14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hemmersbach Denmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

IT Onsite Technician

As a Hemmersbach Technician working onsite on various customer locations in Copenhagen, you make the end users at renowned companies happy every day thanks to your friendly and competent demeanour. We are looking for qualified Onsite Technicians providing desk side support plus Hands & Eyes for server and network on four different customer sites.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Netværkstekniker til NSK-Tele

Vil du bruge din solide viden om netværk og sikkerhed til at understøtte politiets efterforskende arbejde samt sikre en sikker og stabil drift og vedligeholdelse af politiets efterforskningssystemer? Vi søger en ny netværkstekniker, som skal indgå i et team, NSK-Tele, der er dedikeret til at understøtte politiets efterforskning.

LEGO® House
Billund Se rejsetid

Technology Engineer

Are you driven by an overwhelming technical curiosity and does your childish playfulness repeatedly get you stuck in exploration of technological possibilities and digital opportunities? Then you are well on the way to be a perfect fit for one of the two open positions as Technology Engineer in LEGO House.

Jobindex A/S søger for Berlingske Media
København Se rejsetid

IT-supporter til stor medievirksomhed

Har du lyst til at hjælpe dine kolleger med deres IT- og teknikudfordringer i et af Danmarks største mediehuse? Har du en bred viden om IT, og vil du arbejde med first- og second-level-support på en bred vifte af systemer? Du bliver IT-afdelingens ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt, at du forstår at give en god brugerservice.

Aalborg Universitet
København Se rejsetid

IT-supporter

Er du engageret og erfaren inden for IT-support, og brænder du for at skabe værdi hos ansatte og studerende ved at sikre det tekniske flow? Er du serviceminded, systematisk og teknisk velfunderet? Går du positivt til dine opgaver, og begår du dig nemt i en udadvendt rolle? Så er du måske vores nye kollega i IT Services (ITS CPH).

Region Sjælland
Slagelse Se rejsetid

Supporttekniker til Onsite IT Support på Slagelse Sygehus søges

Er du serviceorienteret og ønsker at arbejde med IT-support i Region Sjælland, Koncern IT? Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support. Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets og videokonferenceudstyr.

Danmarks Lærerforening
København Se rejsetid

Erfaren IT-supporter med stort servicegen til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Har du solid erfaring med support, drift og administration af større IT-løsninger? Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Og har du kendskab til forskellige Microsoft teknologier samt Azure? Hvis ja - så læs videre!

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

IT-medarbejder til Core services - Telefoni i Koncern IT

Koncern IT søger en engageret og udadvendt kollega til den daglige drift og vedligeholdelse af vores UC platform, som blandt andet indeholder Cisco IP telefoni og DAS installation på regionens sygehuse og mobilplatforme.

Telenor
Aalborg Se rejsetid

System Specialist, Mobile Private Network

Vil du have ansvaret for at udvikle og bygge fremtidens trådløse netværksløsninger til erhverv og industri? Har du den tekniske forståelse, der skal til, for at bygge Mobile Private Network? Og kan du være teknisk ekspert i spændingsfeltet mellem den tekniske og kommercielle verden? Så kunne du meget vel være vores næste Fantastiske forbindelse!

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Ballerup Se rejsetid

IT-supporter til IT Forum Gruppen

Er du diplomatisk og nyder du med tålmodighed, at supportere og guide kunder? Kunne du tænke dig at blive en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi og gode muligheder? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega.

Qubiqa A/S
Esbjerg Se rejsetid

IT-supporter/medarbejder

Ønsker du at arbejde med IT i bred forstand, og vil du have stor indflydelse på retningen IT skal udvikle sig i? Vi oplever eksplosiv vækst og en stigende aktivitet hele vejen rundt i virksomheden og søger derfor en ny medarbejder, som kan indgå i tæt samarbejde med vores IT Manager og løse alle IT-mæssige opgaver i virksomheden.

SUN-AIR of Scandinavia A/S
Billund Se rejsetid

IT-supporter

Er du serviceminded og brænder for at gøre en stor forskel i intern IT? Så er det dig vi leder efter! Som IT-supporter ved SUN-AIR Aviation Group vil du blive en del af den interne IT-afdeling og få din daglige gang på hovedkontoret i Billund. Du vil få en hverdag, som byder på mange forskellige opgaver og over tiden egne ansvarsområder.

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

IT Infrastrukturtekniker søges til Regional IT

Du vil skulle løse spændende driftsopgaver med at understøtte den operationelle sikkerhed, herunder være med til at udvikle, vedligeholde og administrere produkterne inden for sikkerhedsopdateringer, backup, end-point protection og EMM.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Nysgerrig elektronik designingeniør

Hos Logos brænder de for det, de laver. De er glade, har det sjovt, og er gode til at sparre med hinanden. De ser gerne at deres nye kollega også er ærekær omkring sit arbejde og elsker at afprøve nye endnu bedre løsninger. Som person er du gerne selvkørende og har stor passion for elektronik og er klar til at blive Logos' "ekspert" på området.