5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil din hverdag være præget af både tekniske og kunderettede opgaver med leverancer, der spænder fra nyudvikling af IT-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Continia Software A/S
Nørresundby Se rejsetid

Digital Specialist/Data Analyst

Continia is looking for you – a passionate, data-driven digital specialist with a solid technical mindset. If you're driven by campaign optimization and are at the cutting edge of all google tools, such as Google Analytics, Google Ads, and Data Studio, we may be a match.

Continia Software A/S
Nørresundby Se rejsetid

CRM Automation Specialist

Continia is looking for you – an experienced omnichannel expert with a strong passion for data-driven email marketing and CRM. If you hold in-depth technical knowledge, have a strong commercial mindset, and are motivated by great customer experiences, we'd love to hear from you.

Rina Digital Solutions A/S
Aalborg Se rejsetid

Softwarearkitekt

Brænder du for at designe og udvikle vigtige driftskritiske IT-løsninger og vil du være med til at definere nuværende og fremtidige arkitekturbehov? Så er du måske den, vi søger til vores team af fagligt dygtige udviklere, som har det sjovt med hinanden.

Rina Digital Solutions A/S
Aalborg Se rejsetid

Cloud Developer

Brænder du for at udvikle driftskritiske IT-løsninger og er du en haj til at kode? Vi står overfor flere spændende udviklingsopgaver og søger en ambitiøs softwareudvikler med fokus på cloud til vores afdeling i Aalborg, som ønsker at bidrage til den fortsatte vækst.