29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Senior Data Specialist – GIS og offentlige datakilder

Geoinfo A/S har travlt og fortsætter væksten. Derfor søger People Company for Geoinfo A/S en erfaren og skarp Senior Data Specialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Erfaren it-proceskonsulent - vær med til at øge procesmodenheden i IT

Som proceskonsulent er du med til at sikre, at processerne mellem IT og forretningen og internt i IT er effektive, så der er fuld klarhed over, hvem der gør hvad og hvornår. Du sikrer, at procesdesign overholder eventuelle eksterne eller interne krav samt sikrer, at de tværgående processer er sammenhængende.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

GDPR-konsulent til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Kan du sætte strøm til Energinets høje mål for behandling af persondata? Vi har brug for dig, der er motiveret af at arbejde med persondata og databeskyttelse og har interesse i at arbejde i noget af Danmarks mest kritiske infrastruktur i en koncern, hvor GDPR er et strategisk fokusområde.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Vil du være en del af en godt sammentømret afdeling, hvor stemningen er præget af et højt kompetenceniveau, godt humør og sparring på tværs? Som it-sikkerhedsarkitekt får du et tæt samarbejde med såvel andre sikkerhedsarkitekter som cloud-, software- og infrastrukturarkitekter.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

UI Designer

Er du en kreativ og iderig UI Designer, som kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse for vores kunder? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

UX writer

Er du som UX writer skarp på at skabe den bedste brugeroplevelse, når du udtrykker en virksomheds ”tone of voice” og sikre samhørighed hele vejen igennem? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Salgschef der brænder for it og forsyningsbranchen

Sætter du en ære i at udvikle kunder ved at tilbyde dem innovative og værdiskabende it- løsninger og services? Mestrer du værdiskabende rådgivning og salg, og kan du drive vores salgsteam til næste niveau? Så har du nu muligheden for at stå i spidsen for et fantastisk team.

Jobindex søger for Hejdoktor

Frontend-udvikler til banebrydende sundhedsløsning i vækst. Du kan arbejde med stor fleksibilitet eller remote

Du designer vores løsninger fra start til slut. Du har en føling med, hvordan brugerne oplever vores produkter, du designer løsninger, koder dem og installerer din kode, så de kommer ud live. Det gælder både nye features, ændringer i eksisterende og vedligeholdelse.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

SAP-konsulent med fokus på CO- og PS-området

Som vores nye SAP CO/PS-konsulent kan du være sikker på komplekse opgaver og bredt samarbejde i en forretningsvendt rolle, hvor du i tæt dialog med forretningen har fokus på at skabe løsninger, der systemunderstøtter processerne på tværs af organisationen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Integrationsspecialist - BizTalk og Cloud Services

Som vores nye kollega kan du se frem til et job med stor faglig dybde og ansvar, hvor du sammen med resten af integrationsteamet bidrager til at videreudvikle og vedligeholde Energinets integrationsplatform i tæt dialog med?forretningen og andre udviklingsteams.

Logos Consult A/S
Vejle Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV konsulent til Vejle

Hos Logos Consult har vi leveret Dynamics NAV og Business Central løsninger til mellemstore og store virksomheder i Danmark siden 1997. Vi har travlt med at implementere og supportere NAV og Business Central hos nye og eksisterende kunder. Derfor søger vi en konsulent med mindst 5 års erfaring med programmet.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Full-stack udvikler

Vi er i gang med en enestående rejse – at udvikle et helt nyt system til bolig- og ejendomsadministration baseret på en moderne platform. Tænder det dig at udvikle services på en microservice baseret arkitektur, hvor teknologien er Azure Kubernetes Service på Azure Stack HCI, så har vi stillingen til dig i Unik Bolig.

