136 jobannoncer matcher din søgning 136 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Microbizz
København Se rejsetid

Klar til at blive frontend-figur for vores design? Så er du måske vores nye UI webudvikler!

Vi søger en passioneret og talentfuld frontend-udvikler med erfaring i UX/UI design, der vil være med til at skabe intuitive og visuelt tiltalende designs. Hvis du har en stærk forståelse for brugeradfærd og en lidenskab for at skabe smukke og funktionelle brugergrænseflader, så er dette din mulighed for at gøre en markant forskel i vores team.
Edora A/S
København Se rejsetid

Teknisk Forretningsanalytiker søges

Er du Forretningsanalytiker med erfaring fra agile udviklingsprocesser? Kan du omsætte komplekse tekniske udfordringer til strategiske forretningsmuligheder? Vil du være en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor kreativitet og teknisk dygtighed er i tæt samspil? Så er du måske vores kommende Forretningsanalytiker!
Edora A/S
København Se rejsetid

Fullstack udviklere søges

Er du udvikler med styr på de nyeste teknologier? Og har du samtidig erfaring med de mere kendte? Vil du arbejde i et miljø, der pulserer af dynamik, hvor kreativitet og teknisk ekspertise går hånd i hånd? Så er denne stilling som Fullstack udvikler måske lige noget for dig.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Ø Se rejsetid

IT-operatør

Er du detaljeorienteret og grundig, og har du flair for IT?

Du bliver en del af DMI’s operatør-team og skal sammen med dygtige kolleger varetage 24/7- overvågning og drift af vores operationelle IT-løsninger, herunder applikationer, servere, netværk samt nationale og internationale kommunikationslinjer.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Ø Se rejsetid

Ansvarsbevidst netværksadministrator

Vil du gerne arbejde i en IT-afdeling, som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling?

Du kommer til at arbejde med et topmoderne Cisco ACI samt WIFI-setup og generelt netværk. Samtidig vil du også være med til at transformere eksisterende produkter over på nye platforme.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Engageret softwareudvikler til et af Danmarks største website-platform

Vi søger en softwareudvikler, der har fokus på brugercentreret design, stabil drift og høj kvalitet i sin tilgang til udvikling. Så hvis du brænder for at udvikle fremtidssikre løsninger og har lyst til at være en del af både den daglige drift og videreudviklingen gennem større og mindre projekter – så er det dig, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren styringsprofil med souscheffunktion til agilt udviklingskontor - internationalt samarbejde

Er du en erfaren IT-udviklingsleder og har du evnerne til at sikre den daglige fremdrift i en udviklingsafdeling? Brænder du for at arbejde med kompetente udviklere, testere, scrum masters og andre teknikere i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vi søger dig, som brænder for at gøre en forskel.

Københavns Kommune
København Se rejsetid

It-konsulent med udviklingsorienteret og agilt mindset til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Er du passioneret omkring at skabe digitale brugeroplevelser, der markant forbedrer anvendelsen af it-systemer i Faciliteter? Har du en solid teknisk baggrund og evnen til hurtigt at analysere og løse komplekse problemstillinger? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye it-konsulent til Faciliteter i Kultur- og Fritidsforvaltningen!

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Network Security Architect

As Senior Network Security Architect, you will maintain one of the biggest global enterprise network solutions and become a member of a team consisting of approximately 10 specialists. You will be working on the latest technology systems in great working environment in Hedehusene.

Devoteam A/S
København eller Aarhus Se rejsetid

Lead Advisor indenfor ERP og andre forretningskritiske platform i København eller Aarhus, Permanent contract

Burde du hedde “Trusted ERP Advisor" til mellemnavn? Er du vild med at rådgive kunderne om deres ERP og omkringliggende IT Forretningskritiske systemer og platforme? Vil du gerne hjælpe med at skubbe kundens forretning fremad? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega i Devoteam.
Bunker Holding A/S
Hellerup, Middelfart or Aarhus Se rejsetid

Innovation Manager

Are you an innovative trailblazer with a passion for driving digital Innovation? Are you ready to make your mark in the bunkering industry? Look no further! Then you are the Innovation Manager we’re seeking to propel us into the future.
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Strategy Consultant

We are currently looking for a consultant to serve Nordic life sciences and medical device clients out of our Copenhagen office. The role involves all elements of consulting delivery, practice building and business development with significant professional and personal development opportunities.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Onsite Deskside Support Engineer

Job Description

  • Support workplace lifecycle - IMACD- Install, Move, Add, Change, Dispose for end user, server and network devices (Switches, Wi-Fi devices and Printers)
  • Should have experience in End user support for workstations, mobiles and printers at customer location.
Jobindex søger for PostNord Strålfors A/S
København S Se rejsetid

Teknisk kundesupporter – byg bro mellem kunder og fremtidens teknologiske platform

Vil du arbejde i en cloudplatform med nye releases 1-2 gange om måneden, hvor du kan påvirke, hvordan løsningen udvikler sig?

