25 job matcher din søgning 25 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Unik System Design A/S
København, Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder. Det er både vores eksterne kunder, der bruger vores to produkter Unik Bolig og Unik Advosys og dine kolleger internt i huset. Det er vigtigt for os, at du ser IT i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.

Unik System Design A/S
Vejle, København eller Aalborg Se rejsetid

Systemtekniker til hostingløsninger

Sammen med resten af teamet vil du få ansvaret for drift og videreudvikling af den it-platform, som vi baserer både vores egen forretning og Unik Hosting på. Du vil også møde de mere komplekse problemstillinger i 3rd line supporten. Platformene er baseret på Microsoft serverteknologi og VMWare.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemspecialist til Microsoft Cloud

Vil du være en central del af Uniks Team IT, og har du erfaring med Microsoft-teknologier? Så har vi stillingen til dig! Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs systemspecialist med masser af gå-på-mod og viden om løsninger i Microsoft cloud miljøer, såsom Azure infrastructure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

People Lead

Your role will be that of a great people leader, focused on empowering individuals across BHG IT to grow in their teams and enabling them to excel and create value in a large, growing company.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Head of Agile People Capabilities & Development

In this newly established position, your main goal will be to take our people agenda to the next level to better meet future capability needs of Group IT. To do so, you will create a new people development strategy and build a team of people leaders, that will directly guide and develop the IT organisation.

Bunker Holding A/S
Middelfart Se rejsetid

Head of Technology - Lead Technological Advances in a Sea of Changes

We are sailing towards new technological horizons – towards service architecture, a scaled agile framework, software recycling and alignment between product teams. Are you ready for the opportunity to take the helm and keep us on the right course?

GPV International A/S
Vejle Se rejsetid

IT-Supporter til Danmarks største EMS-virksomhed

Kunne du tænke dig at styrke din IT-værktøjskasse, når du supporterer dine kolleger i en global vækstvirksomhed? Du får lov til at boltre dig i et komplekst IT-miljø, og netop kompleksiteten gør, at dine arbejdsdage er afvekslende og opgaverne forskellige.

9altitudes
Kolding, Odense, Aarhus, Aalborg eller Hørsholm Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central Konsulent med erfaring indenfor produktion eller logistik

Brænder du for at optimere processer i virksomheder med produktion, handel og logistik? Vi vækster kraftigt og søger to virksomhedskonsulenter, der kan designe effektive løsninger i Microsoft Dynamics 365 Business Central og drive projekter succesfuldt i mål.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Scrum Master til Unik Advosys

Er du passioneret omkring Scrum, og er du klar til at understøtte både dine teams og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi søger? Din primære rolle vil være at udvikle dine teams og guide dem til selvorganisering.

Region Syddanmark
Vejle

Proceskonsulent der kan bane vejen for kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) har et stort potentiale i sundhedsvæsenet. Du har evnerne til at orkestrere dette arbejde og fjerne de barrierer projekterne måtte møde undervejs. Vil du være med på rejsen, og sikre at de gode ideer får vinger, bliver realiserede og skaber værdi? Er svaret ja, så er du måske vores nye kollega.

Region Syddanmark
Vejle

Konsulent til GDPR og talegenkendelse med særlig kompetencer inden for projektarbejde

Brænder du for IT, er du fagligt engageret, har du lyst til at arbejde med den administrative side af informationssikkerheden, og vil du være med til at implementere IT-systemer, som anvendes i psykiatrisygehuset? Så er det måske dig, vi søger!

Banedanmark
Fredericia Se rejsetid

Projektleder til store og spændende infrastrukturprojekter ved jernbanen

Som vores nye projektleder, vil du deltage i komplekse anlægsprojekter med udgangspunkt i gennemførelsen af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, der binder Danmark bedre sammen.

IPW Systems A/S
Kolding Se rejsetid

Erfaren it-konsulent eller juniorkonsulent

Du skal have en naturlig forståelse for IT og forretningsdata, og du skal føle dig drevet af at kunne være brobygger mellem kundens forretningsbehov og den tekniske implementering. Du vil indgå i vores standardleverancer af vores formularværktøj ”IPW Formular”.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan kode i Delphi. Vil du bruge din Delphi-viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Som sikkerheds- og netværksspecialist bliver det din opgave at analysere og vurdere de forretningsmæssige krav til og behov for sikkerhedstiltag både i netværkslaget og ved indføring af sikkerhedskomponenter. Herigennem vil du få stor indflydelse på og ansvar for it-sikkerheden i vores løsninger.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Her får du mulighed for at tage ejerskab og sætte dit eget præg på hvordan udfordringernes løses og gribes an. Som vores nye DevOps Engineer vil du i høj grad være med til at præge, hvordan vi arbejder, og være med til at skabe rammerne for, at videndeling er ’top of mind’ på tværs af drift og udvikling.

ITL A/S
Vejle Se rejsetid

Backendudvikler

Får du energi af at drive projekter, og er du samtidig en dygtig backendudvikler, så er der her en meget spændende mulighed. ITL står over for store nye projekter indenfor digitalisering. Derfor søger vi dig, der vil tage ansvar for at udvikle og være med til at styre disse projekter i mål.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Senior Risk Management-konsulent til IT-organisation

Som vores nye Senior Risk Management- konsulent bliver du ansvarlig for at modne vores IT-risikostyring herunder væsentlige processer og aktiviteter og således være ansvarlig for en helhedsorienteret og tværgående risikostyring.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

IT compliance-konsulent til videreudvikling compliance excellence

Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring og IT-compliance? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte compliance excellence i Energinet IT? Som IT compliance-konsulent er du med til at understøtte IT-ledelsen i at sikre, at Energinet er compliant med international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.

Recruit IT ApS søger for ERPgruppen ApS
Kolding Se rejsetid

ERP-konsulent - Dynamics 365 Business Central

ERPgruppen søger en ny konsulent, der kan skabe yderligere værdi for kunderne og for det i forvejen dynamiske og kompetente team af konsulenter og udviklere. ERPgruppen kan tilbyde dig at blive del af en spændende og rummelig virksomhed med fuld fart på og i vækst, hvor der ikke er langt mellem idé og handling.

SCR Rekruttering A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen
Kolding Se rejsetid

Digital Business Partner

Har du erfaring med at drive IT-projekter og forstår du at hjælpe stakeholders med at blive succesfuld i en digital transformation? Du vil få ansvar for dine egne IT-projekter og derigennem komme til at samarbejde med de mange stakeholders ude i organisationen.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Teknisk tester/QA Engineer

Lige nu søger Softværket en teknisk tester/QA Engineer, som trives med at arbejde selvstændigt, og som uopfordret angriber de mest værdiskabende opgaver. Du bliver en del af en afdeling, der anvender scrum som framework. Der arbejdes ud fra en risikobaseret tilgang til test, samt ud fra principperne shift left og Built-in-Quality.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Business Consultant

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som konsulent og få muligheden for at indgå i projekter, hvor hele Dynamics Platformen er i spil? Så har du hos CGI nu muligheden for at udvikle dine kompetencer og brede dig over flere elementer af Dynamics Platformen, hvis det er dét, du ønsker.

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.