25 job matcher din søgning 25 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

dn­pVi­sio­sign
Karlslunde Se rejsetid

IT-supporter – kun­desup­port af CMS og skærme til dnpVisiosign

Trives du i en support-rolle og elsker du at give den bedst mulige service til kunder, via telefon og mail? Har du arbejdet med cloudbaserede service-løsninger og har du samtidig en bred IT-teknisk indsigt?

Som IT-supporter hos os får du et spændende og alsidigt job med udfordringer og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

NOVAX A/S
Lystrup Se rejsetid

Tekniker

Er du imødekommende, serviceminded og teknisk velfunderet? Kan du holde overblikket og bevare roen og den venlige tone selv i travle perioder? Så er du måske vores nye tekniker i NOVAX.

Jobbet består både af teknisk IT-support via telefon og servicedesk, samt af teknisk klargøring og opsætning af PC'er, servere og andet teknisk udstyr.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

Vi søger en medarbejder, der trives i et it-miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, der skal holdes styr på. Du er erfaren it-administrator og kan dermed være med til at sikre, at vores afdeling bliver set som en god og kompetent samarbejdspartner i resten af organisationen.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

I dagligdagen vil du blandt andet fungere 2nd level for vores it-supportere ved blandt andet konkrete problemstillinger med drift af systemer og arkitektur. Du skal sikre dig en grundig forståelse af driftssetup og tage ansvaret for at overbringe det til vores leverandør.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

AD-specialist til Koncern IT

Som Active Directory (AD) specialist har du ansvar for identitetsstyringsløsninger til gavn for alle brugere og enheder i politiet. Du finder det spændende at løse opgaver på tværs og drives af at have et tæt samarbejde med en lang række forskellige forretningsområder.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

IT-operatør søges til DMI

Er du detaljeorienteret og grundig og har du flair for IT? Kunne du tænke dig at være en central medarbejder i 24/7-overvågningen af DMI’s forretningskritiske IT-løsninger til støtte for varsling af farligt vejr og overvågning af vejr, klima og hav? Så er jobbet som IT-operatør på DMI noget for dig!

Himsa II K/S
København Se rejsetid

IT-support og QA-specialist

Har du flair for IT, teknisk overblik og kan håndtere mange bolde på samme tid? Kan du lide at levere god support og få tilfredse kunder? Så har du måske også lyst til at blive en del af vores Support og QA-team i HIMSA. Vi søger en kollega til 2nd og 3rd line support og samtidigt til at tage fra i forhold til QA-opgaver og test.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemspecialist til Microsoft Cloud

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs systemspecialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Cloud-miljøer, såsom Azure Infrastructure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

Servicedesk konsulent med kundefokus

Sætter du en ære i at være dine kunders Trusted Advisor? Er det naturligt for dig at sikre den rette rådgivning og kommunikation - samt tage ansvar for at opgaverne ikke slipper dine hænder, før de er løst? Vi leder efter en kollega, som har en bred IT-viden og er serviceminded af natur.

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
København Se rejsetid

Dedikeret IT-supporter

Vil du være med til at drifte og vedligeholde systemer og processer hos et af landets førende advokatkontorer? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en dygtig og engageret IT-medarbejder med System Administrator-kvaliteter der kan bidrage til den videre udvikling af vores IT-funktion.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Produktforvalter til administrative systemer i stor it-afdeling - barselsvikariat

Har du gode it-evner og mod på at samarbejde med dygtige kolleger om at supportere administrative it-systemer? Vi søger en barselsvikar, der sammen med sit team, vil være engageret i at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland.

Jobindex søger for Advania
Herlev Se rejsetid

Netværksspecialist – styrk din faglighed blandt gode kolleger

Vil du være med til at forme den måde, vi arbejder med HPE, Aruba og Fortinet på, inden vi bliver rigtig store på det danske marked? Så kom med, mens vi vækster, og bliv en del af et team, hvor vi connecter lige så godt som vores netværk.

