4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

4 jobannoncer

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Manager

Vil du være med til at skabe hurtig sagsbehandling for alle – herhjemme og i resten af verden? Vil du være den nye Product Manager, der bidrager til, at kunder anvender vores løsningen til hurtig, effektiv og konsistent sagsbehandling? Så skal du læse videre.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus N Se rejsetid

Head of Development

Vil du være med til at udvikle og implementere innovative løsninger, der understøtter vores kunder i deres hverdag? Er det at lede og motivere et team af kompetente og alsidige mennesker det, der giver dig et kick i hverdagen?

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Aarhus N Se rejsetid

Application Architect

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til den offentlige sektor i Danmark?

Vi søger en engageret og visionær Applikationsarkitekt til produktteamet omkring løsningerne KMD LetBetaling og MomsTjek, samt vores tværgående team for AI i KMD.

KMD A/S
Ballerup eller Aalborg Se rejsetid

Backend Developer

Brænder du for at kode og trives du med at tage ejerskab over din opgaver fra start til slut? Vi søger en dygtig og engageret Backend SQL Developer der har lyst til at være en del af den udvikling vi er i gang med i KMD Connect løsningen. Du vil komme til at indgå i vores Connect Development team sammen med 15 dygtige kollegaer.