9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Test Manager til SAP Kompetencecenter i Koncernservice

Har du erfaring med test management i relation til en SAP-løsning? Vil du være med til at kvalitetssikre og effektivisere test af vores SAP-løsning? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter i Københavns Kommune.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Danmarks dygtigste testdesigner/testanalytiker til Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Mainframe Operations Planner

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. In the position as Mainframe Operations Planner, you will work closely with developers and some of our customers.

Chr. Hansen A/S
Avedøre Se rejsetid

Production IT Application Specialist

Chr. Hansen søger dig, der kan være med fra behovsafdækning til implementering, test og validering af vores Produktions-IT-løsninger. Du vil indgå i et specialistteam, som blandt andet arbejder med udvikling og support af MES og OEE-løsninger.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Erfaren testmanager til Koncern IT

Som testmanager i et af Region Sjællands største IT-huse får du en stilling, der giver masser af udfordringer, indflydelse og ansvar. Her navigerer du i et bredt landskab af interessenter, hvor du motiverer både interne og eksterne samarbejdspartnere til at sikre, at vores IT-systemer lever op til vores kvalitetskrav.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Softwaretester til Danmarks største bilimportør

Vil du arbejde med softwaretest og være med til at sætte test på dagsordenen? Så er du muligvis vores nye kollega. Du kan have flere indgange til jobbet, måske har du i flere år arbejdet med softwaretest. Tilgangen kan også være at du har stor interesse for softwaretest, og ønsker at prøve kræfter med dette.

DS Engineering ApS
Nyborg Se rejsetid

Bliv PLC-programmør/styringstekniker på projekter over hele verden

Har du interesse for PLC-programmering og SCADA-systemer? Og kunne du tænke dig at udbygge din værktøjskasse inden for området gennem spændende, internationale projekter?

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

PhD position: Learning to Collaborate via Explainable AI in Medical Education (EXPLAIN-ME)

Department of People and Technology, Roskilde University, invites applications for a PhD position in the EXPLAIN-ME project from 1st September 2022 or as soon as possible thereafter. The position as PhD is limited to a period of 3 years.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Aarhus

Freelance tester til kunde i Midtjylland

Til stor kunde indenfor energi og tele søges manuelle testere, der skal støtte et stor ERP-program til systemtest af nye leverancer fra leverandøren. Testerne skal indgå i et nyt team af testere, som i helt tæt samarbejde med leverandøren skal sikre at leverancerne er klar til accepttest.