ALD Automotive Danmark A/S
Taastrup Se rejsetid

IT Application Support

As our new IT Application Supporter, you'll be the superhero who helps our internal employees in the ALD Nordic region when they're having technical issues with our ERP solution for car leasing. You will work closely with customers to troubleshoot and fix their problems, making sure they're happy and satisfied with our product.

LEMAN A/S
Greve Se rejsetid

IT Infrastructure specialist

At LEMAN, we don't just work for someone – we work for something. The areas we need coverage for are Virtualization, Storage and Back-Up in our VMware environment. Your daily work will also include incident handling as 2nd level for LEMAN Service Desk, maintenance, and different projects in IT Infrastructure.

Egmont
København Se rejsetid

IT-supporter til Egmont IT

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en dygtig kollega til vores IT Servicedesk-afdeling. Med fokus på at styrke vores stærke medie-positioner og nye digitale forretningsområder leder vi efter en kollega, som brænder for IT-service.

LEMAN A/S
Fredericia Se rejsetid

IT Service Desk Agent

Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige er du en af nøglepersonerne i vores Service Desk og ansvarlig for at levere ”best-in-class”-fejlsøgning på de henvendelser, vi modtager i vores globale servicefunktion.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

SAP HR applikationskonsulent til IT drift af politiets administrative applikationer for arbejdsområdet

Drift, udvikling og vedligeholdelse af politiets applikationer er af stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at deres arbejdsredskaber fungerer og bedst muligt understøtter deres arbejde.

KM2JOB søger for DM
Frederiksberg Se rejsetid

IT-tekniker til udvikling og support på DM´s digitale mødeplatforme

Har du interesse i at deltage i udviklingen af DM’s digitale mødeplatforme, i samarbejde med DM’s mødecenter og arrangementsteam? Og har du erfaring med at udvikle og supportere tekniske mødefaciliteter? Så er du måske DM’s nye IT-tekniker.

A.T. Kearney P/S
København Se rejsetid

Nordisk IT-supporter i globalt konsulenthus

Vi søger en kollega med gåpåmod, der er åben for en bred vifte af opgaver under IT-paraplyen. Du kommer til at have ansvaret for de nordiske lande, men vil være en del af et globalt supportteam. Her vil du kunne bidrage til flere interessante samarbejder, og dermed udvikle dine kompetencer undervejs.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Ballerup

Onsite Deskside Support Engineer – (d/f/m)

Job Description
Support workplace lifecycle - IMACD - Install, Move, Add, Change, Dispose for end user, server and network devices (Switches, Wi-Fi devices and Printers). You should have experience in End user support for workstations, mobiles and printers at customer location.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior Azure System Engineer

Are you experienced in Azure administration and architecture? Then come join our Infrastructure team, immerse yourself in the world Azure and get the opportunity to develop your skills within Azure architecture and design.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior End-User Device Engineer

Are you experienced in all aspects of End-user management and development through Intune? Then come join our Infrastructure team, immerse yourself in the world of Intune / Azure / MS365 and get the opportunity to develop your skills within End-user management and development.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior Microsoft 365 Administrator / Developer

Are you skilled in Microsoft 365 administration and development and like to work with Exchange online / Teams / SharePoint and the rest of the portfolio? Then join our Infrastructure team and immerse yourself in Microsoft 365 with focus on Exchange Online / SharePoint / Teams and the world of other Microsoft technologies.

BAUHAUS
Tilst Se rejsetid

Senior Network Systems Engineer

Are you experienced in network design, architecture, SD-WAN and management in both cloud (Azure) and on prem? Then come join our Infrastructure team, immerse yourself in the world of network design, architecture, and management and get the opportunity to develop your skills within all aspects of network.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for teknik og support, så er du måske vores nye IT-supporter til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift. Som IT-supporter kommer du til at arbejde med computere og andet it-udstyr, samt hjælpe brugere med umiddelbare IT-udfordringer.