10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PFA
København Se rejsetid

Service delivery manager

Interesserer du dig for mennesker, drift og kvalitetssikring? Fungerer du optimalt i et team med gode kolleger, der sætter opgave og dialog i fokus og bakker dig op i din faglige og personlige udvikling?

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Test Manager til SAP Kompetencecenter i Koncernservice

Har du erfaring med test management i relation til en SAP-løsning? Vil du være med til at kvalitetssikre og effektivisere test af vores SAP-løsning? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter i Københavns Kommune.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Danmarks dygtigste testdesigner/testanalytiker til Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

It-specialist til arbejde med driftsstrategi og compliance

Vil du være med til sikre og forbedre it-sikkerhedskvaliteten i en stor it-organisation? Har du erfaring med at arbejde i en driftsorganisation og med It-sikkerhed, og har du mod på at sikre den fortsatte drift og vedligeholdelsen af det nye system, der er udviklet til brug for den offentlige ejendomsvurdering? Så er er du måske vores nye kollega.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Lead IT Expert - Quality Control

Do you want to help us ensure an IT set-up that guarantees safe transport and logistics of vital medical products all over the world? And are you ready to be involved from the start of our new Center of Excellence (CoE)?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Erfaren testmanager til Koncern IT

Som testmanager i et af Region Sjællands største IT-huse får du en stilling, der giver masser af udfordringer, indflydelse og ansvar. Her navigerer du i et bredt landskab af interessenter, hvor du motiverer både interne og eksterne samarbejdspartnere til at sikre, at vores IT-systemer lever op til vores kvalitetskrav.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Softwaretester til Danmarks største bilimportør

Vil du arbejde med softwaretest og være med til at sætte test på dagsordenen? Så er du muligvis vores nye kollega. Du kan have flere indgange til jobbet, måske har du i flere år arbejdet med softwaretest. Tilgangen kan også være at du har stor interesse for softwaretest, og ønsker at prøve kræfter med dette.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Inspektør inden for medicinsk udstyr til Lægemiddelstyrelsen

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde med mange kontaktflader? Har du god teknisk forståelse, godt branchekendskab og lyst til at gå myndighedsvejen? Er du skarp til vurdering af medicinsk udstyr og/eller computersystemer? Så er du måske den vi søger.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Aarhus

Freelance tester til kunde i Midtjylland

Til stor kunde indenfor energi og tele søges manuelle testere, der skal støtte et stor ERP-program til systemtest af nye leverancer fra leverandøren. Testerne skal indgå i et nyt team af testere, som i helt tæt samarbejde med leverandøren skal sikre at leverancerne er klar til accepttest.

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Umbraco-udvikler

Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. I Unik-koncernen, som Logicmedia er den del af, er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.