14 job matcher din søgning 14 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for Fertin Pharma
Vejle Se rejsetid

SAP BI-specialist til Fertin Pharma

Vil du være omdrejningspunktet i Fertin Pharmas etablering af en levende BI-platform i konstant udvikling? Du får en ansvarsfuld rolle på denne spændende rejse, hvor du skal sætte fokus på en funktionel datadreven rapportering.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Som vores nye DevOps Engineer vil du i høj grad være med til at præge hvordan vi arbejder og være med til at skabe rammerne for, at videndeling er ’top of mind’ på tværs af drift og udvikling. Du får du her mulighed for at tage ejerskab og sætte dit eget præg på hvordan udfordringerne løses og gribes an.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Systemtekniker til applikationsdrift - vær med til at drifte Region Syddanmarks centrale Identity Management-system (IdM) (genopslag)

Du vil blive systemområdets tekniske ”go-to-person”, hvor der kan være stor efterspørgsel efter dig, men vi lægger vægt på, at du kan holde en god balance mellem arbejde og fritid.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

IT-koordinator søges til håndtering af Service Request (Genopslag)

Kan du se dig selv i en hverdag fyldt med spændende og forskellige opgaver, som vil give dig en bred berøringsflade med opgavestillere fra hele Region Syddanmark, og hvor du samtidig kan holde en god balance mellem arbejde og fritid? Vi søger en IT koordinator til Leverancekoordineringsteamet.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Supportkonsulent

Har du erfaring eller en uddannelse i ejendomsadministration, og giver det dig et kick, når du løser problemer for andre og får en rosende feedback for det? Så har du en Unik mulighed for at blive supporter på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Udviklings- og forretningskonsulent (Genopslag)

Har du evnen til at flytte en stor IT-organisation? Kan du understøtte udviklingen af strategiopgaver i en organisation med mere end 300 medarbejdere? Formår du at skabe opbakning til forandring, og kan du implementere dem? Så kan du være den helt rigtige til jobbet som intern forretningskonsulent i Regional IT.

Recruit IT ApS søger for Fertin Pharma
Vejle Se rejsetid

Sikkerhedsspecialist til Fertin Pharma

Har du solid erfaring med IT-sikkerhed generelt og NIST CSF i særdeleshed? Så får du her en unik mulighed for at tage ejerskab og designe Fertins strategi og aktiviteter på dette område! Læs mere her.

Recruit IT ApS søger for Fertin Pharma
Vejle Se rejsetid

Infrastrukturspecialist til Fertin Pharma

Er du skarp, når vi taler netværk, Cisco, VMWare og Microsoft-platformen? Du bliver en del af en global virksomhed, hvor der investeres massivt for at sikre, at man fremadrettet rider videre på den bølge af vækst, som man har oplevet de senere år.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV-kon­su­len­ter til Allerød eller Vejle

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter og indgå tæt samarbejde med kunderne. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics 365 Business Central implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale.

AUTOProff A/S
Vejle eller København Se rejsetid

Exciting opportunity as domain architect with influence in growing digital company

As our new Domain Architect, you will be responsible for a part of our solution and will leading a cross functional team with a product owner and working closely with other domain architect, teams, the enterprise architects, and other shared teams to drive the development of the whole solution.

ITL A/S
Vejle Se rejsetid

Backendudvikler

Får du energi af at drive projekter, og er du samtidig en dygtig backendudvikler, så er der her en meget spændende mulighed. ITL står over for store nye projekter indenfor digitalisering. Derfor søger vi dig, der vil tage ansvar for at udvikle og være med til at styre disse projekter i mål.

Recruit IT ApS søger for MB Solutions A/S
Vejle Se rejsetid

Cloud konsulent til MB Solutions

Motiveres du af at arbejde med moderne teknologi indenfor infrastruktur? Og har du tilmed set lyset omkring cloud? Så er du måske MB Solutions nye Cloud konsulent. Dit job bliver, i tæt samarbejde med Servicedesk og øvrige specialister i konsulentafdelingen, at sørge for, at MB Solutions’ kunder har en effektiv og sikker IT-infrastruktur.

TV2
København, Odense eller hjemmefra Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser? Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Unik System Design A/S
København, Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemkonsulent

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder. Det er både vores eksterne kunder, der bruger vores to produkter Unik Bolig og Unik Advosys og dine kolleger internt i huset. Det er vigtigt for os, at du ser IT i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.