17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

UX-writer til Unik Bolig i Vejle eller Aalborg

Vil du stå i spidsen for vores sproglige retning på tværs af vores produkter i Unik Bolig? Sætter du brugerens oplevelse i centrum og ved at ord har en afgørende betydning for brugerens oplevelse? Går du i dybden med teksten og stopper ikke før du har fundet de helt rigtige udtryk? Så har vi jobbet til dig!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan kode i Delphi. Vil du bruge din Delphi-viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Chefkonsulent og faglig teamleder til it-arkitekturteamet i Region Syddanmark

Vil du rådgive om it-arkitektur i stor skala til gavn for it-brugere på regionens sygehuse? Og kan du understøtte den faglige ledelse af it-arkitekturteamet? Så er det måske dig, der er vores nye chefkonsulent og faglige teamleder.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Er du vores nye datastærke konsulent til sundhedsøkonomi?

Du bliver en del af en afdeling med 10 engagerede kolleger, hvis primære opgave er at fastholde og videreudvikle økonomistyringen, så vi sikrer det bedst mulige økonomiske grundlag for, at Region Syddanmarks sygehuse m.v. kan levere sundhedsydelser af høj kvalitet til den enkelte patient og borger.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

RPA-udvikler til Regnskab og Finans

I Regnskab og Finans i Regionshuset i Vejle er vi godt i gang med at automatisere egne arbejdsgange og processer via RPA-softwaren, UiPath. Vi har været i gang i flere år, og vi har brug for flere solide kræfter til vores team, så vi kan sætte turbo på udviklingen af automatiserede løsninger på tværs af regnskabsfunktionerne i regionen.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til Team IT Operations

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Vil du bruge din viden om DevOps i en stilling, hvor ”sådan plejer vi at gøre” ikke bliver en del af dit ordforråd? Så har vi stillingen til dig.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Senior frontend-developer

Er du interesseret i at arbejde med den nyeste teknologi og nogle superspændende projekter, så står vi og mangler en Senior frontend-developer på ét af vores teams.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Barselsvikar som IT-projektleder til Psykiatrien i Region Syddanmark

Brænder du for ITprojekter, er du fagligt engageret, og vil du være med til at implementere IT-løsninger, der understøtter psykiatrien? Så er det måske dig, vi søger!

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Regionale forvaltere til regionale IT-systemer i Region Syddanmark

Er du udadvendt og trives med at have travlt, sikre aftaler, opfølgning og dokumentation på vores systemer, og være i kontakt med mange forskellige mennesker, og være tovholder på mindre projekter? … så er du måske den, vi søger?

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

App-designer

Vil du være med til at designe fremtidens bolig apps og kender du Human Interface Guidelines og Material Design ud og ind? Så har vi stillingen til dig!

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.

AUTOProff A/S
Copenhagen or Vejle Se rejsetid

Software QA & Test Engineer

Do you want to play an important role in transforming how cars are traded in the future? We are looking for a Software QA & Test Engineer to be part of building the technology solution and gateway for European Car Trading of the future. The role can be based in Copenhagen or Vejle.

AUTOProff A/S
Copenhagen or Vejle Se rejsetid

Senior Agile Coach (Tribe Agile Coach)

Do you want to play an important role in transforming how cars are traded in the future? We are looking for a new colleague to join our Tech- and Product Development team in this newly created position as Senior Agile Coach (Tribe Agile Coach). This role will be based with primary working location from Vejle or Copenhagen.

Bloom søger for DGI Digital
Vingsted Se rejsetid

Full Stack-udvikler til DGI Digital

Kan du se værdien i at udvikle løsninger til 1,6 million idrætsudøvere i Danmark? Du kan glæde dig til at blive en del af et SCRUM udviklingsteam på 9 personer, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt gennem sparring med dine kolleger. Her er et uformelt miljø og højt til loftet.

Region Syddanmark
Vejle

Region Syddanmark søger Teknisk Service Delivery Manager

Vi søger en Teknisk Service Delivery Manager, der har lyst til at arbejde med en alsidig vifte af driftsrelaterede opgaver på vores it-systemer, som anvendes på det præhospitale område. Du kommer til at indgå i et mindre team med 3 øvrige kollegaer i afdeling Serviceleverancer, som hører under Regional IT.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.