8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2
Odense Se rejsetid

Senior Software Engineer – Integrationer

Kan du bringe os til næste best practise-niveau inden for systemintegrationer?

Dit specifikke fokus bliver at udvikle og vedligeholde sikre, stabile og effektive integrationer mellem vores HR-system og det omkringliggende applikationslandskab.

Rambøll Management Consulting
Aarhus Se rejsetid

Senior Software Engineer hos Rambøll Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce

Brænder du for at udvikle webbaserede produkter, med gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø? Som Senior Software Engineer vil du være med til at udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Full-Stack Web Developer with Passion

Would you like to be part of a unique development environment that creates extraordinary products?

You will work together with highly experienced and passionate colleagues who develop complex solutions and set new standards for the conferencing products of the future.

BiQ A/S
København Se rejsetid

Fullstack/Frontend-udvikler søges

Som udvikler hos BiQ er du med hele vejen fra idéudvikling over softwareudvikling, test og idriftsættelse til vores kørende systemer. Du har derfor en meget varieret arbejdsdag med mange forskellige typer af opgaver, og du skal trives med den alsidighed, som det giver.

TV2
København Se rejsetid

Software Engineer til tv2.dk – redaktionelle værktøjer

Vil du bidrage til, at vores skare af digitale journalister har professionelle værktøjer til at lægge indhold på tv2.dk og i vores apps?

Så har du hermed muligheden som Software Engineer i teamet, der udvikler og vedligeholder de redaktionelle værktøjer (CMS systemer) til tv2.dk.

Edora A/S
København Se rejsetid

Fullstack udviklere søges

Er du udvikler med styr på de nyeste teknologier? Og har du samtidig erfaring med de mere kendte? Vil du arbejde i et miljø, der pulserer af dynamik, hvor kreativitet og teknisk ekspertise går hånd i hånd? Så er denne stilling som Fullstack udvikler måske lige noget for dig.

FTFa
København Se rejsetid

Fullstack-udvikler til innovativt udviklingsteam i ambitiøs a-kasse

Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du har stor mulighed for at udvikle og påvirke dit job? Din primære opgave vil være at udvikle løsninger i og omkring vores forskellige forretningssystemer og medlemsløsninger samt at videreudvikle forskellige AI-teknologier (ChatGPT, Datarobot).

Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Software Developer in Aarhus

Are you dedicated to improving and perfecting processes and IT systems? Do you value teamwork and excel at problem-solving? Bunker Holding Group IT is looking for an experienced developer for our software development team in Aarhus.