14 job matcher din søgning 14 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danæg
Christiansfeld Se rejsetid

IT Supporter – få afvekslende opgaver og mulighed for at specialisere dig

Du vil hurtigt opdage at få en afvekslende hverdag, hvor du bestemt ikke kommer til at kede dig. I Danæg vækster vi, og det gør, at der hele tiden er nye brugere, der skal oprettes og pc’er, der skal opsættes.

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen or Eppingen Se rejsetid

IT Support (EUC)

IT Support (EUC) position will be responsible for assisting with the day-to-day IT support for our end users globally, such as maintain SLAs and customer service experience, daily deskside support, end user training and adoption, and helping to deploy new technologies, hardware and solutions.

Scan Global Logistics
Hvidovre Se rejsetid

IT-supporter

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en frisk og engageret IT-supporter til Group IT. Da vi drifter al IT-infrastrukturen i selskabet, kan du på sigt få berøringsflade med alle områder i IT Operations, fra PC’er til Servere og Netværk.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-supporter, der vil være med til at gøre en forskel i Region Midtjylland

Som en del af Region Midtjyllands It-Service Desk bliver du et af it-afdelingens ansigter ud i forretningen. Vi yder hver dag vores bedste for at sikre, at personalet på hospitalerne har de it-værktøjer, de har brug for, så de kan hjælpe patienterne. Du får et job, hvor du vil opleve, at din hjælp bliver værdsat og gør en forskel.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Alsidig IT-konsulent til Semler IT

Brænder du for IT? At være med til at teste og indføre de nyeste features fra Microsoft? At kvalitetssikre udrulning af opdateringer og applikationer? At hjælpe og bistå 1st line af support? Og at yde den bedste service til slutbrugere?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det måske netop dig vi søger!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Telefonsupportere til Statens It – Servicedesk

Vil du være med til at gøre en forskel ved at hjælpe ca. 40.000 ansatte i staten, når de har små og store it-problemer?

Hos os er det både meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde, og servicedesken kan være din indgang til en spændende karriere i en stor og samfundsvigtig organisation med mange muligheder.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense og Aarhus Se rejsetid

Support & Operation Engineer

Bliv en del af vores dygtige supportteam og hjælp os med at levere enestående teknisk support til vores kunder! Vi har travlt og har brug for flere kolleger til vores drift og supportteams. Mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger?

Vivant ApS
København Se rejsetid

IT-supporter – Få en spændende karriere med de nyeste cloud-teknologier hos Vivant på Vesterbro!

Vil du arbejde med support til de nyeste cloud-teknologier som Microsoft Office 365 og Azure? Og falder det dig naturligt at yde en super service til dem, der har brug for hjælp? Så er det dig, vi søger som ny it-konsulent til vores supportteam på Vesterbro.

ATP
Hillerød Se rejsetid

IT-Supporter til ServiceDesk

Det er vores opgave at sikre, at vores kollegers IT-systemer fungerer. Det gør vi ved at besvare opkald og behandle sager i vores sagsbehandlingssystem. For fortsat at kunne sikre dette er vi nu på udkig efter dig, der ønsker at arbejde i mange forskellige systemer, opbygge bred supporterfaring og får energi af at løse IT-udfordringer.

Kræftens Bekæmpelse
København Ø Se rejsetid

IT-supporter

Som IT-supporter hos Kræftens Bekæmpelse bliver du en vigtig del af vores IT-afdeling og vil indgå i vores supportteam på i alt 5 personer placeret på vores hovedkontor på Strandboulevarden. Her vil du spille en vigtig rolle i arbejdet med at gøre vores servicedesk funktion endnu mere professionel.

IT Forum Gruppen
Ballerup Se rejsetid

IT-supportere til Service Desk

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi?

Du vil blive en del af et kundeteam og vil selvstændigt eller i tæt samarbejde med dit team have ansvaret for at håndtere indkommende incidents og requests via vores Service Desk-telefon og ITSM-system.

TV2
Odense Se rejsetid

Produktionssupporter til TV 2

Har du god teknisk forståelse og vil du være med til at bidrage til en samfundsvigtig opgave i en af Danmarks største brands, TV 2 Danmark - en MedieTech virksomhed med en ambitiøs 2025 strategi, hvor fagligheden er høj, og vi har det sjovt?

Mentor IT
Esbjerg, Kolding, Silkeborg og Ballerup Se rejsetid

Sup­port­kon­su­lent – bliv fagligt udviklet i et familiært miljø

Trænger du til at prøve din faglighed af i nye omgivelser, og trives du rigtig godt med at dykke ned i dine kunders IT-problemstillinger og sikre, at de får den optimale løsning? Og samtidig have en hverdag fyldt med sparring fra dine gode kolleger og en nærværende og erfaren leder?

Jeudan A/S
København Se rejsetid

Senior Operations Engineer

Har du en skarp holdning til hvordan man bedst drifter et servermiljø, sikrer oppetiderne og holder et højt sikkerhedsniveau? Så er du måske vores nye kollega.

Du har et bredt og solidt IT-teknisk fundament, der primært ligger inden for Microsoft-teknologier. Du har derudover flere års erfaring med drift af IT.