5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

5 jobannoncer

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Power Platform Developer til Semler IT

Er du vild med at udvikle fede apps og automatiseringer på Power Platformen? Har du styr på Power Apps, Power Automate, Azure og AI? Og elsker du at være en del af et ungt, energisk team? Så er det dig, vi mangler i vores proces- og automatiseringsteam, der er en del af Semler IT.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Aarhus N Se rejsetid

Application Architect

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til den offentlige sektor i Danmark?

Vi søger en engageret og visionær Applikationsarkitekt til produktteamet omkring løsningerne KMD LetBetaling og MomsTjek, samt vores tværgående team for AI i KMD.

Story House Egmont A/S
København Ø Se rejsetid

Application Specialist

For at fastholde og udvikle vores høje kvalitet og vores stærke position på markedet søger vi nu en ny medarbejder, der kan styrke vores digitale afdeling.

Du bliver en del af et entusiastisk og drivet team, der arbejder med at udvikle og vedligeholde de applikationer, der ligger inden for afdelingens ansvar.

Banedanmark
København V Se rejsetid

Ingeniør til banebrydende digitale systemer

Banedanmark er lige nu midt i en digital transformation, hvor vi indfører ny banebrydende teknologi, der revolutionerer styringen af togtrafikken – vil du være med til at realisere omstillingen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Formidlingsstærk webanalytiker til Skatteforvaltningens digitale løsninger

Trives du med at opsætte statistikværktøjer på hjemmesider, selvbetjeningsløsninger og apps? Og vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye webanalytiker i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.