9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RECONOR A/S Gruppen
Farum Se rejsetid

Data-tekniker/IT-tekniker

Koncern IT hos Reconor Group søger lige nu en data-tekniker/IT-tekniker. Hos Reconor Group bliver du en del af en ambitiøs miljøkoncern i rivende digital udvikling. For dig betyder det, at du får mulighed for både at blive fagligt udfordret og være med, hvor du gør en forskel i forhold til den bæredygtige omstilling.

Netcompany
København Se rejsetid

Netcompany Operations søger skarpe elever!

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Jobindex A/S søger for ROB-EX A/S
Odense Se rejsetid

Webudvikler med kendskab til TypeScript

Som udvikler bliver din hovedopgave at udvikle vores nye webudgave af ROB-EX (webplanner SPA) – i tæt samarbejde med resten af udviklerteamet. Vi skal til at accelerere og få de vedtagne designs og ideer implementeret og til at leve.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Se rejsetid

Netværkstekniker

Du vil arbejde med daglig drift og vedligehold af kommunens netværk såvel som netværksadministration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af vores løsninger. Vi holder vores installationer i luften, og vi sidder med netværksopgaver både på rådhuset og ude på institutionerne.

CGI Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Teknisk driftkonsulent - infrastructure management and operations

Som teknisk driftkonsulent indgår du i et stort, dansk team, som arbejder i et internationalt miljø med nordiske og europæiske kolleger. Teamets opgave er først og fremmest at sikre stabil applikations-, platforms- og infrastrukturdrift og stå for den tekniske forvaltning af applikationer på vores kunders infrastrukturplatforme.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Netværkstekniker til Koncern IT, Region Sjælland

Region Sjælland er i gang med flere nye og spændende projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.

Netcompany
København Se rejsetid

Ambitiøs IT-tekniker til Netcompany Operations

I Netcompany søger vi en IT-tekniker til vores Operations afdeling, hvor du vil indgå i et meget ambitiøst team med dygtige kolleger. Har du erfaring inden for bl.a. design og drift af Microsoftmiljøer? Så er du måske den nye kollega vores 8-mands team, går og venter på.

CGI Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Operation Specialist

Vi søger dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere til vores Application Operations team i Ballerup. Den primære opgave i teamet er, at sikre stabil applikations-, platforms- og infrastruktur drift og foretage teknisk forvaltning af applikationer på kundernes infrastrukturplatform.

Kraftvaerk A/S
København Se rejsetid

Kraftvaerks nye Cloud DevOps Engineer

Kraftvaerks Cloud managed hosting-afdeling søger en ny kollega til stillingen som Cloud DevOps Engineer i vores afdeling i København. Kunne du tænke dig at blive en del af en afdeling i vækst, der blandt andet har ansvar for driften af en række kunders Cloud-infrastruktur? Så læs videre her.