29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

C#-softwareudvikler

Vi søger en skarp C# udvikler til deres team inden for flight planning-systemer. Arbejdsopgaverne kan variere fra Systemudvikling, API-udvikling til implementering af nye sikkerhedsberegninger fra luftfartsmyndighederne i deres beregningsmotor.

Bloom søger for OK a.m.b.a.
Viby Se rejsetid

Ambitiøs IT Arkitekt/Softwareudvikler til udviklingsteam hos OK

Du bliver primært IT-arkitekt med ansvar for at designe applikationslandskab og services for el- og gasløsningerne. Du sætter dig ind i både de eksisterende løsninger og fremtidige behov og har dialoger med forretningen for at forstå deres behov. Du vil ligeledes være med til at udarbejde roadmaps, arkitektur og design på forskellige niveauer.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Lead Developer til ATP’s New Tech-team

Vil du sætte nye standarder for arbejdet med teknologi i den offentlige sektor?

Lige nu søger vi en erfaren Lead Developer til vores New Tech-team. Her sætter vi ikke alene retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi. Vi sætter også nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Developer

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Seniorudvikler.
TV2
Odense Se rejsetid

Senior Software Engineer – Integrationer

Kan du bringe os til næste best practise-niveau inden for systemintegrationer?

Dit specifikke fokus bliver at udvikle og vedligeholde sikre, stabile og effektive integrationer mellem vores HR-system og det omkringliggende applikationslandskab.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

iOS udvikler / C# programmør

Dygtig og ambitiøs iOS / C# udvikler / programmør til udvikling af udvidelser og integrationer.

Du vil spille en central rolle og hjælpe kunderne med deres forskellige forretningsprocesser baseret på Uniconta. Derudover vil du fungere som bindeled til vores sælgere/konsulenter og udvikle iOS C# API-interface til Uniconta.

Rambøll Management Consulting
Aarhus Se rejsetid

Senior Software Engineer hos Rambøll Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce

Brænder du for at udvikle webbaserede produkter, med gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø? Som Senior Software Engineer vil du være med til at udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Full-Stack Web Developer with Passion

Would you like to be part of a unique development environment that creates extraordinary products?

You will work together with highly experienced and passionate colleagues who develop complex solutions and set new standards for the conferencing products of the future.

BiQ A/S
København Se rejsetid

Fullstack/Frontend-udvikler søges

Som udvikler hos BiQ er du med hele vejen fra idéudvikling over softwareudvikling, test og idriftsættelse til vores kørende systemer. Du har derfor en meget varieret arbejdsdag med mange forskellige typer af opgaver, og du skal trives med den alsidighed, som det giver.

KMD A/S
Odense SØ Se rejsetid

Technical Senior Consultant

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger?

Dine arbejds- og ansvarsområder i KMD vil blandt andet omfatte:

  • Vedligehold af OnPremise TFS/Azure på Windows .NET platform, DevOps og Build servere
  • Installation, konfiguration og opdatering af Build agents
Aller Media A/S
København Se rejsetid

Power BI-udvikler til Aller IT

Sparring, videndeling og samarbejde er nøgleord i vores team, hvor vi er 8 dedikerede kollegaer, inkl. teamleder, med vidt forskellige faglige baggrunde. Derfor får du rig mulighed for at udvikle dig i vores faglige fællesskab og kommer med på vores rejse mod et mere Azure-baseret BI-setup.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI- og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

TV MIDTVEST
Holsterbro Se rejsetid

Frontendudvikler

Som frontendudvikler hos TV MIDTVEST bliver du en del af et moderne mediehus med en sund virksomhedskultur og dedikerede kollegaer. Du bliver også en del af et lille, kreativt team af webentusiaster, som ikke er bange for at nørde i dybden.

TV2
København Se rejsetid

Software Engineer til tv2.dk – redaktionelle værktøjer

Vil du bidrage til, at vores skare af digitale journalister har professionelle værktøjer til at lægge indhold på tv2.dk og i vores apps?

Så har du hermed muligheden som Software Engineer i teamet, der udvikler og vedligeholder de redaktionelle værktøjer (CMS systemer) til tv2.dk.

Jobindex søger for Evobis ApS
Herning Se rejsetid

Udvikler med forretningsforståelse

Er du drevet af at lave fede løsninger? Er .NET, C# og JavaScript lige dig? Og er du nysgerrig på at gå konsulentvejen? Hvis du samtidig elsker at have det sjovt, imens du udvider din teknologiske horisont – så har vi jobbet til dig her.

Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Frontend Developer

Are you dedicated to improving and perfecting processes and IT systems? Do you value teamwork and excel at problem-solving? Bunker Holding Group IT is looking for an experienced frontend developer for our software development team in Aarhus.

TV2
Odense Se rejsetid

Senior Software Engineer – D365FO

Kender du D365FO i sådan en grad at du kan spille en vigtig rolle, når vi nu tager udvalgte dele af udvikling og vedligehold på vores forretningskritiske ERP-system hjem? Har du evnerne og motivationen, er der tale om en unik mulighed for at påvirke både det samlede setup og konkrete løsninger i Corporate Function i Danmarks mest populære mediehus.

SkanTech ApS
Hørsholm Se rejsetid

Systemudvikler med et innovativt mindset

Som en del af vores vækstrejse søger vi nu en erfaren og passioneret systemudvikler, der har lyst til at deltage i udviklingen af fremtidens IT- og softwaresystemer til transportbranchen.

9altitudes Denmark

Dynamics 365 CE/CRM Developer

Har du interesse for softwareudvikling?

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder inden for et bredt felt af forskellige brancher. Du kommer til at udvikle kundespecifikke tilpasninger og udvidelser inden for Dynamics 365 CE samt vedligeholdelse og udvikling af vores egne udviklede IP-løsninger.

Quadsat ApS
Odense Se rejsetid

Frontend Developer

You will join the software team that develops the underlying platform for Quadsat’s advanced technology. We are extending our current SaaS platform to provide additional analytics services to our customers. In this role you will be a key contributor in the scaling of our system.
Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder. Det er vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye og varierende områder og teknologier.

Netcompany A/S
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent. Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Software Test Developer

Shure has an ambitious goal of offering our customers innovative ecosystems of top-quality software to support our network devices. We are a company of passionate and dedicated people and, as we are expanding our product range, we are looking for a talented Software Test Developer to join our team in Copenhagen.

Gyldendal A/S
København Se rejsetid

.NET-udviklerstilling i Gyldendal Uddannelse

Vil du være med til at skabe de bedste løsninger for studerende og undervisere i et lille, venligt, selvkørende og ambitiøst team? Og vil du være med i kvalifikationsprocesserne allerede i de tidlige stadier i udviklingen? Hos os har vi høj kvalitet i både samarbejde, leveret drift og udvikling. Her får du mulighed for at sætte dit præg.

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

UI/Front-End Developer

We're on the hunt for a talented amp; innovative UI/Front-End developer to join our dynamic team nestled in the heart of captivating Copenhagen. We are a pioneering cross-functional unit immersed in the enthralling realm of AI and ML technology.