11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

11 jobannoncer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Testmanager til Partsrepræsentation

Er du en alsidig testprofil, og har du lyst til at være ansvarlig for at vi får gennemført alle relevante tests? Kan du indgå i arbejdet med at udarbejde testplaner og få både leverandørernes, IT-organisationens og forretningens test til at gå hånd-i-hånd? Så er det dig, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

IT-tester med blik for detaljer

Er struktur, dokumentation og grundighed fundamentet i dit arbejde? Kan du holde fokus på de små detaljer uden at miste det store overblik? Sætter du en ære i, at IT-systemer er gennemprøvede før de kommer ud til brugerne? Så er her muligheden for at komme med på holdet i kontoret ”Bolig Drift”.

Netcompany A/S
København Se rejsetid

Test Specialist

Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store og komplekse softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Er du systematisk og har du øje for detaljen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Test Specialist til vores kontor i København.
Jobindex søger for Procordo ApS
København Ø Se rejsetid

Senior softwareudvikler – få teknologisk frihed i en fleksibel hverdag

Vær med til at sætte retningen for vores softwareudvikling.

Du vil bl.a. udvikle vores systemer og opsætte testmiljøer i tæt sparring med resten af teamet, og du vil udvikle og håndtere integrationer – både når vi integrerer vores systemer med andre og den anden vej rundt.

Vi er åbne i forhold til mødetider og er selv på kontoret 2-3 dage om ugen.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Test Consultant til kundeleverancer i KMD

Har du sans for kvalitet og IT? Er du toptunet i forhold til de kendte testmetoder, testdesign og testcases? Så er du måske vores nye Test Consultant.

Vi søger en erfaren tester, der synes det er sjovt at arbejde med test på kundeprojekter, hvor vedligehold og videreudvikling af kundeejede løsninger er i fokus.

Azets Insight A/S
Herlev Se rejsetid

QA Test Analyst

Are you ready to leverage your technology expertise and elevate our Test Strategies and Automation at Azets? Due to increased demand, we are seeking an ambitious and proactive QA Test Analyst to join our test function at Azets Labs.

ATP
Hillerød Se rejsetid

It-tester til test af samfundskritiske digitale løsninger i ATP's forretning

Vil du være med til at sikre kvaliteten i komplekse og samfundskritiske it-systemer? Har du testerfaring og tjek på testteknikker? Og har du kendskab til agile metoder? Så er du måske du den it-tester, vi søger.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT Manager i Netcompany. Som Manager bliver du udfordret i en rolle, der kræver stærke ledelses- og IT-faglige kompetencer.
Koncerncentre
København Ø Se rejsetid

Erfaren test manager til kvalitetssikring af store IT-leverancer til sundhedssektoren

Vil du være med til at sikre sundhedspersonalet i Region Hovedstaden den rette kvalitet i de digitale løsninger? Du bliver ansat i sektionen Test Management i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) i Region Hovedstaden.

Dine primære opgaver bliver bl.a. testledelse både i regionens mere traditionelle vandfaldsprojekter og i vores agile leverancer.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
København K Se rejsetid

Test Architect - Projects

As a Test Architect - Projects you will work with Cognizant’s customers to provide test automation solutions to various projects, will support creation customized test automation approaches as required and help increase test automation capabilities internally.