199 job matcher din søgning 199 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Copenhagen Business School
Frederiksberg Se rejsetid

CISO til CBS

Det vigtigste er at have en stærk interesse i at arbejde med IT, sikkerhed og lyst og evner til at forbinde tiltag med dialog og nå nye mål for informationssikkerhed. Det er vigtigt med en stærk baggrund både i det it-tekniske men også indenfor organisering og projektaktiviteter så hele området styrkes.

ABB A/S
Odense, Fredericia or Skovlunde Se rejsetid

Information Systems Functional Analyst

You will be helping to create business value, contributing to the delivery of Information Systems services within our Finance department, located in Fredericia. You will use your detailed knowledge of business processes to shape and align Information Systems solution/services in building and delivery activities.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Fullstack-udvikler (Genopslag)

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Synes du det lyder spændende at arbejde med vejrdata? Så vil denne ledige stilling som fullstack udvikler være noget for dig.

Finansforbundet
København Se rejsetid

IT-supportansvarlig til Finansforbundet

Du bliver en del af Forretningsudvikling- og IT, der driver Finansforbundets digitalisering og sikrer drift og support af alle vores IT-systemer. Din primære rolle bliver at supportere husets brugere på applikations- og hardware-niveau samt at varetage systemadministration på udvalgte områder.

Scan Global Logistics
Kastrup Se rejsetid

IT-supporter

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en positiv og engageret IT-supporter til Group IT til vores hovedkontor i Kastrup. Vores dagligdag er udfordrende IT-support, hvor vi arbejder med alt der kører på computere, og vi kan lide det.

Jobindex A/S søger for Balder Danmark
København Se rejsetid

IT-projektleder – sæt retningen for udviklingen af vores nytænkende app

Du får fuldt ejerskab over processen og vil være primus motor på at få søsat appen som flagskib i vores kundeunivers. Selve udviklingen af appen kommer den leverandør, du vælger, til at tage sig af.

Kyndryl Danmark ApS
Aalborg, Aarhus, Odense or Copenhagen Se rejsetid

We are looking for a Citrix System Administrator at Kyndryl

You will be responsible for the day-2-day administration, planning, and problem solving for the various Citrix environments supported from Denmark and work closely with our great colleagues in Europe. Come and join us!

inforevision a/s
Søborg Se rejsetid

IT-revisor

Kan du se din fremtid som IT-revisor i et område, der er i konstant udvikling? Er udfordrende opgaver din store motivationsfaktor? Vi tilbyder en stilling, hvor du hver dag udvikler din faglighed, mens du er en del af et godt arbejdsmiljø med fleksible arbejdstider og hjælpsomme kolleger.

Wiredelta ApS
Copenhagen Se rejsetid

Sysadmin/DevOps

Wiredelta is a digital agency focused on delivering projects from all sizes. Regardless, if you are interested in experiencing the agency life or you would like to focus on working on a product we provide an all-around experience. Do you enjoy scripting, automating and evaluating new technologies?

Job-Link søger for Edora A/S
København

Erfarne fullstack-udviklere der vil være med til at sætte nye standarder indenfor Danmarks offentlige løsninger

Vil du være med til at udvikle og modernisere nogle af Danmarks største IT-infrastruktur projekter og være med på holdet i et af de største agile setups? Vi har stort fokus på brugervenlighed og moderne teknologier, hvorfor det er vigtigt, at du brænder for det.

Veo Technologies
Copenhagen Se rejsetid

Systems engineer/Architect and Team lead

Growing as fast as we do in Veo also means that every day is different and exciting, both in the front line and in the back office. You are an experienced systems engineer with minimum 5 years of experience with different business IT setups, integrations, databases, 3rd party cloud applications, cloud based software development etc.

Bonnier Publications A/S
København Se rejsetid

Google Analytics Engineer

Til vores Data Management and Engineering team i Business Technology søger vi en Google Analytics-ekspert / Data Engineer med erfaring inden for Google Analytics, Firebase og Google Tag Manager.

Energinet
Fredericia eller Ballerup Se rejsetid

Bliv Graduate hos Energinet

Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du har turnus i tre forskellige afdelinger - du er selv med til at sammensætte dit helt eget forløb på baggrund af dine interesser og udviklingsønsker. Du får derfor rig mulighed for at prøve dig selv af i forskellige roller og arbejdsopgaver.

