5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

itm8
Herning eller Aarhus Se rejsetid

Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus

Itm8 er i hastig vækst, og søger derfor en passioneret Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus. Søger du fantastiske kollegaer, fleksible arbejdstider og er du vild med at arbejde med de nyeste brands indenfor netværk – så kan du meget vel være vores kommende kollega.

TMK/Svane Køkkenet
Tvis Se rejsetid

IT-supporter

Du kommer til arbejde i en alsidig stilling, hvor dit primære omdrejningspunkt er at være IT-supporter sammen med to erfarne kolleger. Du bliver del af en koncern, hvor IT har tre fokusområder: Vores interne brugere, vores butikker og vores produktion – i alt 700 brugere.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Cloud Solutions Consultant med fokus på Azure

Vi lægger vægt på en konsulent som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af Microsoft-konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger og rådgivning til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

Senior Cloud Developer

For our Data Warehousing team, we are looking for an experienced cloud data engineer to join us in developing the next generation IoT platform. We are working in a hybrid cloud environment and responsible for data integration, storage, provisioning, analytics, and data lifecycle management.

A-TEX A/S
Herning Se rejsetid

Intern ERP-konsulent med fokus på D365 - Denmark

Som ny ERP konsulent får du mulighed for at prøve kræfter med de mange forskelligartede opgaver, der indgår i et stort ERP projekt fra start til slut. Det bliver selvfølgelig i tæt samarbejde med dygtige kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.