR-scanningsløsning.

Itm8 A/S
Skovlunde Se rejsetid

Modern Workplace konsulent

Vi søger en kompetent Modern Workplace konsulent til at være en nøglemedarbejder for vores kunder, med særligt fokus på brugeradministration samt system og netværk.

Hvis du har lidenskab for IT-support og ønsker at være en del af et dynamisk team, så send os din ansøgning og CV.

Grant Thornton
København K Se rejsetid

Associate til Grant Thornton’s IT Risk Assurance

Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega.

I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 m.v.), generelle IT-kontroller til understøttelse af finansiel revision, cybersikkerhed, GDPR, NIS2 m.v.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Kollega med skarpe analytiske evner søges

Kan du se dig selv som en del af en af Danmarks største it-organisationer? Er du analytisk stærk, og har du en metodisk tilgang til dit arbejde? Så er du måske den kollega, vi søger!

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

Vil du være med til at passe på børn, unge og voksnes data

Vi søger nye, gode kollegaer, som vil hjælpe os med at løfte sikkerheden for børn, unge og voksnes data. Lyder det spændende? Så er du måske vores kommende informationssikkerhedsmedarbejder i Styrelsen for It og Læring!

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København S Se rejsetid

IT-projektleder

Kan du lide at arbejde med store digitale projekter, og har du lysten og evnerne til at lede nogle af Metroselskabets digitaliseringsprojekter fra idé til idriftsættelse?

Vi søger nu en digital projektleder til at lede både nuværende og kommende projekter, der understøtter Metroselskabets digitale transformation.

Rigsadvokaten
København K Se rejsetid

Erfaren eller nyuddannet it-supporter til Rigsadvokaten

Rigsadvokaten er på udkig efter en it-supporter – gerne nyuddannet med teknisk viden og lysten til at supportere og understøtte vores kerneopgave – at føre straffesager.

Vi arbejder for retfærdighed, hvorfor du bliver en del af en dedikeret arbejdsplads, hvor samfundet kan regne med, at vi tilstræber den højest mulige kvalitet i vores arbejde.

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

Jurist – fuldmægtig med fokus på it og data

Kunne du tænke dig at være en del af et helt nyt team inden for it- og datajura, hvor vi vil være bedst i staten til at arbejde med it, data og digitalisering?

Og vil du spille ind i lovgivningsprocessen ved at skabe gennemsigtighed i vores data og kortlægge vores hjemler?

Styrelsen For It og Læring
København SV Se rejsetid

Bliv chefjurist og teamleder for vores nye juridiske team

Vil du være med til at bygge et helt nyt team inden for it- og datajura op fra bunden i et ministerie, hvor vi vil være bedst i staten inden for it, data og digitalisering?

Du får en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med vores øverste ledelse, når du sætter den juridiske retning inden for Styrelsen for It og Læring.

Erhvervsstyrelsen
København Ø Se rejsetid

IT-projektleder med en teamleder i maven

Vil du være med til at udvikle, drifte og videreudvikle fremtidens digitale løsninger til Danmarks virksomheder? Kan du kommunikere, inspirere og sikre fremdrift for dit projekt - så er du måske vores nye IT-projektleder i Erhvervsstyrelsen.

KMD A/S
Ballerup eller Aalborg Se rejsetid

Backend Developer

Brænder du for at kode og trives du med at tage ejerskab over din opgaver fra start til slut? Vi søger en dygtig og engageret Backend SQL Developer der har lyst til at være en del af den udvikling vi er i gang med i KMD Connect løsningen. Du vil komme til at indgå i vores Connect Development team sammen med 15 dygtige kollegaer.

Københavns Kommune
København N Se rejsetid

RPA-udviklere/automatiseringseksperter på ældre- og sundhedsområdet til Center for Digitalisering

Har du styr på og interesse for udvikling af softwarerobotter og kan omsætte forretningsbehov til en konkret robotløsning, der fungerer i hverdagen? Vil du med fra starten på en spændende rejse med softwarerobotter og kunstig intelligens på sundheds- og ældreområdet i Københavns Kommune?

