33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København
Valby Se rejsetid

Systemadministrator til IT Service på NEXT

Én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger lige nu en systemadministrator, der vil spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen og udviklingen af IT Service på NEXT. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

NEXT Uddannelse København
Rødovre og Herlev Se rejsetid

IT-supporter til IT Service på NEXT

Brænder du for at yde god IT-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye IT-supporter. Overordnet set skal du deltage i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport.

Jobindex A/S søger for Bizbrains
Brønderslev Se rejsetid

Kundesupporter med ERP-erfaring

Som kundesupporter får du til opgave at rådgive og vejlede både eksisterende og nye kunder, så dokumentudveksling mellem dem og deres samhandelspartnere fungerer optimalt indenfor deres salgs- og indkøbsflow.

TV 2 Fyn
Odense Se rejsetid

Teknisk supporter

Drømmer du om at arbejde med mediatech i et af Danmarks mest innovative nyhedshuse, og at prøve kræfter med nogle af de nyeste teknologier inden for bl.a. live- og studieproduktion, streaming og cloud-baserede media services? Så har vi præcis jobbet til dig.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

IT-supporter med fokus på Microsoft-platformen til Semler IT

Er du en passioneret og smilende IT-supporter med erfaring indenfor Microsofts platform? Og brænder du for at levere kundeservice på højeste niveau? Så er det netop dig vi leder efter!

Envo IT A/S
København Se rejsetid

IT-supporter til succesfuld IT-partnervirksomhed

Vi søger en dansktalende IT-supporter til vores Service Desk i København. Vi leverer kompetent og venlig support til vores kunder i hovedstadsområdet, og vi søger nu endnu en frisk og ambitiøs medarbejder til at stå i frontlinjen og være vores ambassadør for et højt fagligt niveau og en god kundeoplevelse.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Skarp IT-konsulent som vil ”forkæles” af kunder og kolleger

Du har sikkert oplevet, at kunder spørger efter dit navn, når du har hjulpet dem. Det gør de, fordi de fik en ekstraordinær god kundeservice – dette faktum afsejler det vi arbejder for i FLC Danmark. Du har sikkert en fin hverdag, men savner måske nye kolleger og tid til vidensdeling med dem i hverdagen.

Bloom søger for Secomea A/S
Herlev Se rejsetid

IT-supporter til international vækstvirksomhed

Til vores kunde Secomea i Herlev søger vi igen en frisk IT-supporter til deres team, som hjælper både danske kunder samt distributører og kunder i hele verden med support af Secomeas remote access produkter. Det drejer sig både om IT- og produktsupport via service tickets, mail og telefon samt remote installering af software- og hardwareprodukter.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-teknisk specialist med fokus på telefoni til Unified Communication i stort driftmiljø

Har ud lysten til at springe ind i vores team, som har ansvaret for forvaltning og drift af regionens samlede telefoniplatform? Synes du, at det kunne være spændende med en stilling med et tæt samarbejde med medarbejderne på hospitalerne? Og bliver du motiveret af en travl, varieret og uforudsigelig hverdag? Så er vores stilling måske lige dig.

Acrelec Danmark
Rødovre Se rejsetid

IT-supporter

Acrelec søger en IT-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til IT-platformsteam

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Formår du at sætte dig ind i og forstå kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Support & Operations Engineer til vores Linux-team

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du Linux-kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Recruit IT ApS is recruiting for IFU
Copenhagen Se rejsetid

IT Service Manager for IFU – the Investment Fund for Developing Countries

Are you thrilled about IT, supporting users, and would you like to take part in a great IT transformation, AND want to do all of this in an independent government-owned fund that makes the world a better place through our investments, then please read on.

Region Hovedstaden
Herlev Se rejsetid

Systemspecialister til IT-teknisk support af Region Hovedstadens nye sterilcentraler

Vi søger systemspecialister med relevant IT-baggrund og en analytisk tilgang. Dit primære ansvar vil være teknisk support til understøttelse af sterilproduktionen og opretholdelse af leverancesikkerhed til Region Hovedstadens operationsafdelinger.

Twins Consulting ApS søger for Hillerød Forsyning
Hillerød Se rejsetid

IT-administrator

Brænder du for at vejlede og hjælpe dine kolleger med deres IT-udfordringer? Kan du sætte retning og være en drivkraft i projekter, der indeholder IT-elementer? Kan du sætte strøm til processer og IT-understøttede projekter? Så er du måske vores nye kollega.

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

LEGOLAND® søger serviceminded IT-supporter

Er du serviceminded og klar til at hjælpe IT-brugerne i LEGOLAND® Parken, på LEGOLAND® Hotel & Conference, LEGOLAND® Castle Hotel og LEGOLAND® Holiday Village? Så har du nu muligheden for at arbejde i et spændende internationalt miljø i et afvekslende og til tider travlt job.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

DSV
Horsens Se rejsetid

IT-supporter til vores danske lokationer

Vil du være en del af et team af erfarne kolleger som supporterer hele den danske DSV-forretning? Så tilbyder vi dig et alsidigt job, hvor dine IT-kompetencer og gode service bidrager til, at dine kolleger altid har en arbejdsstation, der er klar, og at forretningen kører optimalt.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer, og bliver du motiveret af at finde løsninger på deres IT-problemer? Kan du smile over telefonen og give tryghed over en e-mail? Så er det dig, vi søger til at varetage IT-supporten hos Lomax.

NaviPartner
København Se rejsetid

Teknisk konsulent

Stillingen er i vores teknik- og supportteam. Du vil have tæt samarbejde med vores anden tekniske konsulent og Supportchefen. Dit arbejde vil blandt andet bestå i at løse tekniske problemer for vores kunder.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Onsite supporttekniker

Som supporttekniker kommer du til at supporte medarbejderne i Vallensbæk samt tilhøre et nordisk team, som er en del af en global IT-organisation (Group IT). Du kommer til at hjælpe medarbejderne med teknisk fejlfinding og svare på diverse IT-relaterede spørgsmål.

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg or Vilnius Se rejsetid

Business Central Support Engineer – Payment Management

Positive, service-minded, decisive, and structured - if that’s you, keep reading! Continia Software is looking for a Business Central Support Engineer to join our Payment Management support team.

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Danish speaking Customer Support/Customer Success employee

Do you want to work in a very fast-growing IT company, which has the muscles, platform, and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years? You will learn from some of the most experienced people in the payment industry in Denmark, and work with a modern and agile platform.

Vivant ApS
København Se rejsetid

IT-supporter

Vil du arbejde med de nyeste cloud-teknologier som Microsoft Office 365 og Azure? Og falder det dig naturligt at yde en super service til dem, der har brug for hjælp? Så er det dig, vi søger som ny it-konsulent til vores support-team på Vesterbro.

Jobindex A/S søger for Codeex ApS
Herlev Se rejsetid

IT-driftskonsulent til udvikling, drift og support af MS 365

Er du skarp til Microsoft 365 platformen? Og vil du hjælpe vores kunder med at skabe en gnidningsfri hverdag via en IT-infrastruktur i verdensklasse? Lige nu søger vi en IT driftskonsulent, IT-administrator eller tilsvarende. Du kommer i berøring med alt i Microsoft 365 fra Endpoint Manager til Azure AD – og meget mere – som vil udvikle dig hos os.