30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP-programmør

Vi søger endnu en programmør til vores IT-afdeling, som kan indgå i arbejdet med at vedligeholde og videreudvikle vores PHP/SQL-baserede e-learningsystem. Du vil komme til at arbejde med Oracle, MySQL, PHP, CSS, Ajax, Javascript og opbygning af HTML-sider.

Jyske Bank
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Dygtig datawarehouse-udvikler til Jyske Realkredit Datawarehouse

Du har en relevant videregående uddannelse som datalog, software ingeniør eller lignende. Erfaring fra en lignende stilling vægtes højt, men dygtige nyuddannede kommer også i betragtning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med den finansielle sektor, it-udvikling og den agile udviklingsmetodik.

Apport Systems A/S
Aarhus Se rejsetid

T-SQL Systemudvikler til Danmarks stærkeste lagerstyring

Bliver du motiveret af at udvikle systemer, der gør en forskel? – og trives du i omgivelser, hvor du både har mulighed for at blive udfordret og er med til at udfordre? Så kunne en stilling som systemudvikler hos Apport Systems være en mulighed!

Human Skills søger for Au2mate
Silkeborg Se rejsetid

IT-Arkitekt

Du bliver en del af vores dygtige team af softwareudviklere og vil få ansvar for design og udvikling af industri 4.0 løsninger og MES til automatiseringsprojekter I fremstillingsindustrien. Som arkitekt har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Bloom søger for Frontmatec
Skive eller Stilling Se rejsetid

Softwareingeniør til Frontmatec

For vores kunde Frontmatec søger vi en dygtig Softwareingeniør. Vil du være en del af en ekstremt spændende international virksomhed, ønsker du et højt fagligt niveau, og stortrives du med at drive dine egne projekter, så kan det være dig, vi søger.

Bloom
Aarhus Se rejsetid

Erfaren softwareudvikler

For Cryptomathic søger vi en erfaren udvikler til teamet, der udvikler Cryptomathic Signer. Du har mulighed for at udvikle dig enten som ekspert indenfor et område eller gå projektleder– eller arkitektvejen, og Cryptomathic forfremmer internt til denne type stillinger.

CGI Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Teknisk driftkonsulent - infrastructure management and operations

Som teknisk driftkonsulent indgår du i et stort, dansk team, som arbejder i et internationalt miljø med nordiske og europæiske kolleger. Teamets opgave er først og fremmest at sikre stabil applikations-, platforms- og infrastrukturdrift og stå for den tekniske forvaltning af applikationer på vores kunders infrastrukturplatforme.

Bloom søger for HLTV.org
Aarhus Se rejsetid

Senior softwareudviklere

Som softwareudvikler får du ansvar for løbende at forbedre, udvikle og designe nye systemer. Du er med fra frontend til backend, og du ser din feature gå live i morgen, i stedet for om > 3 måneder.

iHeadHunt ApS søger for ChemoMetec
Allerød Se rejsetid

Softwareudvikler (C++)

Er du C++ udvikler (2+ års erfaring), der vil udvikle software til måleinstrumenter, der redder menneskeliv worldwide? Vil du arbejde tværfagligt på højteknologiske udviklingsprojekter, hvor du får særdeles stor indflydelse? Her er din mulighed for at udvikle dine evner i en virksomhed, som vokser markant.

J. H. Schultz Information A/S
Valby Se rejsetid

Fullstack-udvikler til projektteam

Er du en dygtig fullstack-udvikler? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil et job i Schultz måske være noget for dig.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-specialist til Region Midtjyllands elektroniske patientjournal

Brænder du for at arbejde med vores succesfulde elektroniske patientjournal – MidtEPJ? Ønsker du et job med stor indflydelse og impact? Så kan du nu blive del af et fantastisk hold med aktiviteter, som er konkrete og meningsfulde for hospitaler og patienter.

CGI Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren Java-udvikler til store it-projekter hos CGI’s offentlige kunder

Vil du være med til at styrke arbejdet med udvikling af samfundskritiske systemer og har du ambitionen om at bygge fremtidens it-løsninger til den offentlige sektor? Så er du måske den vi går og leder efter hos CGI?

TV2
Odense eller København Se rejsetid

Vi opmander kraftigt med engagerede og innovative medarbejdere til Medietekonologi på TV 2

Med henblik på at styrke implementeringen af TV 2s netop vedtagne 2025 strategi udvider vi samlet med 3 medarbejdere til Driftteknologi og Udviklingsteknologi. Du er drevet af nysgerrighed og evnen til at tilegne dig ny viden og du kan omsætte din viden til løsninger, der understøtter TV 2 transformationen.

