iHeadHunt ApS

iHeadHunt ApS

iHeadHunt blev stiftet november 2012 af nuværende CEO Peter Rasmussen. Peter blev datalog i 1988 og startede som udvikler i Danske Bank, herefter Tryg og efter 14 år i ScanJour blev udnævnt til R&D udviklingschef og Outsourcing manager. Her fik han stor interesse for hele ansættelsesområdet i både Danmark og Ukraine. Herefter gik han selvstændig og efter et par år startede iHeadHunt.

Navnet er inspireret af Apples produkter, som fx iPad, iPhone og iMac – hvorfor det var naturligt at kalde sig iHeadHunt; da vi alene har fokus på tekniske profiler og særligt inden for IT-området.

Hvorfor vælge iHeadHunt?

Den væsentligste grund til at vælge iHeadHunt er, at CEO og Founder Peter Rasmussen har en baggrund som datalog (og HD) med 20 erhvervserfaring både som udvikler, arkitekt, IT-projektleder og udviklingschef med ansvar for alle rekrutteringer. Når dette kombineres med 10 år som headhunter, har han en unik viden om branchen både med rekrutteringsøjne og forståelse for den ansættende leders situation. Vi har alene valgt at specialisere os inden for det tekniske område og særligt IT-området, da vi ønsker at forstå på teknisk niveau hvad kunderne efterspørger. Det er ofte nødvendigt for at blive helt skarp i at fremfinde de rette profiler – og ikke mindst sikre at vi kun sender fagligt relevante kandidater til vores kunder.

Ligeledes har Peter taget Scrum/agilitet/Sprint ind som del af Search-processen, som betyder hurtigere og effektive forløb, hvor de første kandidater typisk præsenteres efter 10 arbejdsdage. Alle kandidater er kvalitetssikret af Peter og de er både motiverede og interesserede i jobskiftet.

Endelig er iHeadHunt meget transparente i hele processen og udfordrer også kunden, hvis vi føler at kravene og ønskerne er urealistiske. Vi bliver ofte brugt som egentlige sparringspartnere igennem hele processen – og ikke blot som headhuntere, som sender kandidater til præsentation.

Vi er en mindre og meget fleksibel virksomhed, som betyder at vi altid indstiller os på den måde, som kunden ønsker at eksekvere en rekrutteringsproces. Vi er til for jer – og ikke omvendt.