5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP-programmør

Vi søger endnu en programmør til vores IT-afdeling, som kan indgå i arbejdet med at vedligeholde og videreudvikle vores PHP/SQL-baserede e-learningsystem. Du vil komme til at arbejde med Oracle, MySQL, PHP, CSS, Ajax, Javascript og opbygning af HTML-sider.

iHeadHunt ApS søger for ChemoMetec
Allerød Se rejsetid

Softwareudvikler (C++)

Er du C++ udvikler (2+ års erfaring), der vil udvikle software til måleinstrumenter, der redder menneskeliv worldwide? Vil du arbejde tværfagligt på højteknologiske udviklingsprojekter, hvor du får særdeles stor indflydelse? Her er din mulighed for at udvikle dine evner i en virksomhed, som vokser markant.

Bloom søger for Lakeside
Aarhus Se rejsetid

It-arkitekt

Du får et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver som it-arkitekt. Du skal tilrettelægge og udarbejde it-arkitektur på forskellige abstraktionsniveauer, udarbejde analyser, vurderinger og anbefalinger i relation til it-projekter samt støtte og rådgive kunde-siden.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

SAP Technical Application Architect

Er du interesseret i alle de tekniske applikationsområder i SAP? Har du arbejdet med disse i mange år i forskellige konstellationer og kombinationer som SAP-arkitekt? Vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på det digitale Danmark? Så er du måske den, vi søger!

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus Se rejsetid

Principal SAP Architect - FI/CO

Er du interesseret i de finansielle komponenter og løsninger i SAP? Har du arbejdet med disse i mange år i forskellige konstellationer og kombinationer som SAP-arkitekt? Vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på det digitale Danmark, og tænder du på kreative digitale løsninger? Så er du måske den, vi søger!