56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Erfaren C#-udvikler med solidt kendskab til .Net Core og de nyeste teknologier på Microsoft Azure platformen

I vores ESB-team vil du, sammen vores øvrige udviklere, være den tunge profil, som støtter vores nuværende senior udviklere således at I kan sætte retning på udviklingen. Du skal være knivskarp på C# og en udpræget senior-profil, som kan støtte vores junior-profiler i deres arbejde.

Solar Danmark A/S
Vejen Se rejsetid

We are looking for a sure-I-can-build-that-master-data-tool-for-you-programmer Solution Specialist

Are you passionate about programming and master data? Do you understand the complexity and impact of master data and the need for a solid distribution of data between applications?

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Master Data Specialist til Matas Master Data Team

Vi søger lige nu en ekstra kollega til vores kommercielle Master Data Team så hvis du er analytisk, har en høj detaljesans og arbejder struktureret - så er det måske lige dig vi står og mangler. Master Data teamet står for at oprette alle varer i vores system, og har ansvaret for at sikre, at vi opretholder en høj datakvalitet.

Rigsadvokaten
København Se rejsetid

Udviklere søges til spændende opgaver, der understøtter anklagemyndighedens arbejde med kriminalitetsbekæmpelsen

Vil du være en drivkraft bag udvikling af digitale løsninger baseret på større datamængder inden for straffesager? Har du en god teknisk værktøjskasse og lyst til at bruge den i praksis til at understøtte retssystemet og det lovgivende arbejde? Så er det måske dig, vi søger i Rigsadvokatens Økonomi- og analysesektion.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

Udvikler til ny datahub, der skal skabe øget værdi for pensionsmedlemmet

Forca ønsker at skabe nye førende serviceoplevelser og en endnu bedre medlemsoplevelse ved at øge brugen af data og indsigter om de enkelte pensionsmedlemmer. Til det søger vi en IT-udvikler, der kan være med til at opbygge en datahub og udvikle nye løsninger og modeller baseret på medlemsdata.

Rigsarkivet
København Se rejsetid

Er du Rigsarkivets nye data scientist på Multigenerationsregistret

Du har nu mulighed for at arbejde med innovative teknologier på en omfattende datasamling i et banebrydende projekt, der har betydning for samfundet inden for forskning i arvelighed af sundhed, sygdom og sociale dynamikker.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Dataanalytiker til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Vil du arbejde med tal og statistikker til gavn for danskerne? Har du styr på SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics eller tilsvarende? Så er det dig, vi søger. I analyseområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk, og derfor er vi på udkig efter en dataanalytiker.

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

Systemudvikler til Data management

Har du lyst til at være en del af et team, der leverer data til kolleger i både filialer og stabsfunktioner? Vi søger lige nu en systemudvikler til danskernes foretrukne bank for 13. år i træk. Som systemudvikler bliver du en del af vores Data management team, der er en del af IT-afdelingen.

iHeadHunt ApS recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S
Copenhagen or Lisbon Se rejsetid

Global OT Application & Data Integration Manager

Does it sound interesting to be a Global OT Application & Data Integration Manager in a newly created position? Does an international working environment where a key priority is to be data driven sound challenging? You will be joining a newly created team of five people, with a desire to expand by 2 team members.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Er du C#-udvikler med kendskab til Camunda og vil du være med til at etablere platformen hos SDC?

C#-udvikler har du helt sikkert været i din karriere, så du ved hvordan man bygger IT-strukturer op, så de fungerer. Hvis du også kender til Java, er det et plus. Værktøjskassen er således på plads – men du har ambitioner om en karriere, der ikke kun handler om udvikling.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Business Analyst - Operational Insight

Do you want a role where you can develop your skill set by taking on exciting operational challenges and responsibilities? And do you want to work closely with data, with the result of making a difference across our entire IT organization?

Recruit IT ApS søger for Popermo
Odense Se rejsetid

IT-udvikler (Azure/C#/.Net)

Til vores kunde Popermo Forsikring søger vi en C# senior Azure/IT-udvikler. Med reference til IT-chefen, kommer du til at indgå i udviklingsfunktionen, og du får sammen med teamet ansvaret for at tilpasse og videreudvikle Popermos eget forsikringssystem.

Københavns Kommune
København

Power BI-udviklere til Koncern IT

Vi leder efter en ny kollega til at få sat fuld fart på anvendelsen og udviklingen af Business Intelligence. Vi skal effektivt kunne tage fat i de enorme datamængder, som kommunen har i bl.a. vores cloud-baserede databank, zoome ind på de centrale elementer og kunne udstille dem, så de er lette at forstå og handle på.

Unit it
Aarhus Se rejsetid

Senior Data Developer

Elsker du at gå foran og få den nyeste teknologi og kundens forretning til at gå op i en højere enhed? Brænder du for at udvikle løsninger, der gør en forskel? Stillingen som Senior BI Developer giver dig mulighed for at gå foran med den nyeste teknologi hos kunderne i deres rejse mod at skabe ægte værdi med data.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Mainframe Operations Planner

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. In the position as Mainframe Operations Planner, you will work closely with developers and some of our customers.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Vil du kickstarte din IT-karriere som BI-udvikler i Skatteforvaltningen?

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI) løsninger vores kunder har behov for? Har du gode samarbejdsevner og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Capgemini Danmark A/S
Viby Se rejsetid

Teknisk konsulent

Opgaverne består i analyse, fejlfinding, SLA monitorering, i driftsættelse og opfølgning på supportsager baseret på ITIL. Du kommer til at indgå i vores AMS team, som består af dygtige supportmedarbejdere indenfor forskellige teknologier.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Skarp .Net backend-udvikler

Som backend-udvikler kommer du til at arbejde pragmatisk og fleksibelt med design og udvikling af backend-systemer og databaser. Du vil tage del i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation. Du vil være med til at designe og udvikle den generelle arkitektur i samarbejde med de andre udviklere.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Frontend Business Intelligence Consultant til Danmarks mest interessante datasæt

Kan du se det store perspektiv, forstå forretningens behov og videreformidle, så dine kolleger i backend er med på problemstillingen? Har du erfaring med projektkoordinering og udvikling i Power BI? Og vil du arbejde med landets mest interessante datagrundlag? Så er det dig, vi søger.

Netcompany
København Se rejsetid

Managing Architect til spændende Data Management projekter

Brænder du for at lave komplekse dataløsninger og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

C2IT
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Herning Se rejsetid

Talenter med konsulentdrømme

C2IT søger lige nu konsulenter, som ønsker at arbejde bredt med Microsofts Power Platform. Så elsker du at arbejde med mennesker og den nyeste teknologi, og kunne du tænke dig en sjov og afvekslende hverdag, så tag fat i os.

Adesso Danmark ApS
Copenhagen Se rejsetid

Full-stack JavaScript Developer (Mid/Senior level)

As a Full-stack JavaScript/TypeScript Developer, you will be working on internal or customer projects. For this role, we expect you to be comfortable writing maintainable JavaScript/TypeScript code.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Registreringsassistent til øjenafdelingen, Vejle Sygehus

Øjenafdelingen mangler hurtige hænder til hjælp med registrering i vores nye EPJ-system - opgaverne er veldefinerede og afgrænsede efter behov.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Middelfart eller Frederiksberg Se rejsetid

Projektkoordinator til drift og videreudvikling af dataanalyseplatforme

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre stabil, effektiv og sikker drift af Data & Analytics platforme i Skatteforvaltningen? Brænder du for at arbejde med Data Warehouse -teknologier og -værktøjer, bidrage til forbedringer samt drift? Så har vi et spændende job til dig!