Om it-jobbank

it-jobbank er Danmarks største it-jobsite. Hver dag arbejder vi for at sætte virksomheder i direkte kontakt med de bedste it-folk – i nært og stærkt samarbejde med Danmarks største it-nyhedsmedie, Computerworld.

Mission og vision

it-jobbanks mission er ...

at skabe det bedste match og være succesfuld, fordi:

  • kunderne får de bedste kandidater
  • kandidaterne får drømmejobbet
  • medarbejderne udvikles og udvikler forretningen
  • aktionærerne får online resultater.

it-jobbanks vision er ...

at være virksomhedernes foretrukne it-rekrutteringspartner.

it-jobbanks værdier er ...

  • talent
  • integritet
  • innovation
  • resultater.

Brugertal og CV-database

it-jobbank er jobsitet for alle med en it-profil. Derfor finder du kandidater, der spænder fra udviklere og it-konsulenter til it-projektledere og it-chefer hos os – og her kan du dykke ned i oplysninger om vores brugere og kandidater i CV-databasen.

Derfor skal du vælge it-jobbank

Få her et indblik i, hvorfor du bør vælge it-jobbank som din it-rekrutteringspartner. Dyk ned i vores annonceringsløsninger, CV-database, fakta og serviceløfte.

Samarbejdet med Computerworld

Med kombinationen af it-jobbank og Computerworld står du stærkt og når Danmarks it-professionelle på en helt unik måde. Computerworld er knudepunktet for diskussioner, blogindlæg og debat, og dækker Danmarks behov for it-nyhedsstof.

it-jobbank som arbejdsplads

it-jobbank ligger på Islands Brygge, og vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads. Klik videre til vores virksomhedsprofil hos Jobindex, hvor du kan lære meget mere om, hvem der arbejder hos it-jobbank, hvad vi laver, og hvordan vi er som arbejdsplads.

Søg uopfordret hos it-jobbank

Hos it-jobbank bestræber vi os på at benytte alle muligheder for at finde de rigtige medarbejdere. Derfor tager vi uopfordrede ansøgninger meget seriøst. Din ansøgning skal indeholde dit CV og en beskrivelse af, hvorfor du søger job hos os.

Kundeoplevelser

Vi ønsker at give vores kunder de bedste forudsætninger for at lykkes med rekrutteringen af nye it-medarbejdere – og vi mener ikke, at du kan undvære os, hvis du vil have succes med netop dét. Derfor er vores servicegen en stor del af, hvem vi er. Når du møder it-jobbank, møder du integritet, faglighed og imødekommenhed.

Kontakt

Kontakt os på tlf. 70 22 93 00, eller kontakt@it-jobbank.dk, hvis du har spørgsmål til it-jobbanks produkter eller priser.

Ønsker du kontakt til specifikke funktioner hos it-jobbank, kan du gå til vores kontaktside.