Recruit IT ApS

Tiltrækning af de bedste kandidater – og i høj grad de passivt interesserede – kan være meget værdifuldt for en virksomhed. At finde den ultimativt bedste kandidat kræver indblik og erfaringer fra it-branchen. Vores tætte relationer til it-branchen, betyder at vi dagligt gør en forskel for vores kunder.

I Recruit IT arbejder vi med en systematisk og omfattende search af markedet efter kandidater i job. En passiv kandidat er ikke på udkig efter nyt job, men kan motiveres, hvis det er det rigtige skridt i karrieren. Recruit IT rekrutterer it-kompetencer, og har specialiseret sig i at finde den helt rette specialist.

Som fokuseret it-rekrutteringsfirma ved vi meget om vores kunders it-relevante forretning – både indenfor salg, ledelse, udvikling samt drift. Vi er professionelle it-headhuntere, er dybt engagerede og har mange års relevant it-erfaring. Med stærke kompetence og stort relevant personligt netværk, kan vi kan med garanti finde præcis den it-medarbejder, som med de rette værdier, egenskaber og intelligens skaber værdi i sin nye virksomhed.

Ved rekruttering af it-ressourcer, vil et samarbejde med Recruit IT giver virksomheden et professionelt rekrutteringsforløb, med rådgivning og sparring fra erfarne og engagerede konsulenter. Vi anvender velkendte og afprøvede værktøjer, der sikre at den rette kandidat ansættes. Vi rekrutterer alle it-ressourcer til vores kunder, og har altid relevante referencer.

Recruit IT har kontorer i Aarhus, Odense og København.

Du kan læse mere om os her.

Vil du i dialog, kan du kontakte Recruit IT via info@recruit-it.dk eller på tlf. +45 71 99 02 10.