Kundeoplevelser

Service ligger i vores DNA: Læs her en række af vores søde kunder udtale sig om samarbejdet med os.

"Jeg har gennem mit arbejde hos Navi Partner samarbejdet med it-jobbank i en del år efterhånden. it-jobbank og Computerworld rammer de it-profiler, vi er på udkig efter supergodt, og det har altid været meget ukompliceret at samarbejde med jer.

Daniel, som er vores faste kontaktperson, har vi et godt samarbejde med. Vi får altid god sparring og konstruktiv feedback på vores stillingsopslag, hvis Daniel mener, vi med fordel kan optimere og tilrette i vores jobannonce."

Anna Garver

Director of Accounting/HR

"Det er svært at vide, hvad der virker, når det kommer til jobannoncering. For hvor ser kandidaterne stillingen? Men da vi spurgte vores nyligt ansatte it-projektleder, hvor hun havde set jobopslaget, fortalte hun, at hun så det flere gange på Facebook og Instagram og til sidst tænkte, at hun hellere måtte søge jobbet – og fik det."

Louise Lange Thomsen

Chefkonsulent

"Vi har fået mange henvendelser fra virksomheder, som gerne vil hjælpe, men it-jobbank skilte sig positivt ud fra mængden. Vores kontaktperson Anja har været meget imødekommende, professionel og til stor hjælp. Jeg har fået god sparring og rådgivning. Både i forhold til optimering af selve jobannoncen samt hvilken annonceringsløsning, vi skulle vælge, da vi søgte efter en tung it-profil. Inden vi benyttede it-jobbank, brugte vi lokale medier, men desværre uden held. Vi købte en Pro-pakke med Grafisk Skabelon og SocialMedia Boost, hvilket nu har resulteret i flere ansøgninger."

Bjarne Stenger-Wullf

Kontorleder

"For TrackMan er it-jobbank et naturligt sted at annoncere og searche efter it-profiler. Det samarbejde, jeg har med it-jobbank, er meget professionelt og smidigt – og rettet mod at løse vores behov bedst og hurtigst muligt."

Lene Engedal Olesen

HR Manager

"it-jobbank er vores klare førsteprioritet, når vi skal finde nye it-medarbejdere, og vi kommer stort set altid i mål, når vi annoncerer. Jeg er meget glad for den service og opfølgning, vi får, og vi har et super godt samarbejde med Bjarne, som tager sig tid til at komme og besøge os. Jeg vil ikke tøve med at anbefale andre til at bruge it-jobbank, de er professionelle, kompetente og servicemindede."

Thanya Hoff-Lund

Head of HR

"Vi bruger altid it-jobbank, når vi har it-rekrutteringer, og vores kontaktperson Bjarne er altid god til løbende at følge op på vores jobannoncer for at sikre, vi kommer i mål med rekrutteringerne. Grunden til, at vi altid vælger it-jobbank, er dels, fordi vi får de bedste forudsætninger for at komme i mål, og ikke mindst grundet den service og sparring vi får i vores samarbejde."

Helle Lysholm

Senior HR Partner

"Vi har med stor succes benyttet it-jobbank til rekruttering af tekniske profiler, eksempelvis Solution Architects og Cloud-specialister. Og vi har de sidste 2,5 år slået omtrent 30 stillinger op, der alle er blevet besat. Vi benytter som regel Standard- eller Pro-pakken – og da vi for nylig søgte en Business Development Manager, der skal styre vores HP Inc.-forretning, fik vi 45-50 ansøgere – blandt dem mange relevante samt kvalificerede til netop den position."

Christopher Forsmann

HR Manager</p

"Vi er i fuld gang med en digital transformation, og der har samarbejdet, med it-jobbank og vores kontaktperson Bjarne, været en rigtig stor hjælp. Samarbejdet kører på vores jobannoncer. Vi får altid god service, og det er særligt godt med de rapporter, som vi får fra it-jobbank, hvor vi kan se effekten af vores annoncering. Vi oplever hurtig ekspedition i forhold til spørgsmål, og vores stillinger kommer altid hurtig online."

Signe Bilde Jørgensen

HR-udviklingskonsulent

"Vi har benyttet it-jobbank for at få mere synlighed på vores jobannoncer, fordi vi ikke kunne tiltrække de rette profiler gennem andre kanaler. Sidste år havde vi held til at besætte to ud af tre stillinger – den sidste formåede vi desværre ikke at tiltrække kandidater til. Derfor prøvede vi Pro-pakken for at komme så bredt ud som muligt. Det fungerede rigtig godt, og vi fik mange kvalificerede ansøgere. Det bærer præg af, at it-jobbank har en god mængde it-folk, der holder øje – og at jeres recruitere, der tjekker CV’er og matcher, gør det godt.

Jeg samarbejdede med Viktor, som gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Han informerer grundigt omkring, hvilke produkter og muligheder der er, og hvad I har bedst erfaring med – taget den individuelle stillingsannonce i betragtning. Jeg synes, at han giver kompetent rådgivning om valget af de rigtige produkter."

Line Høst Emanuel

Consultant Manager

"For os er it-jobbank stedet, hvor vi kan fange vores målgruppe, når vi søger tekniske kompetencer. Og samarbejdet er professionelt – lige fra eksekveringen, når vi bestiller og slår stillinger op, til leveringen af kandidater. Processen er hurtig og effektiv, og jeg har lige ansat en teknisk projektleder, hvor vi modtog 15-17 ansøgninger. Jeres Account Manager, Viktor, har en god og professionel tilgang til vores behov – og han er blevet min go-to-guy, når jeg skal søge nye tekniske medarbejdere."

Sanne Clement

HR & Education Manager

"Vi annoncerede først vores it-stilling via traditionelle jobsite uden succes. Derefter valgte vi at prøve it-jobbank, hvor vi samtidig også kunne ramme de "passive" jobsøgere på computerworld.dk. Inden vi gik live med annoncen, fik vi konstruktiv feedback og sparring på vores jobannonce. Det satte virkelig gang i ansøgningerne, og kort tid efter var der +20 ansøgninger i indbakken. Vi indkaldte en lille håndfuld til samtale, og vi ansatte en rigtig god kandidat. it-jobbank og Anja, som er vores kontaktperson, har leveret en fremragende og professionel service, og vi er meget tilfredse med vores valg af it-jobbank som samarbejdspartner."

Kristina Balle-Jensen

Human Resources Manager

"I forbindelse med, at vi har søgt en Full Stack-udvikler til Schultz på it-jobbank og Computerworld, valgte vi at prøve SocialMedia Boost (SMB) af efter ca. 3 ugers onlinetid for at øge antallet af relevante ansøgere. Det satte ekstra gang i kandidatfeltet, og min vurdering er, at vi så en stigning på ca. 50%, hvoraf flere har været relevante. Jeg har været meget positiv overfor den sparring og rådgivning, som vi har fået, når vi skulle rekruttere it-specialister til Schultz, og vi kommer bestemt til at benytte SMB igen."

Heidi Thorlund

HR Partner

"Vi har brugt it-jobbank i en del år efterhånden, og det er for os det bedste sted at annoncere. Helt specifikt når vi skal bruge nye softwareudviklere og it-konsulenter. Det betyder rigtig meget for os, at vi har en personlig kontakt med Daniel. Han møder os altid i øjenhøjde, forstår hurtigt vores behov og er god til at følge op på aktive stillingsopslag. Jeg vil ikke tøve med at anbefale it-jobbank til andre, for jeg føler, at de gør en forskel i vores rekruttering."

Louise Rønn Svane

Kommunikationskonsulent