10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

10 jobannoncer

LINK Mobility
København V Se rejsetid

Support & Delivery Specialist (temporary)

Er du klar til en spændende udfordring, der giver dig mulighed for at arbejde med spændende opgaver inden for CPaaS? Så er denne stilling hos LINK Mobility lige noget for dig! Vi søger en teknisk dygtig og serviceminded supportspecialist til vores Customer Care & Delivery team i det centrale København.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejer (application manager) til drift, support og administration af centralt it-system

Har du erfaring inden for systemadministration og -support? Har du mod på at opnå dybt kendskab til og blive specialiseret inden for et af Skatteforvaltningens mest centrale it-systemer? Og trives du med at være i et team med en stærk holdånd, god fleksibilitet og work-life balance samt et godt socialt fællesskab? Så er det måske dig, vi søger.

Colosseum Tandlægerne
Herlev Se rejsetid

IT-supporter til Colosseum Tandlægerne

Nu har du chancen for at blive en værdifuld del af vores voksende IT-team i en spændende organisation med fuld fart på. Trives du med at yde god og professionel IT-support? Kan du lide alsidighed i dit arbejde og stor frihed under ansvar? Så er du måske vores nye kollega.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Tech Governance Support Specialist

Want to work in a neobank? Learn from the best and join kompasbank as Tech Governance Support Specialist.

We are looking for a new Tech Governance team member who is eager to help us go above and beyond traditional banking and is energised by working in a fast-paced and ambitious environment.

Metro Service A/S
København SV, København S og Glostrup Se rejsetid

Erfaren IT-supporter

Kunne du tænke dig at komme hele vejen rundt i en it-funktion?

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • generel support til ansatte via vores Helpdesk eller personlige henvendelser
  • klargøring, installation og vedligeholdelse af computere, printere og AV-udstyr m.m.
  • installation og vedligeholdelse af PDA’er, tablets og mobile enheder
inforevision a/s
Søborg Se rejsetid

IT-supporter til infrastruktur- og supportteam

Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du skifter mellem IT-support og at arbejde på projekter? Vil du også gerne arbejde med cloud og infrastruktur uden at slippe support helt?

Gehl Architects ApS
Copenhagen Se rejsetid

IT Supporter

Are you our new service-minded full-time IT Supporter to our office in the heart of Copenhagen?

If you are a motivated IT professional with a passion for providing exceptional support and a desire to work in a vibrant and creative company, we would love to hear from you!

Dansk Sygeplejeråd
København K Se rejsetid

IT-teknisk medarbejder

Leder du efter en spændende stilling, hvor du kan yde god support, og hvor du kan være med til at gøre dagene bedre for dine mange kolleger. Brænder du således for at levere gode IT-løsninger og er god til at prioritere, analysere og følge op på IT sager, så har vi et spændende job til dig.

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Service Delivery Manager

Er du i stand til at yde verdens bedste service, og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og kundesupport i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger?

Du formår at sætte dig i kundens sted samt at levere service og rådgivning på et højt niveau. Endelig har du det godt i en hverdag med mange forskellige opgaver.

Intempus
Højbjerg Se rejsetid

Kundekonsulent til virksomhed på vækstrejse

Bliv en del af vores spændende vækstrejse i Intempus! Vi står nemlig og mangler dig – en udadvendt og serviceminded kundekonsulent til vores fantastiske supportteam. Du vil være en vigtig del af vores supportteam, der dagligt hjælper vores mere end 2500 kunder via chat eller telefon med alt fra simple spørgsmål til mere komplekse problemstillinger.