Bloom søger for Lector ApS
Charlottenlund Se rejsetid

Virkelig dygtig Java-udvikler

Her kan du få udfordrende og komplekse opgaver i udvikling af et avanceret toldsystem! Du bliver en del af et team af erfarne Java-udviklere, som har fuld fokus på at vedligeholde og videreudvikle dette modulopbyggede toldsystem.

Gyldendal A/S
København Se rejsetid

.NET-udvikler til udvikling og drift af adaptiv læringsplatform

Vil du hjælpe Gyldendal med at skalere vores adaptive læringsplatform, så vi kan hjælpe endnu flere børn og unge? Så er du måske vores nye .Net-udvikler. Opgaven bliver i starten at hjælpe med drift og udvikling af platformen. Vi ønsker gradvist at slanke applikationen og omskrive den fra PHP/Symfony til .NET.

Banedanmark
København Se rejsetid

IT Service Level Manager til at fremme og optimere serviceniveauet

I Banedanmarks IT-driftssektion har vi ansvaret for de administrative IT-systemer. Vi har travlt og der er en stigende efterspørgsel på det, vi i sektionen leverer. Vi søger derfor en ny kollega. Du skal være med til at sikre kvaliteten af vores ydelser og styrke forretningsprocesserne.

Twins Consulting ApS søger for Forsikring & Pension
Hellerup Se rejsetid

Nysgerrig og engageret Java-udvikler med lyst til at arbejde med cloud

Kunne du tænke dig at være en del af et lille dynamisk team, der er dedikeret til at gøre en forskel for forsikringsselskaber og autoværksteder? Er du nysgerrig og savner du udfordringer? Så vil vi meget gerne møde dig.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

Har du lyst til at arbejde med GDPR og leverandørstyring?

Du vil indgå i contract management funktionen, der har ansvaret for styringen af Koncern Its kontraktportefølje. Vores primære opgaver består i at vejlede om databeskyttelse og forståelse af GDPR krav, bidrage til styring af den samlede portefølje af it-kontrakter og bistå ved leverandørstyring.

KMD A/S
Ballerup eller Aalborg Se rejsetid

Senior Product Manager

Brænder du for en alsidig rolle med opgaver inden for produktudvikling, pre-sales, marketing, bid management, cloud transition planning, markedsanalyse, systemarkitektur? Og brænder du for at sikre glade kunder? Så er det måske dig, vi søger til KMD’s SAP Løn- og tidsløsninger.

Plesner Advokatpartnerselskab
København Se rejsetid

Erfaren IT Operations Specialist

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for end user computing. Vi søger en person, der brænder for at arbejde med vedligehold af applikationer og Windows OS som third level IT-driftspecialist.

NaviPartner
København Se rejsetid

Sr. Webkonsulent til udvikling af brancheførende webshops

I jobbet som Sr. webkonsulent kommer du til at deltage og sætte retning i hele processen med kunden – fra presales til endelig idriftsættelse og vil have en meget bred berøringsflade internt hos NaviPartner. Du kommer til at analysere, designe og hjælpe med implementering af store integrerede omnichannel løsninger til den moderne forretning.

Justitsministeriet
København Se rejsetid

Justitsministeriets departement søger en erfaren projektleder til at lede et stort og tværgående digitaliseringsprojekt

Vi tilbyder en spændende projektlederstilling i spidsen for et afgørende projekt, der skal lægge grundstenene for den videre digitalisering af straffesagskæden. Stillingen vil være præget af stor selvstændighed, og der vil være rig mulighed for at præge projektets retning.

Thales Denmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Thales søger kollega til Service Desk (SPOC)

Ønsker du at arbejde med brugeradministration eller har du erfaring med arbejdet i en Service Desk – og kunne du tænke dig at kombinere det med brugeradministration - så er det nu, at du skal læse videre.

J. H. Schultz Information A/S
Valby Se rejsetid

Lead udvikler til content pipelines

Brænder du for at coache og løfte fagligheden i teamet? Er du erfaren og teknisk kompetent, og kan du udvise fagligt lederskab? Ønsker du samtidig at være med til at sikre grundlaget for, at vores digitale redaktioner kan levere værdi til kunderne? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Senior Data Specialist – GIS og offentlige datakilder

Geoinfo A/S har travlt og fortsætter væksten. Derfor søger People Company for Geoinfo A/S en erfaren og skarp Senior Data Specialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).