20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København
Valby Se rejsetid

Systemadministrator til IT Service på NEXT

Én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger lige nu en systemadministrator, der vil spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen og udviklingen af IT Service på NEXT. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

NEXT Uddannelse København
Rødovre og Herlev Se rejsetid

IT-supporter til IT Service på NEXT

Brænder du for at yde god IT-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye IT-supporter. Overordnet set skal du deltage i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport.

PFA
København Se rejsetid

Service delivery manager

Interesserer du dig for mennesker, drift og kvalitetssikring? Fungerer du optimalt i et team med gode kolleger, der sætter opgave og dialog i fokus og bakker dig op i din faglige og personlige udvikling?

Region Syddanmark
Vejle

IT-blæksprutte med sund fornuft

Har du det der skal til for at gøre en forskel for dine kollegaer? Vil du være den vi går til med svære spørgsmål? Bevarer du det store overblik og har du samtidig styr på detaljen? Vil du arbejde med sundheds IT i en stor organisation, hvor enhver beslutning har konsekvenser? Så er du måske vores nye kollega.

TV 2 Fyn
Odense Se rejsetid

Teknisk supporter

Drømmer du om at arbejde med mediatech i et af Danmarks mest innovative nyhedshuse, og at prøve kræfter med nogle af de nyeste teknologier inden for bl.a. live- og studieproduktion, streaming og cloud-baserede media services? Så har vi præcis jobbet til dig.

Bloom søger for Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

IT-supporter til international vækstvirksomhed

Til vores kunde Secomea i Herlev søger vi igen en frisk IT-supporter til deres team, som hjælper både danske kunder samt distributører og kunder i hele verden med support af Secomeas remote access produkter. Det drejer sig både om IT- og produktsupport via service tickets, mail og telefon samt remote installering af software- og hardwareprodukter.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-teknisk specialist med fokus på telefoni til Unified Communication i stort driftmiljø

Har ud lysten til at springe ind i vores team, som har ansvaret for forvaltning og drift af regionens samlede telefoniplatform? Synes du, at det kunne være spændende med en stilling med et tæt samarbejde med medarbejderne på hospitalerne? Og bliver du motiveret af en travl, varieret og uforudsigelig hverdag? Så er vores stilling måske lige dig.

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT Specialist til drift og optimering hos Assure Wealth

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Region Hovedstaden
Herlev Se rejsetid

Systemspecialister til IT-teknisk support af Region Hovedstadens nye sterilcentraler

Vi søger systemspecialister med relevant IT-baggrund og en analytisk tilgang. Dit primære ansvar vil være teknisk support til understøttelse af sterilproduktionen og opretholdelse af leverancesikkerhed til Region Hovedstadens operationsafdelinger.

Jobindex søger for Imerco
Herlev Se rejsetid

Systemkonsulent til en af Danmarks førende virksomheder

Som en del af vores digitale strategi bliver der satset benhårdt på omnichannel, og derfor søger vi en systemkonsulent med fokus på integrationer mellem de forskellige systemer.

Statens IT
Aarhus Se rejsetid

Iderig og alsidig it-konsulent til Statens It

Er du en analytisk holdspiller og multikunstner på mange teknologier, der kan yde professionel service til kunder, leverandører og kolleger? Kan du lide at arbejde med driftsopgaver, projekter og opgaver i feltet mellem kundeforventninger, brugerbehov og leverandørønsker? Så stillingen som it-konsulent i Statens It måske noget for dig.

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

LEGOLAND® søger serviceminded IT-supporter

Er du serviceminded og klar til at hjælpe IT-brugerne i LEGOLAND® Parken, på LEGOLAND® Hotel & Conference, LEGOLAND® Castle Hotel og LEGOLAND® Holiday Village? Så har du nu muligheden for at arbejde i et spændende internationalt miljø i et afvekslende og til tider travlt job.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer, og bliver du motiveret af at finde løsninger på deres IT-problemer? Kan du smile over telefonen og give tryghed over en e-mail? Så er det dig, vi søger til at varetage IT-supporten hos Lomax.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Onsite supporttekniker

Som supporttekniker kommer du til at supporte medarbejderne i Vallensbæk samt tilhøre et nordisk team, som er en del af en global IT-organisation (Group IT). Du kommer til at hjælpe medarbejderne med teknisk fejlfinding og svare på diverse IT-relaterede spørgsmål.

NOVAX A/S
Lystrup eller Taastrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Vil du spille en central rolle i at udvikle og implementere vitale IT-systemer til kommunernes Børne-& Unge områder i Danmark? Har du lyst til at være en del af vores team, der er kendetegnet af stor ansvarsfølelse, energi, fællesskab og et større formål? Så er jobbet som Implementation Consultant og arbejdet med sundheds-IT måske noget for dig!

Jobindex A/S søger for Codeex ApS
Herlev Se rejsetid

IT-driftskonsulent til udvikling, drift og support af MS 365

Er du skarp til Microsoft 365 platformen? Og vil du hjælpe vores kunder med at skabe en gnidningsfri hverdag via en IT-infrastruktur i verdensklasse? Lige nu søger vi en IT driftskonsulent, IT-administrator eller tilsvarende. Du kommer i berøring med alt i Microsoft 365 fra Endpoint Manager til Azure AD – og meget mere – som vil udvikle dig hos os.

Unit it
Middelfart, Odense eller Aarhus Se rejsetid

IT-supporter

Er du vant til at levere nærværende kundeservice og har en skarp teknisk forståelse, er Unit IT Support måske noget for dig? Drømmer du om et spændende job i en IT-virksomhed der er i rivende udvikling og som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger?

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Teknisk supporter

Vil du være en del af en innovativ virksomhed, der er førende på markedet i Norden? Hos Logos Payment Solutions A/S oplever de vækst, og derfor søger de endnu en teknisk supporter til deres kontor i Nærum. I Teknisk Support servicerer og supporterer de kunder og egne serviceteknikere, inden for selvbetjente betalingsterminaler og -løsninger.

CompanYoung
Aalborg Se rejsetid

CRM-udvikler

Er du vores nye CRM-troldmand og kan du løfte kundeoplevelser til næste niveau, gennem engagerende automation flows og kampagner? Har du erfaring med udvikling, eksekvering og optimering af projekter oppebåret af Microsoft Dynamics? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

IT Servicedesk ApS
Rødovre Se rejsetid

IT-supporter/Konsulent som brænder for at yde en god kundeservice søges til vores afdeling i Rødovre

Vi er i positiv vækst og søger en serviceminded, selvstændigt arbejdende og energisk IT-supporter/Konsulent til vores team. Du skal være klar på at være en del af vores vagtordning hver 5. uge. Vagtordningen honoreres særskilt. Vigtigst af alt - at du af natur har lyst, drive og humor.