15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Kommunikativ stærk informationssikkerhedskoordinator til rolle som programleder

Er din mission at være med til at styrke sikkerheden i Region Midtjylland, så vi proaktivt kan imødegå de øgede trusler mod vores hospitaler? Så passer du perfekt hos os.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Informationssikkerhedskonsulent med bred opgaveportefølje

Er du på udkig efter et job, hvor du skal have en bred faglig indsigt i cyber og informationssikkerhed, og hvor du kan bruge dine evner til at rådgive, kommunikere og koordinere? Så læs videre her.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Styrk it-sikkerheden i sundhedssektoren som operativ risk manager

Brænder du for risikostyring og compliance på cyber- og informationssikkerhedsområdet? Og motiveres du af at være med på holdet, der arbejder dedikeret med at styrke it-sikkerheden i sundhedssektoren? Så er muligheden her.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Sikkerhedskonsulent med dyb teknisk indsigt

Har du stor interesse for it-sikkerhed, bred og dyb it-teknisk indsigt, og er du dygtig til at samarbejde? Drømmer du samtidig om at være en del af en stor it-afdeling, som har brug for dine kommunikationsevner og din store organisatoriske forståelse? Så læs videre.

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.

Jobindex søger for Hejdoktor

Frontend-udvikler til banebrydende sundhedsløsning i vækst. Du kan arbejde med stor fleksibilitet eller remote

Du designer vores løsninger fra start til slut. Du har en føling med, hvordan brugerne oplever vores produkter, du designer løsninger, koder dem og installerer din kode, så de kommer ud live. Det gælder både nye features, ændringer i eksisterende og vedligeholdelse.

Viborg Kommune
Viborg Se rejsetid

Afdelingsleder til data, systemer og automatisering

Økonomistaben søger en afdelingsleder til data, systemer og automatisering, der skal arbejde med dataunderstøttelse og automatisering for hele Viborg Kommune, herunder også Økonomistabens egne processer. Du får også ledelsesansvaret for Økonomistabens egne systemer og vores udvikling af hjælpeværktøjer.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande, Skovlunde, Aalborg Se rejsetid

SW Data Scientist

For our System Integration team within the SW Solutions Department we are looking for a SW Data Scientist for a newly established, and dedicated team to create metrics, visualizations and KPI’s for our SW development.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast Se rejsetid

Erfaren dataspecialist til Patent- og Varemærkestyrelsen

Du kommer til at arbejde i en afdeling med dedikerede medarbejdere, som er i fuld gang med den digitale transformation, hvor du vil få ansvaret for at opbygge, udvikle og vedligeholde vores nye datawarehouse og BI-område i samarbejde med forretningen og vores databasespecialister.

TimeXtender
Remote

Full Stack Web Developer

Do you see yourself as a dedicated Full Stack Web Developer in our highly skilled Engineering Circle, where we will set new standards for how to build an automated Data Estate Builder? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment?

SCR Rekruttering A/S søger for Kyocera Unimerco
Herning-området Se rejsetid

Business Applications Specialist med ERP- og BI-erfaring, Herning-området

Brænder du for at blive specialist indenfor dit fagområde i bl.a. ERP- og BI-systemer? Trives du med at dykke ned i komplekse dataopgaver og vedholdende arbejde med opgaven, til ’du regner den ud’? Trigger det dig at få en central rolle, når nye IT-forretningsunderstøttende systemer skal udvikles, automatiseres og digitaliseres?

SCR Rekruttering A/S søger for Kyocera Unimerco
Herning-området Se rejsetid

Business Applications Consultant med projektledererfaring, Herning-området

Er du en dygtig projektleder med digital flair og interesse? Har du masser af gode ideer, der kan digitalisere og forbedre eksisterende forretningsprocesser og IT-løsninger, og kan du omsætte disse til konkrete initiativer, der optimerer forretningen?

SCR Rekruttering A/S søger for KMC
Brande Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer og samtidig arbejde med de nyeste teknologier i Microsoft 365 verdenen? Kan du varetage brugersupport på alle niveauer? Kommunikerer du godt på dansk og engelsk? Du får det daglige ansvar for brugersupport på såvel kontormiljøet som i produktionsmiljøet.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

Solution Manager - OT hardware & infrastructure

For our Software Solution Management department, we are looking for an experienced Solution Manager to manage our OT hardware and infrastructure portfolio which is the foundation for our SCADA and software solutions.

Infosuite A/S
Herning Se rejsetid

InfoSuite søger en full-stack Java-udvikler

Kan du omsætte brugerbehov til konkrete software-features? Har du bred erfaring med full-stack udvikling i Java? Og vil du være med til at udvikle en af branchens stærkeste budget- og business intelligence-løsninger? Så er du måske InfoSuites nye softwareudvikler.