18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capgemini Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Java-udviklere til Healthcare

Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan teamet i Aarhus, som vil være med til at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler. På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på 3 ud af 5 af landets hospitaler.

Det Danske Filminstitut
København Se rejsetid

GENOPSLAG: Softwareudvikler søges til Det Danske Filminstitut

Brænder du for udvikling i et kreativt miljø? Er du skarp til både kode og analyse? Og har du lyst til at skabe løsninger i et levende filmhus med mange spændende opgaver og teknologier? Så vil vi gerne høre fra dig!

Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med til at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Umbraco-udvikler

Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. I Unik-koncernen, som Logicmedia er den del af, er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.

PDC A/S
Brøndby Se rejsetid

Softwareudvikler (design, arkitektur og kodning)

PDC A/S søger en dygtig udvikler til design, arkitektur og kodning af applikationer inden for flyindustrien. Har du interesse for planlægnings- og beslutningsstøttesystemer, er du måske vores nye kollega.

Spillemyndigheden
Odense Se rejsetid

Java-udvikler til udvikling, drift og vedligehold

Spillemyndigheden søger en erfaren medarbejder indenfor udvikling af it-systemer, primært baseret på Java-teknologi. Du bliver en del af et mindre udviklingsteam på p.t. 5 medarbejdere, som varetager udvikling og tilpasninger på vores fagapplikationer.

Jobindex A/S søger for CTGlobal A/S
Herlev Se rejsetid

Konsulent til Cloud-løsninger – tag del i vores vækst -og udviklingsrejse

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi er internationalt anerkendte for vores specialistviden, og hvor vi aldrig stopper med at lære nyt? Og vil du skabe solide løsninger for store, betydningsfulde kunder med komplekse setups? Du vil indgå i vores Microsoft Azure-team, hvor vores Principal er MVP og vidensniveauet er højt.

Lægemiddelstyrelsen
København Se rejsetid

Lægemiddelinspektør GxP IT (Specialkonsulent)

Du har nu chancen for at blive en af vores tværgående lægemiddelinspektører, som inspicerer lægemiddelindustriens validering og drift af kritiske IT-systemer inden for samtlige GxP-regulerede områder og dermed sikring af lægemiddelkvalitet og dataintegritet.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Afdelingsleder til Middleware Services

Vi har i SDC stor succes med at være en full-service leverandør af IT-services for en lang række pengeinstitutter i Norden. Vi har potentialet og engagementet til at hæve barren yderligere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Udviklere til agilt team

Vil du være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med forretningen og med brug af moderne software udviklingsteknikker? Så søg ind hos os som lead udvikler eller udvikler.

Jobindex søger for Inropa A/S
Aalborg Se rejsetid

C#-udvikler til robotsimulering

Kan du se dig selv udvikle state-of-the-art løsninger inden for robotter og kunstig intelligens? Har du lyst til at forbedre og strømline vores produkter til bl.a. automatisk generering af robotprogrammer? Og vil du arbejde et sted, der prioriterer tid til familie- og fritidsliv?

Jobindex søger for ND Data A/S
København Se rejsetid

C#-udvikler med faglig stolthed

Vil du udvikle markedsledende, forretningskritiske systemer til autobranchen – med tusindvis af brugere over hele Skandinavien? Og taler du flydende C#? Så læs mere her!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Procesejer til adgangsstyring

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af opgaver med høj samfundsrelevans indenfor adgangsstyring, brugerstyring og sikkerhed? Vil du arbejde med koordinering og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business Analyst til adgangsstyring

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med procesanalyser og adgangsstyring i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S
Aarhus Se rejsetid

Fagligt dygtige systemudviklere til nyt og dynamisk team

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus, Viby systemudviklere til et nyt team. Teamet skal udvikle en ny generation af et internt værktøj, som anvendes til at konfigurere forretningssystemet. Du vil være med fra starten på projektet og indgå i et tæt samarbejde med de øvrige teammedlemmer samt interne brugere af værktøjet.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Vil du være med til at forbinde naturens kræfter med teknologiens styrker?

Er du initiativrig og en kvalitetsbevidst systemudvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling, Linux-miljøer og shell-scripts? Brænder du for at arbejde med it, der sikrer menneskeliv og materielle værdier? Så vil jobbet som systemudvikler hos DMI være noget for dig!

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Specialkonsulent til Front Office og forskningsstøtte på RUC

Din opgave er at hjælpe forskere med at navigere i de forskellige services, som er forankret i andre afdelinger og hos Danish e-infrastructure Cooperation (DeiC) samt kunne hjælpe med behovsafklaring, udarbejde løsningsforslag og koordinere samarbejde med de forskellige specialister i RUC Digital.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Business Analysts med forretningsforståelse til teknologisk modernisering af komplekst sagsbehandlingssystem

Brænder du for at anvende dine analytiske evner, og har du lyst til at spille en central rolle i moderniseringen og videreudviklingen af et forretningskritisk system med høj samfundsrelevans? Så har vi brug for dig i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, hvor Kontoret Selskabssystemer lige nu søger to skarpe business analysts.