9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JP/Politikens Hus
København eller Aarhus Se rejsetid

Netværkstekniker

Er du til breaking news? Ønsker du faglige udfordringer med ny teknologi? Og vil du gerne arbejde et sted med højt til loftet og med lokationer fordelt i store dele af landet?

Så kan det være, det netop er dig vi søger hos JP/Politikens hus, da vi søger en netværkstekniker til udvikling og drift af vores netværksinfrastruktur.

Danæg
Christiansfeld Se rejsetid

IT Supporter – få afvekslende opgaver og mulighed for at specialisere dig

Du vil hurtigt opdage at få en afvekslende hverdag, hvor du bestemt ikke kommer til at kede dig. I Danæg vækster vi, og det gør, at der hele tiden er nye brugere, der skal oprettes og pc’er, der skal opsættes.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

IT-ingeniør/stærkstrømsingeniør til daglig drift af overvågningssystem

Er du klar til at træde ind i en vigtig specialistrolle, hvor du understøtter den daglige drift af kritiske IT-systemer, Advanced Distribution Management System (ADMS)?

Spil en vigtig rolle i den grønne omstilling, når du er med til at drifte og vedligeholde IT-systemer.

Comby Denmark A/S
Nuuk eller Slagelse Se rejsetid

2nd line IT-specialist

Vil du være med til at skabe vækst i et firma, som er i en rivende udvikling?

Dine opgaver blandt andet vil bl.a. være vedligeholdelse af vores kunders løsninger, håndtering af vores event management-system samt deltagelse i kunde- og interne projekter.

BEC
Roskilde Se rejsetid

IT Risk Consultant

We are looking for an operational IT Risk consultant with deep knowledge and understanding of IT and Information Security risks. As a person you thrive with and are motivated by changes that you create both individually and as a team member implementing and operating the newly implemented IT risk process in BEC.
Scan Global Logistics
Hvidovre Se rejsetid

IT-supporter

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en frisk og engageret IT-supporter til Group IT. Da vi drifter al IT-infrastrukturen i selskabet, kan du på sigt få berøringsflade med alle områder i IT Operations, fra PC’er til Servere og Netværk.

Statens IT
Balleup eller Aarhus Se rejsetid

Monitoreringsspecialist

Vi mangler dig, der har lysten og evnerne til at blive del af vores lille specialistgruppe, som drifter, vedligeholder og udvikler Statens It's overvågningsplatforme på serverniveau.

Dit arbejde vil blandt andet indeholde samarbejde om udvikling af arkitektur og processer omkring opsætning af overvågning.

IT Forum Gruppen
Ballerup Se rejsetid

IT-supportere til Service Desk

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi?

Du vil blive en del af et kundeteam og vil selvstændigt eller i tæt samarbejde med dit team have ansvaret for at håndtere indkommende incidents og requests via vores Service Desk-telefon og ITSM-system.

TV2
Odense Se rejsetid

Produktionssupporter til TV 2

Har du god teknisk forståelse og vil du være med til at bidrage til en samfundsvigtig opgave i en af Danmarks største brands, TV 2 Danmark - en MedieTech virksomhed med en ambitiøs 2025 strategi, hvor fagligheden er høj, og vi har det sjovt?