51 job matcher din søgning 51 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

REMA 1000
Horsens Se rejsetid

D365FO-udvikler

Leder du efter et job med masser af muligheder og spændende udfordringer? Er du klar til at hjælpe os med rejsen fra AX 2009 til D365FO? Ønsker du at være en del af et team, hvor medindflydelsen og sammenholdet er stort? Så er et job som udvikler hos REMA 1000 måske noget for dig.

REMA 1000
Horsens Se rejsetid

BC-udvikler

Leder du efter et job med masser af muligheder og spændende udfordringer? Er du klar til at hjælpe os med rejsen fra NAV 2009/BC 14 til D365 BC? Ønsker du at være en del af et team, hvor medindflydelsen og sammenholdet er stort? Så er et job som udvikler hos REMA 1000 måske noget for dig.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Har du et startup-mindset og lyst til at være en del af et agilt team, der har en central rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter!

FieldService
Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent/Systemudvikler

FieldService er en fokuseret softwarevirksomhed, der er i gang men en spændende vækstrejse. Vil du være med på rejsen til at skabe en digital transformation af virksomhedernes servicevirksomhed, så er FieldService virksomheden for dig.

Arcanic A/S
Kongens Lyngby Se rejsetid

Arcanic A/S søger C# .NET-udvikler

Hos Arcanic udvikler vi primært webløsninger på Microsofts ASP.NET-platform. I den sammenhæng anvendes moderne teknologier og værktøjer som bl.a. MVC, REACT JS, HTML5 og jQuery. Vi laver store og komplekse systemer, der dagligt bruges af en omfattende brugerskare, for hvem værktøjerne er essentielle.

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Software Developer

The end2end responsible Product Team owning the PLM solution at MAN-ES 2-stroke is looking for an experienced Software Developer that can strengthen the team with vast software skills and a deep understanding of ‘making the right solution’ code-wise.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

Udviklere til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Arbejdet kommer til at bestå af lige dele vedligehold af eksisterende løsninger og deltagelse i projekter, hvor vi bygger nyt og tænker på fremtiden. Vi har derfor både brug for dig, der kan dit håndværk og ikke er bange for store eksisterende løsninger og dig, der vil være med til at afprøve og implementere nye teknologier og metoder.

CEGO A/S
Aalborg Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du have en nøglerolle i at give tusindvis af brugere en god oplevelse, når de besøger Spilnu.dk? Brænder du for at skabe resultater i et miljø, hvor vi tror på “fail fast” og iterativ produktudvikling, så tag fat i os! Vi søger en softwareudvikler til et af vores teams i Platform-afdelingen.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Smørum Se rejsetid

Teknisk stærk Java-udvikler til opbygning af DFD’s kundevendte applikationer

Vil du være en del af et team med højt fagligt niveau, og vil du være en del af det projekt som er højt prioriteret på topledelsens agenda? Så læs med her. De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en Java-udvikler, der vil være med til udviklingen af kundevendte applikationer.

Watts A/S
Køge Se rejsetid

Technical Support Engineer – help us debug and solve issues

Would you like to work with and explore the latest Azure technologies? And are you looking to add to your skillset in a role with plenty of room to grow? Then join our endeavour to help people conserve and optimise their energy consumption – and in the end, help them save money in a tight economy, while at the same time benefiting our environment.

Ørskov Gruppen
Skjern eller Aarhus Se rejsetid

Vi søger dygtig webudvikler til udvikling af websites og e-handelsløsninger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med masser af indflydelse på opgaver samt faglig udvikling. Har du lyst til at blive en del af et dynamisk web- og kommunikationsbureau, som udvikler skræddersyede løsninger? Så har du mulighed for at blive webudvikler i Ørskov Web, som er et webbureau under Ørskov Gruppen.

Jobindex søger for Senmatic A/S
Søndersø Se rejsetid

Automationsingeniør med flair for udvikling

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over? Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling.

BetterBoard
Kolding Se rejsetid

Full-stack .net-udvikler

Er du full-stack .net-udvikler som ønsker at arbejde med cloudbaseret løsninger? Ønsker du at være med i hele udviklingsprocessen i tæt samarbejde med CTO’en i en ung succesfuld virksomhed med flad struktur og passionerede kollegaer?

Jobindex søger for Hasselblad A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Tag del i udviklingen og skab koden til fremtidens kameraer

Er du dygtig til C++? Og vil du arbejde med nogle af verdens mest efterspurgte highend-kameraer, der er blevet brugt af Neil Armstrong på månelandingen i 1969 og i dag bruges af professionelle fotografer verden over? Så bliv en del af Hasselblad.

MinEjendom
København Se rejsetid

Backend-udvikler søges til MinEjendom

Vi søger en dygtig backend-udvikler der kan indgå i videreudvikling af vores backends. Du vil være med i planlægning af sprints i samarbejde med andre udviklere, Product Owner og ledelsen og vil samtidigt have medansvar i løbende tekniske overvejelser og design af platformens arkitektur, teknologivalg, udviklingsprocesser m.v.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

RPA-udvikler til Regnskab og Finans

I Regnskab og Finans i Regionshuset i Vejle er vi godt i gang med at automatisere egne arbejdsgange og processer via RPA-softwaren, UiPath. Vi har været i gang i flere år, og vi har brug for flere solide kræfter til vores team, så vi kan sætte turbo på udviklingen af automatiserede løsninger på tværs af regnskabsfunktionerne i regionen.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

C# Webudvikler

Som webudvikler hos Lomax vil du opleve at din faglige udvikling prioriteres, samt at du vil have god mulighed for at byde ind med dine erfaringer. Stillingen er derudover en god mulighed for at lære en masse om e-handel og blive en aktiv del af udviklingen fra første dag.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

Backend Developer

For our Diagnostics Platform Development team in the Services business unit, we are looking for a talented Software Developer in Denmark, looking to drive continuous improvement activities and development of our systems.

Aller Media A/S
Copenhagen Se rejsetid

Full Stack Web Developer

If you are a solution driven person who enjoys using technologies and taking part in the creative product development processes then join Aller IT, we are investing in digital technologies to create a fantastic customer experience driven by data automation, modularization, and connectivity.

Too Good To Go ApS
Copenhagen Se rejsetid

Software Engineer - Java

We are looking for Java Software Engineers to be a part of our Product Teams that define and build our product features. As a developer in a product team, you will work towards set goals with the freedom and responsibility to figure out the best route to achieve them.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Software developers

Danske Commodities (DC) is on a mission. We want to pave the way for the green transition by making renewable energy a profitable business – and we need skilled software developers like you to do it!