208 job matcher din søgning 208 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for Praxis A/S
Odense Se rejsetid

PHP-udvikler

Hos vores kunde Praxis i Odense, har de brug for endnu en passioneret PHP-udvikler til deres 'Moodle'-team, som udvikler digitale læringsplatforme. Du får her mulighed for at udvikle kvalitetsløsninger, både i standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP-udvikler

Vil du gerne være med til at forbedre arbejdsflowet i Pharma Nord og vores 25 datterselskaber? Lige nu søger vi en PHP-udvikler til vores IT-afdeling i Vejle, der bl.a. skal være med til at videreudvikle og vedligeholde vores interne systemer. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

iHeadHunt ApS søger for ChemoMetec
Allerød Se rejsetid

Softwareudvikler (C++)

Er du interesseret i at udvikle software i C++ til måleinstrumenter, der redder menneskeliv worldwide? Vil du arbejde tværfagligt på højteknologiske udviklingsprojekter, hvor du får særdeles stor indflydelse? Lyder det interessant med danskejet virksomhed der vækster og hvor work-life balance tages alvorligt i en familiær stemning?

Job-Link søger for Edora A/S
København

Erfarne fullstack-udviklere der vil være med til at sætte nye standarder indenfor Danmarks offentlige løsninger

Vil du være med til at udvikle og modernisere nogle af Danmarks største IT-infrastruktur projekter og være med på holdet i et af de største agile setups? Vi har stort fokus på brugervenlighed og moderne teknologier, hvorfor det er vigtigt, at du brænder for det.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Erfaren udvikler til lille kontor i stor styrelse

I vores kontor arbejder vi med at udvikle IT-løsninger til fremtidens skattevæsen. Lige nu søger vi en erfaren softwareudvikler. Så hvis du brænder for at gøre en forskel, når vi fremtidssikrer nogle af Skattestyrelsens systemer og gerne vil sætte dit præg på løsningen af samfundskritiske problemstillinger – så er det dig vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Knivskarp backend-udvikler, som vil være med til at udvikle robuste og samfundskritiske løsninger

Vi søger en ambitiøs og engageret backend-udvikler. Som IT-udvikler hos UFST får du mulighed for at arbejde med agile udvikling, de nyeste teknologier og være med til at udvikle centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Dygtig IT-udvikler til Kapitalmarkedsområdet

Vil du være med til at levere softwareløsninger i verdensklasse, et sted hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet? Et sted, hvor respekt og læring går begge veje uagtet faglig baggrund, kulturel baggrund, erfaring eller køn. Fra første dag kommer du til at gøre en forskel.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Fullstack-udvikler (Genopslag)

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Synes du det lyder spændende at arbejde med vejrdata? Så vil denne ledige stilling som fullstack udvikler være noget for dig.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Full-stack udvikler

Vi er i gang med en enestående rejse – at udvikle et helt nyt system til bolig- og ejendomsadministration baseret på en moderne platform. Tænder det dig at udvikle services på en microservice baseret arkitektur, hvor teknologien er Azure Kubernetes Service på Azure Stack HCI, så har vi stillingen til dig i Unik Bolig.

Bolius Boligejernes Videncenter A/S
København Se rejsetid

Erfaren backend-udvikler til Videncentret Bolius

Vil du være med til at udvikle backend-løsninger til Bolius’ digitale univers, der støtter danskerne i at træffe valg, der forbedrer livskvalitet i boligen? Vil du være del af et team med dygtige kollegaer, stor fleksibilitet og digital kreativitet? Så skal du søge jobbet som backend-udvikler hos Bolius.

Totalkredit
Kalvebod Brygge Se rejsetid

Frontend Designer til nyt boligunivers

Som vores nye Frontend Designer bliver du en vigtig del af vores udviklingsteam, der også består af en Lead Frontend-udvikler og to Backend-udviklere. I tæt samarbejde med Produkt- og Designteamet leverer I nye features til bl.a. mithjem.dk og optimerer platformen, så brugerne får den bedste oplevelse.

Berlingske Media
København Se rejsetid

React udvikler til Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv

Berlingske Media vil være førende på audio og video. Derfor søger vi en engageret og skarp React-udvikler til udvikling af audio og video på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv.

