61 job matcher din søgning 61 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Senior fullstack-udvikler til forretningsfokuseret kontor

Er du dygtig til at komme på løsninger på ikke-trivielle problemer? Kan du sætte dig ind i en brugers behov? Og vil du udfordres fagligt og arbejde i et agilt team? - Så kunne du være vores næste udvikler.

Dansk Telemedicin A/S
København Se rejsetid

Erfaren og kompetent PHP-programmør søges

Til dynamisk virksomhed kendetegnet ved en åben og uformel omgangstone og med højt til loftet, søges en dygtig PHP-programmør. Vores ambition er at lave verdens bedste systemer inden for de nicheområder, vi beskæftiger os med, og at have det sjovt mens vi gør det.

Delogue PLM
Hadsten Se rejsetid

Senior Software Engineer Front-End

Can you take the lead in developing the best user experience in our lifestyle industry PLM System? Then we have a unique opportunity for you! We are looking for a passionate senior software developer to join our development software department in Hadsten.

Jobindex A/S søger for PII Guard ApS
Greve Se rejsetid

Udvikler til unik og fagligt udfordrende stilling

Er du klar til at dyrke dit udviklertalent hos en virksomhed, som er verdensledende inden for løsninger til beskyttelse af persondata? Og vil du arbejde med en teknologi-stack, der bl.a. inkluderer Java, SQL, cloud og en bred vifte af andre teknologier?

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Production Test Software Engineer

Are you our new Production Test Software Engineer? We are establishing a new Production Test Team to accelerate our quality journey. We need you to join the team that designs and implements full process control and traceability for all internal and external manufacturing processes.

Scandlines
København Se rejsetid

Erfaren .NET-udvikler – få ansvar for vores backend

Som vores nye .NET-udvikler er du med fra begyndelsen, når vi starter vores nye marketing- og IT-projekt op. Vi regner med at bruge 1-1½ år på projektet, og derefter vil vi kaste os over andre opgaver i Scandlines-regi.

Teknologisk Institut
Taastrup Se rejsetid

Kursuskonsulent inden for IT med udviklerprofil og kommercielt mindset

Vil du stå i spidsen for din egen kursusportefølje inden for IT-området, som en del af et velfungerende og kompetent team? Teknologisk Institut søger en skarp og kommercielt tænkende kursuskonsulent, der brænder for at udvikle relevant og målrettet kompetenceudvikling hos en af markedets store kursusudbydere.

Viamap ApS
Copenhagen Se rejsetid

Full stack developer for Map Products

We are looking for a Full-Stack Developer for Viamap – the digital map solution of the future. You will be working with our team of powerful developers to design and develop digital map SaaS products. You will participate in the entire development process where all your skills, experience and good ideas will be needed.

Social Services ApS
Aarhus Se rejsetid

Full-Stack PHP og JS Webudvikler til 37 timer om ugen

Vi er en lille virksomhed med snart 10 år på bagen, og en persistent gnist af startup. Vi driver og udvikler en række interne projekter, af den slags der er sjove at arbejde på. Arbejdsmiljøet er hyggeligt og afslappet, loungeområdet har både arkademaskine, VR og et stort, altid fyldt, køleskab.

Coop Bank A/S
Albertslund Se rejsetid

.NET-udvikler

Brænder du for .NET-udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig. Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring. Er du ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

Jobindex A/S søger for Campaya ApS
Horsens Se rejsetid

Udvikler til international ferieboligplatform

Er du en dygtig udvikler, der har lyst til at stå i spidsen af en platform, der på sigt skal blive Europas største? Og vil du have indflydelse på 3 mio. internationale brugere? Stillingen er en solid mulighed for, i tæt samarbejde med dit team, at definere arkitektur og teknologivalg samt arbejde med applikations.

TV2
København Se rejsetid

Software engineer

På TV 2 er vi i en rivende udvikling. Alt bevæger sig hurtigt, og vi er langt på rejsen med at transformere TV-stationen til en vaskeægte mediatech virksomhed. I det team, hvor vi arbejder med softwareløsninger til reklameforretningen, søger vi en ny medarbejder til en nyoprettet stilling.

TV2
Odense Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY

Vil du være en del af det team, der står bag TV 2s datatransformation? Er du vild med data? Data-flows? Platform-udvikling? Så læs endelig videre! Vi er i fuld gang med at udvikle nye data-flows samt måden vi håndterer data på i TV 2, derfor søger vi en dygtig kollega, der tripper for at komme med på holdet.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til at sikre Vellivs integration og drift af en moderne eventbaseret arkitektur

Er du på hjemmebane, når det kommer til Microsoft .Net, C#, SQL, WCF, SOAP- og REST-API’er? Og har du stærke kompetencer i serviceudvikling? Så er du forhåbentligt den seniorudvikler, vi leder efter, til at arbejde med vores policeadministrationssystem – et system hostet i AWS Cloud og som er baseret på Edlunds Policeadministrationsløsning.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

.Net Developer to develop and maintain SDC’s digital onboarding solution

This is a call-out for the openminded and talented .Net Developers using C# and having practical knowledge of design patterns, SOLID principles, clean code, and OO principles. In return we guarantee you an interesting position in (one of the) great teams in SDC Digititalization.

Copenhagen Prospective Studies on Asthma in Childhood
Herlev and Gentofte Se rejsetid

Full-stack Python developer

If you have a broad knowledge of programming in Python and you want a job where you want to be part of a dynamic research group, then you’re the person we want.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

.NET-udvikler med lyst til at gøre en forskel

Vi søger en passioneret .NET-udvikler, der brænder for at levere software i høj kvalitet. Du vil være med til at sætte retning for softwareudvikling i Jyske Finans, designe og udvikle løsninger, der skal servicere vores mere end 150.000 kunder og assistere vores strategiske samarbejdspartnere.

Jobindex A/S søger for C2IT
Ballerup Se rejsetid

ERP-udvikler – sæt strøm til kundernes økonomi- og forretningsprocesser

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger? I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

CompanYoung
Aalborg Se rejsetid

CRM-udvikler

Er du vores nye CRM-troldmand og kan du løfte kundeoplevelser til næste niveau, gennem engagerende automation flows og kampagner? Har du erfaring med udvikling, eksekvering og optimering af projekter oppebåret af Microsoft Dynamics? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

Bærnholdt ApS
København Se rejsetid

Backend Tech Lead

Vi er et kreativt, digitalt bureau, som udvikler en bred vifte af digitale løsninger fra corporate websites og apps til komplekse webshops og marketing automation. Vi har vokseværk og søger endnu flere dygtige kollegaer til vores team.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
København Se rejsetid

IT-udvikler til datasammenstilling og geografisk infrastruktur

Brænder du for udvikling af geografisk infrastruktur til fremtidens digitale kortløsninger? Vil du med på holdet, som skal udvikle og vedligeholde den infrastruktur, som muliggør fleksible, automatiserede løsninger for kort og geodata til distribution og udstilling via SDFE’s digitale platforme?

K.W. Bruun Import A/S
Glostrup and Malmö SE Se rejsetid

Backend developer for a leading car import business

Are you passionate about new technologies? Do you dream in C# .NET? Do you want to be part of a fantastic team, that is about to create the next generation of digital solutions for the car industry in Denmark and Sweden? Then come join us on our digital journey, and be part of a dynamic and fast-moving company.