17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sygehus Lillebælt
Vejle Se rejsetid

IT-chef til IT-Afdelingen

Kan du lede og understøtte en høj service og stabil IT-drift og samtidig sikre, at vi som sygehus får de bedste gevinster af digitale løsninger til gavn for vores patienter? Har du strategisk flair, og evner du at skabe retning, struktur og overblik i en organisation i løbende udvikling?

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med regnskabsforståelse

Med base i Vejle står IT-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder, søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

Pharma Nord
Vejle, Vojens Se rejsetid

Netværkstekniker

Vil du være med til at skabe og vedligeholde en stabil netværksinfrastruktur i en international virksomhed, hvor du kommer til at supportere kollegaer fra hele verden?

Træd ind i en spændende rolle som netværkstekniker hos Pharma Nords IT-afdeling og vær med til at optimere vores netværksinfrastruktur.

Solita
Glostrup, Vejle Se rejsetid

Erfaren Public Business Developer

Din hovedopgave er at åbne nye salgsdialoger, sikre forventningsafstemning og øget værdi for begge parter. Salg sker enten via direkte salg af mindre opgaver i form af analyse og prototype-salg under udbudsgrænsen, SKI-tildelinger eller skriftlige udbudsbesvarelser på EU-udbud og miniudbud.

Solita
Glostrup, Vejle, Aalborg Se rejsetid

Dynamics365 CRM Developer

Do you enjoy Dynamics365 CRM coding and quality? And do you want to develop your skills further in an IT consultancy, in which you will have the opportunity to work with business-critical software solutions and improve your skills within areas such as Azure and AWS?

Jobindex søger for Traels.It
Glamsbjerg eller remote Se rejsetid

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Du har haft fingrene godt nede i back-end i Ruby on Rails og meget gerne også front-end.

A/S United Shipping and Trading
Middelfart Se rejsetid

Director of Technology

We are sailing towards new technological horizons – towards service architecture, a scaled agile framework, software recycling and alignment between product teams. Are you ready for the opportunity to take the helm and keep us on the right course?

9altitudes Denmark
Kolding, Hinnerup eller Odense Se rejsetid

Dynamics 365 CE Field Service konsulent

Kan du lide at arbejde med Customer Engagement og ser du dig selv værende et bindeled mellem forretning og teknologi? Vi søger en erfaren konsulent, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CE), med fokus på Field Service, samt være med til strømline kundernes processer på tværs af enheder.

itm8
Kolding, Odense V, Vejle Se rejsetid

Azure og Intune/ Endpoint Manager Konsulent til Trekantområdet/Fyn/Odense

Er du klar til at være en del af vores team?

Du får en spændende og udviklende stilling med en alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Erfaren softwareudvikler til markedsledende branchesoftware

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med teknologier som Microsoft .NET, Microsoft Azure, Cloud m.v., og som er blandt Danmarks bedste arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Netværksspecialist

Vi er på udkig efter en dygtig netværksspecialist, som skal være med til at sikre en velfungerende netværksdrift og dermed en fleksibel infrastruktur. Det er en nyoprettet stilling, og du kommer derfor i høj grad til at bidrage til indholdet og er med til at definere, hvad der ligger heri.

Unik System Design A/S
Vejle & Aalborg Se rejsetid

UI/UX Manager

Som vores kommende UI/UX manager bliver du drivkraften i at videreudvikle og forankre vores designlinje samt udtænke koncepter for de mere komplekse dele af vores software.

Din primære opgaver bliver bl.a. ledelse af UI/UX-teamet og sikring af, at teamet leverer resultater af høj kvalitet inden for tidsrammen.

Curit ApS
Vejle Se rejsetid

Et af landet førende ERP-konsulenthuse søger erfaren og dygtig udvikler/programmør

Brænder du for at arbejde med data og tilhørende bruger- og integrationsinterfaces, er du måske vores nye medarbejder?

Du trives i en serviceorienteret rolle med stor kontaktflade til husets konsulenter og til tider kunderne. Samtidig skal du være handlekraftig, ansvarsbevidst og resultatorienteret i din opgaveløsning.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg SV Se rejsetid

Infrastrukturkonsulent med ekspertise i Microsoft 365

Vi står over for en spændende opgave: at opbygge en ny Azure-platform fra bunden. Derfor søger vi en talentfuld Microsoft 365- og Azure-ekspert, der kan bringe sin viden og kreativitet til vores tekniske afdeling. Du bliver en del af vores Hosting-team, der er kendt for sin passion og høje humør.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg SV Se rejsetid

Infrastrukturtekniker med fokus på hardware

Har du en passion for at opretholde et højt sikkerhedsniveau og forfinet dokumentation?

Dine ansvarsområder bliver bl.a. effektiv installation, konfiguration og opdatering af vores hardwareplatform samt design og vedligeholdelse af systemovervågning.

Invoke IT
Fredericia Se rejsetid

Dedikeret Dynamics-udvikler? Vær med til at forme fremtiden hos Invoke IT

Bliv en del af vores dynamiske Dynamics-team! - Er du en talentfuld udvikler med en passion for Dynamics AX og 365FO? Hvis ja, så er du den perfekte kandidat til vores team hos Invoke IT!
Center Denmark Fonden
Fredericia Se rejsetid

Data Engineer

Vil du være med til at sætte fart på den grønne omstilling i krydsfeltet mellem digitale teknologier og energibranchen?

Du vil bl.a. skabe relationer til nye dataleverandører og sikre kvalitet af data, metadata, og hvordan data teknisk overføres til Center Denmarks platform.