32 jobannoncer matcher din søgning 32 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Centrica Energy
Aalborg or Copenhagen Se rejsetid

Full Stack Developer for Data Platform

Would you like a self-empowered workday, where the fruits of your labour are put to immediate use? We are looking for a new Developer with a natural drive and the willingness and ability to take the lead on complex design and software initiatives for our Fundamental Data Platform Team. Is that you?

Danske Commodities A/S
Aarhus C Se rejsetid

Senior software developer

Are you passionate about your craft and do you see yourself working with business-critical systems? Would you like to join a team that develops solutions for our global offices and supports our green transition journey?

Collectia A/S
Brøndby Se rejsetid

Vil du være med til at skabe innovation? Så kom og bliv en del af vores Team som Senior Software Developer!

Er du en erfaren C# backend-udvikler på udkig efter en dynamisk arbejdsplads, hvor innovation værdsættes og prioriteres? Trives du med at tage ansvar og finde effektive løsninger med et teamorienteret mindset? Så er vores IT-afdeling med over 30 IT-specialister, det rette sted for dig.

Statens Serum Institut
København S Se rejsetid

IT-udvikler til sektion for Systemudvikling og Data Integration i afdeling for Digital Infrastruktur

Brænder du for at udvikle datadrevet software eller lave IT-integrationer til div. laboratoriesystemer? Så er det måske dig, vi søger til en række forskellige IT-udviklingsprojekter, fx:

  • Backend-integration af avancerede laboratorierobotter & udstyr
  • Webløsninger (front-end) til at supportere og digitalisere div. laboratorieprocesser & rutineopgaver
Optum Computational Engineering ApS
Copenhagen Se rejsetid

SW developer

We are looking for a highly motivated and experienced C++ software developer with good experience in developing applications for Windows. You will start by taking part in a very exciting and ambitious project in the area of next-generation FE tools for geotechnology and structural engineering.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Erfaren softwareudvikler til markedsledende branchesoftware

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med teknologier som Microsoft .NET, Microsoft Azure, Cloud m.v., og som er blandt Danmarks bedste arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Udviklere til Internationalt samarbejde

Kan du designe og udvikle elegante og gennemtænkte løsninger til komplekse problemstillinger? Brænder du for at arbejde sammen med andre kompetente udviklere i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vil du udfordres fagligt og bidrage til, at du og dine kollegaer udvikler jeres kompetencer sammen?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Specialist - elevate your career within the RedHat Ansible Automation Platform

Do you want to expand your Ansible expertise? Are you ready to explore Enterprise System Automation and process-optimising system solutions?

Then grab this career-building opportunity to join a Global IT Server Services Department, where you will get to support the expansive system infrastructure of one of the world's largest logistics companies.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk or Aarhus Se rejsetid

Sr. Data Consultant for our fast-growing Insights & Data team

Join our fast-growing Insights & Data practice as a Data Engineer/Cloud Engineer to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering while living your best work life.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.
Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Experienced developer for greenfield cloud product

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark's Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS product based on the latest technologies.

Here is your chance to realize that!

Region Midtjylland
Aarhus N Se rejsetid

Softwareudvikler til Innovativt DevOps-Team til Digitalisering og It i Region Midtjylland

Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsløsninger? Har du et iværksættermindset og en passion for at være en del af et agilt team, der spiller en central rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi søger til Dias.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

iOS udvikler / C# programmør

Dygtig og ambitiøs iOS/C#-udvikler/programmør til udvikling af udvidelser og integrationer.

Du vil spille en central rolle og hjælpe kunderne med deres forskellige forretningsprocesser baseret på Uniconta. Derudover vil du fungere som bindeled til vores sælgere/konsulenter og udvikle iOS C# API-interface til Uniconta.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Seniorudviklere med lyst til faglige udfordringer

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og videreudvikle it-løsninger, der understøtter indberetninger, dataudveksling og kontrol? Og kan du se dig selv i et moderne DevOps setup, hvor vi arbejder mod samme mål - så har vi brug for dig!

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Automatiseringsekspert og full stack-udvikler? Så kom og vær med til at gøre en forskel for statens digitale landskab

Statens It søger en dygtig full stack-udvikler, der har lyst til at drive og udvikle den danske stats it-infrastruktur og sikre den fortsatte vækst og innovation.

Som vores nye kollega, vil din erfaring og indsigt i standardisering og automatisering komme i spil.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Scientist til full-stack udvikling af algoritmer, ML-modeller og NLP

Vil du arbejde med alt fra simple algoritmer til avancerede AI-modeller? Kan du dykke dybt i data? Og har du styr på SQL, Python og statistiske modeller? Så er du den full-stack Data Scientist, vi søger til vores NLP-team.

TV2
Odense C Se rejsetid

Software Engineer Observability, Tech Enabling

Har du høstet erfaring med Observability, og ved du derfor også, hvilket kæmpe potentiale, der ligger i at arbejde systematisk og langsigtet med det? Har du samtidigt lidt start-up mentalitet, så har du nu chancen for at være med til at bygge og drive en helt ny Observability-platform, der skal understøtte samtlige produktteams i TV 2 Technology.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense S Se rejsetid

Erfaren C# backend-udvikler til Logos Payment Solutions i Odense

Bliv en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Du kommer til at arbejde med design og udvikling af backend-systemer og databaser til overvågning og styring af anlæg for drivmiddel, bilvask eller ladning.

Ditur
Aarhus C Se rejsetid

Udvikler

Vil du være med til at sætte standarden og udfordre status quo inden for e-commerce? Du får mulighed for at arbejde med en platform, der tiltrækker over 8 millioner besøgende og sælger mere end 300.000 ure om året.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Full stack-udvikler i et automatiseret DevOps-miljø

Har du lyst til at være med til at modernisere momsområdet? Har du lyst til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med forretningen? Så søg ind hos os som full stack-udvikler.

nps.today
København K Se rejsetid

Vær med til at forme kernen af vores SaaS-platform som Lead Developer hos nps.today!

Er du klar til at tage føringen i en rolle fokuseret på at skabe teknologidrevne løsninger, der hæver standarderne for kundeoplevelser? Er du klar på at udnytte teknologiske fremskridt til at forbedre vores produkt sammen med et passioneret team? Ønsker du at blive en del af en organisation i vækst, hvor teamwork og innovation er i højsædet?

Red Barnet
Frederiksberg C Se rejsetid

Software Developer til Red Barnet

Brænder du for softwareudvikling, og er du skarp til C# (.NET)? Har du erfaring med PaaS baserede løsninger i et miljø som Microsoft Azure eller lignende? Trives du med en arbejdsdag i et lille team med et stort mandat - og stor variation i opgaverne? Så er du måske vores nye Software Developer.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP backend-udvikler til øko­no­mi­sy­stem

‎Med base i Vejle står IT-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder, søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

IT-systemudvikler til udviklingsteam

Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab hos AURA? Vi søger en IT-systemudvikler, som har interesse i arkitektur samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Man vil sammen med resten af udviklerne være med til at bygge AURAs fremtidige systemlandskab.

AURA A/S
Viby J Se rejsetid

Full-stack webudvikler til udviklingsteam

Vi søger en IT-webudvikler til vores voksende udviklingsteam, som gerne vil deltage i udviklingen af vores nye selvbetjeningsløsning samt dialog mod forretningen i forhold til afklaring af behov. Du vil sammen med resten af IT-holdet være med til at bygge AURAs fremtidig IT-landskab.