31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Har du et startup-mindset og lyst til at være en del af et agilt team, der har en central rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter!

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg, Vilnius Se rejsetid

Software Engineer - Frontend

Continia is looking for a versatile and ambitious Frontend Software Engineer who will join our Platform Team to design and develop a state-of-the-art and highly scalable web frontend. You will be empowered to make product-wide technical decisions and directly impact the outcomes of one of the most important projects within Continia.

Region Syddanmark
Odense

Klinisk IT på OUH Odense Universitetshospital søger programmører

Klinisk IT på OUH Odense Universitetshospital søger 2 programmører til udvikling af softwarerobotter. Vil du være med til at forsimple de kliniske arbejdsgange for personalet på OUH, har du muligheden nu.

FieldService
Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent/Systemudvikler

FieldService er en fokuseret softwarevirksomhed, der er i gang men en spændende vækstrejse. Vil du være med på rejsen til at skabe en digital transformation af virksomhedernes servicevirksomhed, så er FieldService virksomheden for dig.

Arcanic A/S
Kongens Lyngby Se rejsetid

Arcanic A/S søger C# .NET-udvikler

Hos Arcanic udvikler vi primært webløsninger på Microsofts ASP.NET-platform. I den sammenhæng anvendes moderne teknologier og værktøjer som bl.a. MVC, REACT JS, HTML5 og jQuery. Vi laver store og komplekse systemer, der dagligt bruges af en omfattende brugerskare, for hvem værktøjerne er essentielle.

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Software Developer

The end2end responsible Product Team owning the PLM solution at MAN-ES 2-stroke is looking for an experienced Software Developer that can strengthen the team with vast software skills and a deep understanding of ‘making the right solution’ code-wise.

CEGO A/S
Aalborg Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du have en nøglerolle i at give tusindvis af brugere en god oplevelse, når de besøger Spilnu.dk? Brænder du for at skabe resultater i et miljø, hvor vi tror på “fail fast” og iterativ produktudvikling, så tag fat i os! Vi søger en softwareudvikler til et af vores teams i Platform-afdelingen.

Ørskov Gruppen
Skjern eller Aarhus Se rejsetid

Vi søger dygtig webudvikler til udvikling af websites og e-handelsløsninger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med masser af indflydelse på opgaver samt faglig udvikling. Har du lyst til at blive en del af et dynamisk web- og kommunikationsbureau, som udvikler skræddersyede løsninger? Så har du mulighed for at blive webudvikler i Ørskov Web, som er et webbureau under Ørskov Gruppen.

Dynamicweb Software A/S
Viby J. Se rejsetid

Developer Experience Manager

Do you want to make create, engage, and excite a large software community and make the Dynamicweb Platform the preferred toolbox for developers? Would you like to work directly with the customer, partner and do you love to start the conversation on modern software technology? Then here is one for you.

BetterBoard
Kolding Se rejsetid

Full-stack .net-udvikler

Er du full-stack .net-udvikler som ønsker at arbejde med cloudbaseret løsninger? Ønsker du at være med i hele udviklingsprocessen i tæt samarbejde med CTO’en i en ung succesfuld virksomhed med flad struktur og passionerede kollegaer?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

iHeadHunt ApS søger for Intermail
Hvidovre Se rejsetid

Erfarne .Net udviklere til Intermail

Ønsker du stor indflydelse på udviklingen af en nyt SaaS-produkt til det internationale marked? Vil du have umiddelbar respons på dit arbejde, da al produktion er samlet på vores adresse? Lyder en fleksibel arbejdsplads med højt til loftet og internationale ambitioner interessant? Vi søger 2-3 .NET udviklere, da vi har mange projekter i pipeline.

Det Kgl. Bibliotek
København, Aarhus Se rejsetid

Frontendudvikler

Er du frontendudvikler og har du lyst til at komme med på et hold, hvor vi hver dag har fokus på at give brugerne gode oplevelser og optimere Det Kgl. Biblioteks digitale tilstedeværelse? Vi leder efter en udvikler, der kan gøre en forskel og producere solid kode til et konsekvent og unikt servicedesign.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

C# Webudvikler

Som webudvikler hos Lomax vil du opleve at din faglige udvikling prioriteres, samt at du vil have god mulighed for at byde ind med dine erfaringer. Stillingen er derudover en god mulighed for at lære en masse om e-handel og blive en aktiv del af udviklingen fra første dag.

Aller Media A/S
Copenhagen Se rejsetid

Full Stack Web Developer

If you are a solution driven person who enjoys using technologies and taking part in the creative product development processes then join Aller IT, we are investing in digital technologies to create a fantastic customer experience driven by data automation, modularization, and connectivity.

Story House Egmont A/S
København Se rejsetid

Team Lead, Story House Egmont Digital

Er du skarp til at udvikle fremtidens løsninger og kan du drive et udviklingsteam. Og er du klar til at sætte dit præg på Story House Egmonts portefølje af brands? Så er denne stilling helt klart noget for dig.

Orifarm
Odense Se rejsetid

Fullstack .NET Developer

Are you a skilled fullstack .NET developer? And do you value a flexible working environment with the opportunity to work from any location most days a week? If this is you, then we have a job for you in our IT Development team as we are expanding the team with two new Developers.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Senior frontend-developer

Er du interesseret i at arbejde med den nyeste teknologi og nogle superspændende projekter, så står vi og mangler en Senior frontend-developer på ét af vores teams.

Bloom søger for HLTV.org ApS
Aarhus Se rejsetid

Softwareudvikler til verdens førende esportsmedie HLTV.org

HLTV.org’s udviklingsteam i Aarhus udvikler og driver HLTV.org (+ regionale sites) med større bagvedliggende system af services til bl.a. indsamling af real time kampdata og statistik af samme. Både virksomheden og branchen vokser hurtigt, og derfor søger vi softwareudviklere til deres team.

Det Danske Filminstitut
København Se rejsetid

GENOPSLAG: Softwareudvikler søges til Det Danske Filminstitut

Elsker du film? Det behøver du ikke, hvis bare du er stærk på kode og analyse og har lyst til at skabe løsninger i et levende filmhus med mange spændende opgaver og teknologier?

MDSI
Copenhagen Se rejsetid

Software Developer

MDSI is looking for a software developer to work on our airborne platform mission system. As MDSI's new software developer, you will have a central role in the company and influence the development of the mission system. You will work with the rest of our engineering team on a product that does not yet exist on the market.

Recruit IT is recruiting on behalf of EY
Frederikberg Se rejsetid

Senior backend developers (in-house)

Are you a talented software engineer and do you want to be part of a young and dynamic team that brings innovation to our audit processes? Join Nordic Digital Studios at EY and take part in the digital revolution of our Assurance practice.

ZS Intomics
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Scrum Master part Full Stack developer

Our Product Development department is looking for the right person to take the role of scrum master while also contributing to development of our software products.

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S
Aarhus Se rejsetid

Fagligt dygtige systemudviklere til nyt og dynamisk team

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus, Viby systemudviklere til et nyt team. Teamet skal udvikle en ny generation af et internt værktøj, som anvendes til at konfigurere forretningssystemet. Du vil være med fra starten på projektet og indgå i et tæt samarbejde med de øvrige teammedlemmer samt interne brugere af værktøjet.