17 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

17 jobannoncer

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Partner Solution Architect

As a Partner Solution Architect, you’ll be the bridge between our partners and our technology stack.

Your mission? To empower developers, foster innovation, and elevate our ecosystem.

Jysk Energi
Holstebro eller Aarhus Se rejsetid

Senior Software Developer til nøglerolle i udviklingsafdeling

Som fullstack-udvikler er dit omdrejningspunkt at skabe langsigtet arkitektur og udvikling af det samlede systemlandskab, så den enkelte forretning har den bedst tænkelige konkurrenceevne, fleksibilitet og skalerbarhed. Din evne til at skabe gode menneskelige relationer giver de bedste forudsætninger for samarbejdet med dine kolleger.

Gaming A/S
Viby J Se rejsetid

Ambitiøs softwa­re­ud­vik­ler

  • Er du allerede god til, eller vil du lære C#/.Net, Eventstore og RabbitMQ?
  • Vil du være en del af et team der får spillene til at køre på vores website?

Vi søger en softwareudvikler med godt overblik og ønske om at udvikle og deploye systemer med høj tilgængelighed.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Tekniske testere der brænder for automatisering

Er du klar til at tage ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet, og sikre, at vi får den bedste kvalitet igennem automatiserede test? Så kom og bliv del af vores team. Vi udvikler IT-systemerne til fremtidens toldområde. Du bliver ansvarlig for at automatisere test og validering.

Gogift.Com A/S
Valby Se rejsetid

Senior Backend Developer .NET to GoGift

GoGift.com, a leading gifting company, is experiencing high growth and now looking for a back end developer to strengthen our internal development team.

You will play a very important role developing and maintaining our core platform as well as designing and implementing new solutions.

Gogift.Com A/S
Valby Se rejsetid

GoGift is looking for a Junior Software Developer

Are you under education and interested in Software Development? Then you might be our new Junior Developer!

We are passionate about our customers, clients, and partners as well as GoGift fosters a healthy “one team” company culture based on respect, transparency, collaboration, innovation, and diversity.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Full-stack udvikler med forretningsforståelse

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på JavaScript, API‘er og på at arbejde tæt sammen med forretning og leverandører? Så har vi en spændende stilling til dig som full-stack webudvikler i vores udviklingsafdeling.

Scandlines
København V Se rejsetid

.NET-udvikler (Full stack)

Vil du være med til at opbygge vores nye online platform? Og vil du dykke ned i .NET og Azure sammen med dit team?

Du indgår i Scandlines’ IT-afdeling sammen med 30 kolleger fordelt på tre forskellige lokationer, og du bliver en del af vores Web Development-team sammen med vores to udviklere.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.
Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent. Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense SV Se rejsetid

Senior Supporter til FTZ

Din rolle vil til at starte med centrere sig om at håndtere komplekse fejl og problemer samt ønsker fra kunderne. Du skal være garant for, at alle kritiske fejl og forespørgsler bliver håndteret professionelt og effektivt.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Experienced developer for greenfield cloud product

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark's Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS product based on the latest technologies.

Here is your chance to realize that!

Centrica Energy
Aalborg Se rejsetid

Software Engineer - Power Trading Solutions

As our new colleague, you will seamlessly integrate into one of our experienced development teams. From day one, you will actively participate in team activities, contributing your expertise to our mission. We will provide you with thorough and detailed onboarding specific to the energy trading domain and our extensive system portfolio.

Jobindex søger for kunde
København S Se rejsetid

PHP-udvikler – skab innovative forretningsløsninger

Er du klar til at give den gas i et innovativt team, der forvandler den måde, virksomheder administrerer deres forretning på?

Så bliv en del af en mindre virksomhed, der står bag et opgavestyringssystem, som gør hverdagen nemmere og smartere for vores kunder. Vi er 26 i alt, hvor du bliver den 27.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Scientist til full-stack udvikling af algoritmer, ML-modeller og NLP

Vil du arbejde med alt fra simple algoritmer til avancerede AI-modeller? Kan du dykke dybt i data? Og har du styr på SQL, Python og statistiske modeller? Så er du den full-stack Data Scientist, vi søger til vores NLP-team.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København S Se rejsetid

IT Full Stack-udvikler

Brænder du for at arbejde med samt udvikle IT-løsninger, der bliver brugt til at bygge fremtidens metro og letbane i København? Vil du hjælpe os med at have en mere moderne og innovativ tilgang til software- (SW) og applikationsudvikling?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Formidlingsstærk webanalytiker til Skatteforvaltningens digitale løsninger

Trives du med at opsætte statistikværktøjer på hjemmesider, selvbetjeningsløsninger og apps? Og vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye webanalytiker i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.