NTI A/S
Vejle eller Værløse Se rejsetid

Application Engineer/Systemkonsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Systemarkitekt til el-systemets driftskritiske it-systemer

Du indgår i en it-afdeling på 25 mennesker, der fordeler sig i forskellige agile teams, der kører i et ART- eller Scrum-setup. Dit primære ansvarsområde er at udvikle it-arkitekturen omkring den kritiske drift af elnettet, dvs. SCADA/EMS og andre forsyningskritiske støttesystemer.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Udvikler til spændende nyudvikling i vores DataHub-platform

Du får din daglige gang i et af Energinets platform-teams. I teamet er vi gode til at støtte hinanden ved at dele viden gennem et godt samarbejde. Vi vægter også gode personlige relationer højt og lægger stor vægt på din trivsel.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Censorsekretariatet
Danmark

Bliv censor på uddannelser inden for it-udvikling

Vi har brug for din hjælp, så vi sammen kan sikre Danmark flere digitale kompetencer – og du kan hjælpe dig selv til at få et endnu bedre arbejdsliv og karriere. Som censor kan du udvikle dig i en ny rolle og bruge den viden, du allerede har gennem din egen uddannelse og profession.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Administrativ supporter til IT ServiceDesk, Energinet

Trives du i et job, hvor du bliver det administrative omdrejningspunkt, som medvirker til at skabe struktur og stabile rammer om opgaverne? Og kan du samtidig bidrage med godt humør i en travl hverdag? I jobbet som administrativ IT-supporter kan du se frem til et job med stor selvstændighed og en bred kontaktflade.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Agile Coach til Lean-Agile Center of Excellence (LACE)

Har du en stor interesse for at arbejde med agilt mindset, principper og praktikker? Motiveres du af at arbejde med agil transformation på tværs af en hel organisation? Så kom og vær med! Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Software-tester med interesse for .NET og nyeste Azure-teknologier

Har du motivation for at blive en del af et ret nyt team, hvor du sammen med udviklerne definerer rammerne for jeres arbejde med kvalitet? Vi søger et teammedlem, der kan kombinere test med kvalitet og være nysgerrig på at nytænke og skabe intelligente it-løsninger, der understøtter styring af fremtidens elnet - med ansvar for eget produktområde.

Recruit IT ApS søger for EWII
Kolding Se rejsetid

IT Business Analyst

Er du drevet af nysgerrighed, og vil du være med til at implementere EWII’s strategi lige der, hvor digitaliseringen i virkeligheden sker? Motiveres du samtidig af at bygge bro mellem forretningsmæssige udfordringer og digitale muligheder? Så er det helt sikkert dig, vi står og mangler.

H. P. Therkelsen A/S
Padborg Se rejsetid

SØGES: IT-udvikler til transportfirmaet H. P. Therkelsen A/S

Er du en åben og dygtig udvikler, som er skrap til at nyudvikle programmer af IT-løsninger i Visual Studio? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Til styrkelse af vores IT-afdeling søger vi en udvikler, der i et team med 2 medarbejdere kan hjælpe med at udvikle vores programmer samt i nogen grad yde IT-support til vores egne brugere/kolleger.

SCR Rekruttering A/S recruiting on behalf of Semco Maritime
Esbjerg Se rejsetid

Head of Application Development

Are you a strong communicator and driver of change? Can you take the lead and strengthen the management of the IT development department? Then here is a unique opportunity to assume a central role in an international engineering company that is driving the transition towards sustainable energy.

Bellcom Udvikling ApS
Kolding Se rejsetid

Senior PHP/Drupal-udvikler

Kan du lide et agilt udviklingsmiljø? Og brænder du for at levere værdiskabende løsninger? Vil du gerne have god balance mellem privatliv og arbejdsliv, hvor du får gode muligheder for at arbejde fleksibelt og på tidspunkter som passer dig og dine, og hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra op til 3 dage om ugen? Så læs videre….

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Enterprise-arkitekt med forståelse for koblingen mellem teknologi og forretning

Som enterprise-arkitekt er du med til at sikre en sammenhængende arkitektur-retning for it-landskabet i Energinet. Du operationaliserer visioner og strategi gennem formulering af rammer og road-maps til brug i forbindelse med projektgennemførelse og produktudvikling.