15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bellcom Udvikling ApS
Kolding Se rejsetid

Senior PHP-udvikler

Kan du lide et agilt udviklingsmiljø? Og brænder du for at levere værdiskabende løsninger? Vil du gerne have god balance mellem privatliv og arbejdsliv, hvor du får gode muligheder for at arbejde fleksibelt og på tidspunkter som passer dig og dine, og hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra/delvist remote 3 dage om ugen? Så læs videre….

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

UX-designer med teknisk flair

Er du en UX-designer med overblik og øje for tekniske muligheder når du skal kombinere funktionalitet og brugervenlighed i et komplekst system? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI-/UX-team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som laver business management brancheløsninger, og som også er blandt Danmarks Bedste IT arbejdspladser? Hos Unik Bolig, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwaretester med kendskab til automatisering af test til Unik Bolig

Bliv softwaretester i Unik Bolig og vær bindeleddet mellem udviklere og kundevendte funktioner på en af Danmarks Bedste IT Arbejdspladser. Du bliver en del af vores PropTech produkt, Unik Bolig, som er en markedsledende brancheløsning til alle typer af ejendomsadministration.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk Service Delivery Manager til Regional IT

Kunne du tænke dig at arbejde med driftsopgaver på et af de mest centrale og vigtigste IT-systemer i Region Syddanmark? Du har ansvaret for den daglige/faglige styring af de tekniske leverancer, som er påkrævet for at sikre stabil og sikker drift.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Erfaren specialist til at styrke sikkerheden i hele Region Syddanmark

Vil du være med til at sætte standarden for informationssikkerhed i Region Syddanmark, og har du interesse for at bruge din tekniske viden til at forbedre grundlaget for risikovurderinger og risikostyring? Her får du mulighed for at formidle og omsætte din brede IT-faglige viden til effektive løsninger i en stor organisation.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP-udvikler

Vil du gerne være med til at forbedre arbejdsflowet i Pharma Nord og vores 25 datterselskaber? Lige nu søger vi en PHP-udvikler til vores IT-afdeling i Vejle, der bl.a. skal være med til at videreudvikle og vedligeholde vores interne systemer. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

UI Designer

Er du en kreativ og iderig UI Designer, som kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse for vores kunder? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

UX writer

Er du som UX writer skarp på at skabe den bedste brugeroplevelse, når du udtrykker en virksomheds ”tone of voice” og sikre samhørighed hele vejen igennem? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Logos Consult A/S
Vejle Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV konsulent til Vejle

Hos Logos Consult har vi leveret Dynamics NAV og Business Central løsninger til mellemstore og store virksomheder i Danmark siden 1997. Vi har travlt med at implementere og supportere NAV og Business Central hos nye og eksisterende kunder. Derfor søger vi en konsulent med mindst 5 års erfaring med programmet.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Full-stack udvikler

Vi er i gang med en enestående rejse – at udvikle et helt nyt system til bolig- og ejendomsadministration baseret på en moderne platform. Tænder det dig at udvikle services på en microservice baseret arkitektur, hvor teknologien er Azure Kubernetes Service på Azure Stack HCI, så har vi stillingen til dig i Unik Bolig.

NTI A/S
Vejle eller Værløse Se rejsetid

Application Engineer/Systemkonsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Agil QA Engineer til DevOps udvikling

Hos Unik Bolig, som laver business management brancheløsninger til bolig- og ejendomsadministration, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, og nu søger vi en erfaren udvikler af softwaretest, der har set og oplevet, hvor vigtig automatiseret og tidligt test er for at få agil udvikling til at fungere optimalt.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Support til intern IT-afdeling

Er du hurtig til at gennemskue tekniske problemer, og sætter du en ære i at yde den bedste IT-service til dine kollegaer? Så har vi brug for dig og din ekspertise på en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser. Vi søger en supporter, gerne med 3-4 års erfaring, som brænder for at yde en effektiv og kundevenlig service.