7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

7 jobannoncer

Jobindex søger for MB Solutions A/S
København Ø Se rejsetid

IT-supporter – kom godt fra start i din karriere

Her får du nemlig lov at arbejde med det nyeste nye inden for tech, når du supporterer brugerne.

Og hvis der om nogle år skal stå ”projektleder” eller ”seniorkonsulent” på dit cv, så behøver du ikke at søge nye græsgange, for vi prioriterer, at du udvikler dig fagligt.

Dnp Denmark A/S
Karlslunde Se rejsetid

IT-supporter for DNP Denmark

Brænder du for at yde den bedste intern IT-support? Kan du se dig selv arbejde i en spændende virksomhed, hvor du sammen med vores it-manager får det daglige ansvar for al intern it-support? Så er du måske den, vi søger!

Politi
Hvidovre Se rejsetid

Rigspolitiet Koncern IT - Digital Arbejdsplads søger erfaren it-generalist

Rigspolitiets Koncern IT søger en it-tekniker, der ønsker at udvikle sine kompetencer og understøtte politiet i deres arbejde ved at drifte og vedligeholde forretningskritiske it-systemer. Vi ønsker en profil, der formår at kunne favne bredt, er lærenem og initiativrig.

Itm8
Odense V Se rejsetid

Support-konsulent

Vi søger en dynamisk og ambitiøs support-konsulent til vores team i Odense. Hos os bliver du en nøgleperson for vores kunder på Fyn, og du vil have en central rolle i flere spændende områder. Stillingen kan være enten fuldtid eller deltid (30 timer), afhængig af dine præferencer.

Recruit IT ApS søger for Global Evolution Asset Management A/S
Kolding

IT-supporter til Global Evolution Asset Management

Som IT-supporter vil du være en del af deres IT-afdeling, der står for at yde support og service til deres medarbejdere. Du vil primært arbejde med Microsofts produkter, såsom Windows, Office 365, Teams, Outlook, etc. Du vil også have ansvar for at installere, opdatere og fejlfinde hardware, såsom computere, printere, skærme, etc.

Recruit IT ApS søger for Kongehuset
København K

Kongehuset søger IT-ansvarlig

I Kongehuset varetager medarbejderne en bred vifte af opgaver i forbindelse med den kongelige families virke. Opgaverne er mangfoldige, og medarbejderskaren spænder fagligt set bredt. I stillingen som IT-ansvarlig bliver du en del af et hus, der fungerer som en dynamisk og moderne organisation, der samtidig værner om sine traditioner.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Teknisk Client Specialist til udvikling og administration af 6000+ devices i Intune

Er du en engageret og teknisk dygtig specialist, der brænder for at arbejde med klientadministration og support i et dynamisk miljø? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Client Specialist i ATP.

Dit ansvar vil ligge i at sikre en effektiv administration og teknisk support af ATP’s 3000 medarbejdere.