14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Service Delivery Manager - KMD WorkZone

Brænder du for at sikre gode serviceleverancer i tæt dialog med kunderne, og kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks førende IT-virksomheder? Så er du måske lige den Service Delivery Manager (SDM), vi står og mangler.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Technical Solution Consultant

Til vores team i KMD Clubtimiser, søger vi en teknisk løsningskonsulent til at understøtte den positive kundevækst indenfor det professionelle sportssegment. Du vil blive en del af et professionelt team med en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau.

KMD A/S
Odense Se rejsetid

Mainframe Developer

Som Mainframe-udvikler vil du blive en del af et dansk team beliggende i Odense bestående at talentfulde og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil arbejde med KMD Easy Energy som er en SaaS-løsning til forbrugsafregning og kundehåndtering.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Security Compliance Architect

As a Security Compliance Architect, you will act as a link between Group Security and our Product Business. We are looking to expand our team and find the right candidates who are able to understand security requirements according to internal policies and current legislations.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Test Consultant

You will join a team of around 30 testers (manual, automated, performance). The team is responsible for the testing support of various solutions for the Danish society. You will be working for one of the biggest KMD clients – SKAT – on the critical tax system.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Business Architect

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger? Så er du måske vores nye kollega!

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Manager for KMD Nexus

Som Product Manager vil du få ansvaret for dit eget område af KMD Nexus platformen, og du vil dermed få mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på videreudviklingen af de eksisterende services og udvikling af helt nye. Målet er at følge med markedskravene, gøre platformen endnu mere attraktiv for vores kunder samt at genere vækst.

KMD A/S
Odense Se rejsetid

Agile Product Owner for Energy Solutions

Som Product Owner bliver du en del af forretningsenheden Energy Solutions. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Elements, der er afløser for vores klassiske systemer på energi- og forsyningsområdet. KMD Elements udvikles og driftes i Microsoft Azure Cloud.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Owner

Det produkt, som du kommer til at arbejde med, er webbaseret og anvendes af mange tusinde medarbejdere inden for sundheds- og socialområdet hver dag. Du vil være med til at gøre brugernes hverdag lettere ved at skabe et produkt, som løser deres behov på en simpel og brugervenlig måde.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

SAP BI/BW Graduate

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree?

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Data Specialist

Som data specialist vil du indgå i et team bestående af meget blandede profiler. Vi tæller alt fra bibliotekarer og tidligere kommunale arkivarer til mainframe udviklere og ETL-specialister. Fælles for os alle er, at vi elsker data og elsker at automatisere.

KMD A/S
Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Business analyst som brænder for den grønne omstilling

Vi har brug for en stærk teknisk og analytisk faglig kollega, der som product owner vil få et spændende og udfordrende ansvarsområde indenfor bæredygtig udvikling - alt sammen i et tæt samspil med dygtige og engagerede kollegaer og med fokus på vores kunders data og værdier.

Sorø Kommune
Sorø Se rejsetid

Projektleder med stærke IT-kompetencer til Økonomistyring og Ledelsesinformation - Genopslag

Sorø Kommune søger en projektleder med IT-værktøjskassen i orden til at styrke arbejdet med kommunens datagrundlag og samspil mellem aktivitets- og økonomidata. Stillingen er placeret i kommunens centrale økonomifunktion, Center for Økonomi og Personale (ØP).

Aabenraa Kommune
Aabenraa Se rejsetid

Systemkoordinator til Visitation & Understøttelse

Vil du være Social & Sundheds centrale nøglemedarbejder i forhold til informationssikkerhed og være tovholder på, at vi har opdaterede databehandleraftaler, risikovurderinger med mere? Har du lyst til at skabe awareness om og undervise i høj datasikkerhed, og i det hele taget understøtte den digitale udvikling i Social & Sundhed?