Vi giver dig al den tekniske viden. Og vi glæder os til dine idéer til, hvordan vi optimerer løsningen, så kunderne får den bedste service.

- Team manager Anette Linkhusen.
Continia Software A/S
Aalborg, Copenhagen or Vilnius (Lithuania) Se rejsetid

Experienced Frontend Developers

If you are enthusiastic, naturally curious and have a passion for new technology, and if you aspire to contribute to one of the most important projects within Continia, you may be one of our two new Frontend Developers. You can be based in one of our three development locations (Aalborg and Copenhagen in Denmark or Vilnius in Lithuania).

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

Tekniske Product Owners til drift og udvikling af it-systemer i Koncern It i Udlændingestyrelsen

Vil du være bindeled mellem it og forretning på Udlændinge- og Integrationsområdet, og brænder du for videreudvikling? Så kunne du måske tænke dig at blive vores nye tekniske product owner i Koncern It. Som teknisk Product Owner i Public 360 teamet skal du arbejde med klassisk EDSH, men man vil også kunne få tilknyttet andre applikationer/systemer.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Information Architect - make a big impact shaping a global data model

Do you want to make a major contribution to a global transformation of DSV – by shaping a data model that will be the blueprint for how we will become more data-driven? This is a perfect opportunity to accelerate your development in a new team eager to learn and make an impact on this transformation journey.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Process Excellence Manager

Vi har brug for din erfaring og viden for at komme videre, nå mere og fortsat få engageret vores kolleger i selv at søge og lave de løbende forbedringer.

Vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed, engagement, uddelegeret ansvar og teamwork samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Unik mulighed – vil du stå i spidsen for udvikling af statens lønsystem – erfaren seniorprojektleder søges

Statens Lønløsning skal fremtidssikres – vil du stå i spidsen for at sikre projektets succes? Vi mangler dig, der ønsker at bruge dine erfaringer med at drive og udvikle it-projekter inden for et komplekst område i samarbejde med eksterne leverandører og interne samarbejdspartnere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-projektleder til Danmarks bedste DevOps-kontor

Vil du være med til udvikle den digitale understøttelse af fremtidens skattevæsen? Har du erfaring med projektledelse af infrastrukturprojekter? Og vil du bidrage til at vi sammen når ambitiøse mål for skattevæsnets fælles DevOps-platforme? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Test Manager til toldprogrammet

Vil du være en del af et af de største og mest komplekse agile IT-transformationsprogrammer i Skatteforvaltningen? Vil du arbejde agilt med de nyeste teknologier, tæt på EU og de allerstørste leverandører i markedet? Så er stillingen som test manager i TOLD domænet måske lige noget for dig.

AP Pension
København Se rejsetid

Financial Controller med IT-flair

Vil du være med til at gøre en forskel i AP Pension? Så har du chancen nu, for vi søger en dygtig og engageret Financial Controller med flair for it-udvikling og forbedringer. Kan du se dig selv i vores værdier, og ønsker du at bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så kom og vær en del af AP Pension.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Business Architect (BA) for BCM Road, Operational Excellence in DSV Road Division

Would you like to be part of shaping the future DSV Road business and work in a team of highly dedicated, engaged, and competent colleagues?

Taking on this BA role, you will join DSV and our Road division on our exciting business transformation, that entails a second to none industry scale to accelerate and realize DSVs high strategic ambitions.

Hemmersbach Denmark ApS
København Se rejsetid

IT-tekniker

Som Hemmersbach-tekniker, der arbejder onsite på forskellige kundelokationer i København, gør du hver dag slutbrugerne hos anerkendte virksomheder glade takket være dit venlige og kompetente mindset. Vi søger kvalificerede IT-teknikere, der yder desk-side support plus Hands & Eyes til server og netværk på kundesteder i Københavnsområdet.

Hemmersbach Denmark ApS
København Se rejsetid

IT-tekniker (forskellige projekter)

Som Hemmersbach-tekniker, der arbejder onsite på forskellige kundelokationer i København, gør du hver dag slutbrugerne hos anerkendte virksomheder glade takket være dit venlige og kompetente mindset. Vi søger kvalificerede IT-teknikere, der yder desk-side support plus Hands & Eyes til server og netværk på kundesteder i Københavnsområdet.