Human Point Recruitment søger for DR
København Se rejsetid

Erfaren .Net-udvikler søges til udviking af DRs mediesystemer

Har du minimum 3 års erfaring med .Net? Er du selvstændig og resultatfokuseret? DRs søger ny udvikler til at indgå i teamet for applikationsudvikling. Teamet har ansvar for vedligeholdelse og udvikling af en bred vifte af DRs interne mediesystemer. Systemer er overvejende udviklet på en Microsoft-platform - C#/.NET/.NET Core.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Lead backend-udvikler til ambitiøst team

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Kan du bringe din erfaring i spil og løfte dine kollegaers faglighed? Som Lead backend-udvikler går du forrest i teamet og sætter dit præg på den samlede løsning gennem godt løsningsdesign, testbar kode og et solidt overblik.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Udviklere med fokus på frontend, som gerne vil være med til at skabe den gode brugeroplevelse

Som IT-udvikler hos UFST får du mulighed for at arbejde med agile udvikling, de nyeste teknologier og være med til at udvikle centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen. Arbejdet er forankret i selvstyrende teams, hvor din faglighed, ambition og evner til at skabe gode løsninger vil være i centrum.

Athenas ApS
Odense Se rejsetid

Backend-udvikler/programmør

Har du lyst til at være med til at opbygge en selvstændig udviklingsafdeling fra start? Vil du gerne sparre med folk der har mere end 20 års erfaring i Unix-programmering, og som har erfaring med at bygge stærke startups?

Bloom søger for Føniks Computer
Aarhus

Fullstack-udvikler til Føniks Computer

Vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med korte beslutningsveje, og kan du se det spændende og motiverende i at starte en afdeling af Føniks Computer op i Aarhus? Vores kunde Føniks Computer er i vækst. Derfor ønsker de at udvide deres softwareteam med endnu en erfaren udvikler.

Logicmedia
Aalborg Se rejsetid

Vi søger erfarne softwareudviklere

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer, og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Jobindex søger for Hejdoktor

Frontend-udvikler til banebrydende sundhedsløsning i vækst. Du kan arbejde med stor fleksibilitet eller remote

Du designer vores løsninger fra start til slut. Du har en føling med, hvordan brugerne oplever vores produkter, du designer løsninger, koder dem og installerer din kode, så de kommer ud live. Det gælder både nye features, ændringer i eksisterende og vedligeholdelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Senior backend-udviklere til ambitiøst team

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger og ny teknologi? Trives du med tværfagligt teamarbejde og foretrækker du korte feedback loops og eksperimentering over lange udviklingsprocesser?

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Energisk Frontend/react-udvikler

Bloom søger derfor en erfaren og engageret frontend udvikler med stort drive og teknisk snilde indenfor react, til at følge Logos på deres rejse. Til daglig vil du referere til en projektleder og din overordnede leder vil være udviklingdirektør, Martin Thuesen.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vi tilbyder dig et job som backend-udvikler, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier, og hvor du skal være med til at sikre, at vi følger med udviklingen. Teamet arbejder ud fra det princip, at vi kommer fra ide til løsning på måneder – ikke år.

Bloom søger for Elisa
Aarhus

Backend-udvikler til softwarevirksomhed

Vil du være med til at videreudvikle på ELISA - softwarerobotten, der gør det nemt for fysiske og digitale retailers at sælge på de sociale medier? Her har de fundet nøglen til fremtiden, og nu kan du komme med på rejsen.

Bloom søger for Lector ApS
Charlottenlund Se rejsetid

Virkelig dygtig Java-udvikler

Her kan du få udfordrende og komplekse opgaver i udvikling af et avanceret toldsystem! Du bliver en del af et team af erfarne Java-udviklere, som har fuld fokus på at vedligeholde og videreudvikle dette modulopbyggede toldsystem.

Gyldendal A/S
København Se rejsetid

.NET-udvikler til udvikling og drift af adaptiv læringsplatform

Vil du hjælpe Gyldendal med at skalere vores adaptive læringsplatform, så vi kan hjælpe endnu flere børn og unge? Så er du måske vores nye .Net-udvikler. Opgaven bliver i starten at hjælpe med drift og udvikling af platformen. Vi ønsker gradvist at slanke applikationen og omskrive den fra PHP/Symfony til .NET.