9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Evida
Viborg Se rejsetid

IT Security Operations Engineer

Er du passioneret omkring at bygge sikre platformsløsninger samt at bidrage til den generelle IT- sikkerhed? Så har du chancen for at indgå i et stærk fagligt team, der håndterer driftsmæssige infrastruktur og it-sikkerhedshændelser samt sikre og styrke IT-sikkerheden så vi understøtter Danmarks kritiske infrastruktur.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Senior driftskonsulent

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

iOS udvikler / C# programmør

Dygtig og ambitiøs iOS/C#-udvikler/programmør til udvikling af udvidelser og integrationer.

Du vil spille en central rolle og hjælpe kunderne med deres forskellige forretningsprocesser baseret på Uniconta. Derudover vil du fungere som bindeled til vores sælgere/konsulenter og udvikle iOS C# API-interface til Uniconta.

Concept Data A/S
Herning Se rejsetid

Erfaren Uniconta-konsulent – support med et stærkt servicegen

Concept Data er i vækst, og derfor udvider vi vores Uniconta-team. Vi søger enten en erfaren Uniconta-konsulent eller en person, der gerne vil udvikle sig til at blive vores nye Uniconta-konsulent på sigt. Du bliver en del af en veletableret virksomhed, der byder på store muligheder for personlig udvikling og videreuddannelse.

BEC
Herning Se rejsetid

Software Engineer

As a Team Architect / software engineer, you will play a key role in building our Business Solutions and you will be a part of a dynamic team of three Business Analysts and nine Software Developers.

Administrations- og Servicestyrelsen
Herning Se rejsetid

Power Platform udvikler til Herning

Vi søger dig, som vil hjælpe os med at sætte retningen for Microsoft Power Platform samt KMD WorkZone. Vi har en stor og spændende portefølje af opgaver, som spænder fra små automatiseringsopgaver til store og komplekse løsninger, der går på tværs af skatteforvaltningens mere end 12.000 brugere.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Stærke ledelsesprofiler til Digitalisering og It

Er du lederen, der med visioner og ledelseskraft kan sætte retning for et af to store produktområder indenfor Diagnostik og patientjournal-integrationer. Vi søger to ledere til vores produktkontor.

Du får en lederstilling med mange udviklingsmuligheder i en organisation med en god kultur for sparring og samarbejde i et ambitiøst ledelsesteam.

Hejdoktor
København Ø eller remote Se rejsetid

Senior frontend-udvikler

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer.

Bloom søger for 3XD
Herning Se rejsetid

Flutter Hybrid App udvikler

Vi søger en passionereet Flutter udvikler til nye spændende udviklingsprojekter hos vores kunde 3XD i Herning.

Du bliver en del af et nyetableret udviklingsteam, hvor du får medansvar for at definere rammerne for deres nye projekter, og du vil blive en aktiv del af udviklingen nu og i fremtiden.