6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

6 jobannoncer

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København K Se rejsetid

Technical Product Owners og én teamkoordinator søges til Schengen IT forvaltning

Har du lyst til at koordinere og styre den daglige drift og bidrage til implementering, forvaltning og drift af nye EU-systemer? Så har du nu muligheden for, at blive Technical Product Owner i Koncern It i Udlændingestyrelsen, med daglig arbejdsplads i København K.

Høje-Taastrup Kommune
Taastrup Se rejsetid

Erfaren IT-specialist til spændende stilling i Høje-Taastrup Kommune

Vil du bidrage til Høje-Taastrup Kommunes digitale udvikling? Drømmer du om at bruge dine kompetencer sammen med dygtige kollegaer? Vil du gøre en grundlæggende forskel i en kommune i kraftig udvikling? Så skal du endelig læse videre.

Saint-Gobain Nordic
København S Se rejsetid

Vil du tage ansvar for drift og udvikling af vores infrastruktur?

Kan du se potentialet i at være en del af en stor international koncern med alle de udviklingsmuligheder, det giver? Og har du lyst til at samarbejde med et stærkt team af kolleger, der arbejder for at influere de services og it-løsninger, som forretningen har brug for?

Banedanmark
København V Se rejsetid

IT-systemarkitekt med fokus på netværk

Vil du arbejde med IT-drift og sætte retningen for netværksdrift i et komplekst miljø? Du får et spændende job med engagerede kolleger, hvor du får mulighed for at bringe din faglighed i spil i en central rolle med fokus på samarbejdet med vores driftsleverandører.

DLA Piper
Aarhus C Se rejsetid

IT-konsulent

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og -værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark?

Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og professionelt arbejdsmiljø og i fællesskab yder support til vores to kontorer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Proaktiv driftsspecialist til MOMS

Kan du lide den ”puls” der opstår når driften skal køre stabilt og incidents skal håndteres så hurtigt som muligt? Vil du være med til at bygge bro mellem udviklings- og driftsaktiviteter, så er det muligvis dig vi står og mangler.