15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S søger for CTGlobal A/S
Herlev Se rejsetid

Konsulent til Cloud-løsninger – tag del i vores vækst -og udviklingsrejse

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi er internationalt anerkendte for vores specialistviden, og hvor vi aldrig stopper med at lære nyt? Og vil du skabe solide løsninger for store, betydningsfulde kunder med komplekse setups? Du vil indgå i vores Microsoft Azure-team, hvor vores Principal er MVP og vidensniveauet er højt.

al dente software a/s
Hørning Se rejsetid

IT-supporter/tekniker

al dente er et komplekst system, med mange forskellige brugere, du vil derfor komme i kontakt med mange forskellige profiler såsom tandlæger, klinikassistenter, receptionister, bogholdere, IT- leverandører mm, der hver især skal have hjælp til forskellige problemstillinger. 

Nissens Cooling Solutions A/S
Horsens Se rejsetid

IT-/netværks-/sikkerhedssupporter

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job som IT-/netværks-/sikkerheds-supporter i Nissens Cooling Solutions A/S. Som IT-supporter i NCS får du mulighed for at arbejde i et internationalt miljø og med opgaver fra såvel vores lokale som globale selskaber.

NEXT Uddannelse København
Valby Se rejsetid

Systemadministrator til IT Service på NEXT

Én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger lige nu en systemadministrator, der vil spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen og udviklingen af IT Service på NEXT. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

NEXT Uddannelse København
Rødovre og Herlev Se rejsetid

IT-supporter til IT Service på NEXT

Brænder du for at yde god IT-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye IT-supporter. Overordnet set skal du deltage i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport.

Region Syddanmark
Vejle

IT-blæksprutte med sund fornuft

Har du det der skal til for at gøre en forskel for dine kollegaer? Vil du være den vi går til med svære spørgsmål? Bevarer du det store overblik og har du samtidig styr på detaljen? Vil du arbejde med sundheds IT i en stor organisation, hvor enhver beslutning har konsekvenser? Så er du måske vores nye kollega.

Acrelec Danmark
Rødovre Se rejsetid

IT-supporter

Acrelec søger en IT-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere.

Netcompany
København Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

Vil du være med til at arbejde med de nyeste Cloud-teknologier i Netcompanys infrastruktur-afdeling? Som Cloud DevOps Engineer samarbejder du med branchens dygtigste kolleger og er garanteret faglig udvikling.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

IT-supporter med erfaring indenfor test

Som led i den fortsatte vækst, søger vi nu en IT-supporter der bliver en del af udviklingsafdelingen i Odense. Som Logos nye IT-supporter får du en afvekslende hverdag, hvor du både skal samarbejde med dine kollegaer internt og desuden supportere kunderne på Logos løsninger.

NetIP A/S
Herlev Se rejsetid

IT-konsulenter

Vil du være med til at løse IT-problemer for Danmarks bedste kunder sammen med Danmarks bedste kolleger? Vi har både en god base og tilgang af kunder og opgaver i Herlev - og nu også rigtig god plads til dig i vores nye lokaler.

Jobindex søger for Inropa A/S
Aalborg Se rejsetid

C#-udvikler til robotsimulering

Kan du se dig selv udvikle state-of-the-art løsninger inden for robotter og kunstig intelligens? Har du lyst til at forbedre og strømline vores produkter til bl.a. automatisk generering af robotprogrammer? Og vil du arbejde et sted, der prioriterer tid til familie- og fritidsliv?

Netcompany
København Se rejsetid

Cloud Infrastructure Developer

Som vores nye kollega i Cloud Infrastructure-teamet kommer du til at spille en vigtig rolle i agile projekter for både store danske og internationale kunder. Du kommer til at være med til at designe, implementere og vedligeholde webløsninger til teamets cloud-løsninger, som udstilles til hele organisationen.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Teknisk specialist - Microsoft Cloud

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs teknisk specialist med masser af gå-på-mod og viden om løsninger i Microsoft Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Selvkørende System Manager til virksomhed i vækst

Elsker du at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere og sætter du en ære i at tingene fungerer - så er dette det helt rette job for dig! Din første prioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne i huset og dem der står ude hos kunderne.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Teknisk supporter

Vil du være en del af en innovativ virksomhed, der er førende på markedet i Norden? Hos Logos Payment Solutions A/S oplever de vækst, og derfor søger de endnu en teknisk supporter til deres kontor i Nærum. I Teknisk Support servicerer og supporterer de kunder og egne serviceteknikere, inden for selvbetjente betalingsterminaler og -løsninger.