Derfor skal du vælge Computerworld it-jobbank

Computerworld it-jobbank er Danmarks førende karrieresite for it-professionelle. Og vi arbejder hver dag for at være virksomheders foretrukne it-rekrutteringspartner – og stedet hvor it-kandidater finder drømmejobbet.

Vi er rekrutteringsspecialister med særligt indblik i de digitale erhverv og brancheområder. Det er her vores hjerter og spidskompetencer ligger. Derfor har mange af os ikke overraskende også tidligere arbejdet med at rekruttere og ansætte medarbejdere i netop it-branchen.

Når du vil annoncere efter, ansætte, tiltrække og fastholde de gode it-specialister, er vi dit absolutte stærke kort på hånden. Du er en af vores egne, og vi går hele vejen for dig.

Annoncering lige i skabet

Vi hjælper dig med at skabe bedre resultater i dit rekrutteringsarbejde. Fra employer branding til den rette annoncering. Og hver gang du har en jobannonce på Computerworld it-jobbank, får du samtidig adgang til vores CV-database.

Vi mener, at kvalitet og relevans er de vigtigste parametre for både kandidater og virksomheder. Det betyder, at vi kun tilbyder annonceringsløsninger, vi tror på, og at vi hele tiden arbejder på at sikre, at vi kun leverer relevante stillinger til kandidaterne. Resultatet er, at vores kandidater i sidste ende søger job hos de rigtige virksomheder, som ender med at ansætte de rigtige medarbejdere.

CV-databasen hitter

Uanset om du mangler en sværvægter, letvægter eller midt i mellem, så findes din næste medarbejder i vores CV-database. Vi har nemlig gennem mange år opbygget Danmarks ubestridt bedste database af it-kandidater på tværs af brancher og arbejdsområder. Databasen er rig på alt fra udviklere, supportere og driftsfolk til it-sælgere, projektledere, grafikere og økonomer – let og målrettet for dig at søge i.

Vores serviceløfte

Du kan kende Computerworld it-jobbank på vores formidable kundeservice og vores daglige drivkraft – at give virksomheder og kandidater en god oplevelse baseret på erfaring, rådgivning, et glimt i øjet og et brændende ønske om at gøre en positiv forskel for it-branchen. Og vi står i øvrigt altid til rådighed, hvis du har brug for information eller et godt råd.

Derfor er din annonce i de bedste hænder hos os

  • Alle annoncer læses, kvalitetssikres og kategoriseres af vores kundeservice, så vi sikrer, at jobannoncerne kommer ud til de rette kandidater, og du dermed får den bedste kandidat til jobbet.
  • Annoncen kommer online inden for få timer, så rekrutteringsprocessen hurtigt kan gå i gang.
  • Alle annoncer matches, så kandidater kun søger relevante job frem på sitet og udelukkende får tilsendt passende jobtilbud.

Hvad gør vi for at sikre kandidater?

  • Vi styrer helt detaljeret kandidaterne til relevante jobannoncer, så vi sikrer, at vi hurtigt leverer både aktive og passive jobsøgende kandidater til din stilling.
  • I denne proces bruger vi en lang række trafikkilder og kører målrettede onlinekampagner via bl.a. Google. Samtidig har vi række af strategiske samarbejdspartnere, der kan understøtte leveringen af it-kandidater.

Fakta om Computerworld it-jobbank

Hos Computerworld it-jobbank finder du:

  • Ca. 10.500 Jobagenter
  • Ca. 2.500 CV’er
  • Ca. 22.000 brugere, hver måned*

*Kilde:Gemius

Branche

It-rekruttering.

Forretningsområde

Online it-jobportal og virksomhedernes partner inden for rekruttering.

Baggrund

Virksomheden er stiftet i 1999, og blev i 2006 en del af StepStone. I 2009 blev hele StepStone-koncernen en del af Axel Springer og i 2014 blev virksomheden en del af koncernen Jobindex Media, der blandt andet inkluderer Jobindex og Computerworld.

Adresse

Carl Jacobsens Vej 29-31, 2500 Valby

Telefon

70 22 93 00

E-mail

kontakt@it-jobbank.dk