6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Lufthavne A/S
Kastrup Se rejsetid

IT Customer Service Agent

Besidder du en almen IT-faglighed, et godt gen for kundeservice, går den ekstra mil for at sikre kundeoplevelsen og er du god til at omsætte IT-sprog til ”noget alle forstår”? Har du en stor interesse for IT og er motiveret af at assistere andre, så kunne denne stilling være noget for dig. Vi lærer dig alt du skal vide om support og lufthavnen.

Københavns Lufthavne A/S
København Se rejsetid

IT Projektledere

Kunne du tænke dig at styre komplekse IT-projekter i Danmarks største trafikknudepunkt Københavns Lufthavne? Du får ansvar for projekter fra business case til gevinst realisering. Projekt-porteføljen spænder bredt, lige fra interne tekniske projekter, projekter relateret til international lovgivning og regulering, til rent kundedrevne projekter.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Scan Global Logistics
Kastrup og Avedøre Holme Se rejsetid

IT-supporterelev

Vil du have muligheden for at kickstarte din karriere hos en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder? Så bliv IT-supporterelev hos Scan Global Logistics. Vi søger en frisk og engageret elev til Group IT – og der er gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Scan Global Logistics
Kastrup Se rejsetid

IT Infrastrukturspecialist – Drift af Microsoft Enterpriseløsninger

Vi søger en systemadministrator til vores IT Operationsteam i København. Her kan du arbejde primært med Azure og Microsoftløsninger, i en transformation af vores on-prem-miljø. Vi implementerer og drifter alle firmaets IT-løsninger, og du vil deltage i både drift og projekter.

Scan Global Logistics
Kastrup og Hvidovre Se rejsetid

IT-infrastruktur netværksspecialist – drift af Cisco/Meraki/Azure netværk og Microsoft Enterprise løsninger

Scan Global Logistics A/S, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en engageret IT-infrastrukturspecialist til Group IT, København. Du bliver en del af IT Operations teamet, som består af en håndfuld medarbejdere inden for support, server og netværk.