Så er det dig, vi har brug for til vores nye team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Senior projektleder med PMO-erfaring

Har du solid erfaring med at planlægge og styre en portefølje af forretningskritiske it-projekter? Så er det dig vi har brug for i Center for Motor til vores moderniseringsteam, hvor du skal etablere et PMO til at styre og koordinere opgaven med den langsigtede tekniske modernisering af det fremtidige motordomæne.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København S Se rejsetid

Cyber Security Coordinator

Har du basisviden om risikostyring af cybersikkerhed og interesse for at blive ekspert i området? Så er det dig, vi søger som Cyber Security Coordinator til Cyber- og Informationssikkerhedsteamet i Metroselskabet.

Genitor ApS søger for Gentofte Kommune
Charlottenlund Se rejsetid

Chef for Digitalisering og IT

Vil du gerne arbejde i en kommune, som med et jobløfte lover dig mulighed for at præge dine arbejdsrammer, så de passer til dig? Så bør du søge den ledige stilling som chef for Digitalisering og IT i Gentofte Kommune.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Test Manager med agilt mindset

Kan du tænke nyt, se løsninger og levere resultater af høj kvalitet? Og brænder du for at samarbejde med fagligt kompetente kolleger? Så er du måske vores nye test manager.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Associate Consultant, Professional Services - studiejob

Drømmer du om et studiejob, hvor der er fokus på at omsætte teori til praksis? Vil du være med til at tage vores Power BI-løsninger til nye højder? Drømmer du om at arbejde som it-konsulent, og har du hvad der skal til for at skabe relationer og resultater? Så kunne dette være dit nye studiejob.

Danoffice IT
Hinnerup eller Ballerup Se rejsetid

Modern Workplace Consultant, Professional Services

Brænder du også for at gøre hverdagen lettere for dine kunder? Kan du lide at tage ejerskab over dine opgaver og er du nysgerrig, når det kommer til nye opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig en erfaren Modern Workplace Consultant.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper til kommunikation i stor it-organisation

Ønsker du at få erfaring med kommunikationsarbejdet i en politisk drevet it-organisation? Kan du sætte dig ind i komplekse problemstillinger og oversætte dem til fængende nyhedsartikler, videoer og engagerende SoMe-indhold? Så se her – måske er du vores nye studentermedhjælper i presse- og kommunikationskontoret.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Dedikeret Problem Management Procesejer med gode samarbejdsevner

Drift, løbende forbedring og forankring af tværgående systemer og processer. Vi søger en passioneret kollega med praktisk erfaring indenfor IT-drift, som har beskæftiget sig med brugerinddragelse og interessenthåndtering og brænder for at omsætte processer til praksis.

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

IT-drifts- og supporttekniker

Er du klar til at være en del af holdet bag danskernes foretrukne pengeinstitut? Brænder du for at hjælpe kollegaer og samtidig lære nyt? Så er du måske den IT-profil, vi søger til vores IT-område i Glostrup. Som IT drifts- og supporttekniker bliver du en vigtig del af vores IT-tekniske kompetencer.

Københavns Erhvervsakademi
København N Se rejsetid

Studentermedhjælper til KEAs Center for erhvervssamarbejde, partnerskaber & vidensformidling (pr. 15/6)

Er du studerende med talent for kommunikation og grafisk layout? Har du gode IT-kompetencer og har du lyst til at arbejde med relationer imellem studerende og den branche, de bliver uddannet til? Så er du den studentermedhjælper, vi skal have med i teamet!

Nuuday
København SV, Tranbjerg Se rejsetid

Conversational AI Product Owner til Telmore (barselsvikariat)

Har du drive, finanserfaring og interesse i at være en central del af en historisk transformation af Danmarks største teleselskab? I så fald er du måske vores nye kollega i Nuuday.

Opgaverne vil give dig mulighed for at arbejde på tværs af en række finans- og kommercielle funktioner og derigennem få en bred eksponering til hele Nuudays forretning.