Recruit IT ApS søger for Computershare
Lyngby Se rejsetid

DevOps Engineer til Computershare

Vi søger en stærk Dev/Ops Engineer til videreudvikling og eksekvering af vore web-baserede finansielle løsninger. Du vil få en alsidig og spændende hverdag i en virksomhed, hvor der arbejdes struktureret og resultatorienteret i en ånd af kreativitet og iderigdom.

Human Point Recruitment søger for Schultz
Valby Se rejsetid

Full-stack udvikler søges til Schultz

Er du en dygtig full-stack udvikler? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil et job i Schultz måske være noget for dig.

Jobindex A/S søger for ROB-EX A/S
Odense Se rejsetid

Webudvikler med kendskab til TypeScript

Som udvikler bliver din hovedopgave at udvikle vores nye webudgave af ROB-EX (webplanner SPA) – i tæt samarbejde med resten af udviklerteamet. Vi skal til at accelerere og få de vedtagne designs og ideer implementeret og til at leve.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Dygtig og dedikeret frontend-udvikler

Brænder du for frontend-udvikling og er skarp i HTML, CSS og JavaScript - så er det dig, vi søger til ForeFlight, der udvikler apps til piloter. Vi søger en dygtig og dedikeret frontend-udvikler til at styrke deres softwareteam bestående af meget kompetente og erfarne softwareudviklere.

Bloom søger for Lakeside
Aarhus Se rejsetid

It-arkitekt

Du får et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver som it-arkitekt. Du skal tilrettelægge og udarbejde it-arkitektur på forskellige abstraktionsniveauer, udarbejde analyser, vurderinger og anbefalinger i relation til it-projekter samt støtte og rådgive kunde-siden.

KommuneKredit
København Se rejsetid

Senior .Net-udvikler/.Net-udvikler til at skabe fremtidens bank

Vi søger en hamrende dygtig .Net udvikler, der mestrer sin kode såvel som sin cloud. Én som læser op på de nyeste teknologier for sjov, fordi det er umuligt at lade være, og som samtidig kan forstå komplekse udfordringer og API kommunikation til kildesystemer, der ikke nødvendigvis blev udviklet i går.

KommuneKredit
København Se rejsetid

Senior BI-udvikler med fingeren på den teknologiske puls

Vi søger en senior BI-udvikler, der ikke alene kan sit kram, men som også har skyen som sit andet hjem. Én som læser op på de nyeste teknologier, imens morgenmaden indtages, og som samtidig kan navigere i kildesystemer, der ikke nødvendigvis blev udviklet i går.

Sam Executive Search søger for Koncenton
Aarhus Se rejsetid

Data Arkitekt

Som Koncentons kommende Data Arkitekt vil du bidrage til at løfte ambitionen om, at IT bliver en strategisk sparringspartner i organisationen. Gennem dine kompetencer sikrer du, at forretningen får stillet de rette data til rådighed gennem dine evner til både at rådgive og videreudvikle datamodellen.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Cybersikkerhedsspecialist til Jyske Bank

Vil du være med til at tage IT-sikkerhed til det næste niveau? Vil du være på en arbejdsplads, hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet? Fra første dag kommer du til at gøre en forskel, hvor du vil indtage en plads på et hold, der allerede gør en forskel.

CGI Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Operation Specialist

Vi søger dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere til vores Application Operations team i Ballerup. Den primære opgave i teamet er, at sikre stabil applikations-, platforms- og infrastruktur drift og foretage teknisk forvaltning af applikationer på kundernes infrastrukturplatform.

Bloom søger for Apoteka
Greve Se rejsetid

Senior softwareudvikler til Apopros.dk

Hos vores kunde Apoteka, som er udviklingsselskab for apopro.dk, får du som Senior Softwareudvikler en unik mulighed for at udvikle verdens bedste online apotek. Du vil få et bredt ansvar for udviklingen af apopro.dk's backend, både hvad angår arkitektur, design, search engine, teknisk infrastruktur, og DevOps.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

Teknisk tester med flair for automatiseret test

Er du vores nye tekniske tester der kan motivere dine kollegaer til at tænke kvalitet og automatiseret test ind i starten af udviklingsprocessen? Og kan du lide at arbejde agilt i tæt samarbejde med dygtige kollegaer? Så er det lige dig vi leder efter!