22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Senior Java-udvikler

Din akademiske baggrund hedder datalog, ingeniør eller, datamatiker, eller lignende, og du har minimum tre års erfaring som softwareudvikler. Du er godt hjemme i moderne udviklingsmetoder som Agile, Test Driven Development, DevOps og Scrum.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Softwareudvikler (DevOps) – gerne nyuddannet

Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder – så skal du til Formpipe! Har du afsluttet en it-uddannelse (det kunne være datamatiker, bachelor i it-science, it-ingeniør - men også andet) og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere i krydsfeltet mellem udvikling og forretning?

Speedrecruiters ApS søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

Softwareingeniør MES C#.NET til produktionsindustrien

Er du en visionær softwareudvikler? Vil du være en del af teamet i en verdensomspændende teknologi-/automations virksomhed? Vil du gerne have stor medindflydelse og kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag? Så læs videre her.

Censorsekretariatet
Danmark

Bliv censor på uddannelser inden for it-udvikling

Vi har brug for din hjælp, så vi sammen kan sikre Danmark flere digitale kompetencer – og du kan hjælpe dig selv til at få et endnu bedre arbejdsliv og karriere. Som censor kan du udvikle dig i en ny rolle og bruge den viden, du allerede har gennem din egen uddannelse og profession.

Recruit IT ApS søger for Vitec Aloc A/S
Odense Se rejsetid

Project Manager til Vitec Aloc

Vi søger en Project Manager til Vitec Aloc i Odense, der udvikler software til kunder på det finansielle marked og dækker med produktudbuddet behovet for portefølje- og risikostyring, treasury og børshandel. Som Project Manager i Vitec Aloc vil du få en varieret arbejdsdag med mange berøringsflader i organisationen.

Shipmondo ApS
Odense Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du være en del af teamet bag Danmarks Bedste E-handelsværktøj? Er du udvikler med stort U, og kan du lide at være drivkraften bagved, der får alt til at spille foran? Der er fuld fart på hos Shipmondo, og vi leder derfor lige nu efter DIG, der har lyst til at blive en del af vores tech-team som backend-udvikler.

Godske Group A/S
Sunds Se rejsetid

Erfaren IT-supporter til daglig styring og ansvar for IT-administrationen

Kunne du tænke dig at have en central rolle i en IT-afdeling, og ikke mindst trives du med at have en meget afvekslende og selvstændig hverdag, hvor service og godt humør er en vigtig værdi i dit arbejde? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i en international virksomhed.

Mediastyle
Albertslund Se rejsetid

Teknisk webudvikler til nyt team i ambitiøst webbureau

Du kommer som Teknisk webudvikler til at sidde med udvikling indenfor de forskellige CMS teknologier (PHP og JavaScript). Det er vigtigt at du har kendskab til eller interesse for Wordpress udvikling, opsætning og vedligeholdelse samt udvikling af temaer og plugins.

Recruit IT ApS søger for Vitec Aloc A/S
Odense Se rejsetid

Test Manager til Vitec Aloc

Vi søger en Test Manager til Vitec Alocs testafdeling, der består af fire testanalytikere og dig. Du kommer med på en rejse, hvor du i samarbejde med dine kollegaer i gruppen, skal stabilisere og videreudvikle teststrategien for Vitec Alocs produkter og løsninger til porteføljestyring og børshandel.

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S
Aarhus Se rejsetid

Nysgerrig og fagligt dygtig systemudvikler til IT-virksomhed i Aarhus

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der er nysgerrig og vægter faglig udvikling og stolthed samt har erfaring med programmering i Java i større og komplekse IT-systemer. I denne stilling får du god mulighed for at få indflydelse både på dit arbejde og arbejdsprocessen.

Knowit
København Se rejsetid

Sitecore-udvikler

Har du erfaring med Sitecore og elsker du at levere forretningskritiske løsninger baseret på kunders behov? Hvis ”ja”, så er du måske netop nu i gang med at læse din fremtidige jobbeskrivelse.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Back End Software Developer

Kan du kode i .Net og C#? Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne Ecommerce, CMS PIM og online marketing løsninger? Vil du indgå i et team, hvor vi ikke bare bruger tid bag skærmen, men har et stærkt socialt sammenhold?

NOVAX A/S
Lystrup eller Taastrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Vil du spille en central rolle i at implementere vitale IT-systemer til de danske almen praktiserende læger, speciallæger og privathospitaler? Har du lyst til at være en del af vores product-team, der er kendetegnet af stor ansvarsfølelse, energi, fællesskab og et større formål?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Holbæk Se rejsetid

Informationssikkerhedskoordinator

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, der gennem de sidste 10 år har forvandlet sig til et moderne, regionalt pengeinstitut? Lige nu søger vi en Informationssikkerhedskoordinator til vores IT-afdeling i Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.

KAR+CO recruiting on behalf of Elis Danmark A/S
Søborg Se rejsetid

IT Product Manager at Elis (formerly Berendsen)

Do you want to work in a global, innovative service company and personally impact the customer experience and sustainability agenda? Then come join our agile team at Elis! As IT Product Manager, you will be responsible for transforming strategic and commercial ambitions into great solutions.

Udlændinge- og Integrationsministeriet
København Se rejsetid

SQL Server databaseadministrator søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Koncern It søger en stærk SQL Server databaseadministrator med gode kompetencer inden for drift og vedligehold af MS SQL databaser til at understøtte Udlændinge- og Integrationsministeriets digitaliseringsstrategier.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Fullstack-udvikler (Genopslag)

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Synes du det lyder spændende at arbejde med vejrdata? Så vil denne ledige stilling som fullstack udvikler være noget for dig.

Smith & People søger for Step
Odense Se rejsetid

Data engineer søges til STEP

Hos STEP tror de på, at data er altafgørende for at flytte forretninger og skabe intelligente kommunikationsløsninger. Og de har rigtig meget data. Mere præcist får de data fra 80 % af den danske befolkning. Det er altså ikke data, de mangler. Men de mangler dig, der elsker at arbejde med data og teknologi.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

IT-udviklere til Operativt Teknisk Center

Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på den nyeste teknologi? Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for Danmarks sikkerhed? Synes du at det lyder spændende, at arbejde med hvordan IT-udvikling kan bruges til at understøtte efterretningsoperationer? Så har vi jobbet til dig!

ed A/S
Skødstrup Se rejsetid

Webudvikler-elev eller studerende

Brænder du for online forretningsudvikling og ønsker du en karriere inden for backend- og frontendudvikling? Så har vi elevpladsen eller studiejobbet til dig hos ed A/S.

Netcompany
København Se rejsetid

Ambitiøs IT-tekniker til Netcompany Operations

I Netcompany søger vi en IT-tekniker til vores Operations afdeling, hvor du vil indgå i et meget ambitiøst team med dygtige kolleger. Har du erfaring inden for bl.a. design og drift af Microsoft-miljøer? Så er du måske den nye kollega vores 8-mands team, går og venter på.

Trafikselskabet Movia
Valby Se rejsetid

IT-systemkoordinator til udvikling og drift af trafikinformations- og realtidssystemer

Trafikselskabet Movia søger en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i vores IT-team med ansvar for Movias systemportefølje og IT-arkitektur. Som systemkoordinator bliver din vigtigste opgave at styre og videreudvikle flere af Movias trafiksystemer.