FAQ

Hvis det er første gang du skal bruge os, så sidder du helt sikkert med en masse spørgsmål. De hyppigste har vi samlet her i vores FAQ, og hvis du ikke finder det du skal bruge, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os.

1. Hvordan virker det?

Hvordan publicerer jeg en jobannonce?

Publicer din jobannonce via vores dygtige kundeservice team. Send jobannoncen som et Word-dokument (ikke PDF) samt jeres logo og tilkendegivelse af arbejdssted til produktion@it-jobbank.dk.

Jobannoncen vil være online på Computerworld it-jobbank samme dag, såfremt vi modtager din annonce inden kl. 15. Du vil få besked via mail, når din annonce er online. Jobannoncen er som udgangspunkt online i 30 dage, medmindre du ønsker en kortere annonceringsperiode.

Lav detaljerede og attraktive jobannoncer

Det er vigtigt at beskrive stillingen detaljeret for at tiltrække de rigtige kandidater. Gør dine jobannoncer personlige ved hjælp af en Grafisk Skabelon.

Håndter dine ansøgere, som du ønsker

Med Computerworld it-jobbank QuickApply får du et gratis online ansøgningssystem, der hjælper dig med at styre din næste rekruttering på en smartere, enklere og mere professionel måde. Du skal bare have en jobannonce på it-jobbank.dk, så har du automatisk adgang til systemet.


2. Hvordan kommer mine jobannoncer til at se ud?

Vi udfærdiger en god og sigende teasertekst, der vises i søgeresultatet. Jobsøgere får altså en spændende beskrivelse af, hvad du søger og kan dermed lettere vurdere om dit ledige job er aktuelt. Gør dine jobannoncer personlige ved hjælp af en Grafisk Skabelon.


3. Hvor længe er mine jobannoncer online?

Din jobannonce er som udgangspunkt online til ansøgningsfristen - eller 30 dage fra den dag, annoncen bliver lagt online.

En Basis har 30 dages publicering og Standard jobannonce har 30+30 dages publicering (60 dage fortløbende fra første oprettelsesdato), hvilket giver mulighed for at evaluere annoncen efter 30 dage og forlænge den i yderligere 30 dage. En Pro-annonce er online op til 90 dage, hvis du ønsker det.

Har du fået nok dygtige ansøgere, kontakter du vores kundeservice på produktion@it-jobbank.dk eller tlf. 70 22 93 00, som hjælper med at sætte din jobannonce offline.


4. Hvordan kan jeg betale?

Vi sender en faktura pr. mail.


5. Hvordan finder kandidaterne min jobannonce?

Kandidaterne har flere muligheder for at finde din jobannonce. De kan søge på nøgleord, kategori, geografi, erfaring mv. De kan også søge på kombinationer af disse kategorier. Endvidere modtager relevante kandidater din jobannonce via Computerworld it-jobbanks Jobagent.


6. Hvordan modtager jeg ansøgninger?

QuickApply

Med Computerworld it-jobbank QuickApply får du et simpelt overblik over alle indkomne ansøgninger og prædefinerede mailskabeloner til at bekræfte modtagelse af ansøgning, indkalde til interview og sende afslag. Du skal bare have en jobannonce på it-jobbank.dk, så har du automatisk adgang til systemet.

E-mail

Angiv den mailadresse, hvortil du ønsker dine ansøgninger tilsendt.

Har du et e-rekrutteringssystem kan du angive et link til systemet, som samler ansøgningerne.


Har du andre spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 70 22 93 00 eller kontakt@it-jobbank.dk.