25 job matcher din søgning 25 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GPV International A/S
Vejle Se rejsetid

IT-Supporter til Danmarks største EMS-virksomhed

Kunne du tænke dig at styrke din IT-værktøjskasse, når du supporterer dine kolleger i en global vækstvirksomhed? Du får lov til at boltre dig i et komplekst IT-miljø, og netop kompleksiteten gør, at dine arbejdsdage er afvekslende og opgaverne forskellige.

9altitudes
Kolding, Odense, Aarhus, Aalborg eller Hørsholm Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central Konsulent med erfaring indenfor produktion eller logistik

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik? Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Software Tester til Workpoint

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende vækst, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Test-teamet består p.t. af 2 testere, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Scrum Master til Unik Advosys

Er du passioneret omkring Scrum, og er du klar til at understøtte både dine teams og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi søger? Din primære rolle vil være at udvikle dine teams og guide dem til selvorganisering.

Region Syddanmark
Vejle

Proceskonsulent der kan bane vejen for kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) har et stort potentiale i sundhedsvæsenet. Du har evnerne til at orkestrere dette arbejde og fjerne de barrierer projekterne måtte møde undervejs. Vil du være med på rejsen, og sikre at de gode ideer får vinger, bliver realiserede og skaber værdi? Er svaret ja, så er du måske vores nye kollega.

Region Syddanmark
Vejle

Konsulent til GDPR og talegenkendelse med særlig kompetencer inden for projektarbejde

Brænder du for IT, er du fagligt engageret, har du lyst til at arbejde med den administrative side af informationssikkerheden, og vil du være med til at implementere IT-systemer, som anvendes i psykiatrisygehuset? Så er det måske dig, vi søger!

Banedanmark
Fredericia Se rejsetid

Projektleder til store og spændende infrastrukturprojekter ved jernbanen

Som vores nye projektleder, vil du deltage i komplekse anlægsprojekter med udgangspunkt i gennemførelsen af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, der binder Danmark bedre sammen.

IPW Systems A/S
Kolding Se rejsetid

Erfaren it-konsulent eller juniorkonsulent

Du skal have en naturlig forståelse for IT og forretningsdata, og du skal føle dig drevet af at kunne være brobygger mellem kundens forretningsbehov og den tekniske implementering. Du vil indgå i vores standardleverancer af vores formularværktøj ”IPW Formular”.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Driftstekniker til Hosting Team

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores Hosting Team! Vi tilbyder dig at blive en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer i en kultur, hvor der er højt til loftet og hvor vi i høj grad har fokus på kunder, kvalitet og ikke mindst personlig og faglig udvikling.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan kode i Delphi. Vil du bruge din Delphi-viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Education Esbjerg
Esbjerg Se rejsetid

Programleder for digitalisering

Programlederen bliver ansvarlig for etableringen af den digitale platform. Strategi og udkast til målarkitektur for platformen er udarbejdet – nu venter opstart, ansættelse af team, udvikling og senere drift. Det forventes, at første version af platformen idriftsættes til september 2023.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Teknisk specialist - Microsoft Cloud

Vil du være en central del af Uniks Team IT, har erfaring med Microsoft teknologier og brænder for at arbejde med central applikationsdrift? Så har vi stillingen til dig! Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs teknisk specialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Som sikkerheds- og netværksspecialist bliver det din opgave at analysere og vurdere de forretningsmæssige krav til og behov for sikkerhedstiltag både i netværkslaget og ved indføring af sikkerhedskomponenter. Herigennem vil du få stor indflydelse på og ansvar for it-sikkerheden i vores løsninger.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Her får du mulighed for at tage ejerskab og sætte dit eget præg på hvordan udfordringernes løses og gribes an. Som vores nye DevOps Engineer vil du i høj grad være med til at præge, hvordan vi arbejder, og være med til at skabe rammerne for, at videndeling er ’top of mind’ på tværs af drift og udvikling.

ITL A/S
Vejle Se rejsetid

Backendudvikler

Får du energi af at drive projekter, og er du samtidig en dygtig backendudvikler, så er der her en meget spændende mulighed. ITL står over for store nye projekter indenfor digitalisering. Derfor søger vi dig, der vil tage ansvar for at udvikle og være med til at styre disse projekter i mål.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Senior Risk Management-konsulent til IT-organisation

Som vores nye Senior Risk Management- konsulent bliver du ansvarlig for at modne vores IT-risikostyring herunder væsentlige processer og aktiviteter og således være ansvarlig for en helhedsorienteret og tværgående risikostyring.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

IT compliance-konsulent til videreudvikling compliance excellence

Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring og IT-compliance? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte compliance excellence i Energinet IT? Som IT compliance-konsulent er du med til at understøtte IT-ledelsen i at sikre, at Energinet er compliant med international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.

Recruit IT ApS søger for ERPgruppen ApS
Kolding Se rejsetid

ERP-konsulent - Dynamics 365 Business Central

ERPgruppen søger en ny konsulent, der kan skabe yderligere værdi for kunderne og for det i forvejen dynamiske og kompetente team af konsulenter og udviklere. ERPgruppen kan tilbyde dig at blive del af en spændende og rummelig virksomhed med fuld fart på og i vækst, hvor der ikke er langt mellem idé og handling.

SCR Rekruttering A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen
Kolding Se rejsetid

Digital Business Partner

Har du erfaring med at drive IT-projekter og forstår du at hjælpe stakeholders med at blive succesfuld i en digital transformation? Du vil få ansvar for dine egne IT-projekter og derigennem komme til at samarbejde med de mange stakeholders ude i organisationen.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Applikationsspecialist

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende udvikling, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Du vil blive en del af et team på tre, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Teknisk tester/QA Engineer

Lige nu søger Softværket en teknisk tester/QA Engineer, som trives med at arbejde selvstændigt, og som uopfordret angriber de mest værdiskabende opgaver. Du bliver en del af en afdeling, der anvender scrum som framework. Der arbejdes ud fra en risikobaseret tilgang til test, samt ud fra principperne shift left og Built-in-Quality.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Business Consultant

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som konsulent og få muligheden for at indgå i projekter, hvor hele Dynamics Platformen er i spil? Så har du hos CGI nu muligheden for at udvikle dine kompetencer og brede dig over flere elementer af Dynamics Platformen, hvis det er dét, du ønsker.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.

Recruit IT ApS søger for 2care4 ApS
Esbjerg Se rejsetid

Softwareudvikler til 2care4

Brænder du for kode og er opsøgende ift. nye teknologier? Kan du lide at udvikle dig og formår du at omsætte teori til praksis? Kan du holde styr på store datamængder? Hvis du kan svare ja til flere af disse spørgsmål – så er det måske lige præcis dig, vi leder efter!

Recruit IT ApS søger for 2care4 ApS
Esbjerg Se rejsetid

IT specialist til 2care4

På vegne af vores kunde, 2care4, søger vi en IT specialist, som kan være med til at tage ejerskab af den samlede IT-løsning og sætte retningen for deres fremtidige setup. Det indebærer en bred vifte af arbejdsopgaver med infrastruktur samt Microsoft løsninger som fx: Azure, Microsoft 365, Exchange, Intune, 365 Defender og Dynamics 365 løsninger.