5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Delivery Director

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Så er det måske dig, vi søger i KMD. Som Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance til en af KMD’s største kunder.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus Se rejsetid

Service Delivery Manager

Har du talent for at levere fantastiske resultater i en organisation i fremdrift? Kan du bruge din viden i et stort dansk firma med internationale relationer og ambitioner? Brænder du for god kundeservice og høj kundetilfredshed? Så er KMD Connect afdelingen for dig!

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

EDI Consultant

Vil du arbejde i en dynamisk organisation, hvor vi hver dag hjælper vores kunder med at optimere og effektivisere deres processer via vores målrettede it-løsninger? Kan du være med til løfte vores konsulentbistand og kundesupport til et nyt niveau? Så er det dig, vi leder efter til vores konsulentteam hos KMD Connect.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Full-stack-udvikler til KMD Føniks

Vi leder efter en erfaren udvikler, som er vild med at kode og kan arbejde såvel selvstændigt som i teams. Du behøver ikke matche vores udviklings-stack, men du skal være nysgerrig efter at lære nyt – teknisk nyt. Læs videre og find ud af mere om os, produktet og hvordan vi arbejder.

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Solution Architect

Som Solution Architect kommer du til at hjælpe med afklaring, design og specifikationer af API’er i et større igangværende kundeprojekt. Du vil skulle deltage i kundemøder og workshops med fokus på afklaring & specifikation af forretningsbehov som efterfølgende skal omsættes til realiserbare løsningsspecifikationer.