Søg job som webudvikler

Internettet som vi kender det i dag har ikke stået stille, og siden WWW blev opfundet i 80’erne har udviklingen været fænomenal. Der er allerede opstået tusindvis af nye metoder og teknikker inden for at skabe hjemmesider og deres funktioner. Du kan være med til at udvikle videre på denne super dynamiske platform.

Baggrund

Du er som oftest fra en baggrund som datamatiker eller en relevant erhvervsuddannelse med en passende mængde erfaring og et godt portefølje. Du har stort flair samt forståelse for de tekniske processer i it. Du har erfaring med flere forskellige sprog inden for webudvikling, eksempelvis JavaScript, JQuery, PHP, .NET, og du kan arbejde med databaser og Content Management Systems.

Arbejdsopgaver

Du kan som webudvikler komme til at arbejde med programmering af web-løsninger for en virksomhed, samt at varetage funktionaliteten samt det grafiske design på virksomhedens hjemmeside. Selve opgaverne kan variere meget, afhængigt af virksomhedens krav til deres hjemmeside, samt dine egne kreative evner. Der er med andre ord uanede muligheder for at specialisere sig i specifikke opgaver.

Fremtidsmuligheder

Det er næsten en 100% sikkerhed, at internettet vil blive ved med at udvikle sig fremover, og derfor vil der altid være behov for nye, innovative og dygtige udviklere. Af økonomi kan du forvente et gennemsnitligt lønniveau omkring de 30.000 kr. om måneden, men dette kan afhænge meget af din erfaring samt stilling i virksomheden.