12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kompetence Partner ApS søger for KM Optics Denmark ApS
Hvidovre Se rejsetid

IT-tekniker til medicinsk udstyr

Du vil komme til at stå for installation af hardware, integration og konfiguration af software hos vores kunder, som er optikere, øjenlæger og øjenafdelinger over hele landet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en social og uformel omgangstone, hvor alle bidrager på tværs af faggrupper og arbejder sammen mod fælles mål.

Jobindex søger for MB Solutions A/S
Vejle eller København Ø Se rejsetid

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Knud E. Hansen A/S
Helsingør Se rejsetid

IT-supporter

Vi leder efter en ny kollega, der kan indgå i vores afdeling og yde support til vores medarbejdere på hovedkontoret i Helsingør og vores kontorer i Odense, Australien, Færøerne, Spanien, England og USA og sørge for vedligeholdelsen af vores applikationslandskab.

Du er nysgerrig på dine omgivelser, og det falder dig naturligt at opbygge relationer.

Region Midtjylland
Aarhus N, Randers NØ eller Gødstrup Se rejsetid

Serviceminded it-supporter til vigtige opgaver på hospitalerne

Er du supergod til at levere it-support? Og har du lyst til at være en vigtig del af at sikre, at pc’ere, mobile enheder, printere, it-systemer og netværk kører problemfrit hos vores mange brugere på hospitalerne i Aarhus, Gødstrup og Randers? Så læs videre her.

Itm8 A/S
Odense S, Kolding, Skovlunde eller Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

Itm8 A/S
Viby J eller København Ø Se rejsetid

Supportspecialist

Er du klar til at blive en del af vores dedikerede hold hos itm8, Team Products?

Hos itm8 byder vi mange nye kunder velkommen, og derfor har vi brug for en supportspecialist, som kan være med til at tage imod vores nye kunder og sikre en optimal support og drift af både eksisterende og nye kunder på vores hostede GDPR-scanningsløsning.

Itm8 A/S
Skovlunde Se rejsetid

Modern Workplace konsulent

Vi søger en kompetent Modern Workplace konsulent til at være en nøglemedarbejder for vores kunder, med særligt fokus på brugeradministration samt system og netværk.

Hvis du har lidenskab for IT-support og ønsker at være en del af et dynamisk team, så send os din ansøgning og CV.

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

It-specialister med både hjerne og hjerte til to dynamiske områder i Digitalisering og It

Vil du anvende dine stærke it-kompetencer til gøre en forskel for hospitalspersonale og patienter? Vil du arbejde i én af landets største it-afdelinger i teams, hvor du dagligt bliver udfordret, og hvor vi har høj trivsel og gode muligheder for faglig udvikling? Så har vi gode jobmuligheder til dig!

Jobindex søger for RAW IT
Hørsholm Se rejsetid

Systemkonsulent – få en varieret hverdag og professionelle kolleger

Vil du være en del af et team, der står sammen om at finde den perfekte IT-løsning?

Du bliver en del af vores Drift & Infrastruktur-team, der består af 4 kolleger. Her er din primære opgave at drifte vores kunders IT-miljøer on-site eller fra kontoret i Hørsholm.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-driftsspecialister med fokus på Kafka og Elasticssearch

Er du glad for teknik og får du tilfredsstillelse af at have orden i din butik? Kan du også lide at blive udfordret, når driften skal køre stabilt og incidents skal håndteres? Er Kafka og ELK teknologier, som du har lyst til at arbejde med og specialisere dig indenfor – så er der gode muligheder i disse stillinger.

Scan Global Logistics
Hvidovre Se rejsetid

IT Infrastructure Specialist - drift af Microsoft Enterprise løsninger

Vi søger en IT Infrastructure Specialist til vores IT Operations team i København. Du kommer primært til at arbejde med Azure og Microsoft løsninger, i en transformation af vores on-prem miljø. Vi implementerer og drifter alle firmaets IT-løsninger, og du deltager i både drift og projekter.

INTERSPORT
Odense SØ Se rejsetid

IT Support Teamleder til INTERSPORT– Verdens største sportskæde på Fyn

Ønsker du at kombinere dine solide IT-kompetencer med dit høje service-gen? Kan du se dig selv i en hverdag, hvor du både sidder med 1st og 2nd level support, og samtidig er ansvarlig for at IT Support afdelingen får løst opgaverne? Så er du måske den person, vi leder efter.