14 job matcher din søgning 14 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Som IT Manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede IT-projekter sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent. Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Netcompany
København Se rejsetid

Senior Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Er du en erfaren udvikler, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle i udviklingen og løbende kvalitetssikring af forretnings- og samfundskritiske løsninger? Så er du måske vores nye Senior Developer i vores Netcompanys Application Services afdeling.

Netcompany
Aalborg eller København Se rejsetid

Linux systemadministrator

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux systemadministrator til en af vores Operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Netcompany
København eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren Linux Operations Engineer

Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi søger en Operations Engineer til vores Netcompany Operations med solide færdigheder indenfor Linux.

Netcompany
København Se rejsetid

Elever til Netcompany Operations

Vi søger dygtige elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af uddannelsen, og som ønsker at bruge deres faglige viden i praksis. Læser du til Datatekniker, og brænder for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Har du erfaring med udvikleropgaver? Og kan du se dig selv i en afgørende rolle, hvor du er med til at sikre fremdriften for et større og komplekst projekt? Vil du være med til at sikre, at vi leverer en løsning af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye Senior IT Consultant i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Software Developer

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil din hverdag være præget af både tekniske og kunderettede opgaver med leverancer, der spænder fra nyudvikling af IT-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Netcompany
København eller Aarhus Se rejsetid

Data Management Consultant

Brænder du for data, og vil du gøre en reel forskel ved at hjælpe virksomheder med at erstatte mavefornemmelser med brugbar viden baseret på fakta? Som konsulent i Data Management kommer du til at udvikle dig og levere værdi på projekter fra din første arbejdsdag.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København Se rejsetid

Test Manager

Brænder du for test og kvalitetssikring? Har du ledelseserfaring og lyst til at spille en nøglerolle i sikringen af kvaliteten af store IT-projekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Test Manager.

Netcompany
København Se rejsetid

Test Specialist

Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Så er det måske dig vi som vores nye Test Specialist til vores kontor i København.